blasterdark86 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, bebius είπε Καλή τιμή για ετοιμοπαράδοτη. Bέβαια σκέφτομαι, γιατί να μη βγάλουν black friday παρόμοια τιμή τουλάχιστον στο eshop; Την συγκεκρίμενη την έχουν σε απόθεμα και στο Πλαίσιο και στον Κωτσόβολο οπότε ίσως σκάσει και απο κεί προσφορά. Eγώ θα περίμενα black friday. Την καλοβλέπω και γώ αν και με προβληματίζει το θέμα του text clarity. Θέλω να περάσω ξανά για δοκιμή στο Πλαίσιο κέντρο Θεσσ. που έχουν το προηγούμενο μοντέλο με το ιδιο subpixel layout, γιατί οι χρήστες αναφέρουν αντιφατικά πράγματα, αλλοι λένε οτι δε τον προσέχουν καν τον fringing και άλλοι ότι τη γυρνάνε πίσω γι'αυτό τον λόγο. Ναι ισως αξιζει η αναμονη , Αυτο με το text clarity το διαβασα εμφανως βελτιωμενο στην τελικη εκδοση . Εμενα με προβληματιζει οτι με 60 ευρω παραπανω τσιμπας χωρις προσφορα μια oled g6 2024 που η αποδοση στο Hdr ειναι εμφανως καλυτερη . Ειμαι σε αγωνια εν οψη Black friday. Προσωπικα αν βγει κατι σε 4κ μπορει να σκασω και το 1000αρικο αλλα μου την σπαει msrp 1300 για την g8 ενω αμερικη η samsung την δινει 999 συν δωρο ενα ακομα μονιτορ .
bebius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Ναι ισως αξιζει η αναμονη , Αυτο με το text clarity το διαβασα εμφανως βελτιωμενο στην τελικη εκδοση . Εμενα με προβληματιζει οτι με 60 ευρω παραπανω τσιμπας χωρις προσφορα μια oled g6 2024 που η αποδοση στο Hdr ειναι εμφανως καλυτερη . Ειμαι σε αγωνια εν οψη Black friday. Προσωπικα αν βγει κατι σε 4κ μπορει να σκασω και το 1000αρικο αλλα μου την σπαει msrp 1300 για την g8 ενω αμερικη η samsung την δινει 999 συν δωρο ενα ακομα μονιτορ . To text clarity σε woled panels βελτιώθηκε στα νέα 480hz μοντέλα που έχουν νεο subpixel layout. Μόνο η asus έχει κυκλοφορήσει τέτοιο προς το παρόν. Τα παλιά έχουν όλα ακριβώς την ίδια διαρύθμιση. Τα samsung που αναφέρεις ειναι qd-oled που φαινομενικά έχουν καλύτερο clarity. Σε 4Κ όλα τα monitor ειναι κομπλέ σε αυτό το θέμα επίσης. Για μένα το qd-oled ειναι no go λόγω φωτεινού δωματίου.
BROLLY01 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Καλησπερα θα ήθέλα να επίλεξω νέα όθονη για το συστημά μου. To build μου είναι Saphire 7600xt 16 gb, AMD Ryzen 5 3600., και 16gb ram. Τον χρησιμοποιω κυρίως για παιχνίδια και θα προτίμουσα να παιζω σε 1440p πλεόν. Έχω budget γύρω στα 280 ευρώ. Σκεφτόμουν αναμεσα σε 1)Dell G2724D IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG και 2)LG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz, με προτίμηση στην Dell.
Despotas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, BROLLY01 είπε Καλησπερα θα ήθέλα να επίλεξω νέα όθονη για το συστημά μου. To build μου είναι Saphire 7600xt 16 gb, AMD Ryzen 5 3600., και 16gb ram. Τον χρησιμοποιω κυρίως για παιχνίδια και θα προτίμουσα να παιζω σε 1440p πλεόν. Έχω budget γύρω στα 280 ευρώ. Σκεφτόμουν αναμεσα σε 1)Dell G2724D IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG και 2)LG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz, με προτίμηση στην Dell. Πάρε την Dell
sstav Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου LG Monitor 32" UltraGear 32GS95UE-B | Plaisio Asus Monitor 32" ROG Swift OLED PG32UCDM | Plaisio
music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Η 5 ετής επέκταση εγγύησης περιλαμβάνει και το burn in άραγε.. 1
blasterdark86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Εγω χτυπησα παντως την g80sd θα σας πω αυριο εντυπωσεις . Κυριο κριτηριο μου ηταν οτι δεν μπορω να παιζω σε dark room Καθολου και σε σχεση με την alienware η κυρτοτητα με τρομαξε 1
music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Εγω χτυπησα παντως την g80sd θα σας πω αυριο εντυπωσεις . Κυριο κριτηριο μου ηταν οτι δεν μπορω να παιζω σε dark room Καθολου και σε σχεση με την alienware η κυρτοτητα με τρομαξε Μεγεία! Καλοτάξιδη! Γιατί την προτίμησες από τις w-oled? Επειδή βλέπω σε προσφορά και την LG 32GS95UE-B που είναι στο ίδιο εύρος τιμής με την G8 που πήρες.
blasterdark86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Μεγεία! Καλοτάξιδη! Γιατί την προτίμησες από τις w-oled? Επειδή βλέπω σε προσφορά και την LG 32GS95UE-B που είναι στο ίδιο εύρος τιμής με την G8 που πήρες. προσωπικα το dual mode δεν με απασχολει και δεν διαβασα τα καλυτερα. Ειδα review απο ratings και ποστ στο reddit που αναγραφανε ξεκαθαρα οτι ηταν πιο φωτεινη η samsung συν οτι ειχε καλυτερο colour accuracy. Το καλυτερο calibration out of the box το εχει η alienware αλλα φτανει σε ικανοποιητικο επιπεδο και η samsung με λιγο πειραγμα . Τωρα ενα αλλο κομματι που ριχνω λιγο ζαρια ειναι το tizen os πιστευω ειναι πολυ χρηστικο. Ευελπιστω και σε συνεχες support με firmware updates γιατι το προβλημα του vrr flicker στη samsung σχεδον εξαφανιστηκε 1
TikiTaka23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αναζητώ δευερο budget 24 inch Monitor για το Laptop μου. Χρήση κυρίως δουλειά μηχανικού και κανένα lol και netflix που και που.. Βρίσκομαι Αγγλία οπότε ψάχνω μονο απο UK amazon. Βρήκα αυτή σε προσφορά φαίνεται τίμια, και τόσο καιρό που ψάχνω δεν έχω βρει κάτι στα ανάλογα λεφτά και δεν θελω να δώσω παραπάνω καθώς θα την χρειαστώ μόνο ένα έτος. Να την χτυπήσω η να περιμένω BF. https://amazon.co.uk/dp/B0CF5W257V Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από TikiTaka23
music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε προσωπικα το dual mode δεν με απασχολει και δεν διαβασα τα καλυτερα. Ειδα review απο ratings και ποστ στο reddit που αναγραφανε ξεκαθαρα οτι ηταν πιο φωτεινη η samsung συν οτι ειχε καλυτερο colour accuracy. Το καλυτερο calibration out of the box το εχει η alienware αλλα φτανει σε ικανοποιητικο επιπεδο και η samsung με λιγο πειραγμα . Τωρα ενα αλλο κομματι που ριχνω λιγο ζαρια ειναι το tizen os πιστευω ειναι πολυ χρηστικο. Ευελπιστω και σε συνεχες support με firmware updates γιατι το προβλημα του vrr flicker στη samsung σχεδον εξαφανιστηκε Εγώ καλοβλέπω και την dell λόγο dolby vision αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει με netflix,xbox και windows.
blasterdark86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ καλοβλέπω και την dell λόγο dolby vision αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει με netflix,xbox και windows. με windows εχει φτιαξει σχετικα το Bug αλλα δεν περιμενω κατι το wow. Στο χβοχ κανει σιγουρα support full 1
music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, blasterdark86 είπε με windows εχει φτιαξει σχετικα το Bug αλλα δεν περιμενω κατι το wow. Στο χβοχ κανει σιγουρα support full Μετά είναι το θέμα με το curved, δεν είμαι φαν των οθόνων με κυρτότητα με εξαίρεση ίσως τις 34άρες ultrawide. Για το matte coating της G8 διάβασα ότι βοηθάει ώστε να μην φαίνεται έντονα η μοβ απόχρωση του qd-oled panel. Αρκετοί παραπονέθηκαν για το software που έχει και την μετατρέπει σε smart. Δεν το βρίσκω κακό απλά λένε ότι δεν είναι και τόσο responsive. 1
blasterdark86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Μετά είναι το θέμα με το curved, δεν είμαι φαν των οθόνων με κυρτότητα με εξαίρεση ίσως τις 34άρες ultrawide. Για το matte coating της G8 διάβασα ότι βοηθάει ώστε να μην φαίνεται έντονα η μοβ απόχρωση του qd-oled panel. Αρκετοί παραπονέθηκαν για το software που έχει και την μετατρέπει σε smart. Δεν το βρίσκω κακό απλά λένε ότι δεν είναι και τόσο responsive. δεν ειναι το software αυτο καθεαυτο αλλα παιρνει ευκολα firmware με wifi Τα glossy ειναι συνηθως πιο poping και εχουν πολυ ωραιο μαυρο αλλα στο συγκεκριμενο ματ δεν ειναι τοσο oily η υφη επισης εχω διαβασει οτι τα glossy γρατσουνιζονται και ευκολα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από blasterdark86 1
teohokage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) για πείτε μια γνωμη για gaming οθόνη 27 2κ, ειμαι με 7800xt https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/dell-monitor-27-g2724d-gaming_4324390 στα 229 https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/314717-monitor-lg-27gs75q-b στα 249 https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Monitors/xiaomi-gaming-monitor-g-pro-27i.aspx στα 329 https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/309987-monitor-lg-27gr83q-b-hdmi-21-2k-240h στα 299 budget μέχρι 350-400 € για οποία άλλη πρόταση Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από teohokage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα