Acmilangr2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, lelos1 είπε Σκέφτομαι να πάρω καινούργια οθόνη τον τελευταίο χρόνο άπλα κάνω υπομονή έχω ips 27" 1440p 60hz θέλω να πάω πάλι στο ίδιο στιλ απλά περισσότερα hz η και 32 αν δεν κάνει μεγάλη sto μάτι διάφορα για gaming ας πει κάποιος που εχει 32 αν του φαίνεται πολύ μεγάλη , τα λεφτά απο 400 μέχρι 700 max η οθόνη θα μπει σε stand οπότε πρέπει να ειναι vesa μπορώ να πάρω και από έξω απo ebay,amazon etc περιμένω προτάσεις θέλω να αποφύγω οθόνες οπως asus acer που έχουν πολλά προβλήματα όποτε θέλω να πάω σε κάτι πιο σίγουρο να μην τρέχω στέλνω πίσω όλη την ώρα μέχρι να μου κάτσει κάτι κάλο va/ips οχι tn Αν έχεις σκοπό να παίζεις από την ίδια απόσταση θα πρότεινα να μείνεις στις 27 γιατί αν πας σε 32 θα μικραίνει αρκετά το ppi και δεν θα έχεις τόσο καλή ευκρίνεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Αν έχεις σκοπό να παίζεις από την ίδια απόσταση θα πρότεινα να μείνεις στις 27 γιατί αν πας σε 32 θα μικραίνει αρκετά το ppi και δεν θα έχεις τόσο καλή ευκρίνεια. άπλα σκεφτόμουν για 32 γιατί έχουν πολύ καλές τιμές σε σχέσει με τις 27 https://www.amazon.it/Samsung-C32HG70-Monitor-Display-FreeSync/dp/B071Z46XQT/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1526969154&sr=8-1&keywords=Samsung%2BC32HG70&dpID=41sk-6utBLL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch&th=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanc3r Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Θέλω να αγοράσω καινούργιο monitor και είμαι ανάμεσα σε Dell ή Samsung (curved) 24" και Dell 27". Το γραφείο είναι 72cm (πλάτος). Θα την χρησιμοποιώ για ταινίες, browsing games, office κτλ. Σε τι ίντσες να κοιτάξω με βαση την απόσταση? 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, lelos1 είπε άπλα σκεφτόμουν για 32 γιατί έχουν πολύ καλές τιμές σε σχέσει με τις 27 https://www.amazon.it/Samsung-C32HG70-Monitor-Display-FreeSync/dp/B071Z46XQT/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1526969154&sr=8-1&keywords=Samsung%2BC32HG70&dpID=41sk-6utBLL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch&th=1 Αυτή η samsung δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Θα ήθελα πολύ να την δω από κοντά. Η τιμή της για τα specs της είναι πάρα πολύ καλή. Είναι VA, εχει έξτρα HDR600,quantum dot που δεν βρίσκεις σε καμία άλλη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αυτή η samsung δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Θα ήθελα πολύ να την δω από κοντά. Η τιμή της για τα specs της είναι πάρα πολύ καλή. Είναι VA, εχει έξτρα HDR600,quantum dot που δεν βρίσκεις σε καμία άλλη οθόνη. Γτ θες να αλλαξεις την οθονη που εχεις? Δεν ειναι καλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, firepc είπε Γτ θες να αλλαξεις την οθονη που εχεις? Δεν ειναι καλη? Όχι δεν θέλω να την αλλάξω. Είναι πάρα πάρα πολύ καλή. Μόνο αν θα μεταβώ στις νέες 4k/144hz. Είμαι λίγο nerd με τις οθόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Η Samsung, παίζει ποτέ να συμπεριλάβει gsync? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, Natm είπε Η Samsung, παίζει ποτέ να συμπεριλάβει gsync? Έλα ντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILiDAN Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε ---> 350€ Για τι χρήση προορίζεται ; ---> Gaming και Movies (περισσοτερο gaming) Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; ---> Γυρω στις 27 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών ---> Συστημα στην φωτογραφια Δεν το βιαζομαι να το παρω αυτες τις μερες αμεσα. Απλα θελω να παρακολουθω προσφορες και να παρω την καλυτερη δυνατη οθονη μεσα στο επομενο 3μηνο μαξ. Τι θα πρεπει να κοιταω; Αν ηταν να παρω σημερα καποια, ποια θα προτεινατε; (τωρα εχω την ViewSonic VX2452MH 24-inch Full HD Gaming Monitor ). Επισης να πω πως αν συμφερει κατι με αφορα απο εξωτερικο δεν εχω κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Στις 25/5/2018 στις 3:07 ΠΜ, Lanc3r είπε Θέλω να αγοράσω καινούργιο monitor και είμαι ανάμεσα σε Dell ή Samsung (curved) 24" και Dell 27". Το γραφείο είναι 72cm (πλάτος). Θα την χρησιμοποιώ για ταινίες, browsing games, office κτλ. Σε τι ίντσες να κοιτάξω με βαση την απόσταση? 😕 Δες αυτο EW277HDR Ενα αξιολογο μονιτορ με HDR400 στα €200 https://www.amazon.de/BenQ-EW277HDR-Eye-Care-Monitor-DCI-P3/dp/B074Z4CNFX/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1527662009&sr=8-1&keywords=EW277HDR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε ---> Βαρια εως 800 ευρω Για τι χρήση προορίζεται ; ---> Gaming (OVERWATCH-FORTNITE-PUBG) Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; ---> 27 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών ---> 8700 επερξεργαστης και 1080 καρτα γραφικων Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η ιδανικη 27αρα με 2Κ αναλυση και 144hz με τα λιγοτερα θεματα σαν οθονη. Γραφω εως 800 αλλα εαν υπαρχει μια καλη για παραδειγμα με 600 σιγουρα θα προτιμηθει. Επισης δεν ξερω αν αξιζει να ειναι gsync.Αν αξιζει σιγουρα θα κοιταξω να ειναι και gsync. Aν χρειαζεται ν'αναφερω κατι αλλο μπορειτε να με ρωτησετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Πρεπει να είναι g sync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ok οπότε κοιτάω μόνο με gsync. Ποιες θα ήταν οι επιλογές μου με gsync? Επίσης οι curved αξίζουν?Οπως η παρακάτω για παράδειγμα. https://www.skroutz.gr/s/12786603/Asus-ROG-Swift-PG27VQ.html?keyphrase=ASUS+ROG+SWIFT+PG27VQ#sku-info Θα μπορούσα να την πάρω από εξωτερικο μιας και είναι φθηνότερη άλλα δεν ξέρω αν αξίζει που είναι curved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ok οπότε κοιτάω μόνο με gsync. Ποιες θα ήταν οι επιλογές μου με gsync? Επίσης οι curved αξίζουν?Οπως η παρακάτω για παράδειγμα. https://www.skroutz.gr/s/12786603/Asus-ROG-Swift-PG27VQ.html?keyphrase=ASUS+ROG+SWIFT+PG27VQ#sku-info Θα μπορούσα να την πάρω από εξωτερικο μιας και είναι φθηνότερη άλλα δεν ξέρω αν αξίζει που είναι curved. Θα πρότεινα να επιλέξεις IPS panel Μία από αυτές είναι η Asus Pg279q Όμως πολλές έχουν θέματα με bleeding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Άστο καλύτερα αν είναι να μπλέξω ας κοιτάξω κάτι πιο safe. Προτείνεις κάποια άλλη εκτός από αυτη? Αυτην?https://www.skroutz.gr/s/8666511/Acer-XB271HU.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα