radiohead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, alexander1611 είπε Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια για αγορα νεας οθονης καθως η δικη μου μετραει μερες πλεον. Αναβοσβηνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεχρι να σταθεροποιηθει η εικονα κ μετα κανει ενα ηχο καθως δουλευει. Λοιπον εχουμε και λεμε: 1. Budget: απο 300 εως 450 2. προοριζεται καθαρα για gaming 3. ιντσες - Ελεγα για 27αρα αλλα θα ηθελα κ τις γνωμες σας για το εαν αξιζει για μεγαλυτερη 4. Καρτα γραφικων - gtx1060 6gb και επεξεργαστης intel i5 8400 5. Θελω και μια γνωμη για τις κυρτες καθως δν εχω καθολου εμπειρια εαν αξιζουν Γενικα θελω να παω σε 1440p δηλαδη 2Κ αναλυση αλλα εχω αμφιβολιες λογω της καρτας γραφικων. Ελπιζω να μπορει να υποστηριξει αυτη την οθονη σε ικανοποιητικο επιπεδο. Σκεφτομαι ομως οτι ΠΡΕΠΕΙ να παω σε 2Κ ωστε μετα να μπορω να κανω αναβαθμιση καρτας γραφικων εχοντας την καταλληλη οθονη. Ενας φιλος μου προτεινε να παω οπωσδηποτε σε samsung και συγκεκριμενα μου προτεινε την παρακατω. https://www.skroutz.gr/s/12178038/Samsung-27CHG70.html ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Πάρε αυτή αν θες va είναι το απόλυτο vfm https://www.skroutz.gr/s/21850734/AOC-Q27G2U.html Σε ips https://www.skroutz.gr/s/20192961/LG-27GL850-B.html?from=drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Τελικά εγώ πήρα το ρίσκο και απέκτησα την xiaomi wide 34'' (https://www.displayspecifications.com/en/model/259c1bb0) από κινεζομάγαζο. Συνηθισμενος σε μια οθόνη 24'' hp του γραφείου και σε μία προΪστορική Samsung 25.5 16:10 στο σπίτι - HD ανάλυση και στις δύο. Χρήση μόνο office και internet με κάρτα γραφικών την on board του laptop μου intel hd4400 αν θυμαμαι καλα (i5 4200 έχω) Δουλεύω τώρα σε 3440x1440 se 49hz (το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα - αν σκεφτεί κανείς ότι υποστηρίζει 144hz η οθόνη). Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Δεν μετάνιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ που πήγα σε 34 wide , ενώ κοιτούσα για 27 αντε 32 max. Άνεση, παράθυρα όλα ανοικτα, excelakia, outlook, chrome όλα ανοιχτα... Αν σας χωράει η οθόνη στο γραφείο, μη φοβηθείτε τις ιντσες. Τώρα ψάχνω να φτιάξω ενα mini pc για να το κρύψω πίσω από την οθόνη και να έχω μια κάρτα γραφικων που να υποστηρίζει καλύτερα αυτή την ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 12/6/2020 στις 6:11 ΜΜ, legendw84it είπε Αν ανεβαίνεις σε αυτό budget δες και αυτήν την 4Κ LG IPS που είναι καλή ακόμη και για gaming, που στην τιμή της είναι VFM. https://www.skroutz.gr/s/18451684/LG-27UL650-W.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Ευχαριστώ θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω - Δεν ειχα καν στο μυαλο μου LG ούτε 4Κ. Το gaming δε με ενδιαφέρει καθόλου. Στις 12/6/2020 στις 10:17 ΜΜ, radiohead είπε Για ερασιτεχνική χρήση οι δύο τελευταίες που έβαλες BenQ και Dell θα σε υπερκαλύψουν και προσωπικά μια από αυτές θα έπαιρνα. Πιστεύεις όμως ότι τα 100 περιπου διαφορά αποτυπώνονται στην ανώτερη ποιότητα των εν λόγω μοντέλων! Όσο το ξανακοιτάω δε με βλέπω για την Dell γιατι πάει στα 400 😄 Επισης μια γνώμη για την εμπειρια χρήσης μεταξύ 27 και 32 θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που έχει γνώμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ziggy_stardust είπε Ευχαριστώ θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω - Δεν ειχα καν στο μυαλο μου LG ούτε 4Κ. Το gaming δε με ενδιαφέρει καθόλου. Πιστεύεις όμως ότι τα 100 περιπου διαφορά αποτυπώνονται στην ανώτερη ποιότητα των εν λόγω μοντέλων! Όσο το ξανακοιτάω δε με βλέπω για την Dell γιατι πάει στα 400 😄 Επισης μια γνώμη για την εμπειρια χρήσης μεταξύ 27 και 32 θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που έχει γνώμη! Η άποψη μου είναι ότι 2Κ για 32´´ δεν προσφέρει ξεκούραστη εικόνα για εργασία και multitasking. Αλλά το 4Κ σε IPS 32’’ η τιμή ανεβαίνει παρά πολύ. Και ότι αυτό που είναι VFM και δεν θα χάσει την αξία της άμεσα πιστεύω, είναι οι οθόνες 27’’ 4Κ IPS και σε περίπτωση που δεν αρέσει να πουληθεί. Εχω χρησιμοποιήσει 32’’ 2Κ και 4Κ σε Mac και ήταν καλή η 4Κ προφανως, αλλά 27’’ για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή σαν VFM και νιώθω ξεκούραστα και ικανοποίηση όταν την χρησιμοποιώ. Εκει που καταλήγω είναι ότι 2Κ μέχρι 25’’ και 4Κ από 27’’ και πάνω για δουλειές γραφείου. Καλό θα ήταν να πας να δεις από κοντά κάπου. Επίσης οι Dell χρεώνουν και την εργονομία καθώς έχουν θύρες USB, swivel, tilting που είναι χρήσιμο ειδικά για γραφικά ή ακόμη και για εφέ σε επαγγελματίες αν δείχνουν κάτι σε πελάτη για παράδειγμα. Αλλη μια που είχα βρει στο reddit και σε forum που ασχολούνται με reviews σε βάθος είναι και η παρακάτω πιο οικονομική philips, αλλά διάλεξα LG γιατί θεωρούνταν αξιόλογη και για gaming και είχε πιο εργονομική βάση. https://www.skroutz.gr/s/17623630/Philips-E-line-276E8VJSB.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 12/6/2020 στις 10:17 ΜΜ, radiohead είπε Για ερασιτεχνική χρήση οι δύο τελευταίες που έβαλες BenQ και Dell θα σε υπερκαλύψουν και προσωπικά μια από αυτές θα έπαιρνα. super! ευχαριστώ για το feedback! εχω κατα καιρους δοκιμασει να δω οθονες αλλα δεν εχω βρει ποτε 32αρα ανοιχτη. Τελευταια έβρισκα κατι wide που δεν με ενδιαφέρουν τοσο! θα δω! αλλωστε δε βιάζομαι! προσπαθώ απλώς να στοχεύσω καπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 2:13 ΠΜ, alexander1611 είπε Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια για αγορα νεας οθονης καθως η δικη μου μετραει μερες πλεον. Αναβοσβηνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεχρι να σταθεροποιηθει η εικονα κ μετα κανει ενα ηχο καθως δουλευει. Λοιπον εχουμε και λεμε: 1. Budget: απο 300 εως 450 2. προοριζεται καθαρα για gaming 3. ιντσες - Ελεγα για 27αρα αλλα θα ηθελα κ τις γνωμες σας για το εαν αξιζει για μεγαλυτερη 4. Καρτα γραφικων - gtx1060 6gb και επεξεργαστης intel i5 8400 5. Θελω και μια γνωμη για τις κυρτες καθως δν εχω καθολου εμπειρια εαν αξιζουν Γενικα θελω να παω σε 1440p δηλαδη 2Κ αναλυση αλλα εχω αμφιβολιες λογω της καρτας γραφικων. Ελπιζω να μπορει να υποστηριξει αυτη την οθονη σε ικανοποιητικο επιπεδο. Σκεφτομαι ομως οτι ΠΡΕΠΕΙ να παω σε 2Κ ωστε μετα να μπορω να κανω αναβαθμιση καρτας γραφικων εχοντας την καταλληλη οθονη. Ενας φιλος μου προτεινε να παω οπωσδηποτε σε samsung και συγκεκριμενα μου προτεινε την παρακατω. https://www.skroutz.gr/s/12178038/Samsung-27CHG70.html ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Ενδεικτικά να σου πω πως το Battlefield για να σου βγάλει 2Κ ανάλυση και να παίζει τουλάχιστον στα 60fps θέλει minimum GTX 1070. Αν μελλοντικά αλλάξεις κάρτα τότε πάρε οθόνη στα 2Κ, γιατί τις οθόνες τις κρατάμε αρκετά χρόνια και είναι μια επένδυση. Στις 29/5/2020 στις 5:12 ΜΜ, MasterX είπε Θελουμε μια οθονη 24" για επεξεργασια φωτογραφιών.. λογικα IPS, υψηλό contrast ratio, υψηλό ποσοστό σε αναπαράσταση χρωμάτων srgb και adobergb τι προτεινετε; Για επεξεργασία φωτογραφίας με 100% Adobe RGB πας σε EIZO αλλά σε πολύ μεγάλο κόστος και μετά πας σε Dell UP series κάπως φθηνότερα. Διαφορετικά πας σε 99% SRGB όπου εδώ έχεις πάρα πολλές επιλογές και σχετικά φθηνές σε DELL σειρά Ultrasharp και P series. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PantKo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @radiohead πια απο τις 4; παιχνιδια και σειρες.... Θα πουλησω το μονιτορ της υπογραφης...Ωραιο,καλο,αλλα τελικα μου ειναι μεγαλο το 32αρι... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από PantKo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, PantKo είπε @radiohead πια απο τις 4; παιχνιδια και σειρες.... Θα πουλησω το μονιτορ της υπογραφης...Ωραιο,καλο,αλλα τελικα μου ειναι μεγαλο το 32αρι... η τελευταια που εχεις ειναι 34... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PantKo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε η τελευταια που εχεις ειναι 34... ελεγα μπας και επειδη οι uw ειναι στο υψος σαν 27αρες,μου καθοταν καλυτερα και δεν μου εκανε στο ματι το ιδιο μεγαλη με την 16:9 32αρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, PantKo είπε @radiohead πια απο τις 4; παιχνιδια και σειρες.... Θα πουλησω το μονιτορ της υπογραφης...Ωραιο,καλο,αλλα τελικα μου ειναι μεγαλο το 32αρι... Γράψε λίγο κάρτα γραφικών είμαι από κινητό δε βλέπω υπογραφη 2 λεπτά πριν, PantKo είπε ελεγα μπας και επειδη οι uw ειναι στο υψος σαν 27αρες,μου καθοταν καλυτερα και δεν μου εκανε στο ματι το ιδιο μεγαλη με την 16:9 32αρα... 32 vs 34 http://www.displaywars.com/32-inch-16x9-vs-34-inch-21x9 27 vs 34 http://www.displaywars.com/27-inch-16x9-vs-34-inch-21x9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PantKo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, radiohead είπε Γράψε λίγο κάρτα γραφικών είμαι από κινητό δε βλέπω υπογραφη 32 vs 34 http://www.displaywars.com/32-inch-16x9-vs-34-inch-21x9 27 vs 34 http://www.displaywars.com/27-inch-16x9-vs-34-inch-21x9 5700 nitro+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, PantKo είπε 5700 nitro+ Στην lg θα πηγαινα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PantKo είπε @radiohead πια απο τις 4; παιχνιδια και σειρες.... Θα πουλησω το μονιτορ της υπογραφης...Ωραιο,καλο,αλλα τελικα μου ειναι μεγαλο το 32αρι... Tην Lg Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από leros2004 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, PantKo είπε 5700 nitro+ Την Lg που είπαν τα παιδιά ή εναλλακτικά με τα οποια μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα θα εξέταζα και την 34αρα προσωπικά. Κατώτερο πάνελ αλλα η ρουφιανα η 21:9 αναλυση ειναι ερωτας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzerv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Ψάχνω οθόνη 32"+ για σύνδεση με macbook air 2019 όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη γίνεται για πολύωρη χρηση εφαρμογων γραφειου κυριως και ισως λιγο photo edit σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η οθόνη θα ήθελα να εχει δυνατοτητα να κινείται πάνω κάτω και να έχει υποστήριξη vesa για ενδεχόμενη στηριξη σε τοιχο κ.τ.λ <500euro Ευχαριστω Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από dzerv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα