ICE-T Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Gerara_ είπε Η Dell s2721dgfa θεωρείται καλή επιλογή; Τη βρίσκω στα 400€ από σκτρουζομαγαζο; Η εγγύηση 3 ετών θα ισχύει κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπεία; ναι φίλε μου, είναι πολύ καλή επιλογή, μαζί με το LG GP850-B είναι τα καλύτερα IPS για gaming και δουλειά γραφείου σε φυσιολογική τιμή.και με καλή εγγύηση zero dead pixels. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/1/2023 στις 8:09 ΜΜ, Gerara_ είπε Η Dell s2721dgfa θεωρείται καλή επιλογή; Τη βρίσκω στα 400€ από σκτρουζομαγαζο; Η εγγύηση 3 ετών θα ισχύει κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπεία; Amazon παίζει πιο φθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) γράφω για το G7 odyssey, μηδαμινό σχεδόν bleeding, flicker δεν αντιμετώπισα σε 3 παιχνίδια που έπαιξα, αλλά έχει αφόρητο ηλεκτρικό θόρυβο πίσω το πάνελ σε συγκεκριμένες εικόνες όπως τα Asus wallpaper, επιστρέψει για DOA αύριο,τα χρώματα μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με IPS 😂 18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Amazon παίζει πιο φθηνα πόσο φτηνότερα 30 ευρώ? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeukoSustima Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχω αγοράσει monitor από το 2010 που είχα βάλει σε ένα αρχαίο desktop, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια κάνω τη δουλειά μου με laptop, επομένως δεν χρειάστηκε. Γενικά δεν παίζω games εδώ και χρόνια, αν και πέρσι πήρα ένα laptop (Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H) που θεωρητικά κάνει και για games (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα). Τον τελευταίο καιρό κάτι με έχει πιάσει να πάρω ένα monitor. Μ' αρέσει πολύ το display που έχει το laptop ( 2560x1600, IPS, 500 nits, 1200:1, 165Hz, 100% sRGB) και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα από ανάλυση, φωτεινότητα και χρώματα είναι σουπερ για μένα, απλά έχει αρχίσει να με κουράζει το διάβασμα σε 16αρα οθόνη. Θέλω κάτι αντίστοιχο σε 27αρα οθόνη και είχα ξεχωρίσει την Dell S2721DGFA μιας κι έχει προταθεί κι άλλες φορές εδώ και ήταν στα 4 κατοστάρικα budget που διέθετα. Αργότερα είδα την Dell Alienware AW2723DF που μου φάνηκε αρκετα ποιοτική αλλά πλέον στα 6 κατοστάρικα. Και τέλος είδα την Gigabyte M28U από τις πιο φθηνές 4k στα 144hz που είπα να καταλήξω εκεί μιας και είναι στα ίδια χρήματα με την alienware, και νομίζω είναι πιο κοντά στα δεδομένα μου, που δεν θέλω αμιγώς gaming οθόνη, απλά θέλω να μπορεί να το κάνει κι αυτό αν μου έρθει ποτέ όρεξη. Ποιά είναι η γνώμη σας αξίζει η gigabyte σε αυτά τα χρήματα ή να πάω στην alienware; Όπως είπα πιο πολύ με ενδιαφέρει η εικόνα παρά το gaming, απλά θα ήθελα να έχει και αυτή τη δυνατότητα. Θα προτιμούσα την Samsung Odyssey G7A αν δεν ξέφευγε κι άλλο το budget αλλά παρότι είχε πέσει στο όριο που έθεσα κάποια στιγμή, αυτή τη στιγμή βλέπω παίζει στα 765 (με περιορισμένη διαθεσιμότητα γενικά) και δεν θέλω να παρεκκλίνω τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε Δεν έχω αγοράσει monitor από το 2010 που είχα βάλει σε ένα αρχαίο desktop, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια κάνω τη δουλειά μου με laptop, επομένως δεν χρειάστηκε. Γενικά δεν παίζω games εδώ και χρόνια, αν και πέρσι πήρα ένα laptop (Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H) που θεωρητικά κάνει και για games (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα). Τον τελευταίο καιρό κάτι με έχει πιάσει να πάρω ένα monitor. Μ' αρέσει πολύ το display που έχει το laptop ( 2560x1600, IPS, 500 nits, 1200:1, 165Hz, 100% sRGB) και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα από ανάλυση, φωτεινότητα και χρώματα είναι σουπερ για μένα, απλά έχει αρχίσει να με κουράζει το διάβασμα σε 16αρα οθόνη. Θέλω κάτι αντίστοιχο σε 27αρα οθόνη και είχα ξεχωρίσει την Dell S2721DGFA μιας κι έχει προταθεί κι άλλες φορές εδώ και ήταν στα 4 κατοστάρικα budget που διέθετα. Αργότερα είδα την Dell Alienware AW2723DF που μου φάνηκε αρκετα ποιοτική αλλά πλέον στα 6 κατοστάρικα. Και τέλος είδα την Gigabyte M28U από τις πιο φθηνές 4k στα 144hz που είπα να καταλήξω εκεί μιας και είναι στα ίδια χρήματα με την alienware, και νομίζω είναι πιο κοντά στα δεδομένα μου, που δεν θέλω αμιγώς gaming οθόνη, απλά θέλω να μπορεί να το κάνει κι αυτό αν μου έρθει ποτέ όρεξη. Ποιά είναι η γνώμη σας αξίζει η gigabyte σε αυτά τα χρήματα ή να πάω στην alienware; Όπως είπα πιο πολύ με ενδιαφέρει η εικόνα παρά το gaming, απλά θα ήθελα να έχει και αυτή τη δυνατότητα. Θα προτιμούσα την Samsung Odyssey G7A αν δεν ξέφευγε κι άλλο το budget αλλά παρότι είχε πέσει στο όριο που έθεσα κάποια στιγμή, αυτή τη στιγμή βλέπω παίζει στα 765 (με περιορισμένη διαθεσιμότητα γενικά) και δεν θέλω να παρεκκλίνω τόσο. όπως έγραψα και ποίο πάνω έχω το Dell που κοίταζες και θα παω στο Alienware ποίο πολύ επειδή είναι ξεκούραστο και έρχονται και το περνούν σε περίπτωση προβλήματος η αντιπροσωπεία, για το gigabyte δεν γνωρίζω την πολιτική της στο service αλλά αν θα πάρεις Xbox series x λόγω του HDMI 2.1 θα μπορέσεις να το δουλέψεις απροβληματιστα,το Alienware θα παίζει 1440p/120hz η 4Κ/60hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeukoSustima Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, ICE-T είπε όπως έγραψα και ποίο πάνω έχω το Dell που κοίταζες και θα παω στο Alienware ποίο πολύ επειδή είναι ξεκούραστο και έρχονται και το περνούν σε περίπτωση προβλήματος η αντιπροσωπεία, για το gigabyte δεν γνωρίζω την πολιτική της στο service αλλά αν θα πάρεις Xbox series x λόγω του HDMI 2.1 θα μπορέσεις να το δουλέψεις απροβληματιστα,το Alienware θα παίζει 1440p/120hz η 4Κ/60hz. Για την εγγύηση κτλπ η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, και την gigabyte δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρεία. Ναι το είδα για το hdmi εδώ. Η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς τη gigabyte. Το μόνο που με προβληματίζει σε αυτη είναι η φωτεινοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Για την εγγύηση κτλπ η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, και την gigabyte δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρεία. Ναι το είδα για το hdmi εδώ. Η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς τη gigabyte. Το μόνο που με προβληματίζει σε αυτη είναι η φωτεινοτητα. δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό τα μάτια του καθενός αντιδρούν διαφορετικά στο φως των μόνιτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, ICE-T είπε γράφω για το G7 odyssey, μηδαμινό σχεδόν bleeding, flicker δεν αντιμετώπισα σε 3 παιχνίδια που έπαιξα, αλλά έχει αφόρητο ηλεκτρικό θόρυβο πίσω το πάνελ σε συγκεκριμένες εικόνες όπως τα Asus wallpaper, επιστρέψει για DOA αύριο,τα χρώματα μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με IPS 😂 πόσο φτηνότερα 30 ευρώ? 334.18 Euro ( Shipping φόρος @ όλα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Περιμενω την Samsung Neo G8 32'' .... για να δουμε τι θα δουμε! Ελπιζω να δω διαφορά απο μια οθόνη 8ετίας που έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Παίδες, συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά δεν βρήκα άκρη. Ψάχνω μια 27αρα, για δουλειές γραφείου και κανένα youtube, Netflix κτλ. Καθόλου gaming. Θέλω να είναι ξεκούραστη για τα μάτια, έχω και ένα θέμα μικρό. Το μπάτζετ κυμαίνεται γύρω στα 250€ πάνω κάτω. Υπάρχει καμία πρόταση; καλοβλεπω τις dell αλλά δεν είμαι γνωστής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Παίδες, συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά δεν βρήκα άκρη. Ψάχνω μια 27αρα, για δουλειές γραφείου και κανένα youtube, Netflix κτλ. Καθόλου gaming. Θέλω να είναι ξεκούραστη για τα μάτια, έχω και ένα θέμα μικρό. Το μπάτζετ κυμαίνεται γύρω στα 250€ πάνω κάτω. Υπάρχει καμία πρόταση; καλοβλεπω τις dell αλλά δεν είμαι γνωστής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! για δουλειές γραφείου καλύτερα να κοιτάξεις μέχρι 25αρα ,η Dell βγάζει αρκετά μόνιτορ σε αυτή την κατηγορία, έγραψα μέχρι 25 για να μην σε ενοχλεί στα μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/1/2023 στις 3:32 ΜΜ, kazantzidis είπε Περιμενω την Samsung Neo G8 32'' .... για να δουμε τι θα δουμε! Ελπιζω να δω διαφορά απο μια οθόνη 8ετίας που έχω Ελπίζεις; Πιες πρώτα κανένα ηρεμιστικό πριν την ανοίξεις για καλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 τι γνώμη έχετε για τις BenQ ew3270u και lg 27up650 για χρηση gaming και γενική χρήση έως γράψιμο κώδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, iceblazer είπε τι γνώμη έχετε για τις BenQ ew3270u και lg 27up650 για χρηση gaming και γενική χρήση έως γράψιμο κώδικα. https://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/ew3270u Την έχει κάνει και Έλληνας review. Δημήτρης Κατσαούνης λέει. Review στο Youtube. https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27uk650-w Για το συγκεκριμένο μοντέλο του 2018 είχαν κάνει πολύ καλή κριτική. Δε βλέπω γιατί το μοντέλο του 2021 να είναι χειρότερο αν και στο amazon.com κάποιοι λένε ότι η οθόνη απλά σταμάτησε να λειτουργεί μέσα στην εγγύηση βέβαια. Στις κριτικές λένε πολύ καλά λόγια πάντως. Reviews στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Armoral είπε https://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/ew3270u Την έχει κάνει και Έλληνας review. Δημήτρης Κατσαούνης λέει. Review στο Youtube. https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27uk650-w Για το συγκεκριμένο μοντέλο του 2018 είχαν κάνει πολύ καλή κριτική. Δε βλέπω γιατί το μοντέλο του 2021 να είναι χειρότερο αν και στο amazon.com κάποιοι λένε ότι η οθόνη απλά σταμάτησε να λειτουργεί μέσα στην εγγύηση βέβαια. Στις κριτικές λένε πολύ καλά λόγια πάντως. Reviews στο youtube. Ευχαριστω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα