Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, επειδή βλέπω πως αργεί να έρθει το AHVA - AMOLED στα gaming monitors, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ποιοτικό - vfm μόνιτορ ώστε να κάνω μια μικρή αναβάθμιση τώρα και αργότερα όταν έρθει ο παραπάνω συνδιασμός με ένα g-sync να κάνω τις κινήσεις μου. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας απαντήσεις στο insomnia το 144Hz στα μόνιτορ είναι υποκατάστατο του g-free sync. Οπότε αυτό που κοιτάω είναι ένα 144Hz μόνιτορ, IPS (όχι ΤΝ, ούτε VA), με χαμηλό χρόνο απόκρισης, 1080p, κάτω από 24'' (για δύο λόγους, 1: για να μην pixelιάζει σε αυτή την ανάλυση, 2: δεν χωράει στο γραφείο μου (max 550mm μήκος)), τα ηχεία και οι πλάγιοι-οπίσθιοι φωτισμού στην οθόνη με αφήνουν αδιάφορο. Budget δεν γράφω, θα προτιμηθεί το πιο VFM για τα χαρακτηριστικά που ζητάω, αφού αγοράζεται με σκοπό να αντικατασταθεί αργότερα. Δεν με ενδιαφέρει το κατάστημα για την αγορά, αν είναι σε καλύτερη θα λάβω υπόψιν και καταστήματα εξωτερικού (εντός Ε.Ε. για να μην υπάρξει τίποτα παράλογο με το τελώνιο). Ευχαριστώ! 

EDIT: μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής μου και η οθόνη που χρησιμοποιώ τώρα είναι αυτή.

EDIT2: παιχνίδια που παίζω, (πιο συχνά) lol, csgo, bf4, overwatch, gta, (όχι τόσο συχνά) witcher, hitman, tomb raider, rocket league, διάφορα racing. 

Επεξ/σία από frozex
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, frozex είπε

Καλησπέρα, επειδή βλέπω πως αργεί να έρθει το AHVA - AMOLED στα gaming monitors, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ποιοτικό - vfm μόνιτορ ώστε να κάνω μια μικρή αναβάθμιση τώρα και αργότερα όταν έρθει ο παραπάνω συνδιασμός με ένα g-sync να κάνω τις κινήσεις μου. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας απαντήσεις στο insomnia το 144Hz στα μόνιτορ είναι υποκατάστατο του g-free sync. Οπότε αυτό που κοιτάω είναι ένα 144Hz μόνιτορ, IPS (όχι ΤΝ, ούτε VA), με χαμηλό χρόνο απόκρισης, 1080p, κάτω από 24'' (για δύο λόγους, 1: για να μην pixelιάζει σε αυτή την ανάλυση, 2: δεν χωράει στο γραφείο μου (max 550mm μήκος)), τα ηχεία και οι πλάγιοι-οπίσθιοι φωτισμού στην οθόνη με αφήνουν αδιάφορο. Budget δεν γράφω, θα προτιμηθεί το πιο VFM για τα χαρακτηριστικά που ζητάω, αφού αγοράζεται με σκοπό να αντικατασταθεί αργότερα. Δεν με ενδιαφέρει το κατάστημα για την αγορά, αν είναι σε καλύτερη θα λάβω υπόψιν και καταστήματα εξωτερικού (εντός Ε.Ε. για να μην υπάρξει τίποτα παράλογο με το τελώνιο). Ευχαριστώ! 

EDIT: μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής μου και η οθόνη που χρησιμοποιώ τώρα είναι αυτή.

EDIT2: παιχνίδια που παίζω, (πιο συχνά) lol, csgo, bf4, overwatch, gta, (όχι τόσο συχνά) witcher, hitman, tomb raider, rocket league, διάφορα racing. 

Δεν υπαρχει περιθώριο για 570mm ??? do something :P

Εφόσον θα αλλαχτεί ακόμα δεν την πήρες και επειδή χαρακτηριστικά γράφεις πως προκειται για μικρή αναβάθμιση, ακόμα και το 300άρι είναι πολύ.

Δώσε λοιπόν για μία απο αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=11498961%2C2885556%2C9854849%2C9171021

Μην αρνείσαι το tn στις συγκεκριμένες εφόσον σε ενδιαφέρει πρωτίστως το gaming. Άν βρεις κάποια σε μεταχειρισμένη, ακόμα καλύτερα κέρδος θα είναι.

Τέλος άν ο περιορισμός τελικά στο μήκος είναι αδιαπραγμάτευτος,  πας εδώ https://www.skroutz.gr/s/10862959/Samsung-C24FG70.html

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και ακόμα καλύτερα αυτή η οποία διορθώνει αρκετά προβλήματα της προηγούμενης Samsung που μερικά ήταν και σοβαρά. 144hz ips 1080p δεν υπάρχει. Το καλύτερο που έχεις σε χρηματική απεικόνιση είναι αυτή η Samsung. 

https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, σε curved δεν θέλω να πάω, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν έχω δει από κοντά κάποιον να παίζει σε curved οθόνη (στο χωριό μου δεν έχει κάπου για να πάω να δοκιμάσω) οπότε δεν θα ρισκάρω 300€ για κάτι που μπορεί να μην μου αρέσει. Από τις προτάσεις γλυκοκοιτάζω την ASUS αλλά δεν ξέρω πως θα είναι από ποιότητα συγκριτικά με τις άλλες. Επίσης έχω δύο ερωτήσεις, γιατί XL2411 και όχι XL2411-P; Τέλος η AOC G2460PF γιατί είναι εκτός συναγωνισμού; 

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frozex είπε

προτείνεις δηλαδή να ψαχτώ και σε 120Hz; δεν κτλβα τι ακριβώς εννοείς.

Όχι εννοούσα πως η αλλη σου επιλογή είναι η Samsung που πόσταρα, που είναι VA qled. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, naruto14 είπε

Αν κοιτάς αποκλειστικά σε 144hz TN τότε θα σου συνιστούσα τουλάχιστον να πάρεις κάτι σε 8-bit panel. Οι 2 μόνες επιλογές σου είναι η LG που αναφέρθηκε και η παρακάτω viewsonic. 

https://www.skroutz.gr/s/9171021/Viewsonic-XG2401.html

Και η viewsonic αναφερθηκε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω οθόνη για το σύστημα 

1) budget 250euro

2)24 με 27 ίντσες 

3)gaming χρήση 

4) η κάρτα θα είναι AMD το chipset ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάω για οθόνη 2Κ 144hz (ips ή va), flicker free, να μην κουράζει (όσο γίνεται),g-sync/freesync δεν με απασχολούν

• budget   →500-700€ όσο λιγότερα τόσο καλύτερα
  • χρήση →gaming & γενική χρήση 
  • ίντσες → 27" - 32"
  • Από τι αποτελείται..→ gtx1080 και 8700k

Μετά από ψάξιμο και συζήτηση σε άλλο forum είμαι ανάμεσα στα παρακάτω δυο:

• AOC AG322QXC (υπάρχει και το Asus Rog Strix XG32VQ αλλά τα παραπάνω χρήματα δεν ξέρω αν τα αξίζει)
  • Samsung 27CHG70  (το αντίστοιχο 32" της samsung είναι pwm dimming, οπότε δεν μου κάνει)
Spoiler

large.monitors.jpg.3b7f03366813b0488b5cdb47ad8bf6cc.jpg

Στα ίδια χρήματα και τα 2, χώρος υπάρχει για να μπει το 32", η aoc σε δελεάζει από άποψη χαρακτηριστικών και τιμής.

Αυτήν τη στιγμή είμαι μ'ένα 1080p   LG 27MP68VQ-P  πόσο "χάλια" μπορεί να είναι η AOC από άποψη χρωμάτων? 

Ποια η γνώμη σας?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από idonthave
Δημοσ.

Καλημέρα. Ψάχνοντας για αγορά οθόνης (περίπου στα 200€ πάνω-κάτω) είμαι ανάμεσα στην Dell u2414h και στην Hp E243 elitedisplay.Είμαι αρκετά μπερδεμένος.Γενικά οι περισσότεροι μου λένε για dell αν και είναι παλιό μοντέλο. Το θέλω βασικα για χρήση autocad. Εχώ amd ryzen 5-1600 και κάρτα gigabyte gt1050ti.

Επίσης νομίζω ότι στην hp δεν κουμπώνει soundbar.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mumra είπε

Καλημέρα. Ψάχνοντας για αγορά οθόνης (περίπου στα 200€ πάνω-κάτω) είμαι ανάμεσα στην Dell u2414h και στην Hp E243 elitedisplay.Είμαι αρκετά μπερδεμένος.Γενικά οι περισσότεροι μου λένε για dell αν και είναι παλιό μοντέλο. Το θέλω βασικα για χρήση autocad. Εχώ amd ryzen 5-1600 και κάρτα gigabyte gt1050ti.

Επίσης νομίζω ότι στην hp δεν κουμπώνει soundbar.

την E243i εννοεις?

Επεξ/σία από npil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...