Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ICE-T είπε

όπως έγραψα και ποίο πάνω έχω το Dell που κοίταζες και θα παω στο Alienware ποίο πολύ επειδή είναι ξεκούραστο και έρχονται και το περνούν σε περίπτωση προβλήματος η αντιπροσωπεία, για το gigabyte δεν γνωρίζω την πολιτική της στο service αλλά αν θα πάρεις Xbox series x λόγω του HDMI 2.1 θα μπορέσεις να το δουλέψεις απροβληματιστα,το Alienware θα παίζει 1440p/120hz η 4Κ/60hz.

Για την εγγύηση κτλπ η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, και την gigabyte δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρεία.

Ναι το είδα για το hdmi εδώ. Η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς τη gigabyte. Το μόνο που με προβληματίζει σε αυτη είναι η φωτεινοτητα.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε

Για την εγγύηση κτλπ η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, και την gigabyte δεν την ξέρω καθόλου σαν εταιρεία.

Ναι το είδα για το hdmi εδώ. Η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς τη gigabyte. Το μόνο που με προβληματίζει σε αυτη είναι η φωτεινοτητα.

δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό τα μάτια του καθενός αντιδρούν διαφορετικά στο φως των μόνιτορ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ICE-T είπε

γράφω για το G7 odyssey, μηδαμινό σχεδόν bleeding, flicker δεν αντιμετώπισα σε 3 παιχνίδια που έπαιξα, αλλά έχει αφόρητο ηλεκτρικό θόρυβο πίσω το πάνελ σε συγκεκριμένες εικόνες όπως τα Asus wallpaper, επιστρέψει για DOA αύριο,τα χρώματα μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με IPS 😂

πόσο φτηνότερα 30 ευρώ?

334.18 Euro

( Shipping φόρος @ όλα )

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά δεν βρήκα άκρη. Ψάχνω μια 27αρα, για δουλειές γραφείου και κανένα youtube, Netflix κτλ. Καθόλου gaming. Θέλω να είναι ξεκούραστη για τα μάτια, έχω και ένα θέμα μικρό. Το μπάτζετ κυμαίνεται γύρω στα 250€ πάνω κάτω. Υπάρχει καμία πρόταση; καλοβλεπω τις dell αλλά δεν είμαι γνωστής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Παίδες, συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά δεν βρήκα άκρη. Ψάχνω μια 27αρα, για δουλειές γραφείου και κανένα youtube, Netflix κτλ. Καθόλου gaming. Θέλω να είναι ξεκούραστη για τα μάτια, έχω και ένα θέμα μικρό. Το μπάτζετ κυμαίνεται γύρω στα 250€ πάνω κάτω. Υπάρχει καμία πρόταση; καλοβλεπω τις dell αλλά δεν είμαι γνωστής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

για δουλειές γραφείου καλύτερα να κοιτάξεις μέχρι 25αρα ,η Dell βγάζει αρκετά μόνιτορ σε αυτή την κατηγορία, έγραψα μέχρι 25 για να μην σε ενοχλεί στα μάτια.

Δημοσ.
Στις 5/1/2023 στις 3:32 ΜΜ, kazantzidis είπε

Περιμενω την Samsung Neo G8 32'' .... για να δουμε τι θα δουμε! Ελπιζω να δω διαφορά απο μια οθόνη 8ετίας που έχω

Ελπίζεις; Πιες πρώτα κανένα ηρεμιστικό πριν την ανοίξεις για καλό.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, iceblazer είπε

τι γνώμη έχετε για τις BenQ ew3270u και lg 27up650 για χρηση gaming και γενική χρήση έως γράψιμο κώδικα.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/ew3270u

Την έχει κάνει και Έλληνας review. Δημήτρης Κατσαούνης λέει. Review στο Youtube.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27uk650-w

Για το συγκεκριμένο μοντέλο του 2018 είχαν κάνει πολύ καλή κριτική. Δε βλέπω γιατί το μοντέλο του 2021 να είναι χειρότερο αν και στο amazon.com κάποιοι λένε ότι η οθόνη απλά σταμάτησε να λειτουργεί μέσα στην εγγύηση βέβαια. Στις κριτικές λένε πολύ καλά λόγια πάντως.

Reviews στο youtube.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Armoral είπε

https://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/ew3270u

Την έχει κάνει και Έλληνας review. Δημήτρης Κατσαούνης λέει. Review στο Youtube.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27uk650-w

Για το συγκεκριμένο μοντέλο του 2018 είχαν κάνει πολύ καλή κριτική. Δε βλέπω γιατί το μοντέλο του 2021 να είναι χειρότερο αν και στο amazon.com κάποιοι λένε ότι η οθόνη απλά σταμάτησε να λειτουργεί μέσα στην εγγύηση βέβαια. Στις κριτικές λένε πολύ καλά λόγια πάντως.

Reviews στο youtube.

Ευχαριστω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα για να μην ανοίξω νέο θέμα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάποιες οθόνες που έχω... Είχα μια 24 lg led ips στα 60hz και ήθελα να πάρω άλλες δυο για να φτιάξω μια τριπλή οθόνη για το eurotruck... Πήρα λοιπόν 2 άλλες για αριστερά δεξιά πάλι ips αλλά στα 75hz... Όταν της κάνω  "MΙΑ" λογικό είναι να πέφτουν τα 75hz στα 60 που είναι η άλλη.... Αλλά μου χαλάει την ζωντάνια και τα μαύρα που έχουν οι άλλες δύο μόλις γίνει αυτό.... Γίνετε να φτιάξει με κάποια ρύθμιση αυτό; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2023 στις 7:11 ΜΜ, giannis22k είπε

Εχει καποιος γνωμη για την CoolerMaster GM27-FQS ARGB ips? 

Reviews από Amazon.com.

Review από TomsHardware.

Στις 19/1/2023 στις 10:36 ΠΜ, Joo21 είπε

Καλημέρα για να μην ανοίξω νέο θέμα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάποιες οθόνες που έχω... Είχα μια 24 lg led ips στα 60hz και ήθελα να πάρω άλλες δυο για να φτιάξω μια τριπλή οθόνη για το eurotruck... Πήρα λοιπόν 2 άλλες για αριστερά δεξιά πάλι ips αλλά στα 75hz... Όταν της κάνω  "MΙΑ" λογικό είναι να πέφτουν τα 75hz στα 60 που είναι η άλλη.... Αλλά μου χαλάει την ζωντάνια και τα μαύρα που έχουν οι άλλες δύο μόλις γίνει αυτό.... Γίνετε να φτιάξει με κάποια ρύθμιση αυτό; Ευχαριστώ 

Κι εσύ γιατί δεν αγοράζεις μία ακόμη για τη μέση. Πούλησε την παλιά.

Επεξ/σία από Armoral

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...