Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζω league of legends,cs:go,the witcher 3 και θελω να λιωσω και assassin's creed syndicate μολις βγει...Γενικοτερα ειμαι αρκετες ωρες την ημερα στον υπολογιστη..

Απο την αλλη εχω βρει και ενα asus vx239h monitor 1080p στα 170 περιπου...αξιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιζω league of legends,cs:go,the witcher 3 και θελω να λιωσω και assassin's creed syndicate μολις βγει...Γενικοτερα ειμαι αρκετες ωρες την ημερα στον υπολογιστη..

Απο την αλλη εχω βρει και ενα asus vx239h monitor 1080p στα 170 περιπου...αξιζει?

Ναι αξίζει. Εγώ θα προτιμούσα μια glossy αρχικά, στην Ελλάδα βρίσκεις μόνο την dell s2425h στα 250. Από τις φθηνότερες επιλογές θα προτιμούσα μια χωρις frameless design, την dell p2414h στα 200 η την ακόμη φθηνότερη LG 24MB56HQ στα 170 ευρώ.

Φυσικά, αν σε παίρνει να αυξήσεις το budget σου, στα 300-350 βρίσκεις καλύτερες οθόνες που μπορείς να αξιοποιήσεις με την 970, συγκεκριμένα την 144hz LG 24gm77, διάφορες 29" 1080p της LG και 24" 1200p όπως την Asus VS24AH(L).

• Like 1

Οι φθηνότερες frameless οθόνες στις 24'' που αξίζουν (1080p 60hz) ποιές είναι?Αρχίζουν από την u2414h ή υπάρχει κάτι φθηνότερο με παρόμοιες αποδόσεις;

Να κανω μια ασχετη ερωτηση επειδη δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος στο συγκεκριμενο θεμα τι εννοειται frameless?

https://translate.google.gr/?hl=el#en/el/frameless

Πιστευετε οτι δεν αξιζει με τετοιο συστημα να παω σε 1080p?

Αυτό που σίγουρα αξίζει είναι να πάρεις οθόνη ακριβότερη του 200αρικου.

Μετά εσύ κρίνεις αν θέλεις πολλά hz, 29" 21:9, 1200p η 1440p.

Αυτό που σίγουρα αξίζει είναι να πάρεις οθόνη ακριβότερη του 200αρικου.

Μετά εσύ κρίνεις αν θέλεις πολλά hz, 29" 21:9, 1200p η 1440p.

Γιατί αυτό;Λόγω quality control;Αν από χαρακτηριστικά μια οθόνη είναι καλή και είναι κάτω του 200αρικου γιατί δεν αξίζει;

Γιατί αυτό;Λόγω quality control;Αν από χαρακτηριστικά μια οθόνη είναι καλή και είναι κάτω του 200αρικου γιατί δεν αξίζει;

Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν, ειπα οτι στην περιπτωση του μπορει να εκμεταλλευτει και ακριβότερες οθονες.

Περα απο το qc, τα 1200p και 1440p panels ειναι ανωτερα απο τα 1080p, εχουν ελαφρυτερο matte coating ή ειναι semi-glossy και καλυπτουν μεγαλυτερο μερος του sRGB.

Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν, ειπα οτι στην περιπτωση του μπορει να εκμεταλλευτει και ακριβότερες οθονες.

Περα απο το qc, τα 1200p και 1440p panels ειναι ανωτερα απο τα 1080p, εχουν ελαφρυτερο matte coating ή ειναι semi-glossy και καλυπτουν μεγαλυτερο μερος του sRGB.

Δηλαδή Link.png Site: αυτή είναι καλύτερη από Link.png Site: αυτή;

Οχι, διοτι η U2412M ειναι παλιοτερο μοντελο.

Μην ξεχναμε, specific trumps general.

Τότε Link.png Site: αυτή που είναι καινούργια σε σχέση με την παραπάνω που λέω είναι καλύτερη;

Τότε Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html">αυτή που είναι καινούργια σε σχέση με την παραπάνω που λέω είναι καλύτερη;

Ναι είναι. Εγώ συνήθως προτείνω την Asus vs24ah(l) για 1200p, είναι εξίσου καλή, ίσως και καλύτερη αν θυμάμαι καλά όσον αφορά το input lag, είναι λίγο φθηνότερη και δεν έχει frameless design.

Τι παίχτηκε μας διαβάζουν τα μαγαζιά?Εχθές η Asus MG279Q είχει 620€ και σήμερα η πιο φτηνή είναι 680€

http://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html?keyphrase=Asus+MG279Q

Σε πια μαγαζιά αναφέρεσαι Millennium?Σου είναι εύκολο να δώσεις links?

Ευχαριστώ.

Για eu μιλούσα.Amazon κτλπ http://www.amazon.de/dp/B00VH3HO6C/ref=asc_df_B00VH3HO6C28867791?smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=geizhalspre03-21&linkCode=df0&creative=22502&creativeASIN=B00VH3HO6C&childASIN=B00VH3HO6C

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...