Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,
έχω την Dell U2715h για all around χρήση και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Σε κάποια παιχνίδια που εξελίσσονται οριζόντια  (πχ platforms) και έχουν έντονα χρώματα, η εικόνα θολώνει λίγο όταν κινείται η κάμερα ή θολώνουν γενικά τα κινούμενα αντικείμενα/χαρακτήρες. Ενδεικτικά ανάφέρω τα παιχνίδια Unravel και Valiant hearts που το έχω παρατηρήσει.
Για αυτό φταίνε τα 60hz της οθόνης ή είναι θέμα response time (ghosting); Αν χρειάζεται οθόνη με περισσότερα Hz, τί προτάσεις υπάρχουν κρατόντας τα υπόλοιπα δεδομένα της U2715h (27", 1440p, IPS). Δηλαδή να κρατήσουμε την ποιότητα της 2715 και απλά να ανεβάσουμε τα hz, μην θυσιάσουμε ποιότητα εικόνας για αυτά.
Κόστος 450€~600€.
Ίσως η Dell S2721DGF  ;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hnepes είπε

Καλησπέρα σας,
έχω την Dell U2715h για all around χρήση και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Σε κάποια παιχνίδια που εξελίσσονται οριζόντια  (πχ platforms) και έχουν έντονα χρώματα, η εικόνα θολώνει λίγο όταν κινείται η κάμερα ή θολώνουν γενικά τα κινούμενα αντικείμενα/χαρακτήρες. Ενδεικτικά ανάφέρω τα παιχνίδια Unravel και Valiant hearts που το έχω παρατηρήσει.
Για αυτό φταίνε τα 60hz της οθόνης ή είναι θέμα response time (ghosting); Αν χρειάζεται οθόνη με περισσότερα Hz, τί προτάσεις υπάρχουν κρατόντας τα υπόλοιπα δεδομένα της U2715h (27", 1440p, IPS). Δηλαδή να κρατήσουμε την ποιότητα της 2715 και απλά να ανεβάσουμε τα hz, μην θυσιάσουμε ποιότητα εικόνας για αυτά.
Κόστος 450€~600€.
Ίσως η Dell S2721DGF  ;

ghosting είναι. Ειναι λόγο χαμηλού response time στα χαμηλά hz. Η S2721DGF βλέπω είναι η καλύτερη σε απόδοση στο συγκεκριμένο τομέα από τις 1440p 144hz ips. Αν πάρεις θα ήθελα ένα review :D

Στις 27/9/2020 στις 3:14 ΠΜ, 7nisiotis είπε

https://www.eurosupplies.com.gr/?cat=7&subcat=40&product=53728

Επεξ/σία από Sakiz105

2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

ghosting είναι. Ειναι λόγο χαμηλού response time στα χαμηλά hz. Η S2721DGF βλέπω είναι η καλύτερη σε απόδοση στο συγκεκριμένο τομέα από τις 1440p 144hz ips. Αν πάρεις θα ήθελα ένα review :D

https://www.eurosupplies.com.gr/?cat=7&subcat=40&product=53728

Τι μαγαζί είναι αυτό; Δεν το έχω ξανακουσει

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Τι μαγαζί είναι αυτό; Δεν το έχω ξανακουσει

είναι επίσημος μεταπωλητής πολλών ειδών. Δεν ξέρω αν είναι στο σκρουτζ αλλά έχει eshop χρόνια

5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

είναι επίσημος μεταπωλητής πολλών ειδών. Δεν ξέρω αν είναι στο σκρουτζ αλλά έχει eshop χρόνια

Πάνω κάτω θα βγει και όσο από το Αμαζον ή το caseking που είναι αξιόπιστα

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Πάνω κάτω θα βγει και όσο από το Αμαζον ή το caseking που είναι αξιόπιστα

weeell, depends. Πως καλύπτει η εγγύηση, αν είναι όπως της dell, που πάει με την χώρα που είσαι καλός. Αν πρέπει να πάει πίσω μέσο amazon και σου τύχει στραβή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2020 στις 6:47 ΜΜ, Sakiz105 είπε

weeell, depends. Πως καλύπτει η εγγύηση, αν είναι όπως της dell, που πάει με την χώρα που είσαι καλός. Αν πρέπει να πάει πίσω μέσο amazon και σου τύχει στραβή..

Αμαζον πάντως 3 φορές έχω χρειαστεί εγγύηση και ήταν άψογη η εξυπηρέτηση. Όχι μόνο είχα επιστροφή μεταφορικών και χωρίς ταλαιπωρία αλλα ξεμπερδεψα σε 2 βδομάδες.

Επεξ/σία από 7nisiotis

7 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Σε ευχαριστώ

Καλησπερα παιδια! Σημερα μολις παρελαβα μια 3080! Με σκοπο να μεταβω σε 4k αναλυση! Εχω βρει μια οθονη 4κ και θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας! Ευχαριστω εκ των προτερων! 
 Συστημα

10900κ

msi trio x 3080 

32gb ram 

https://www.skroutz.gr/s/18078582/LG-27UL500-W.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Καλησπερα παιδια! Σημερα μολις παρελαβα μια 3080! Με σκοπο να μεταβω σε 4k αναλυση! Εχω βρει μια οθονη 4κ και θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας! Ευχαριστω εκ των προτερων! 
 Συστημα

10900κ

msi trio x 3080 

32gb ram 

https://www.skroutz.gr/s/18078582/LG-27UL500-W.html

Μπράβο που κατάφερες να πάρεις την κάρτα καλορίζικη
Γνώμη μου μην πας σε 27 4κ είναι λίγες οι ίντσες για την ανάλυση!!!
Καλύτερα να πας σε μεγαλύτερες ίντσες μεγαλύτερα ΗZ(πολύ περιορισμένη ποικιλία δυστυχώς) και Gsync compatibility(δυστυχώς αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν official οθόνες για pc σε μεγάλες ίντσες πέρα από Αcer που δεν φέρνει Ελλάδα) ή σκέτο Gsync.
Βεβαία εξαρτάται ποσά χρήματα θες να δώσεις!!!
Πρόταση μου πήγαινε σε 2Κ ή ultrawide 2K!!!

Επεξ/σία από steve_89

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αναβαθμίσω σε 2κ 144-165Hz IPS panel και είμαι ανάμεσα στην

https://www.skroutz.gr/s/24393887/Dell-S2721DGF.html 

και την 

https://www.skroutz.gr/s/20192961/LG-27GL850-B.html?o=lg+27gl850

- Ποια θα μου προτείνατε και γιατί? 

- Υπάρχει κάποιος που να έχει την μία ή την άλλη? 

Από το review του RTings φαίνεται πως ελάχιστα καλύτερη είναι η Dell αλλά δεν υπάρχουν από σοβαρά κανάλια βίντεο στο YouTube να δω αποτελέσματα. Θα ήθελα πολύ το Hardware Unboxed να έκανε αλλά δυστυχώς δεν κάνει καθόλου Dell Reviews απ ότι έχω καταλάβει και κρίμα γιατί τα παιδιά σου λύνουν τα χέρια στα monitor review.. Κάθε άποψη (γνώστη του θέματος) θα ήταν αρκετά χρήσιμη! Ευχαριστώ πολύ.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, σκέφτομαι για αγορά νέας οθόνης αφού δεν βλέπω να επιστρέφω στο γραφείο σύντομα. Κύριος λόγος που το σκέφτομαι είναι για τη δουλειά το πρωί (Office, Mail, Development, Slack, web, κλπ) όπου θα συνδέω το MacBook Pro αλλά η ίδια οθόνη χρησιμοποιείται και από το desktop που χρησιμοποιώ την υπόλοιπη μέρα. Εκεί παίζω και κανένα παιχνίδι (1080p με την GTX970) οπότε προβληματίζομαι για την καινούργια. Βλέπω Ultrawide me FullHD ανάλυση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει αλλά φοβάμαι ότι αν πάω και σε μεγαλύτερη, θα έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια (και δεν θέλω να αγοράσω καινούργια κάρτα σε αυτή τη φάση).

Τι προτείνετε να κάνω; Aυτή τη στιγμή έχω μια 24άρα οπότε θα μπορούσα να προσθέσω μια ίδια δίπλα αλλά ακόμα και από χώρο δεν ξέρω αν με παίρνει επειδή το γραφείο είναι ένα μέτρο μόνο σε μήκος. 

Επεξ/σία από doctor_667

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...