Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Μια προταση για μονιτορ budget 190 με 200 ευρω, Η χρηση που προοριζεται ειναι παιχνιδια κυριως fortnite. Καρτα γραφικων 1050ΤΙ και επεξεργαστης ι5 7ης γενιας. Θα ηθελα κατι σε 24 με 25 ιντες τουλαχιστον, FHD. Σας ευχαριστω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 8/5/2018 στις 11:39 ΠΜ, kaklikos είπε

Καλησπερα. Μια προταση για μονιτορ budget 190 με 200 ευρω, Η χρηση που προοριζεται ειναι παιχνιδια κυριως fortnite. Καρτα γραφικων 1050ΤΙ και επεξεργαστης ι5 7ης γενιας. Θα ηθελα κατι σε 24 με 25 ιντες τουλαχιστον, FHD. Σας ευχαριστω.

Εγώ θα πήγαινα στην Dell s2415h. 

Είναι glossy και τα σπάει από εικόνα. Αρκεί να μην έχεις παράθυρο ή λάμπα από πίσω/δίπλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια.
Το ξέρω οτι εχει υπεραναλυθεί το συγκεκριμένο θέμα  αλλα το εχω απορία γιατι δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Αυτη την στιγμή εχω μια lg fhd 24αρα και την εχω στα 75hz μεσα απο custom profile απο το control panel της nvidia και πάντα το v-sync on στα παιχνιδια..
Τον τελευταίο καιρό ψάχνω ενα καλο monitor με ωραια εικονα αλλα και χωρις προβληματα στο gaming.
εχω την gtx 1070.
Κοιτούσα κυρίως monitor που δεν εχουν G-sync γιατι πολυ απλα δίνουν περισσότερα με λιγότερα λεφτα και ειχα καταλήξει στην Samsung 27CHG70  .
Μερικοί λένε οτι δεν πρόκειται να δω καποια διάφορα  χωρις το G-sync και αλλοι λενε οτι ειναι μερα με την νύχτα.
Απο την αλλη ομως θελω να δω πραγματικη διαφορα και στην αναλυση της εικόνας όπως και στα χρώματα της.
Παιζω κυρίως GTA titles και αλλα όπως το rise of the tomb raider, ουτε CS:GO και αλλα που χρειάζεται η ακρίβεια της ακρίβειας.

Πραγματικά θελω να monitor που να νιώθω οτι εκανα μια αναβάθμιση σε λογική τιμη και να μην τα θυσιάσω όλα για το gaming φτάνει αυτο να ειναι νορμαλ σε λογικά πλαισια. 

Εχετε κάτι αλλο να προτείνετε απο Ελλαδα πάντα και σε λογικη τιμη μαξ 600€?

Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.

Επεξ/σία από malossi

9 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ θα πήγαινα στην Dell s2415h. 

Είναι glossy και τα σπάει από εικόνα. Αρκεί να μην έχεις παράθυρο ή λάμπα από πίσω/δίπλα 

Φίλε μου επειδή και εμένα με ενδιαφέρει και έχω παρόμοιο σύστημα, μήπως μπορείς να μου πεις εάν αυτή που πρότεινες s2415h είναι καλύτερη από την s2418h και εάν ναι σε ποία σημεία ?  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Φίλε μου επειδή και εμένα με ενδιαφέρει και έχω παρόμοιο σύστημα, μήπως μπορείς να μου πεις εάν αυτή που πρότεινες s2415h είναι καλύτερη από την s2418h και εάν ναι σε ποία σημεία ?  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. 

Την S2415H την έχω στο γραφείο. έχει φοβερά χρώματα (λόγω glossy) και ειναι πολύ καλή και για ταινίες και παιχνίδια

την  S2418H δεν την έχω δεί για να την κρίνω. Όμως φοβάμαι μην είναι χειρότερη απο το προηγούμενο μοντέλο (S2415H) επειδή διαθέτει εξτρά HDR (που μόνο HDR δεν είναι....) .

Όπως σου είπα δεν την έχω δει και δεν θέλω να βγάλω συμπέρασμα. Όμως στο παρελθόν το έχει ξανά κάνει αυτό η DELL. Για να καταλάβεις η S2340L είναι προηγούμενο μοντέλο της S2415H. Και όμως εκείνη έχει αρκετά καλύτερα χρώματα . Τις έχω συγκρίνειi και τις 2 δίπλα δίπλα. 

Πιστεύω πως επειδή προσθέτουν χαρακτηριστικά, "κοβουν" απο κάπου αλλού

Γενικά :

S2340L χωρίς ηχεία 

S2415H με ηχεία (κατώτερη της S2340L σε εικόνα)

S2418H με ηχεία και HDR. Μήπως συνεχιστεί το κακό;

Αυτό που έχω να σας πώ είναι πως αν δεν έχετε πρόβλημα που ειναι glossy (λάμπα ,παραθυρο δίπλα η πίσω) προτιμήστε τις. Η διαφορά ειναι πολύ μεγάλη απο το 90% των matt οθοθών που δείχνουν παλιές διπλα τους....

Επεξ/σία από Acmilangr2

Καλημέρα σας, θα ήθελα μια πρόταση για οθόνη γραφείου μαξ 120.

Βρήκα αυτό τα μοντέλο, κάθε γνώμη δεκτή.

https://www.skroutz.gr/s/11129171/Viewsonic-VA2419-SH.html#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλημέρα σας, θα ήθελα μια πρόταση για οθόνη γραφείου μαξ 120.

Βρήκα αυτό τα μοντέλο, κάθε γνώμη δεκτή.

https://www.skroutz.gr/s/11129171/Viewsonic-VA2419-SH.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/7629433/Dell-SE2216H.html

είναι όμως 22

Επεξ/σία από Acmilangr2

Μόλις τώρα, theo93 είπε

Είναι σφιχτά και από το κατάστημα π θέλω πάει κοντά στα 140.

Αυτή που έβαλα δεν ειναι καθόλου καλή;

Μια χαρά ειναι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση, μια οθονη που εχει sRGB 96%  εναντι αλλης sRGB over 99%, υπαρχει καποια διαφορα στο ματι? για καθημερινη χρηση τις οθονης? η εχει να κανει μονο με εκτυπωσεις και τα σχετικα?

Επεξ/σία από markoliaz

17 ώρες πριν, markoliaz είπε

ερωτηση, μια οθονη που εχει sRGB 96%  εναντι αλλης sRGB over 99%, υπαρχει καποια διαφορα στο ματι? για καθημερινη χρηση τις οθονης? η εχει να κανει μονο με εκτυπωσεις και τα σχετικα?

η διαφορά ειναι οτι έχει περισότερο εύρος. Δηλαδή λίγο πιο βαθύ κόκκινο,πράσινο,μπλέ. 

96 με 99 όμως ειναι μικρή η διαφορά

• Like 1

Επισκέπτης

Εχετε καποια οθονη να προτεινετε για portait mode; Μου αρκει να ειναι full hd και 24 ή 27 ιντσων.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε κάποια φάση έπαιξε στα 800 περίπου η ακόλουθη: 

https://www.skroutz.gr/s/14535276/LG-32GK850G-B.html

αξίζει με  GTX 1080 ?

Σε σχέση και με τα γνωστά 27αρια 2κ Acer Asus aoc 

Επεξ/σία από Natm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Natm είπε

σε κάποια φάση έπαιξε στα 800 περίπου η ακόλουθη: 

https://www.skroutz.gr/s/14535276/LG-32GK850G-B.html

αξίζει με  GTX 1080 ?

Σε σχέση και με τα γνωστά 27αρια 2κ Acer Asus aoc 

Φαίνεται καλή. Μήπως αξίζει όμως πιο πολύ η samsung που είναι και Quantum και HDR;

edit :άκυρο η samsung δεν έχει gsync 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...