blasterdark86 Δημοσ. χθες στις 12:34 μμ Share Δημοσ. χθες στις 12:34 μμ 1 λεπτό πριν, bebius είπε Καλή τιμή για ετοιμοπαράδοτη. Bέβαια σκέφτομαι, γιατί να μη βγάλουν black friday παρόμοια τιμή τουλάχιστον στο eshop; Την συγκεκρίμενη την έχουν σε απόθεμα και στο Πλαίσιο και στον Κωτσόβολο οπότε ίσως σκάσει και απο κεί προσφορά. Eγώ θα περίμενα black friday. Την καλοβλέπω και γώ αν και με προβληματίζει το θέμα του text clarity. Θέλω να περάσω ξανά για δοκιμή στο Πλαίσιο κέντρο Θεσσ. που έχουν το προηγούμενο μοντέλο με το ιδιο subpixel layout, γιατί οι χρήστες αναφέρουν αντιφατικά πράγματα, αλλοι λένε οτι δε τον προσέχουν καν τον fringing και άλλοι ότι τη γυρνάνε πίσω γι'αυτό τον λόγο. Ναι ισως αξιζει η αναμονη , Αυτο με το text clarity το διαβασα εμφανως βελτιωμενο στην τελικη εκδοση . Εμενα με προβληματιζει οτι με 60 ευρω παραπανω τσιμπας χωρις προσφορα μια oled g6 2024 που η αποδοση στο Hdr ειναι εμφανως καλυτερη . Ειμαι σε αγωνια εν οψη Black friday. Προσωπικα αν βγει κατι σε 4κ μπορει να σκασω και το 1000αρικο αλλα μου την σπαει msrp 1300 για την g8 ενω αμερικη η samsung την δινει 999 συν δωρο ενα ακομα μονιτορ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. χθες στις 12:40 μμ Share Δημοσ. χθες στις 12:40 μμ 3 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Ναι ισως αξιζει η αναμονη , Αυτο με το text clarity το διαβασα εμφανως βελτιωμενο στην τελικη εκδοση . Εμενα με προβληματιζει οτι με 60 ευρω παραπανω τσιμπας χωρις προσφορα μια oled g6 2024 που η αποδοση στο Hdr ειναι εμφανως καλυτερη . Ειμαι σε αγωνια εν οψη Black friday. Προσωπικα αν βγει κατι σε 4κ μπορει να σκασω και το 1000αρικο αλλα μου την σπαει msrp 1300 για την g8 ενω αμερικη η samsung την δινει 999 συν δωρο ενα ακομα μονιτορ . To text clarity σε woled panels βελτιώθηκε στα νέα 480hz μοντέλα που έχουν νεο subpixel layout. Μόνο η asus έχει κυκλοφορήσει τέτοιο προς το παρόν. Τα παλιά έχουν όλα ακριβώς την ίδια διαρύθμιση. Τα samsung που αναφέρεις ειναι qd-oled που φαινομενικά έχουν καλύτερο clarity. Σε 4Κ όλα τα monitor ειναι κομπλέ σε αυτό το θέμα επίσης. Για μένα το qd-oled ειναι no go λόγω φωτεινού δωματίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BROLLY01 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλησπερα θα ήθέλα να επίλεξω νέα όθονη για το συστημά μου. To build μου είναι Saphire 7600xt 16 gb, AMD Ryzen 5 3600., και 16gb ram. Τον χρησιμοποιω κυρίως για παιχνίδια και θα προτίμουσα να παιζω σε 1440p πλεόν. Έχω budget γύρω στα 280 ευρώ. Σκεφτόμουν αναμεσα σε 1)Dell G2724D IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG και 2)LG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz, με προτίμηση στην Dell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, BROLLY01 είπε Καλησπερα θα ήθέλα να επίλεξω νέα όθονη για το συστημά μου. To build μου είναι Saphire 7600xt 16 gb, AMD Ryzen 5 3600., και 16gb ram. Τον χρησιμοποιω κυρίως για παιχνίδια και θα προτίμουσα να παιζω σε 1440p πλεόν. Έχω budget γύρω στα 280 ευρώ. Σκεφτόμουν αναμεσα σε 1)Dell G2724D IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG και 2)LG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz, με προτίμηση στην Dell. Πάρε την Dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα