konlift Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, generalb31 είπε Σε διαφορα reviews σε youtube και rtings την βγαζουν vfm την gigabyte με πολυ καλα χρωματα.Τη θελω για γενικη χρηση και καθολου multiplayer gaming. Η ποιότητα εικόνας, τα μαύρα και γενικά τα χρώματα είναι μια χαρά εώς τέλεια. Όμως λόγω του έντονου ghosting και ιδιαίτερα του black smearing, όταν θα σκρολάρεις κείμενο θα δεις τα χάλια. Ένας τρόπος να το μειώσεις αρκετά είναι να αυξήσεις πολύ την αντίθεση και την φωτεινότητα, αλλά φυσικά θα τυφλωθείς. Ακόμη και σε απλό βίντεο όπου υπάρχουν μαύρα και άσπρα παρατηρείτε έντονα. Όσο για τα παιχνίδια και στα απλά ακόμη θα δεις τη κακή απόδοση (black smearing). Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να τις βλέπουμε από κοντά. Τα Reviews λένε τη μισή αλήθεια. Εκτός από την G7 (που είναι βασιλιάς της απόκρισης) μία από τις λίγες οθόνες σε VA που τα καταφέρνει καλά είναι η Asus XG32VC που έχει αποδεκτό ghosting. Εάν επιλέξεις φυσικά κάτι σε IPS δεν ασχολείσαι καθόλου με αυτό. (υπάρχουν άλλα εκεί....) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glad Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα !! Μεταξύ των 2 πια οθόνη θα προτιμούσατε για gaming?? https://www.skroutz.gr/s/27939843/Asus-TUF-Gaming-VG249Q1A-IPS-Monitor-23-8-FHD-1920x1080-144Hz.html https://www.skroutz.gr/s/28232522/LG-24GN600-B-IPS-HDR-Monitor-23-8-FHD-1920x1080-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html?from=listing Πληροφορίες αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση Μέχρι 25ιντσες FHD λέω να πάω Έχω 1060 6gb - 12100f Λέω να δώσω μέχρι 200 ευρώ για 144 hz(έχω 60 hz οθόνη) Ευχαριστώ! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Glad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Λόγω σοβαρού θέματος χώρου στο μικρό μου σαλόνι, Ψάχνω μια λύση δύο σε ένα, Σε οθόνη Που να χρησιμοποιείτε Κι ως τηλεόραση. Έχω ένα σταθερό, Όποτε μπορώ να επιλέξω Μιας τηλεόρασης, Η ενός μόνιτορ Κι ενός tv tuner. Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου, οπότε Η χρήση θα είναι , browsing, office, Καμιά ταινία , Κι ως τηλεόραση όπως προείπα. Ποια είναι η καλύτερη λύση Για τη συγκεκριμένη περίπτωση; Περίπου στις 32 ίντσες Διαγώνιο κοιτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Εχει κανεις αποψη για την https://www.skroutz.gr/s/25725229/Dell-P3421W-Ultrawide-IPS-Curved-Monitor-34-QHD-3440x1440-με-Χρόνο-Απόκρισης-5ms-GTG.html? Αξιζει τα χρηματα της? Κυριως για δουλεια την θελω (ανοιχτα tabs, προγραμματισμο κλπ), λιγο gaming κυριως indie games και φιφα και ταινιες. Ειμαι αναμεσα σε αυτην και την xiaomi uw curved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 999 στο πλαισιο μέχρι αυριο 6/11 με δωροεπιταγη 220 ευρώ LG OLED TV 42C24LA 42" 4Κ Ultra HD | Plaisio Με την αγορά της νέας σου τηλεόρασης από 1000€ και άνω παίρνεις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 220€ για την επόμενη αγορά σου από το plaisio.gr, από φυσικό κατάστημα Πλαίσιο ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας. Η δωροεπιταγή αποστέλλεται μετά την αγορά στο προσωπικό σου email. *Η ενέργεια ισχύει έως 06/11/2022. **Ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει τη δωροεπιταγή έως 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. ***Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής γίνεται εφάπαξ και αφορά ποσό διπλάσιο από το ύψος του κουπονιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας, Ειμαι μεταξυ Dell G3223Q, LG 34GP950G-B, ASUS PG32UQ και εχω φαει σκαλωμα τωρα, δεν ξερω ποια ειναι ιδανικοτερη επιλογη? Και για τις 3 διαβασα καποια reviews, βεβαια δεν μπορω να τις δω πχ απο κοντα και τις 3 για να βγαλω συμπερασματα. Μηπως εχετε καποια καλη προταση? Με ενδιαφερει να ειναι 4k 32" ή 34", ιδανικα IPS 144hz, σωστα χρωματα/γραμματα καθαρα κτλπ. Ταινιες και παιχνιδια σε σκοτεινο χωρο, ελπιζω η φωτεινοτητα και τα μαυρα να ειναι αξιοπρεπη. Στο συστημα μου εχω ryzen 5900x, 3090. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, corr8 είπε Γεια σας, Ειμαι μεταξυ Dell G3223Q, LG 34GP950G-B, ASUS PG32UQ και εχω φαει σκαλωμα τωρα, δεν ξερω ποια ειναι ιδανικοτερη επιλογη? Και για τις 3 διαβασα καποια reviews, βεβαια δεν μπορω να τις δω πχ απο κοντα και τις 3 για να βγαλω συμπερασματα. Μηπως εχετε καποια καλη προταση? Με ενδιαφερει να ειναι 4k 32" ή 34", ιδανικα IPS 144hz, σωστα χρωματα/γραμματα καθαρα κτλπ. Ταινιες και παιχνιδια σε σκοτεινο χωρο, ελπιζω η φωτεινοτητα και τα μαυρα να ειναι αξιοπρεπη. Στο συστημα μου εχω ryzen 5900x, 3090. Καλύτερη επιλογή η G3223Q όσον αφορά την τιμή,, έχει εξαιρετικό καλιμπράρισμα από την εταιρία κατασκευής άρα τα χρώματα είναι σωστά με το που τη βγάλεις από το κουτί. Η 34άρα μόνο αν σου αρέσει το ultrawide. Η Asus είναι ακριβότερη, παίζει στα 1000 και ευρώ, είναι παλιότερη οθόνη και στη θέση της στα χρήματα θα επέλεγα την LG 32GQ950. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Armoral είπε Καλύτερη επιλογή η G3223Q όσον αφορά την τιμή,, έχει εξαιρετικό καλιμπράρισμα από την εταιρία κατασκευής άρα τα χρώματα είναι σωστά με το που τη βγάλεις από το κουτί. Η 34άρα μόνο αν σου αρέσει το ultrawide. Η Asus είναι ακριβότερη, παίζει στα 1000 και ευρώ, είναι παλιότερη οθόνη και στη θέση της στα χρήματα θα επέλεγα την LG 32GQ950. Ultrawide την γλυκοκοιταζω γενικα μονο και μονο για εξτρα ευκολια με τη δουλεια μου, και την alienware AW3423DW ειχα βαλει στο ματι αλλα ηθελα να δω πρωτα με τις 32"αρες τι παιζει. Η LG προσεξα οτι απο διαθεσιμοτητα ειναι δυσευρετη μαζι με την alienware. Κωτσοβολο πχ τωρα που κοιταω τις εχει και τις 2 οθονες ιδια τιμη στα 1400. Η μια ειναι 32" και η αλλη 34". Θα παιχτει αναμεσα σε αυτες τις 3 μου φαινεται. G3223Q, alienware και LG 32gq950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, corr8 είπε Ultrawide την γλυκοκοιταζω γενικα μονο και μονο για εξτρα ευκολια με τη δουλεια μου, και την alienware AW3423DW ειχα βαλει στο ματι αλλα ηθελα να δω πρωτα με τις 32"αρες τι παιζει. Η LG προσεξα οτι απο διαθεσιμοτητα ειναι δυσευρετη μαζι με την alienware. Κωτσοβολο πχ τωρα που κοιταω τις εχει και τις 2 οθονες ιδια τιμη στα 1400. Η μια ειναι 32" και η αλλη 34". Θα παιχτει αναμεσα σε αυτες τις 3 μου φαινεται. G3223Q, alienware και LG 32gq950. Στο link που σου έδωσα νόμιζα οτι είναι από Αμαζον Ιταλίας Ειχα κανει λαθος οποτε σου εδωσα το σωστό. 1041 ευρώ τελικη με εγγυηση αμαζον. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Στο link που σου έδωσα νόμιζα οτι είναι από Αμαζον Ιταλίας Ειχα κανει λαθος οποτε σου εδωσα το σωστό. 1041 ευρώ τελικη με εγγυηση αμαζον. Ευχαριστω! Ωραια τιμη βγαινει, ευκαιρια να ξεμπλοκαρω το λογαριασμο μου στο αμαζον που φαγε μπαν χωρις λογο. 😅 Sorry αλλα ξεχασα να προσθεσω πριν μια τελευταια ερωτηση, σε 38" monitors υπαρχει καποια αξιοπρεπη προταση? Αλλιως παω σε 32" κ εχω ησυχο κεφαλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, corr8 είπε Ευχαριστω! Ωραια τιμη βγαινει, ευκαιρια να ξεμπλοκαρω το λογαριασμο μου στο αμαζον που φαγε μπαν χωρις λογο. 😅 Sorry αλλα ξεχασα να προσθεσω πριν μια τελευταια ερωτηση, σε 38" monitors υπαρχει καποια αξιοπρεπη προταση? Αλλιως παω σε 32" κ εχω ησυχο κεφαλι. Καλύτερα 4k από ultrawide κατά τη γνώμη μου. Δες και τις VA HDR2000 Neo G7 και Neo G8. Αν θέλεις κοιτάς και εδώ αν έχεις το χώρο. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corr8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Armoral είπε Καλύτερα 4k από ultrawide κατά τη γνώμη μου. Δες και τις VA HDR2000 Neo G7 και Neo G8. Αν θέλεις κοιτάς και εδώ αν έχεις το χώρο. Η Neo g7 μαρεσε. Τις εβαλα και τις 2 στο rtings να δω comparison και δεν εχουν τρελη διαφορα. Η 42" αρκετα μεγαλη, το γραφειο μου εχει βαθος περιπου 70 εκατοστα δεν ξερω αν ειναι αρκετο η βγαλω τα ματακια μου. Επισης oled με φοβιζει για το κλασσικο burn-in. Ευχαριστω για τις προτασεις. Θα αποφασισω μεταξυ των προηγουμενων IPS που ειπαμε και της VA G7! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, corr8 είπε Η Neo g7 μαρεσε. Τις εβαλα και τις 2 στο rtings να δω comparison και δεν εχουν τρελη διαφορα. Η 42" αρκετα μεγαλη, το γραφειο μου εχει βαθος περιπου 70 εκατοστα δεν ξερω αν ειναι αρκετο η βγαλω τα ματακια μου. Επισης oled με φοβιζει για το κλασσικο burn-in. Ευχαριστω για τις προτασεις. Θα αποφασισω μεταξυ των προηγουμενων IPS που ειπαμε και της VA G7! Μπορείς να δοκιμάσεις την oled και αν δε σου αρέσει αν την δουλεύεις σε ultrawide mode. Καλές αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην ομαδα, Περιμενοντας τις προσφορες Black friday. ΠηρΑ την αποφαση να δω ενα καινούργιο monitor Budget εως 500 Gaming, Photoshop, Sketchup, Vray 27-29 inches Gigabyte Rtx 3070, 32 gb rab, Amd 3800xt Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για μια οθόνη 32" για διάβασμα κυρίως. Όχι gaming κτλ. Budget μέχρι 300. Υπάρχει κάτι να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα