Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, alldaynews είπε Eυχαριστώ για τις προτάσεις @radiohead Τιποτα. Όπου δε βλέπεις αξιολογήσεις, σημαινει νεότερο προϊόν, οποτε μην τις προσπερνάς λόγω αυτού. Δες reviews και σύγκρινε.
Trelloneritis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 @radiohead @splanis Αυτήν την Viewsonic XG2402 τη γλυκοκοιτάζω και εγω... ή μήπως την μεγάλη αδερφή της XG2702;;; Θα μπεί στο σύστημα της υπογραφής μου για χρήση browsing και gaming (Battlefield, CoD, nba 2k19. fifa19). Θα με καλύψει; ASAP θα γίνει αναβάθμιση της GPU με 1060/1070 ή RX580.
DjAkis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω αυτες τις 2 κοιταω ειναι η αλήθεια εκτος το tn & va και το curved εχουν αλλη διαφορά; https://www.skroutz.gr/s/14009824/Viewsonic-XG2402.html#specs https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html gpu θα μπει 1060 η rx 580 games lol wow και ταινίες Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από DjAkis
Κάλτσας Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια, παρήγγειλα ενα σεταπ σήμερα και ψαχνω και μια οθονουλα περιπου στα 200-250 ευρώ για gaming, αν και δεν ειμαι σίγουρος για το ποτε θα την αγορασω μιας και εχω μια για την ωρα πάντως αναβάθμιση θα γίνει σίγουρα κοντά στο πασχα και θα κοιταω και για καμιά προσφορουλα μεχρι τοτες. Γενικα σε αυτα τα λευτα αξιζει να παω σε οθονη IPS? Η οι ΤΝ ειναι μονοδρομος? Το σεταπ ειναι αυτο: thermaltake smart rgb 700w amd ryzen 5 2600 samsung 860 evo 500 asrock b450m cooler master masterbox lite 3.1 Patriot viper rgb 16gb ddr4 3200 mhz xfx radeon rx 8gb GTX Core GDDR5 HDMI
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε @radiohead @splanis Αυτήν την Viewsonic XG2402 τη γλυκοκοιτάζω και εγω... ή μήπως την μεγάλη αδερφή της XG2702;;; Θα μπεί στο σύστημα της υπογραφής μου για χρήση browsing και gaming (Battlefield, CoD, nba 2k19. fifa19). Θα με καλύψει; ASAP θα γίνει αναβάθμιση της GPU με 1060/1070 ή RX580. Ναι περισσότερο για fps gaming. 18 λεπτά πριν, DjAkis είπε Και εγω αυτες τις 2 κοιταω ειναι η αλήθεια εκτος το tn & va και το curved εχουν αλλη διαφορά; https://www.skroutz.gr/s/14009824/Viewsonic-XG2402.html#specs https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html gpu θα μπει 1060 η rx 580 games lol wow και ταινίες Είναι γεμάτο reviews ο τόπος. Για games σαν το lol και wow κοίτα καμμία ultrawide
Trelloneritis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Με την Gigabyte GV-N960G1 Gaming-4GB που εχω τώρα θα εχω πρόβλημα; Θα είναι αναγκαία να γίνει άμεσα η αναβάθμιση της GPU;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Κάλτσας είπε Καλησπερα παιδια, παρήγγειλα ενα σεταπ σήμερα και ψαχνω και μια οθονουλα περιπου στα 200-250 ευρώ για gaming, αν και δεν ειμαι σίγουρος για το ποτε θα την αγορασω μιας και εχω μια για την ωρα πάντως αναβάθμιση θα γίνει σίγουρα κοντά στο πασχα και θα κοιταω και για καμιά προσφορουλα μεχρι τοτες. Γενικα σε αυτα τα λευτα αξιζει να παω σε οθονη IPS? Η οι ΤΝ ειναι μονοδρομος? Το σεταπ ειναι αυτο: thermaltake smart rgb 700w amd ryzen 5 2600 samsung 860 evo 500 asrock b450m cooler master masterbox lite 3.1 Patriot viper rgb 16gb ddr4 3200 mhz xfx radeon rx 8gb GTX Core GDDR5 HDMI Tn αποκλειστικά για games ips-va για allaround. Με την καρτα σου θα κοιτάς να έχει η οθόνη freesync https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/681618/FreeSync.html?o=freesync&order_by=pricevat&order_dir=asc 6 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Με την Gigabyte GV-N960G1 Gaming-4GB που εχω τώρα θα εχω πρόβλημα; Θα είναι αναγκαία να γίνει άμεσα η αναβάθμιση της GPU; Θα ρίχνεις αβερτα settings στα low-medium, vsync off και θα είναι playable. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
gokuthelegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες, για αυτή την οθόνη τι λέτε; Σε skroutz και Amazon.co.uk βλέπω καλές κριτικές. Στο amazon μόνο ένας είχε κριτική μόνο με 1 αστέρι επειδή δεν ήρθε με καλώδιο ρεύματος Αγγλίας (προβλήματα που έχει ο κόσμος). Αυτή τη στιγμή είμαι με μια οθόνη αγορασμένη το 2008, ανάλυσης 1680x1050@60Hz, στις 22 ίντσες και λέω να μου κάνω ένα δώρο για τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς οι τιμές ξεφεύγουν για οθόνες στα 4k, δεν είναι για την τσέπη μου, οπότε κοιτάω για κάτι στα 1440p. Επίσης αν πρόκειται να αγοράσω νέα οθόνη, δεν ξαναπάω πάλι στις 22 ίντσες, αν είναι έτσι κρατάω και αυτή που έχω, οπότε βλέπω για 27 ίντσες και πάνω (η συγκεκριμένη που προτείνω είναι 32). Θα συνδεθεί σε υπολογιστή με Windows 10 Pro, i7-4770k, 16GB Ram, και μια Gigabyte nvidia 1050 2GB. Στον υπολογιστή για διασκέδαση βλέπω κυρίως ταινίες και σειρές, και εντελώς περιστασιακά μπορεί να παίξω και κάνα παιχνίδι. Φέτος από παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας έχω παίξει μόνο το Shadow of the Tomb Raider, δεν είμαι τακτικός παίκτης, μπορεί να παίζω 1-2 παιχνίδια το χρόνο. Στον υπόλοιπο χρόνο μου στον υπολογιστή ασχολούμαι με εργασίες σε Word, excel, powerpoint, σερφάρισμα στο ίντερνετ και λίγο κώδικα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από gokuthelegend
kostas_77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Kαλησπερα μολις σημερα απεκτησα την LG 29WK500-P και διακρινω οτι το λευκο χρωμα κιτρινιζει ! Την εχω συκρινει με την παλια οθονη και η διαφορα ειναι εντονη! Μπορει να με βοηθησει καποιος ? Το εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντοιστιχο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, kostas_77 είπε Kαλησπερα μολις σημερα απεκτησα την LG 29WK500-P και διακρινω οτι το λευκο χρωμα κιτρινιζει ! Την εχω συκρινει με την παλια οθονη και η διαφορα ειναι εντονη! Μπορει να με βοηθησει καποιος ? Το εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντοιστιχο ? Μεγειες! Ανέβασε το μπλε αν σου φαίνεται κίτρινο στα χρωματα. Επίσης ρίξε τη φωτεινότητα.
kostas_77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, radiohead είπε Μεγειες! Ανέβασε το μπλε αν σου φαίνεται κίτρινο στα χρωματα. Επίσης ρίξε τη φωτεινότητα. Δεν αλλαξε κατι .... Διακρινετε και στο γαλαζιο χρωμα η διαφορα! Μηπως εχει θεμα η οθονη ?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Παίδες, για αυτή την οθόνη τι λέτε; Σε skroutz και Amazon.co.uk βλέπω καλές κριτικές. Στο amazon μόνο ένας είχε κριτική μόνο με 1 αστέρι επειδή δεν ήρθε με καλώδιο ρεύματος Αγγλίας (προβλήματα που έχει ο κόσμος). Αυτή τη στιγμή είμαι με μια οθόνη αγορασμένη το 2008, ανάλυσης 1680x1050@60Hz, στις 22 ίντσες και λέω να μου κάνω ένα δώρο για τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς οι τιμές ξεφεύγουν για οθόνες στα 4k, δεν είναι για την τσέπη μου, οπότε κοιτάω για κάτι στα 1440p. Επίσης αν πρόκειται να αγοράσω νέα οθόνη, δεν ξαναπάω πάλι στις 22 ίντσες, αν είναι έτσι κρατάω και αυτή που έχω, οπότε βλέπω για 27 ίντσες και πάνω (η συγκεκριμένη που προτείνω είναι 32). Θα συνδεθεί σε υπολογιστή με Windows 10 Pro, i7-4770k, 16GB Ram, και μια Gigabyte nvidia 1050 2GB. Στον υπολογιστή για διασκέδαση βλέπω κυρίως ταινίες και σειρές, και εντελώς περιστασιακά μπορεί να παίξω και κάνα παιχνίδι. Φέτος από παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας έχω παίξει μόνο το Shadow of the Tomb Raider, δεν είμαι τακτικός παίκτης, μπορεί να παίζω 1-2 παιχνίδια το χρόνο. Στον υπόλοιπο χρόνο μου στον υπολογιστή ασχολούμαι με εργασίες σε Word, excel, powerpoint, σερφάρισμα στο ίντερνετ και λίγο κώδικα. VFM οθόνη. Αν κάθεσαι μακριά είναι σούπερ για ταινίες εργασίες.Με την 1050 για gaming σε 1440p πολύ δύσκολα. Το αρνητικό της είναι η βάση Σε 1440p κάτω από 250 αν και οι 24´´ είναι λίγες, δες reviews και γιαυτές. Για κώδικα ειναι the best στο όρθιο. https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=6962820,12714506 Τελος για word excel ταινίες και gaming ρίξε μια μάτια και σε ultrawide. https://www.skroutz.gr/s/14899890/LG-29WK500-P.html 3 λεπτά πριν, kostas_77 είπε Δεν αλλαξε κατι .... Διακρινετε και στο γαλαζιο χρωμα η διαφορα! Μηπως εχει θεμα η οθονη ? Δεν είμαι μπροστά και δεν είναι το σωστό σημείο να το συζητήσουμε καλύτερα άνοιξε θέμα. Μέχρι τότε παίξε με το lagom http://www.lagom.nl/lcd-test/
gokuthelegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, radiohead είπε VFM οθόνη. Αν κάθεσαι μακριά είναι σούπερ για ταινίες εργασίες.Με την 1050 για gaming σε 1440p πολύ δύσκολα. Το αρνητικό της είναι η βάση Σε 1440p κάτω από 250 αν και οι 24´´ είναι λίγες, δες reviews και γιαυτές. Για κώδικα ειναι the best στο όρθιο. https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=6962820,12714506 Τελος για word excel ταινίες και gaming ρίξε μια μάτια και σε ultrawide. https://www.skroutz.gr/s/14899890/LG-29WK500-P.html Τώρα είμαι στις 22 ίντσες, δεν σπαταλάω ούτε σεντ για να ανεβώ μόνο 2 ίντσες ακόμη, κοιτάω από 27 και πάνω, μόνο και μόνο για τις ίντσες θα έδεινα ένα 50ρικο ακόμη. Για τα παιχνίδια δεν καίγομαι να παίζω σε φουλ ρυθμίσεις μιας και δεν είμαι φανατικός παίκτης, μπορώ να παίζω και στα 1080p (επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις από το μενού το κάθε παιχνιδιού), τα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα τρέχουν νεράκι στον υπολογιστή μου. Η βάση δεν με απασχολεί και τόσο, ούτε αν έχει vesa mount ή κάτι αντίστοιχο. Για τα υπόλοιπα ξεφεύγουν οι τιμές, αλλά δεν έχω πολλές απαιτήσεις έτσι κι αλλιώς. Πάντως αυτή που πρότεινα θεωρείται value for money;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Τώρα είμαι στις 22 ίντσες, δεν σπαταλάω ούτε σεντ για να ανεβώ μόνο 2 ίντσες ακόμη, κοιτάω από 27 και πάνω, μόνο και μόνο για τις ίντσες θα έδεινα ένα 50ρικο ακόμη. Για τα παιχνίδια δεν καίγομαι να παίζω σε φουλ ρυθμίσεις μιας και δεν είμαι φανατικός παίκτης, μπορώ να παίζω και στα 1080p (επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις από το μενού το κάθε παιχνιδιού), τα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα τρέχουν νεράκι στον υπολογιστή μου. Η βάση δεν με απασχολεί και τόσο, ούτε αν έχει vesa mount ή κάτι αντίστοιχο. Για τα υπόλοιπα ξεφεύγουν οι τιμές, αλλά δεν έχω πολλές απαιτήσεις έτσι κι αλλιώς. Πάντως αυτή που πρότεινα θεωρείται value for money; Μπαμ δεν κανει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα