Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση: Asus VX229H ή Samsung S24F350FHU τι μου προτείνετε και γιατί?

Tη samsung. Ειναι νεοτερη, μεγαλυτερη και με Freesync.

• Like 1
Δημοσ.

Όμως η Samsung έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ η Asus 3. Και η Samsung είναι pls και δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης. Όπως επίσης και η Samsung έχει μόνο ένα HDMI και όχι 2 όπως η Asus.

Δημοσ.

Όμως η Samsung έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ η Asus 3. Και η Samsung είναι pls και δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης. Όπως επίσης και η Samsung έχει μόνο ένα HDMI και όχι 2 όπως η Asus.

1) Μικρη σημασια εχει ο ενας χρονος παραπανω εγγυησης. Πιο πολυ μετραει η ποιοτητα της εγγυησης που δινουν.

2) Ποιος τα λεει αυτα? Ειναι ψεματα.

3) Eχει σημασια μονο αν σκοπευεις να συνδεσεις και κονσολα.

Επισης αλλα πλεονεκτηματα της Samsung ειναι τα 72Hz ρυθμου ανανεωσης αντι για 60Hz και η υποστηριξη VESA mount, που η Asus δεν υποστηριζει. Ο βασικος λογος να προτιμησεις την Samsung ομως ειναι οτι οι PLS της κατηγοριας της εχουν λίγο καλυτερη εικονα απο τις αντιστοιχες IPS του '15, ποσο μαλλον της συγκεκριμενης Asus που κυκλοφορει απο το '13.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα να πάω στην LG 29UM68-P

Απλά έχω μια απορία...  Τελικά έχει 75Ηz ή 60Hz; Επειδή στο E-shop γράφει:

Refresh Rate: 75Hz.
Μέγιστη Ανάλυση: 2560 x 1080 στα 60Hz.

Και κάτι ακόμη. Γνωρίζουμε αν η βάση της, επιτρέπει να ρυθμίσω το ύψος στην οθόνη;
Δημοσ.

Και κάτι ακόμη. Γνωρίζουμε αν η βάση της, επιτρέπει να ρυθμίσω το ύψος στην οθόνη;

Με DP 1.2 λειτουργει στα 75hz.Για τη βαση που ρωτας δε νομιζω αλλα κοιτα και στη σελιδα της και καποιο video.

Δημοσ.

Καλησπέρα 75hz έχει όταν είναι ενεργοποιημένο το freesync χωρίς αυτό έχει 60hz

Δυστυχώς όχι δεν ρυθμίζεται το ύψος αλλά μπορείς να φτιάξεις το ύψος που θές με κάποια βιβλία ίσως 

Δημοσ.

Kαταρχην να ευχαριστήσω για την βοήθεια πάνω στην επιλογή monitor.

Bρηκα σε αγγελια στο site μια Asus PG279Q και τελικα την πηρα.

Ακολουθησα αρχικα της ρυθμισεις apo tomshardware review αλλα βγαινει ενα ιδιαιτερα θερμο αποτελεσμα που δεν με τρελανε στο ματι

http://www.tomshardware.com/reviews/asus-pg279q-rog-swift-27-inch-165hz-monitor,4428-3.html

Σαν δευτερες ρυθμισεις και με τις οποιες ειμαι ακομα ακολουθησα απο tftcentral και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απ οτο αποτελεσμα.

Racing mode

Brighteness  26

Contrast 50

RGB 97 93 100

Εχει καποιος στο νου του κατι διαφορετικο απο αυτα τα 2 για να μπορεσω να τσεκαρω το αποτελεσμα?

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να αγοράσω ένα μόνιτορ και θ ήθελα την άποψη και την βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει. Το pc το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για μουσική παραγωγή (συγκεκριμένα cubase8) και καθόλου gaming. Έχω καταλήξει στην LG UM68-P Ultrawide μιας και την έχω βρει σε προσφορά. Δεν έχω ξαναχρησημοποιησει wild απλά πιστεύω θα με βόλευε μιας και το πρόγραμμα που δουλεύω και γενικά στα προγράμματα μουσικής βολεύει το πλάτος. Όποιος ξέρει ας μου πει για την συγκεκριμένη οθόνη η για κάποια άλλη που θα πρότεινε για τη συγκεκριμένη χρήση. Επίσης απ την στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια αν έπαιρνα το προηγούμενο μοντέλο της LG UM58 θα είχα κάποια διαφορα; Έχω κάρτα γραφικών την nvidia geforce 8500gt. Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 300 ταβάνι. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψάχνω μια καλή οθόνη να βάλω στο PC μου που να κρατήσει για μερικά χρονάκια!
Γενικά η χρήση του PC είναι για casual gaming, ταινίες, μουσική, αυτά κυρίως...
Μέχρι 150 ευρώ max!

Έχω σταμπάρει αυτήν εδώ και λίγο καιρό, υπάρχει κάποια αντιπρόταση ή χτυπάω?

Επίσης τι θα λέγατε για αυτήν? παρόλο που γενικά με τα Turbo-X προιόντα έχω κακές εμπειρίες, φαίνεται να έχει καλά σχόλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαταρχην να ευχαριστήσω για την βοήθεια πάνω στην επιλογή monitor.

Bρηκα σε αγγελια στο site μια Asus PG279Q και τελικα την πηρα.

Ακολουθησα αρχικα της ρυθμισεις apo tomshardware review αλλα βγαινει ενα ιδιαιτερα θερμο αποτελεσμα που δεν με τρελανε στο ματι

http://www.tomshardware.com/reviews/asus-pg279q-rog-swift-27-inch-165hz-monitor,4428-3.html

Σαν δευτερες ρυθμισεις και με τις οποιες ειμαι ακομα ακολουθησα απο tftcentral και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απ οτο αποτελεσμα.

Racing mode

Brighteness  26

Contrast 50

RGB 97 93 100

Εχει καποιος στο νου του κατι διαφορετικο απο αυτα τα 2 για να μπορεσω να τσεκαρω το αποτελεσμα?

Mη πειραζεις τα color channels, αν δεν μπορεις να καλυμρπαρει ςτην οθονη καλυτερα να τα αφηνεις ως εχουν. Οι ιδανικες ρυθμισεις τους αλλαζουν απο οθονη σε οθονη.

Το brightness του tftcentral ειναι πιο καταλληλο για γενικη χρηση συνηθως.

Ψάχνω μια καλή οθόνη να βάλω στο PC μου που να κρατήσει για μερικά χρονάκια!

Γενικά η χρήση του PC είναι για casual gaming, ταινίες, μουσική, αυτά κυρίως...

Μέχρι 150 ευρώ max!

Έχω σταμπάρει αυτήν εδώ και λίγο καιρό, υπάρχει κάποια αντιπρόταση ή χτυπάω?

Επίσης τι θα λέγατε για αυτήν? παρόλο που γενικά με τα Turbo-X προιόντα έχω κακές εμπειρίες, φαίνεται να έχει καλά σχόλια

Kαλησπερα.

Πιο ασφαλης επιλογη ειναι η παρακατω samsung. Υπαρχει λογος να πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο την LG. Kαι η LG όμως είναι καλή επιλογή.

https://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html?from=autocomplete&keyphrase=s24f350fhu

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Kαλησπερα.

Πιο ασφαλης επιλογη ειναι η παρακατω samsung. Υπαρχει λογος να πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο την LG. Kαι η LG όμως είναι καλή επιλογή.

ποια samsung?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...