Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω 2Κ οθόνη 27" έως 400€ θα ήθελα ιδανικά ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα για κύρια χρήση gaming και μετέπειτα ταινίες/office κλπ. 

Σας ευχαριστώ!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

κοιτάω για 27" οθόνη για χρήση γραφείου.

επειδή δεν πρόλαβα την προσφορα της dell S2721HS στα 147 ευρώ, βρίσκω την S2721HN στα 159 ευρώ που απο οτι βλέπω δεν εχει display port και ρύθμιση καθ ύψος η αντίστοιχα την παρακάτω samsung στα 137 ευρώ. αξίζει τα 20 παραπάνω η DELL η καποια άλλη πρόταση για την παραπάνω χρήση σε αυτό το εύρος τιμης?

https://www.skroutz.gr/s/28188668/Samsung-F27T350FHR-IPS-Monitor-27-FHD-1920x1080-με-Χρόνο-Απόκρισης-5ms-GTG.html

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_compare.asp?comparison1=209-80-DEMSS2721HN&comparison3=209-80-DEMSS2721H&comparison5=209-80-DEMSS2721HS&omada2=1110

3 ώρες πριν, dimkin είπε

κοιτάω για 27" οθόνη για χρήση γραφείου.

επειδή δεν πρόλαβα την προσφορα της dell S2721HS στα 147 ευρώ, βρίσκω την S2721HN στα 159 ευρώ που απο οτι βλέπω δεν εχει display port και ρύθμιση καθ ύψος η αντίστοιχα την παρακάτω samsung στα 137 ευρώ. αξίζει τα 20 παραπάνω η DELL η καποια άλλη πρόταση για την παραπάνω χρήση σε αυτό το εύρος τιμης?

https://www.skroutz.gr/s/28188668/Samsung-F27T350FHR-IPS-Monitor-27-FHD-1920x1080-με-Χρόνο-Απόκρισης-5ms-GTG.html

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_compare.asp?comparison1=209-80-DEMSS2721HN&comparison3=209-80-DEMSS2721H&comparison5=209-80-DEMSS2721HS&omada2=1110

Αρχικά πήρα τις HN για το σπίτι και μετά ένα σωρό HS για το γραφείο.

Οι κυρίως διαφορές είναι το tilt αριστερά δεξιά και η ρύθμιση ύψους, αν και τέρμα ψηλά να τις βάλεις μου φαίνονται κοντές!

Επίσης μια ακόμα διαφορά είναι το ότι οι HS έχουν DP + HDMI , ενώ οι ΗΝ μόνο 2xHDMI.

Στο e-shop έχει την HN στα 140€... από εκεί την πήρα και εγώ... αρχικά στα 155€ αλλά πριν την παραλάβω την έριξαν στα 137€... τους πήρα τηλ. και μου έδωσαν πιστωτικό.

https://www.e-shop.gr/othoni-dell-s2721hn-27-led-full-hd-p-PER.171209 

• Like 1

Ψάχνω για φουλ οικονομική δεύτερη οθόνη 27αρα και βλέπω έβαλε το e-shop στα 119.90 αυτήν εδώ:

XIAOMI BHR4975EU MI DESKTOP MONITOR 27'' FULL HD

Έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη; Θα παίζει αποκλειστικά και μόνο youtube βίντεο οπότε με ενδιαφέρει απλά να λειτουργεί η οθόνη κομπλέ και να μη βγάζει χαζά προβλήματα(να ανοιγοκλείνει μόνη της, να μην ανάβει κάθε φορά αμέσως και άλλα τέτοια).

30 λεπτά πριν, neon5o είπε

Ψάχνω για φουλ οικονομική δεύτερη οθόνη 27αρα και βλέπω έβαλε το e-shop στα 119.90 αυτήν εδώ:

XIAOMI BHR4975EU MI DESKTOP MONITOR 27'' FULL HD

Έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη; Θα παίζει αποκλειστικά και μόνο youtube βίντεο οπότε με ενδιαφέρει απλά να λειτουργεί η οθόνη κομπλέ και να μη βγάζει χαζά προβλήματα(να ανοιγοκλείνει μόνη της, να μην ανάβει κάθε φορά αμέσως και άλλα τέτοια).

για αυτό υπάρχει η εγγύηση για τέτοιες περιπτώσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια τελείως ασχετος με οθόνες εδώ.

Έχω για λαπτοπ το Huawei Matebook 14 με ανάλυση οθόνης 2160x1440. Έχω δύο ερωτήσεις για εξωτερικό μονιτορ που θα παρω

1) έχει σημασία να πάρω 2Κ οθόνη για "συμβαδίζει" με την ανάλυση του λαπτοπ?

2) αν το 1) δεν μας νοιάζει, έχει νόημα να δώσω τα 50-60ε παραπάνω για 2Κ οθόνη σε σχέση με FHD?

Μιλάμε για δουλειά γραφείου και ελάχιστο gaming.

Γενικά κοιτάω την AOC Q24V4EA IPS και την Philips E Line 245E1S IPS για 24" QHD αλλά έλεγα ότι αν δεν χρειάζομαι 2Κ να πάω σε κάτι πιο οικονομικό FHD, π.χ. SAMSUNG LF24T450FQRXEN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ,

με ενδιαφέρει η αγορά 2ης οθόνης κυρίως για ταινίες αλλά ιδανικά να είναι future-proof και ταυτόχρονα ιδανική για casual gaming σε περίπτωση αλλαγής της κύριας που έχω ήδη LG 24GL600F-B TN 144hz καθώς δεν έχω καταφέρει να βρω ιδανικές ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα των χρωμάτων και ίσως είναι θέμα του TN πάνελ ενώ πάντα είχα IPS.

Δεν μπορώ να καταλήξω αν θέλω να πάω σε FHD ή QHD με μέγιστο budget 200-250 ευρώ.

Σε ίντσες θα έλεγα ιδανικά 24 γιατί ήδη μου φαίνεται αρκετή, ίσως και 27 σε κυρτή.

Επίσης με ενδιαφέρει αρκέτα η επιλογή του swivel όπως το γράφουν.

Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή είναι i5-6600 με κάρτα Gigabyte GTX 970 G1 gaming (προοπτική αλλαγής στα επόμενα 1-2 χρόνια).

Προσωπικά κοιτούσα για την AOC 25G3ZM/BK αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες.

Αν παρέλειψα κάτι, ενημερώστε με και ευχαριστώ!

Επεξ/σία από lefwar
Διόρθωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

38GN950 vs G3223Q ?

Γνωρίζω τελείως διαφορετικές μεταξύ τους (ultrawide vs 16:9 και 1600p vs 4Κ).. Εμαι συνηθισμένος σε dual monitor setup, θέλω μια δεύτερη οθόνη δίπλα όταν παίζω game στην primary. Η LG δυστυχως δεν έχει PiP/PbP. Σαν nanoIPS όμως έχει καλύτερα χρώματα (καλύτερη κάλυψη DCI-P3/sRGB και ίσως και μαύρα(?). Η Dell σαν 32αρα δε ξερω αν θα με κουράζει στα μάτια αλλά θα έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια..

Επεξ/σία από Warlord1981

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στο φορουμ.

ψαχνω για καινουργια οθονη για Productivity και work from home setup 4k η WQHD.

τονιζω οτι δε με ενδιαφερει ουτε καν σαν δευτερευον κριτηριο το gaming. budget μεχρι 600 ευρω περιπου πανω κατω. 

θα παω σε Stacked dual screen setup με μια μεγαλη οθονη κατω και μια μικροτερη απο πανω. η μικρη πανω υπαρχει ηδη και ειναι μια απλη 22αρα Dell full HD professional series P2219h.

αυτο που πρεπει να εχει η κυρια οθονη που ψαχνω ειναι να ειναι 32 ινστες η μεγαλυτερη, να εχει usb-c με δυνατοτητα τροφοδοσιας για το dell latitute 5520 με το οποιο εργαζομαι και κατα προτιμηση ενσωματομενο usb hub.

πρωτο μου διλλημα ειναι αν θα παω σε ultra wide η σε απλη 16:9 και θα ηθελα γνωμες εδω.

σαν υποψηφιες μεχρι στιγμης εχω δει την LG UltraFine 32UN880-B οπου μου αρεσει παρα πολυ ο ενσωματομενος βραχιονας.

εναλακτικα κοιταω την Dell UltraSharp U3421WE 

και σαν τιτανα της υποθεσης την Dell U4320Q αν και αυτη πρεπει να παραειναι μεγαλη.

ακουω γνωμες και προτασεις και ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Επεξ/σία από predator

Για πείτε και σε μένα που έχω μείνει πίσω.

Η οθόνη μου άρχισε να τα φτύνει .

Πάω όπου νάναι και σε καινούργια vga .

Υπάρχει καλύτερο deal από αυτό υπολογίζοντας ότι έχω και μια δωροεπιταγή 100€ από plaisio ?

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/asus-monitor-32-xg32vc-rog-strix-curved_3606910?gclid=CjwKCAiAkfucBhBBEiwAFjbkryiWEL1T-qEOu6-Nx7pVahfMVTHScaUw3JFFf9bLVtRj4O9IOgvIihoCuVUQAvD_BwE

Στην κατηγορια 27αρα, 2Κ, IPS, 144Hz++ και με καλοδεχουμενα οσα παραπανω features γινεται, πιστευετε οτι αξιζει η Dell Alienware AW2721D  στα €500 ???

Τα 240Hz τα βλεπω ως κατι feature-proof, ενω εχει και πολυ καλα "εξτρα" χαρακτηριστικα σε σχεση με πιο απλα μοντελα (π.χ.  HDR600, full εργονομικη βαση, USB hub).

Δεν ειναι και λιγα βεβαια, αλλα ειναι κι ενα premium μοντελο με αριστη εικονα.

Και με δεδομενες τις τιμες στην κατηγορια αυτη, που εχουν παρει την ανηφορα τελευταια (προς 400αρι), σκεφτομαι μηπως τα αξιζει αυτην την στιγμη!

Μεταφέρω το ξεχωριστό ποστ που έκανα σε αυτό το νήμα. Πως μπορώ να το σβήσω εκείνο; μόνο επεξεργασία έχει.

Νομίζω πως κατέληξα σε αυτές τις ίντσες ιδανικά για το γραφείο (27"). Η χρήση τους θα είναι κυρίως για εφαρμογές γραφείου και κανένα youtube, Netflix (καθόλου gaming). Κύριο μέλημα να είναι ξεκούραστες στα μάτια, γι' αυτό είχα ξεχωρίσει στην BF την 2722DC και δεν είδα ό,τι αργότερα τις έβαλαν και πώληση online. Γενικά κλίνω αρκετά προς Dell λόγω υποστήριξης αλλά δεν έχω θέμα για κάτι άλλο που αξίζει. Το budget είναι στα 250€ περίπου, δεν παίζει πολύ γιατί θ' ακούσω αγοραστούν και άλλα πράγματα. Ευχαριστώ παίδες για κάθε βοήθεια. 

2 ώρες πριν, KoGi είπε

Στην κατηγορια 27αρα, 2Κ, IPS, 144Hz++ και με καλοδεχουμενα οσα παραπανω features γινεται, πιστευετε οτι αξιζει η Dell Alienware AW2721D  στα €500 ???

Τα 240Hz τα βλεπω ως κατι feature-proof, ενω εχει και πολυ καλα "εξτρα" χαρακτηριστικα σε σχεση με πιο απλα μοντελα (π.χ.  HDR600, full εργονομικη βαση, USB hub).

Δεν ειναι και λιγα βεβαια, αλλα ειναι κι ενα premium μοντελο με αριστη εικονα.

Και με δεδομενες τις τιμες στην κατηγορια αυτη, που εχουν παρει την ανηφορα τελευταια (προς 400αρι), σκεφτομαι μηπως τα αξιζει αυτην την στιγμη!

που την βρήκες στα 500? Από όσο ξέρω έχει καταργηθεί καθώς αντικαταστάθηκε από το νεότερο μοντέλο, αλλά και αυτό πολύ καλό είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...