akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, icenex είπε Σκεφτομαι και την περιπτωση να παω σε 32αρι 1440 πχ σαν αυτην https://www.skroutz.gr/s/29916746/LG-UltraGear-32GP850-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Δεν ξερω κατα ποσο θα φαινεται καλα τα pixel που μεγαλωνουν οι ιντσες. Μιλαω λογω ppi...Θα ξενερωσω αν πιξελιαζει η εικονα Καλυτερα οχι ,αν ειναι να μεινεις στα 1440p τοτε καλυτερα 27αρι. Το 32 1440p δεν ειναι και πολυ καλη αγορα. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:01 μμ από akoinonitos
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Καλυτερα οχι ,αν ειναι να μεινεις στα 1440p τοτε καλυτερα 27αρι. Το 32 1440p δεν ειναι και πολυ καλη αγορα. Ξενερωσα ολα οσα εχω ψιλιαστει οτι παιζει να με χαλασουν βγαινουν αληθινα.Οποτε καλα θυμομουν οτι αν ανεβω και ιντσες θα μεγαλωσουν τα πιξελ στην οθονη, λογικο αφου θα πρεπει να καλυψουν μεγαλυτερη επιφανεια.Αρα παω σε 27αρι ips ωστε να μην κανω ακομη ακριβοτερο το σπορ με καρτες αλλιως 32 4κ και αναγκαστικα θα πρεπει να βαλω το χερι στην τσεπη κ για καρτα καθε τοσο. Εσυ γιατι το μετανοιωσες?
akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ 2 λεπτά πριν, icenex είπε Ξενερωσα ολα οσα εχω ψιλιαστει οτι παιζει να με χαλασουν βγαινουν αληθινα.Οποτε καλα θυμομουν οτι αν ανεβω και ιντσες θα μεγαλωσουν τα πιξελ στην οθονη, λογικο αφου θα πρεπει να καλυψουν μεγαλυτερη επιφανεια.Αρα παω σε 27αρι ips ωστε να μην κανω ακομη ακριβοτερο το σπορ με καρτες αλλιως 32 4κ και αναγκαστικα θα πρεπει να βαλω το χερι στην τσεπη κ για καρτα καθε τοσο. Εσυ γιατι το μετανοιωσες? Ε γτ μου φαινεται μικρο μωρε πλεον ,θα ηθελα τις 32 ιντσες και οπως βλεπω την 4070ti s ,τα περισσοτερα τα παιζει σε 4k 1
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ε γτ μου φαινεται μικρο μωρε πλεον ,θα ηθελα τις 32 ιντσες και οπως βλεπω την 4070ti s ,τα περισσοτερα τα παιζει σε 4k Και εγω σε τετοια φαση ειμαι μου φαινεται μικρο το 27αρι ειδικα οταν βλεπω καμια φορα ταινια μου κακοφαινεται.Και για αυτο ηθελα να ανεβω λιγο, με βλεπω να παω τελικα σε οθονη 4κ και ο θεος βοηθος με την καρτα ουτως η αλλως παλια παιχνιδια παιζω οποτε δεν νομιζω να συναντησω ιδιαιτερο θεμα στις επιδοσεις τουλαχιστον για τωρα.Ασε που πλεον δεν εχω χρονο για παιχνιδια, οποτε σιγα σιγα θα δουμε και για την καρτα. Με την Oled τι παιζει δεν φοβασαι μην παθει burn in?
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 μμ (επεξεργασμένο) πηγαινε φιλε σε 32αρι 4Κ, αφού ούτε η 5090 δεν φτουράει σε 4Κ Όλα με dlss γίνονται πλέον Επεξ/σία Τρίτη στις 09:30 μμ από firepc
akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ 1 λεπτό πριν, icenex είπε Και εγω σε τετοια φαση ειμαι μου φαινεται μικρο το 27αρι ειδικα οταν βλεπω καμια φορα ταινια μου κακοφαινεται.Και για αυτο ηθελα να ανεβω λιγο, με βλεπω να παω τελικα σε οθονη 4κ και ο θεος βοηθος με την καρτα ουτως η αλλως παλια παιχνιδια παιζω οποτε δεν νομιζω να συναντησω ιδιαιτερο θεμα στις επιδοσεις τουλαχιστον για τωρα.Ασε που πλεον δεν εχω χρονο για παιχνιδια, οποτε σιγα σιγα θα δουμε και για την καρτα. Με την Oled τι παιζει δεν φοβασαι μην παθει burn in? Οχι ιδιαιτερα ,αν βγαλει στα 3 xρονια εχω την εγγυηση αν βγαλει μετα τα 3 ε δεν θα κατσω να σκασω ,ειναι μεγαλο το σοκ που επαθα οταν την αλλαξα με το απλο ips που δεν με νοιαζει το αν θα βγαλει burn in. Την προσεχω και οσο μπορω βεβαια
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ btw, αν έχεις βαθύ γραφείο, δες και κάνα 43αρι
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οχι ιδιαιτερα ,αν βγαλει στα 3 xρονια εχω την εγγυηση αν βγαλει μετα τα 3 ε δεν θα κατσω να σκασω ,ειναι μεγαλο το σοκ που επαθα οταν την αλλαξα με το απλο ips που δεν με νοιαζει το αν θα βγαλει burn in. Την προσεχω και οσο μπορω βεβαια Το φανταζομαι, εχω μια lg b7 κοινως απο τις πρωτες oled και εδω και ενα χρονο μου εμφανισε burn in ουσιαστικα το επαθε μολις εκλεισε 7 χρονια ή τουλαχιστον τοτε το προσεξα γιατι φαινοταν περισσοτερο. Για αυτο θελω να αποφυγω Oled σε μονιτορ γιατι φαντασου την τηλεοραση δεν την ειχα καν συνδεμενη με τα καναλια οχι λογω φοβου απλα δεν βλεπω εδω και χρονια mega ant1 κτλ κ μου εμφανισε burn in στα netflix youtube κτλ παροτι την χρησιμοποιουσα για να βλεπω και επι το πληστον ταινιες απο στικακι.Βεβαια ψαχνοντας στο ιντερνετ τοσο αντεχει το συγκεκριμενο πανελ και ας το προσεχεις.Οποτε δεν θελω να εχω το αγχος γιατι το πισι το αφηνω πολλες φορες ετσι παρατημενο στην επιφανεια εργασιας πχ ακουω μουσικη. Μετα απο ψαξιμο αυτην την οθονη εχω σταμπαρει ποια η γνωμη σου? https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html @firepc Οχι δεν εχω βαθυ γραφειο αλλα νομιζω εδω θα καταληξω απο ιντσες οι 32 θεωρω θα ειναι το sweet spot για μενα απο εδω και μπρος. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:46 μμ από icenex 1
akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ 13 λεπτά πριν, icenex είπε Το φανταζομαι, εχω μια lg b7 κοινως απο τις πρωτες oled και εδω και ενα χρονο μου εμφανισε burn in ουσιαστικα το επαθε μολις εκλεισε 7 χρονια ή τουλαχιστον τοτε το προσεξα γιατι φαινοταν περισσοτερο. Για αυτο θελω να αποφυγω Oled σε μονιτορ γιατι φαντασου την τηλεοραση δεν την ειχα καν συνδεμενη με τα καναλια οχι λογω φοβου απλα δεν βλεπω εδω και χρονια mega ant1 κτλ κ μου εμφανισε burn in στα netflix youtube κτλ παροτι την χρησιμοποιουσα για να βλεπω και επι το πληστον ταινιες απο στικακι.Βεβαια ψαχνοντας στο ιντερνετ τοσο αντεχει το συγκεκριμενο πανελ και ας το προσεχεις.Οποτε δεν θελω να εχω το αγχος γιατι το πισι το αφηνω πολλες φορες ετσι παρατημενο στην επιφανεια εργασιας πχ ακουω μουσικη. Μετα απο ψαξιμο αυτην την οθονη εχω σταμπαρει ποια η γνωμη σου? https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html @firepc Οχι δεν εχω βαθυ γραφειο αλλα νομιζω εδω θα καταληξω απο ιντσες οι 32 θεωρω θα ειναι το sweet spot για μενα απο εδω και μπρος. Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο μεχρι πασχα ξερω γω μιας και ολο και κατι καινουριο θα βγει,αλλα και το dell ειναι μια χαρα. 1
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο μεχρι πασχα ξερω γω μιας και ολο και κατι καινουριο θα βγει,αλλα και το dell ειναι μια χαρα. Καλα δεν βιαζομαι ακομη για οθονη,περιμενω να βγαλω κ κανα φραγκο απο τα κρυπτο Οποτε αν βγαλω κατι παραπανω ισως κανω υπερβαση κ με καμια καρτα γραφικων αν και την βρισκω πολυ κακη γενια την 5000 που θελω να της ριξω ακυρο.Αν παρω οθονη ισως με αναγκασει να γυρισω την μπιφτεκα και να παω σε καμια 5070ti αλλιως καμια μεταχειρισμενη.Βεβαια θα δω τι θα κανω θα τα ζυγισω καλυτερα οταν ερθει η ωρα.Απλα ηθελα να λυσω τις οποιες αποριες ειχα περι οθονης.Σε ευχαριστω που μου τις ελυσες. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:12 μμ από icenex 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα