prince93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στους ηδικους θελω τα φωτα σας για αγορα μονιτορ 2κ τα λευτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 700 βαρια βαρια ειμαι αναμεσα στην AOC AG271QG και στην ACER XB271HUA οι διαφορα ειναι στο πανελ η πρωτη εχει IPS και η δευτερη ΤN αξιζει τα 100 ευρω η διαφορα;;;θα ηθελα τα φωτα σας γιατι τα λευτα π θελω να διαθεσω θελω να πιασουν οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα!!ευχαριστω εκ των προτερων!! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από prince93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, prince93 είπε Καλησπερα στους ηδικους θελω τα φωτα σας για αγορα μονιτορ 2κ τα λευτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 700 βαρια βαρια ειμαι αναμεσα στην AOC AG271QG και στην ACER XB271HUA οι διαφορα ειναι στο πανελ η πρωτη εχει IPS και η δευτερη ΤN αξιζει τα 100 ευρω η διαφορα;;;θα ηθελα τα φωτα σας γιατι τα λευτα π θελω να διαθεσω θελω να πιασουν οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα!!ευχαριστω εκ των προτερων!! Η γνώμη μου ειναι οτι αξίζει. Τι σύστημα έχεις; (CPU,GPU) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Η γνώμη μου ειναι οτι αξίζει. Τι σύστημα έχεις; (CPU,GPU) Εχω ιντελ τον 5960χ xtreme edition και gpu εχω την evga 1070 hubrid μελλοντικα θα την αλαξω ομως αξιζει αλα διαβασα οτι εχει backlight bleed ισχυει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, prince93 είπε Εχω ιντελ τον 5960χ xtreme edition και gpu εχω την evga 1070 hubrid μελλοντικα θα την αλαξω ομως αξιζει αλα διαβασα οτι εχει backlight bleed ισχυει;; To Backlight Bleed είναι πονεμένη ιστορία στις IPS όντως. (ιδίως στις ASUS που γίνεται ψιλο χαμός). Πρέπει να έχεις υπομονή και το μαγαζί να είναι αξιόπιστο ώστε να να δέχεται επιστροφές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καταλαβα σκεφτομαι να το παρω απο εδω γιατι απο εξω λιγο πολυ το ιδιο βγενει στο θεμα του backlight bleed σε περιπτωσει π εχει προβλημα απευθηνομαο στο μαγαζι στο οποιο θα γινει αγορα η μπορω και στην εταιρια την ιδια;;στην συγκεκριμενη οθονη ειναι αυχνο φαινομενο το backlight bleed ξερεις μηπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αρχίζουν και εμφανίζονται ενδιαφέρουσες πτώσεις τιμών σε οθόνες στο skroutz.. αυτό που χτυπάει στο μάτι είναι η HP Omen, 100hz Gsync , 35'' ultrawide (αλλά με VA panel), στα 752,49 από 1.140 που είχε πριν. και η πτώση στην AOC είναι επίσης αξιοσημείωτη. αλλά και η lg έχει πολύ καλά reviews... τι λέτε; με msi gtx 1080 gaming x. το budget δεν μπορεί να ανέβει πιο πάνω από τα 750. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hauntedpunto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Natm είπε Αρχίζουν και εμφανίζονται ενδιαφέρουσες πτώσεις τιμών σε οθόνες στο skroutz.. αυτό που χτυπάει στο μάτι είναι η HP Omen, 100hz Gsync , 35'' ultrawide (αλλά με VA panel), στα 752,49 από 1.140 που είχε πριν. και η πτώση στην AOC είναι επίσης αξιοσημείωτη. αλλά και η lg έχει πολύ καλά reviews... τι λέτε; με msi gtx 1080 gaming x. το budget δεν μπορεί να ανέβει πιο πάνω από τα 750. έχει τύχει να παραγγείλω από μαγαζιά που λένε "κατοπιν παραγγελίας" ή "παράδοση σε 4-10 ημέρες" και να μη με πάρουν ποτέ τηλέφωνο να μου πουν ότι ήρθε... είναι λίγο περίεργα μερικά σκρουτζομάγαζα.. Αυτά που λένε παράδοση σε 1-3 μέρες είναι συνήθως οκ.. Τα αναφέρω αυτά για την AOC που λες ότι έπεσε η τιμή της... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από hauntedpunto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxkid Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, και εγώ είμαι υποψήφιος αγοραστής μια gaming οθόνης. Μετά από λίγο ψάξιμο στα πιο ειδικά specs για την κάθεμια στο site της , έχω καταλήξει σε μερικές που θα σας δείξω. Να επισημάνω ότι έχω razen 5 1600 και 1070 κάρτα γραφικών. Έχω καταλήξει σε 1080p 144hz και σκέφτομαι για μια από τις παρακάτω στην εικόνα. Σας παρακαλώ δεν γνωρίζω ιδιαίτερα πράγματα από οθόνες όποτε θα βασιστώ πολύ στις γνώμες σας. ευχαορστω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hauntedpunto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δες και αυτή που έχει VA panel.. https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxkid Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Είναι πολύ καλή όντως , απλά θεωρούσα ότι επειδή μερικές εταιρίες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με pc και επιδόσεις κτλ, ότι θεωρητικά πάντα θα ήταν καλύτερες, πχ aoc η asus. Το λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψην, ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Εγώ από όλες αυτές σίγουρα την Samsung θα έπαιρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/9204420/Samsung-S24F356FHU.html#sku-info https://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share#sku-info https://www.skroutz.gr/s/8318433/LG-24MP58VQ.html#sku-info Για gaming και γενικη χρηση Οι δυο samsung διαφερουν στην βαση μονο; Επισης αξιζει η samsung 30 ευρω κατω για pls και 1 ms λιγοτερο αποκριση; Τι προτινετε ; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Jason13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=12263459,5349061 Καλημέρα σε όλους. Ζητούμενα 24 ίντσες, gsync, 144Hz. Δυστυχώς ips σε αυτές τις ίντσες με gsync δεν υπάρχει. Ποια απ τις δύο θα παίρνατε και γιατί? Είναι σχεδόν ίδιες σε όλα, με χαλάει λίγο εμφανισιακά η AOC ;/ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από SakafliaC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, SakafliaC είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=12263459,5349061 Καλημέρα σε όλους. Ζητούμενα 24 ίντσες, gsync, 144Hz. Δυστυχώς ips σε αυτές τις ίντσες με gsync δεν υπάρχει. Ποια απ τις δύο θα παίρνατε και γιατί? Είναι σχεδόν ίδιες σε όλα, με χαλάει λίγο εμφανισιακά η AOC ;/ Με ελάχιστη διαφορά στην τιμή πας σε Alienware στα 499€ 25" και 240hz και έχεις και την εγγύηση της DELL. https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSAW2518H/DELL-MONITOR-ALIENWARE-AW2518H-25''--LED-OSD-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-3YearsW-G-SYNC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, zNikosz είπε Με ελάχιστη διαφορά στην τιμή πας σε Alienware στα 499€ 25" και 240hz και έχεις και την εγγύηση της DELL. https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSAW2518H/DELL-MONITOR-ALIENWARE-AW2518H-25''--LED-OSD-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-3YearsW-G-SYNC Το χω δει το monitor και είναι και πανέμορφο, το θέμα είναι ότι δε νομίζω ότι θα την παλεύει ποτέ η 970 σε τόσα Hz, οπότε είπα να σώσω όσα περισσότερα χρήματα μπορώ, αφού έτσι κι αλλιώς στο μέλλον θα γίνει αναβάθμιση στη gpu οπότε και θα πάω σε 27αρι ips. Όχι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα