Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω οθόνη για Gaming κυρίως και 3d modeling όσο μεγαλύτερη γίνεται)(ακόμα και ultra wide). Max budget 230€

Έχεις AMD κάρτα γραφικών? Αν όχι, σκοπεύεις να αναβαθμίσεις κάποια στιγμή σε AMD? Επίσης τι games παίζεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα. Ηρθε η ωρα και για αλλαγη οθόνης. Το pc μου εχει ryzen 1600 και μια παλια 750 ti η οποια θα αλλαξει λογικα με την έλευση των Vega. Οποτε ψάχνουμε μια οθόνη ips, με freesync 200-250 euro και 24 inches minimum. Δεν εχω net στο pc και μου ειναι δυσκολο να στειλω λινκς, εχω δει την 27αρα dell που ειναι στις δημοφιλέστερες στο skrout με αυτα τα χαρακτηριστικά. Τι γνωμη εχετε;

Καλημέρα. Ηρθε η ωρα και για αλλαγη οθόνης. Το pc μου εχει ryzen 1600 και μια παλια 750 ti η οποια θα αλλαξει λογικα με την έλευση των Vega. Οποτε ψάχνουμε μια οθόνη ips, με freesync 200-250 euro και 24 inches minimum. Δεν εχω net στο pc και μου ειναι δυσκολο να στειλω λινκς, εχω δει την 27αρα dell που ειναι στις δημοφιλέστερες στο skrout με αυτα τα χαρακτηριστικά. Τι γνωμη εχετε;

Χρήση?

Έχεις AMD κάρτα γραφικών? Αν όχι, σκοπεύεις να αναβαθμίσεις κάποια στιγμή σε AMD? Επίσης τι games παίζεις;

Εχω nvidia την gtx 1070 asus rog strix. Οπότε δε σκοπεύω να αλλάξω για κάμποσο καιρό. Οπότε το freesync θα πάει άχρηστο αλλά αν έχει η οθόνη δεν υπάρχει θέμα σωστά;

Και οι 2 μπορείτε να κοιτάξετε την LG 29UM68, ultrawide, μια χαρά για gaming και έχει και freesync. Πάντως γενικώς θεωρώ πως οι κάρτες σας (1070 και Vega) θα αξίζουν καλύτερη οθόνη που αξίζει με λίγη οικονομία μιας και η οθόνη είναι κάτι που μένει.

καλυτερα να κοιταξετε την LG 29UM69G-B που ειναι πιο καινουργιο μοντελο

Απλά είναι πιο πάνω από το budget τους και δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό για τα έξτρα 30 ευρώ.

Καλησπέρα σε όλους. Έψαχνα μια οθόνη και τηλεοραση (monitor tv) μαζί για τον υπολογιστή μου. Θα ήθελα να είναι από 23 έως 28 ιντζες. Με ενδιαφέρει να είναι FHD με καλές γωνίες θέασης, hdmi και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Από θέμα τιμής δεν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα αρκεί να μην ξεφύγουμε τελείως. Νομίζω το 200 είναι ταβάνι. Τι κερδίζω και το χανω με αυτή την κίνηση;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα σε όλους. Έψαχνα μια οθόνη και τηλεοραση (monitor tv) μαζί για τον υπολογιστή μου. Θα ήθελα να είναι από 23 έως 28 ιντζες. Με ενδιαφέρει να είναι FHD με καλές γωνίες θέασης, hdmi και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Από θέμα τιμής δεν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα αρκεί να μην ξεφύγουμε τελείως. Νομίζω το 200 είναι ταβάνι. Τι κερδίζω και το χανω με αυτή την κίνηση;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

https://www.skroutz.gr/s/6929813/Samsung-T24E390EW.html

• Like 1

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Μια ακόμη που βρήκα λίγο μικρότερη από αυτό που ζητάω είσαι αυτή http://www.skroutz.gr/s/11921617/LG-22MT49DF.html . Νομίζω πως και αυτή είναι πολύ καλή για τα χρήματα της. FHD, ips panel, hdmi, mpeg 4. Πιστεύω πως έρχονται με τηλεκοντρόλ αυτές στην συσκευασία τους, έτσι; Αν μιλήσουμε για μια κάρτα τηλεόρασης με τηλεκοντρόλ που να πιάνει ψηφιακά κανάλια μέσω κεραίας, πόσο περίπου κοστίζει;

Και οι 2 μπορείτε να κοιτάξετε την LG 29UM68, ultrawide, μια χαρά για gaming και έχει και freesync. Πάντως γενικώς θεωρώ πως οι κάρτες σας (1070 και Vega) θα αξίζουν καλύτερη οθόνη που αξίζει με λίγη οικονομία μιας και η οθόνη είναι κάτι που μένει.

Δεν θελω να παω σε ultra wide.

Δεν καίγομαι για το ultra gaming, θεωρω οτι οποιαδήποτε ips θα με καλύψει. Αν ειναι να ανέβει το μπάτζετ ας ανεβει βοηθώντας την υπόλοιπη χρηση του υπολογιστή να ειναι πιο ξεκούραστη.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Μια ακόμη που βρήκα λίγο μικρότερη από αυτό που ζητάω είσαι αυτή http://www.skroutz.gr/s/11921617/LG-22MT49DF.html . Νομίζω πως και αυτή είναι πολύ καλή για τα χρήματα της. FHD, ips panel, hdmi, mpeg 4. Πιστεύω πως έρχονται με τηλεκοντρόλ αυτές στην συσκευασία τους, έτσι; Αν μιλήσουμε για μια κάρτα τηλεόρασης με τηλεκοντρόλ που να πιάνει ψηφιακά κανάλια μέσω κεραίας, πόσο περίπου κοστίζει;

Αν δεν σε πειράζει το μέγεθος τότε πάρτην. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την 24άρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δεν θελω να παω σε ultra wide.

Δεν καίγομαι για το ultra gaming, θεωρω οτι οποιαδήποτε ips θα με καλύψει. Αν ειναι να ανέβει το μπάτζετ ας ανεβει βοηθώντας την υπόλοιπη χρηση του υπολογιστή να ειναι πιο ξεκούραστη.

Άμα θέλεις να είναι γενικά ξεκούραστη η οθόνη θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις 24άρι τότε σε FHD Panel. Δες την Dell S2418HN ή την LG 24MP68VQ που είναι και σε προσφορά στο amazon αυτή τη στιγμή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά, ενδιαφέρομαι για οθόνη budget έως 300 ευρώ για εξαιρετική περίπτωση. Θα χρησιμοποιηθεί σε gaming, κάρτα γραφικών GTX 1060 6 GB. Θα ήθελα οθόνη 23 ιντσων και πανω

Επεξ/σία από nikster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...