XMorsX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ήμουν σίγουρος ότι θα μου πρότεινες και την 23άρα, το είχα κι εγώ στο μυαλό μου αλλά είναι αμαρτία να χάσω μία ίντσα. Την p2414 τη βολιδοσκοπώ στενά αλλά δε μου βγαίνουν τα λεφτά δυστυχώς τώρα, η lg24mp57 είναι η πιο οικονομική κι επειδή έχω και κάτι κουπόνια για κοτσόβολο θα μου βγει ακόμα πιο φθηνά, λες να μην το σκεφτώ και να πάω έστω για την p2314h? Δεν χανεις μια ιντσα, οι 24" ειναι 23,6 κανονικα, η διαφορα ειναι αμελητεα. Φυσικα και η LG ειναι και αυτη καλη επιλογη. Η Dell ομως κατα πασα πιθανοτητα θα σου βγει λιγο καλυτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε μια μεταχειρισμένη οθονη τι προσέχεις όταν μπορείς και την έχεις μπροστά σου για έλεγχο πριν την πάρεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πολλες καλες υπαρχουν. Γιατι συγεκριμενα PLS και οχι AHVA η IPS? Λεω pls και va ή ahva. Για πες 2 καλες 27" 2Κ.Τα Ips εχουν χαλια μαυρο blur και δεν εχουν καλη αντιθεση και γενικα ειναι σκοτινες και πολλες φορες δεν βλεπεις τπτ Δεν ισχυει το παραπανω. Αν μη τι αλλο, στα 1080p panels οι PLS εχουν πιο πολυ glow και φαινονται χειροτερες. Επισης στα 4Κ panels, οι IPS και AHVA εχουν semi-glossy coating, ενω οι PLS matte και ετσι παλι εχουν χειροτερη εικονα. VA 1440p δεν υπαρχουν. 1) G-Sync: A) Asus PG279Q Acer XB270HU 2) Freesync: Asus MG279Q 3) Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω, δες την φθηνοτερη LG 27MB85R 4) Ακομη φθηνοτερη η Asus PB278QR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingsize Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Tα ειδα τα καταστηματα, δεν εχω να σχολιασω κατι. Καλο θα ηταν να επικοινωνησεις μαζι τους να μαθεις την πολιτικη τους σε περιπτωση ελλατωματικης οθονης. Αξιζουν οι 24" 1200p γιατι εχουν καλυτερα panels σε σχεση με τις 24" 1080p. Η VS24AHL ειναι η καλυτερη της κατηγοριας ομως, δεν αξιζει να δωσεις παραπανω για 1200p. Ανεβαινοντας budget βρισκεις αυτες: Dell U2515H: https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?keyphrase=Dell+U2515H 25" 16:9 1440p, κανενα αρνητικο περα απο το frameless casing, μεγαλο ppi οποτε δεν πρεπει να καθεσαι σε μεγαλη αποσταση απο αυτην. Acer CB270HU: https://www.skroutz.gr/s/6139214/Acer-CB270HU.html?keyphrase=Acer+CB270HU H φθηνοτερη 27" 1440p AHVA της αγορας, οχι ομως εντελως αδικαιολογητα. Εχει καλα color presets και μικρο input lag (10ms), αλλα εχει χαμηλο contrast (800:1) και εμφανιζει σχετικα εντονο overshoot ghosting. Το τελευταιο συνηθως αντιμετωπιζεται αλλαζοντας την επιλογη του overdrive απο το service menu. AOC Q2770PQU: https://www.skroutz.gr/s/4513505/AOC-q2770Pqu.html?keyphrase=AOC+Q2770 Σαν την παραπανω Acer αλλα καλυτερη σε ολα πλην του input lag (20ms αντι για 10ms) το οποιο πλεον αρχιζει να γινεται αντιληπτο στα first person games. Πιθανοτητα για glow free panel. Aν εχεις μεγαλη αποσταση απο την οθονη, πανω απο 1,0 -1,2 μετρα, μπορεις να δεις και μια 27 1080p, Καθως τοτε το μικροτερο ppi δεν ειναι προβλημα. Πολυ καλη ειναι η καινουρια σχεδον glossy HP 27CW, η οποια εχει καλυτερο panel απο τις αλλες 1080p και σε συνδυασμο με το ελαφρυ coating πετυχαινει καθαρη εικονα και ζωντανα χρωματα. https://www.skroutz.gr/s/7437054/HP-Pavilion-27cw.html?keyphrase=HP+27CW Για την Dell U2515 θεωρώ ότι είναι μεγάλη η ανάλυση για το μέγεθος της, θα προτιμούσα την 27¨ αλλά και πάλι πιστεύω πως είναι μεγάλη σαν οθόνη για μια απόσταση 60-70cm όπου κάθομαι. Δεν έχω κάτσει ποτέ μπροστά σε τέτοια οθόνη, απλά το υποθέτω! Επίσης μετά θα πρέπει να αναβαθμίσω και την κάρτα γραφικών για να σηκώνει 1440p και να παίζω τα παιχνίδια που θέλω και μάλλον όλο το p.c, οπότε το ξεχνώ. Μένω σε αυτό που λες εσύ και ο ¨Millennium¨, ότι δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω για 1200p και κατά 95% πηγαίνω για την VS24AHL, με προβληματίζει αρκετά η εγγύηση ακόμα, μην έχω κάποιο θέμα και άντε να βρεις άκρη. Κάτι τελευταίο διαβάζοντας τα σχόλια στο σκρούτζ και τίποτα παραπάνω, την Dell U2412 την κοιτώ ή όχι ? Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν κοιτας την U2412. Τα σχολια στο skroutz ειναι χρησιμα μονο σε περιπτωση που αναφερουν πολλοι προβληματικο προιον. Κατα τα αλλα κατα 90% οι αγοραστες δεν μπορουν / δε θελουν να κρινουν αντικειμενικα. Για τα 60-70 cm και η U2515H και οι 27" 1440p ειναι καλες. Ειναι γεγονος ομως οτι θελεις τουλαχιστον μια καρτα σαν την 290 για να εχει νοημα αυτη η αναλυση για gaming. Σε μια μεταχειρισμένη οθονη τι προσέχεις όταν μπορείς και την έχεις μπροστά σου για έλεγχο πριν την πάρεις?? Δες εδω για dead pixels. http://www.howtogeek.com/186780/ask-htg-what-should-i-do-after-purchasing-a-new-computer-monitor/ Επισης τσεκαρε για ενδεχομενο εντονο backlight bleeding και ips glow. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν χανεις μια ιντσα, οι 24" ειναι 23,6 κανονικα, η διαφορα ειναι αμελητεα. Φυσικα και η LG ειναι και αυτη καλη επιλογη. Η Dell ομως κατα πασα πιθανοτητα θα σου βγει λιγο καλυτερη. 23,8 είναι η 24άρα, επειδή προέρχομαι από 22άρα, νομίζω ότι θα μου κάνει διαφορά, τεσπα θα το σκεφτώ, ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Kαλησπερα και παλι ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο για βοηθεια στο topic εδω και ειχα παρει καποιες προτασεις και ευχαριστω πολυ για αυτο. Εχω πονοκεφαλιασει ομως για να καταληξω εχω μεινει σε αυτες τις 3 τελικες https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html https://www.skroutz.gr/s/7518444/Samsung-S24E370DL.html http://geizhals.eu/lg-electronics-24gm77-b-a1162929.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=euποια απο αυτες θα προτεινατε για gaming και ταινιες και λιγοτερο γενικα πραγματα ομως με οριζοντα να κρατησει για χρονια διοτι δεν υπαρχει δυνατοτητα για αλλαγη μετεπειτα? Ευχαριστω προκαταβολικα http://geizhals.eu/lg-electronics-24gm77-b-a1162929.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu https://www.skroutz.gr/s/7518444/Samsung-S24E370DL.html?from=adam_recent https://www.skroutz.gr/s/7261396/LG-25UM57-P.html?from=adam_recent Αν έχεις amd και δε παίζεις τόσο ανταγωνιστικά την Samsung.Ειδάλλως την LG. Για τα 60-70 cm και η U2515H και οι 27" 1440p ειναι καλες. +1 Για την Dell U2515 θεωρώ ότι είναι μεγάλη η ανάλυση για το μέγεθος της, θα προτιμούσα την 27¨ αλλά και πάλι πιστεύω πως είναι μεγάλη σαν οθόνη για μια απόσταση 60-70cm όπου κάθομαι. Δεν έχω κάτσει ποτέ μπροστά σε τέτοια οθόνη, απλά το υποθέτω! Επίσης μετά θα πρέπει να αναβαθμίσω και την κάρτα γραφικών για να σηκώνει 1440p και να παίζω τα παιχνίδια που θέλω και μάλλον όλο το p.c, οπότε το ξεχνώ. Μένω σε αυτό που λες εσύ και ο ¨Millennium¨, ότι δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω για 1200p και κατά 95% πηγαίνω για την VS24AHL, με προβληματίζει αρκετά η εγγύηση ακόμα, μην έχω κάποιο θέμα και άντε να βρεις άκρη. Κάτι τελευταίο διαβάζοντας τα σχόλια στο σκρούτζ και τίποτα παραπάνω, την Dell U2412 την κοιτώ ή όχι ? Σας ευχαριστώ πολύ Για την U2515H είναι κάπως μεγάλη η ανάλυση για το μέγεθος αλλά μπορεί να μην πειράζει κάποιους (ίσως να είναι και προτέρημα για άλλους) αν και προσωπικά τις περισσότερες φορές προτρέπω τον ενδιαφερόμενο να την δοκιμάσει πρώτα.Για την απόσταση διαφωνώ με αυτό που λες,ο Xmors έχει δίκιο που λέει πως είναι καλή και για 27αρα 1440p.Αυτές οι οθόνες δεν είναι τόσο κατάλληλες αν έχεις ως κύρια χρήση τα παιχνίδια πάντως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingsize Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν κοιτας την U2412. Τα σχολια στο skroutz ειναι χρησιμα μονο σε περιπτωση που αναφερουν πολλοι προβληματικο προιον. Κατα τα αλλα κατα 90% οι αγοραστες δεν μπορουν / δε θελουν να κρινουν αντικειμενικα. Για τα 60-70 cm και η U2515H και οι 27" 1440p ειναι καλες. Ειναι γεγονος ομως οτι θελεις τουλαχιστον μια καρτα σαν την 290 για να εχει νοημα αυτη η αναλυση για gaming. Με βάζεις σε σκέψεις τώρα, αλλά με αποτρέπει το γεγονός ότι πρέπει να αλλάξω και κάρτα γραφικών. Ούτε 9μηνες δεν την έχω , αλλά και έτσι να μην ήταν και οθόνη και κάρτα δεν γίνεται με τίποτα και τα δυο. Δεν είμαι βέβαια φανατικός gamer, παίζω 2-3 ώρες την εβδομάδα και όχι πάντα, βασική ενασχόληση δουλεία γραφείου, browsing, αλλά όταν θέλω να παίξω από την άλλη δεν θέλω να με αποτρέπει η κάρτα ή να ρίχνω την ανάλυση για παίξω, τα φίλτρα δεν με πειράζει. Όπως καταλαβαίνεις θέλω μια οθόνη ξεκούραστη γιατί θα περνώ αρκετές ώρες την ημέρα μπροστά της διαβάζοντας, αλλά θέλω και εκείνες της στιγμές ¨χαλάρωσης¨ που παίζω games να το ευχαριστιέμαι. Θα προσπαθήσω να δω μια τέτοια οθόνη από κοντά, για μου λυθεί η απορία, αν και είναι αρκετά δύσκολο εδώ στην επαρχία να βρω τέτοια. +1 Για την U2515H είναι κάπως μεγάλη η ανάλυση για το μέγεθος αλλά μπορεί να μην πειράζει κάποιους (ίσως να είναι και προτέρημα για άλλους) αν και προσωπικά τις περισσότερες φορές προτρέπω τον ενδιαφερόμενο να την δοκιμάσει πρώτα.Για την απόσταση διαφωνώ με αυτό που λες,ο Xmors έχει δίκιο που λέει πως είναι καλή και για 27αρα 1440p.Αυτές οι οθόνες δεν είναι τόσο κατάλληλες αν έχεις ως κύρια χρήση τα παιχνίδια πάντως.. << Αυτές οι οθόνες δεν είναι τόσο κατάλληλες αν έχεις ως κύρια χρήση τα παιχνίδια πάντως.. >> Μου το εξηγείς αν θέλεις αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DukeM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Eπανέρχομαι για 1 ακόμα φορά, μιας και τις τελευταίες 2 εβδομάδες το έψαξα πάρα πολύ για να δω αν μπορώ να πάρω την lgmb56hq χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον και σε εκ νέου επικοινωνία μου με την lg hellas μου είπαν ότι με ευρωπαική εγγύηση, ΔΕΝ καλύπτεται η οθόνη από εγγύηση για 0 καμμένα πίξελ, αυτό είναι κάτι έξτρα που καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Για παράγειγμα, η lg uk που ρώτησα για να δω τι μπορεί να καλύπτει η ευρωπαική εγγύηση μου είπε ότι καλύπτει 5 καμμένα πίξελ!!! Oπότε, γίνεται αντιληπτό ότι αυτό που αναφέρεις δεν ισχύει όταν πρόκειται για κάποιο προιόν το οποίο μπορεί να έρθει ελαττωματικό (με καμμένα πίξελς ή bleeding στη συγκεκριμένη περίπτωση...) ή να μπορεί να τα εμφανίσει στη συνέχεια και να μην καλύπτεται... Αυτό που λες θα ήταν το ιδανικό, είμαστε όμως πολύ μακριά μέχρι να φτάσουμε εκεί... Δυστυχώς βέβαια, ακόμα κι η ελληνική αντιπροσωπεία, θεωρεί το Backlight bleeding εντός των προδιαγραφών της!!! Φίλε Βασίλη, κι όμως αυτό το όνειρο που λες ίσχυε μέχρι τώρα. Αυτό που σου είπαν από την LG Hellas είναι κουλό. Δεν έχει κάποια λογική να καλύπτει μεν το προιόν η εγγύηση αλλά όχι τα καμμένα πιξελ. Οπότε υποψιάζομαι είτε εφηύραν νέα λαμογιά οι ελληναράδες ή το είπαν χωρίς να ασχοληθούν ιδιαίτερα. Πρώτη φορά ακούω για επιλεκτική εγγύηση και η LG υποτίθεται οτι έχει από τις καλύτερες υπηρεσίες επιστροφής/αλλαγών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 << Αυτές οι οθόνες δεν είναι τόσο κατάλληλες αν έχεις ως κύρια χρήση τα παιχνίδια πάντως.. >> Μου το εξηγείς αν θέλεις αυτό ? Κοίταξε τις προηγούμενες σελίδες όταν έχεις χρόνο γιατί το έχουμε ξανασυζητήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εχω ξαναρωτήσει (επί προσωπικού και τον ευχαριστώ ΠΟΛΥ τον ειδικό XMORSX) ..παραθέτω το σχετικό μήνυμα Έχω από το 2008 μια οθόνη dell 2407WFP και amd 290 sapphire trixx κάρτα...Σκεπτόμουν να κάνω μια αλλαγή στην οθόνη αλλά ίσως η περίοδος δεν είναι η καλύτερη δυνατή...Χρήση gamingΑπαραίτητα (νομίζω) : IPS /ανάλυση 2560x1440 [16:10] είναι αρκετές για 27-30". Το 4κ θα απαιτεί τρελούς πόρους σε GPU...Τι προτείνεις εσύ σε λογικά πλαίσια τιμής (<700 ευρώ); Διαστάσεις 27αρα ή 30αρα; κάτι ενδιάμεσο; Ultrawide; Το freesynch είναι απαραίτητο σε τέτοια ανάλυση; Δεν έχω κόλλημα με τις μάρκες στις GPU ...αύριο μπορεί να έχω nvidia...Γενικά ψάχνω για μια οθόνη που θα με κρατήσει για άλλα τόσα χρόνια...Εκτος αν είναι ακόμα ρευστά και μείνω με την 2407 καμμια 2ετία ακόμα μέχρι να κατασταλαξοουν τα πράγματα. Προτάθηκε η ASUS MG279Q http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=46391&cat=10 μόνη μου ένσταση είναι ότι νιώθω ότι η μετάβαση από τα 61 εκ διαγώνιο στα 68εκ δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά στα μάτια μου...θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Μια αντίστοιχη 30αρα με την ίδια ανάλυση 2,5Κ αλλά σε 16:10 δεν υπάρχει υποθέτω και αν υπάρχει θα έχει πολλαπλάσια τιμή, σωστά; Θα βγει κάτι μικρότερο από το 34αρι της ASUS (αλλά και μεγαλύτερο από 27αρι); το 16:10 να το ξεχάσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingsize Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κοίταξε τις προηγούμενες σελίδες όταν έχεις χρόνο γιατί το έχουμε ξανασυζητήσει. Ok ευχαριστώ για την βοηθεια σας παιδιά θα καταλήξω προς Αsus μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
microthrust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, Θα χρειαστώ τα φώτα σας γιατί όσα περισσότερα μηνύματα σε φόρουμ και κριτικές διαβάζω τόσο μπερδεύομαι. Θέλω να αναβαθμιστώ από τις 19" που είμαι τώρα σε 22-24" για πιο ξεκούραστη ανάγνωση σελίδων/κειμένου και για να βλέπω πιο άνετα τα γράμματα όταν την χρησιμοποιώ ως τηλεόραση από 2-2,5 μέτρα απόσταση. Ψάχνω κάποια οθόνη που να έχει ζωντανά χρώματα καθώς ασχολούμαι αρκετά με φωτογραφίες και να έχει hdmi για σύνδεση ψηφιακού δέκτη (από hdmi σε dvi δεν δουλεύει δυστυχώς). Από παιχνίδια παίζω περιστασιακά simulation, action rpg. Η κάρτα γραφικών είναι μια R9 380. Διαβάζοντας εδώ, έβαλα στο μάτι την Site: s2415h λόγω του γυαλιστερού πάνελ, την Site: U2415 λόγω της ανάλυσης 1920x1200 που θα διευκολύνει το διάβασμα/γράψιμο κειμένου και την Eizo Site: EV2450 λόγω καλύτερου ποιοτικού ελέγχου για να μη χρειαστεί να μπω στη φασαρία να επιστρέφω οθόνες. (Την EV2336 την απέκλεισα λόγω απουσίας hdmi). Το ερώτημα είναι θα δω κάποια εμφανή χειροτέρευση λόγω απόκρισης στα παιχνίδια με την Eizo σε σύγκριση με κάποια από τις Dell; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Kαλησπερα,εχω βαλει στο ματι αυτη την οθονη http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_DELL-P2414H-860-BBBQ-,99452,1864757.html?langId=-18.. Εχω φαει μεγαλο σκαλωμα και θελω μονο dell... H χρηση ειναι ελαφρως για παιχνιδια,browsing,καμια ταινια και καποια στιγμη,μπορει να ασχοληθω με photoshop...Τα χρηματα δε θα ηθελα να ξεπερασουν τα 200-220 ευρω.. Το συστημα μου αποτελειται απο i7 3770s,z77 mo/bo,saphire 7870... Aν εχετε καποια καλυτερη προταση(πιο πολυ απο Mediamarkt,γιατι δουλευει γνωστος και ισως υπαρξει καποια μικροεκπτωση) Τωρα αν μπορειτε να με διαφωτισετε σχετικα με τα ms(τι ειναι) και αν ειναι hd η full hd η 1920x1080 αναλυση.. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Kαλησπερα,εχω βαλει στο ματι αυτη την οθονη http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_DELL-P2414H-860-BBBQ-,99452,1864757.html?langId=-18.. Εχω φαει μεγαλο σκαλωμα και θελω μονο dell... H χρηση ειναι ελαφρως για παιχνιδια,browsing,καμια ταινια και καποια στιγμη,μπορει να ασχοληθω με photoshop...Τα χρηματα δε θα ηθελα να ξεπερασουν τα 200-220 ευρω.. Το συστημα μου αποτελειται απο i7 3770s,z77 mo/bo,saphire 7870... Aν εχετε καποια καλυτερη προταση(πιο πολυ απο Mediamarkt,γιατι δουλευει γνωστος και ισως υπαρξει καποια μικροεκπτωση) Τωρα αν μπορειτε να με διαφωτισετε σχετικα με τα ms(τι ειναι) και αν ειναι hd η full hd η 1920x1080 αναλυση.. Ευχαριστω! Καλημερα. Δεν δουλευει το λινκ σου. Καλησπέρα παίδες, Θα χρειαστώ τα φώτα σας γιατί όσα περισσότερα μηνύματα σε φόρουμ και κριτικές διαβάζω τόσο μπερδεύομαι. Θέλω να αναβαθμιστώ από τις 19" που είμαι τώρα σε 22-24" για πιο ξεκούραστη ανάγνωση σελίδων/κειμένου και για να βλέπω πιο άνετα τα γράμματα όταν την χρησιμοποιώ ως τηλεόραση από 2-2,5 μέτρα απόσταση. Ψάχνω κάποια οθόνη που να έχει ζωντανά χρώματα καθώς ασχολούμαι αρκετά με φωτογραφίες και να έχει hdmi για σύνδεση ψηφιακού δέκτη (από hdmi σε dvi δεν δουλεύει δυστυχώς). Από παιχνίδια παίζω περιστασιακά simulation, action rpg. Η κάρτα γραφικών είναι μια R9 380. Διαβάζοντας εδώ, έβαλα στο μάτι την Site: s2415h λόγω του γυαλιστερού πάνελ, την Site: U2415 λόγω της ανάλυσης 1920x1200 που θα διευκολύνει το διάβασμα/γράψιμο κειμένου και την Eizo Site: EV2450 λόγω καλύτερου ποιοτικού ελέγχου για να μη χρειαστεί να μπω στη φασαρία να επιστρέφω οθόνες. (Την EV2336 την απέκλεισα λόγω απουσίας hdmi). Το ερώτημα είναι θα δω κάποια εμφανή χειροτέρευση λόγω απόκρισης στα παιχνίδια με την Eizo σε σύγκριση με κάποια από τις Dell; Καλημερα. Και οι τρεις ειναι delay-free οσον αφορα τα παιχνιδια. H EIzo δεν εχει καλυτερο quality control απο τις Dell. Βασικα θα εχει διοτι η Dell εχει απο τα χειροτερα quality controls που θα βρεις, αλλα οπως και να εχει η Eizo δεν ξεχωριζει οσον αφορα τον ελεγχο πιοτητας και η συγεκριμενη δεν δικαιολογει τα 150+ παραπανω ευρω που ζητα. Η S2415H ειναι καλη επιλογη αν και ακριβη στα 250 ευρω που την βρισκεις συνηθως. Προτεινω να παρεις την Asus VS24AHL, σαν την Dell αλλα χωρις το frameless design, συνηθως και φθηνοτερη. H Eizo EV2336W αν και καλη οθονη ειναι πολυ ακριβη για την κατηγορια της. Παρολα αυτα η ελλειψη HDMI δεν ειναι λογος να την απορριπτεις, εχει DisplayPort το οποιο μεταφερει εικονα και ηχο σαν το HDMI και αν χρειαστει παιρνεις adaptora DP to HDMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα