XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 κάποια απάντηση ώστε να γινει αυτες τις μέρες η παραγγελία; Αν πας σε nvidia χάνεις το freesync, και βέβαια δεν μπορείς να έχεις gsync σε αυτό το budget. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι rx 470/rx480 + LG 24mp68vq. Η 24" είναι καλύτερη από την 23" αν πιστέψουμε κάποια δημοσιευμένα reviews και από την s2316h ως νεότερη οθόνη με καλύτερο panel. Όχι,είχα 27αρα και παλιότερα,μία Samsung με TN panel αλλά την έδωσα μετά από 6 χρόνια που την δούλευα.Είχα πάρει και ultra wide της LG το 25αρι αλλά το έδωσα γιατί δεν μου καθόταν καλά το ύψος της οθόνης,το turbox με βόλεψε πάρα πολύ στο θέμα τον χρωμάτων σαν IPS panel που είχε.Η Dell έχει ips-bsa panel και για αυτό έχει μία ελαφριά οξύτητα παραπάνω. Εδώ υπάρχει και ένα θέμα με την 23αρα της LG http://www.insomnia.gr/topic/630796-θέμα-με-lg-23mp68vq/ Αλλά το ίδιο πρόβλημα έχει βγει και στης 27αρες. Για το AOC που ποσταρα παραπάνω,τι γνώμη έχουμε?! Έχει και display port από ότι είδα?! Τι εννοείς λέγοντας οξυτητα? Δεν ειναι επίσημη ορολογία, εκτός και αν εννοείς το sharpness, το οποίο όμως δεν υπάρχει αναφορά ότι χαρακτηρίζει τις dell οθόνες. Επίσης τι εννοείς λέγοντας ips Bsa. Η dell χρησιμοποιεί panels ips και pls από LG και Samsung. Η καλύτερη 27" σύμφωνα με τα διαθέσιμα reviews είναι η dell se2717h. Η AOC είναι παλιο μοντέλο με φτωχή ποιότητα εικόνας και pwm dimming. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 +1Γενικά η σειρά mp6 της Lg έχει πουλήσει αρκετά, είναι πολύ καλές οθόνες για τα λεφτά τους και είναι λογικό όταν κάτι έχει πουλήσει πολλά κομμάτια, κάποια από αυτά να βγαίνουν ελαττωματικά και να υπάρχουν κάποια παράπονα. Αν δεις όμως τη συνολική εικόνα, οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι από την αγορά τους (η αφεντιά μου είναι μια από αυτές). Εγώ θα διάλεγα την Dell πάντως, έχει δίκιο ο XMorsX (συν ότι είναι και στο budget σου). H AOC επίσης δεν λέει, παλιό μοντέλο και αυτό. Γνώμη μου είναι επομένως εφόσον έχεις αμφιβολίες, να πας σε κάποιο μαγαζί να δεις ό,τι μπορείς από κοντά για να διαλέξεις κάποια που κάνει για σένα, είτε είναι παλιό μοντέλο είτε όχι...Τσέκαρε και αυτήν πάντως: Samsung-S27F350FHU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 πόση διαφορά υπάρχει απ το 23 στο 24 σε αυτό που λέτε οτι ειναι καλύτερο; γιατι δυστυχώς τα 30€ ειναι 30€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 πόση διαφορά υπάρχει απ το 23 στο 24 σε αυτό που λέτε οτι ειναι καλύτερο; γιατι δυστυχώς τα 30€ ειναι 30€ Ειναι 0.8 ιντσα μεγαλυτερη ( ) με λιγο καλυτερο panel,καλυτερο color coverage αν οι μετρησεις των site ειναι σωστες-πραγματικες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 πόση διαφορά υπάρχει απ το 23 στο 24 σε αυτό που λέτε οτι ειναι καλύτερο; γιατι δυστυχώς τα 30€ ειναι 30€ http://www.displaywars.com/23-inch-16x9-vs-24-inch-16x9 Τα άλλα είναι ψιλολεπτομέρειες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τελικα πηρα την aoc,γιατι εχει dp και mhl support για συσκευες. Την ρυθμησα στα μετρα μου και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη η εικονα που εχει. Το μονο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι ενα μικρο light bleed κατω στην γωνια αριστερα (οχι που δεν θα ειχε το ips panel) Μικρο το κακο. Επισης ειδα γενικα διαφορες απο hdmi με dp. Στο hdmi ειχε μεχρι 60hz ενω με dp παει μεχρι 75hz,με την rx470. Γενικα,ειδωμεν στην πορεια,θα σας πω και εντυπωσεις της επομενες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το σημαντικό είναι να βολεύει εσένα. Με γειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το σημαντικό είναι να βολεύει εσένα. Με γειές.Ευχαριστώ πολύ Με βόλεψε αρκετά,πέρα ότι πλέον δουλεύω το do της κάρτας γραφικών,έχω +2 επιπλέον θύρες HDMI για να συνδέσω κονσόλα και κινητό/tablet με το mhl. Ευτυχώς είναι flicker free Αφού την αγόρασα θυμήθηκα να το κοιτάξω,χεχεχε. Πάντως από ρυθμίσεις δεν χρειάστηκε να παίξω πολυ για το φέρω στα μέτρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γεια σε όλους. Έχω την Dell 2414H και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε ultrawide. Θα ήθελα 1440p αλλά επειδή το κόστος ανεβαίνει αρκετά θα προτιμήσω την 1080p ανάλυση. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν LG 29UM68-P ή με κάπου +100 ευρώ την LG 34UM58-P . Θέλω να ρωτήσω ποια από τις δύο είναι καλύτερη, αν αξίζουν τα +100 ευρώ για την 34άρα και αν οι 34 ίντσες είναι κουραστικές λόγο μεγέθους. Ακόμη, είναι πολύ καλύτερες από την οθόνη που έχω ήδη; Αξίζει η αναβάθμιση; Πειράζει που οι οθόνες είναι freensync κι εγώ έχω την 1070; Την Dell σκέφτομαι να την κρατήσω για δεύτερη. Το PC το χρησιμοποιώ για gaming, internet, ταινίες και επεξεργασία βίντεο/φωτογραφίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γεια σε όλους. Έχω την Dell 2414H και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε ultrawide. Θα ήθελα 1440p αλλά επειδή το κόστος ανεβαίνει αρκετά θα προτιμήσω την 1080p ανάλυση. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν LG 29UM68-P ή με κάπου +100 ευρώ την LG 34UM58-P . Θέλω να ρωτήσω ποια από τις δύο είναι καλύτερη, αν αξίζουν τα +100 ευρώ για την 34άρα και αν οι 34 ίντσες είναι κουραστικές λόγο μεγέθους. Ακόμη, είναι πολύ καλύτερες από την οθόνη που έχω ήδη; Αξίζει η αναβάθμιση; Πειράζει που οι οθόνες είναι freensync κι εγώ έχω την 1070; Την Dell σκέφτομαι να την κρατήσω για δεύτερη. Το PC το χρησιμοποιώ για gaming, internet, ταινίες και επεξεργασία βίντεο/φωτογραφίας. Η συγεκκριμενη αναλυση ειναι πιο καταλληλη για 29". Αν δεν καθεσαι μακρια απο την οθονη προτιμησε την 29" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ακόμη, είναι πολύ καλύτερες από την οθόνη που έχω ήδη; Αξίζει η αναβάθμιση; Πειράζει που οι οθόνες είναι freensync κι εγώ έχω την 1070; Την Dell σκέφτομαι να την κρατήσω για δεύτερη. Το PC το χρησιμοποιώ για gaming, internet, ταινίες και επεξεργασία βίντεο/φωτογραφίας. Τι εννοεις "πειραζει"? Δε θα μπορεις να εκμεταλλευτεις μια σημαντικη δυνατοτητα εκτος και αν πας αργοτερα σε amd καρτα..Απο κει και υστερα εσυ ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Γεια σε όλους. Έχω την Dell 2414H και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε ultrawide. Θα ήθελα 1440p αλλά επειδή το κόστος ανεβαίνει αρκετά θα προτιμήσω την 1080p ανάλυση. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν LG 29UM68-P ή με κάπου +100 ευρώ την LG 34UM58-P . Θέλω να ρωτήσω ποια από τις δύο είναι καλύτερη, αν αξίζουν τα +100 ευρώ για την 34άρα και αν οι 34 ίντσες είναι κουραστικές λόγο μεγέθους. Ακόμη, είναι πολύ καλύτερες από την οθόνη που έχω ήδη; Αξίζει η αναβάθμιση; Πειράζει που οι οθόνες είναι freensync κι εγώ έχω την 1070; Την Dell σκέφτομαι να την κρατήσω για δεύτερη. Το PC το χρησιμοποιώ για gaming, internet, ταινίες και επεξεργασία βίντεο/φωτογραφίας. Η LG 34UM58-P δεν έχει freesync. Όσον αφορά την ερώτηση σου, για μένα ναι, αξίζει. Είναι ακριβώς σαν να ρωτάς αν προτιμάς 23" από 27" wide σε 1080p. Από κει και πέρα σχετικά είναι όλα. Θα πρέπει όμως να είσαι σε απόσταση τουλάχιστον 60" από την οθόνη. Δες και λίγο πώς είναι η 29άρα σε σχέση με την 24άρα που έχεις τώρα http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-29-inch-21x9 Στη θέση σου θα έπαιρνα την 34άρα και θα έβαζα την 24άρα κάθετα. (Βασικά αυτό έχω κάνει). Αν υπάρχει δυνατότητα δες απο κοντά μια 27άρα 1080p να δεις αν σου κάνει η ανάλυση σε αυτό το μέγεθος. (Η 34άρα ultra είναι σαν μια 27άρα wide σε ύψος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tadeta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, έχω lg flatron w1942t-pf, αξίζει να πάρω την lg 22m38a που τη βρίσκω στα 94 γιούροζ; η χρήση που τη θέλω είναι για δουλεία γραφείου αλλά και χαλαρό gaming, αλλα λόγω περιορισμένου budget και παλαιότητας της οθόνης μου πάω σε αυτή τη λύση Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από tadeta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 καλησπέρα, έχω lg flatron w1942t-pf, αξίζει να πάρω την lg 22m28a που τη βρίσκω στα 94 γιούροζ; η χρήση που τη θέλω είναι για δουλεία γραφείου αλλά και χαλαρό gaming, αλλα λόγω περιορισμένου budget και παλαιότητας της οθόνης μου πάω σε αυτή τη λύση Όχι, είναι TN. Πάρε μια φθηνή σύγχρονη ips LG η pls Samsung. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Η LG 34UM58-P δεν έχει freesync. Όσον αφορά την ερώτηση σου, για μένα ναι, αξίζει. Είναι ακριβώς σαν να ρωτάς αν προτιμάς 23" από 27" wide σε 1080p. Από κει και πέρα σχετικά είναι όλα. Θα πρέπει όμως να είσαι σε απόσταση τουλάχιστον 60" από την οθόνη. Δες και λίγο πώς είναι η 29άρα σε σχέση με την 24άρα που έχεις τώρα http://www.displaywars.com/24-inch-16x9-vs-29-inch-21x9 Στη θέση σου θα έπαιρνα την 34άρα και θα έβαζα την 24άρα κάθετα. (Βασικά αυτό έχω κάνει). Αν υπάρχει δυνατότητα δες απο κοντά μια 27άρα 1080p να δεις αν σου κάνει η ανάλυση σε αυτό το μέγεθος. (Η 34άρα ultra είναι σαν μια 27άρα wide σε ύψος) Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ωραία γιατί το freesync δε με ενδιαφέρει. Δεν το είχα σκεφτεί για να την βάλω κάθετα την 24άρα άλλα μου αρέσει σαν ιδέα... και την κατεβάζω στο οριζόντιο όταν κάνω επεξεργασία βίντεο για preview. Μάλλον στην 34άρα θα καταλήξω... να νιώσω και το μέγεθος της αλλαγής! Πολύ χρήσιμο το link που μου έδωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα