XMorsX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Γνωριζει καποιος λεπτομερειες για την Lenovo Y27f?? VA curved panel Full HD Free sync 144hz Και αρκετα καλη τιμη απο οτι ειδα. https://geizhals.eu/lenovo-y27f-65bfgac1-a1497808.html Δεν εχω βρει review. Θα την απεφευγα διοτι δε διαφημιζεται ως flicker-free και ειναι ικανοι να χρησιμοποιουν pwm για να ριξουν το κοστος. H Υ27G ειναι flicker free, αλλα ειναι και πιο ακριβη. https://www.monitornerds.com/lenovo-y27g-review/ Και παλι δε μπορω να την προτεινω αβιαστα, μπορει να εχει αλλα θεματα.
1.3power Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ναι ειδα και την Υ27G αλλα υπεθεσα οτι η μονη διαφορα τους θα ειναι το Gsync για αυτο και η διαφορα τις τιμης..Θα περιμενω να δω καποιο review..Ισχυει παντως πως ειναι αρκετα φθηνη σε σχεση με τον ανταγωνισμο για να ειναι αληθινη
makedon1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια, μια ερώτηση για κατόχους LG 29UM68-P. Την βρίσκετε άνετη για πολύωρη χρηση με εφαρμογές γραφείου, πχ Word, με παραλληλα pdf ανοιχτο κλπ η το ultrawide σας δυσκολευει? Ειδα την αντιστοιχη στις 25 ιντσες αλλα το υψος του πάνελ ηταν αστεια μικρό οπότε αποφάσισα να δω και την 29αρα χωρις ομως να καταφέρω να βρω ένα μοντελο εκθεσης. Θα με ενδιέφερε η γνώμη καποιου που την δουλεύει εκτός απο ταινίες/παιχνίδια. Σας ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 αν και ειχα ξαναρωτήσει και παλαιότερα,δυστυχώς ειχα ακυρώσει την αγορά. Λοιπον,ενδιαφέρομαι για οθονη,για το σύστημα της υπογραφής, οχι πάνω απο 23-24 ιντσες μιας και δεν υπάρχει χώρος στο επιπλάκι του υπολογιστή. Το κόστος να μπορει να ειναι κάτω απο 160-180 θα ηταν ικανοποιητικό μιας και εχω περίπου 450-480€ για οθόνη + κάρτα γραφικών.
naruto14 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 αν και ειχα ξαναρωτήσει και παλαιότερα,δυστυχώς ειχα ακυρώσει την αγορά. Λοιπον,ενδιαφέρομαι για οθονη,για το σύστημα της υπογραφής, οχι πάνω απο 23-24 ιντσες μιας και δεν υπάρχει χώρος στο επιπλάκι του υπολογιστή. Το κόστος να μπορει να ειναι κάτω απο 160-180 θα ηταν ικανοποιητικό μιας και εχω περίπου 450-480€ για οθόνη + κάρτα γραφικών. LG 23MP68VQ, χτυπάς και με RX480 και είσαι άρχοντας
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 LG 23MP68VQ, χτυπάς και με RX480 και είσαι άρχοντας ή την 24αρα που'ναι λιγο καλυτερη https://www.digideli.gr/LG-24MP68VQ-P-23.8-149620 Αν παει σε nvidia βλεπουμε. Με αυτο το συνολικο budget παντως θα προτεινα καλυτερη οθονη τωρα (θα ναι πιο ισορροπημενες οι επιλογες) και αναμονη μεχρι απριλη για 5Χ0 και για πιθανες αλλαγες στις τιμες. 1
mouxaxa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σας, Για αυτή SAMSUNG LC24F390FHU 24'' στα 179€ του newsletter ποια η γνώμη σας για γενική χρήση (word,internet, κλπ)- καμιά ταινία (αλλά από άτομο χωρίς απαιτήσεις καθώς υπάρχει tv 55H6400 για αυτή την χρήση) - παιχνίδια ελαφριά. Κάρτα γραφικών Sapphrie HD 7850 - επεξεργαστής FX8320. Είμαι με μια iiyama 19αρα (1680*1050) νομίζω 10 χρόνια και το σκέφτομαι για μια αναβάθμιση μέχρι 200€ οθόνη αν αξίζει το σύστημα μου. Μέχρι 24" νομίζω είμαι οκ και έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο της ultrawide καθώς όταν ασχολούμαι με word-excel ψάχνω πάντα χώρο που δεν έχω. Σας ευχαριστώ
chrisde Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια, μια ερώτηση για κατόχους LG 29UM68-P. Την βρίσκετε άνετη για πολύωρη χρηση με εφαρμογές γραφείου, πχ Word, με παραλληλα pdf ανοιχτο κλπ η το ultrawide σας δυσκολευει? Ειδα την αντιστοιχη στις 25 ιντσες αλλα το υψος του πάνελ ηταν αστεια μικρό οπότε αποφάσισα να δω και την 29αρα χωρις ομως να καταφέρω να βρω ένα μοντελο εκθεσης. Θα με ενδιέφερε η γνώμη καποιου που την δουλεύει εκτός απο ταινίες/παιχνίδια. Σας ευχαριστώΝα σε ξενίζει επειδή δεν την έχεις συνηθίσει και γενικά να μην τη γουστάρεις (γούστα είναι αυτά) να το καταλάβω, αλλά να σε δυσκολεύει/κουράζει δεν υπάρχει λόγος. Ίσως χρειαστούν λίγες ώρες μέχρι να συνηθίσεις. Μετά δεν θα θες να ξαναδείς wide Καλημέρα σας, Για αυτή SAMSUNG LC24F390FHU 24'' στα 179€ του newsletter ποια η γνώμη σας για γενική χρήση (word,internet, κλπ)- καμιά ταινία (αλλά από άτομο χωρίς απαιτήσεις καθώς υπάρχει tv 55H6400 για αυτή την χρήση) - παιχνίδια ελαφριά. Κάρτα γραφικών Sapphrie HD 7850 - επεξεργαστής FX8320. Είμαι με μια iiyama 19αρα (1680*1050) νομίζω 10 χρόνια και το σκέφτομαι για μια αναβάθμιση μέχρι 200€ οθόνη αν αξίζει το σύστημα μου. Μέχρι 24" νομίζω είμαι οκ και έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο της ultrawide καθώς όταν ασχολούμαι με word-excel ψάχνω πάντα χώρο που δεν έχω. Σας ευχαριστώ Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση κοιτάς εδώ: Lg-29um68-P αλλιώς καλή είναι και η samsung που παρέθεσες αν και εγώ θα προτιμούσα αυτήν: LG-24MP68VQ-P 1
Drake27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά,πούλησα την 24" ips οθόνη που είχα για να πάω σε 27". Επειδή η καθαρή απαιτήσει είναι το ips πάνελ βρήκα σε μια προσιτή τιμή για την τσέπη μου αυτό το μόνιτορ http://www.e-shop.gr/othoni-lg-27mp38vq-b-27-ips-led-full-hd-black-p-PER.170766 πείτε μου λίγο γνώμες,αξίζει?! Σε διάφορα reviews που διάβασα όλοι λένε καλά λόγια για τα λεφτά που έχει,το μόνο μείον που λένε (και δεν με νοιάζει και τόσο πολύ) ότι δεν έχει μεγάλη γωνία μετατόπισης της οθόνης στο πάνω κάτω από την βάση. Από gaming δεν είμαι και τόσο πολύ του fps στο pc,αλλά mmorpg και κανα 3rd person shooter και με ενδιαφέρουν κυρίως τα χρώματα που αποδίδει μια οθόνη παρά το ms ή τα hz.
chrisde Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Όχι. Παλιό μοντέλο, δεν αξίζει. Δες αυτές καλύτερα: Lg-27mp68vq-p27 Dell-SE2717H
Drake27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Όχι. Παλιό μοντέλο, δεν αξίζει. Δες αυτές καλύτερα: Lg-27mp68vq-p27 Dell-SE2717H Dell δεν μου αρεσει γιατι η εικονα της εχει παραπανω οξυτητα απο μια αλλη ips,την ειδα σε φιλο μου,και οσες ρυθμίσεις έκανα παλι με ενοχλούσε αυτο,η αλλη η lg που προτεινες βγαζει θεματα με καθετες γραμμες και αλλαζει καπου τα χρωματα. Το budget μου ειναι μεχρι 200€,δεν μπορώ να διαθεσω τιποτα παραπανω. Την 24αρα που εδωσα ηταν η turboX 238IPS που εμεινα αρκετα ευχαριστημενος με την ποιότητα της στα χρωματα. Ειχα και μια αλλη επιλογη σε aoc http://www.e-shop.gr/othoni-aoc-i2769vm-27-ips-led-full-hd-black-silver-p-PER.170712 αλλα δεν διαβασα και τα καλυτερα για αυτη την οθονη.
chrisde Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αυτό με την οξύτητα δεν το αντιλαμβάνομαι, αλλά οκ αν την είδες και δεν σου κάνει πάω πάσο. Μου κάνει εντύπωση όμως που λες ότι με την Turbo-X είσαι εντάξει αλλά η Dell σε ενοχλεί. Μήπως σε πειράζει η ανάλυση FHD σε 27"; Όσον αφορά την Lg και τα θέματα που αναφέρεις, επειδή δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου, έχεις κάνα link να το δούμε και εμείς;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 LG 23MP68VQ, χτυπάς και με RX480 και είσαι άρχοντας ή την 24αρα που'ναι λιγο καλυτερη https://www.digideli.gr/LG-24MP68VQ-P-23.8-149620 Αν παει σε nvidia βλεπουμε. Με αυτο το συνολικο budget παντως θα προτεινα καλυτερη οθονη τωρα (θα ναι πιο ισορροπημενες οι επιλογες) και αναμονη μεχρι απριλη για 5Χ0 και για πιθανες αλλαγες στις τιμες. η αλήθεια ειναι οτι για Nvidia Κάρτα κλείνω πάλι ιδιαίτερα δε αν πέσει η τιμή της 1060 6γιγα. και παλιότερα πάλι η ιδια μου ειχε προταθεί τελικά ειναι γραφτό να την παρω edit dell s2316H ναι η οχι σε σχέση με τον 23αρι lg?
Drake27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αυτό με την οξύτητα δεν το αντιλαμβάνομαι, αλλά οκ αν την είδες και δεν σου κάνει πάω πάσο. Μου κάνει εντύπωση όμως που λες ότι με την Turbo-X είσαι εντάξει αλλά η Dell σε ενοχλεί. Μήπως σε πειράζει η ανάλυση FHD σε 27"; Όσον αφορά την Lg και τα θέματα που αναφέρεις, επειδή δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου, έχεις κάνα link να το δούμε και εμείς;Όχι,είχα 27αρα και παλιότερα,μία Samsung με TN panel αλλά την έδωσα μετά από 6 χρόνια που την δούλευα.Είχα πάρει και ultra wide της LG το 25αρι αλλά το έδωσα γιατί δεν μου καθόταν καλά το ύψος της οθόνης,το turbox με βόλεψε πάρα πολύ στο θέμα τον χρωμάτων σαν IPS panel που είχε.Η Dell έχει ips-bsa panel και για αυτό έχει μία ελαφριά οξύτητα παραπάνω.Εδώ υπάρχει και ένα θέμα με την 23αρα της LG http://www.insomnia.gr/topic/630796-θέμα-με-lg-23mp68vq/ Αλλά το ίδιο πρόβλημα έχει βγει και στης 27αρες. Για το AOC που ποσταρα παραπάνω,τι γνώμη έχουμε?! Έχει και display port από ότι είδα?!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 LG 23MP68VQ, χτυπάς και με RX480 και είσαι άρχοντας ή την 24αρα που'ναι λιγο καλυτερη https://www.digideli.gr/LG-24MP68VQ-P-23.8-149620 Αν παει σε nvidia βλεπουμε. Με αυτο το συνολικο budget παντως θα προτεινα καλυτερη οθονη τωρα (θα ναι πιο ισορροπημενες οι επιλογες) και αναμονη μεχρι απριλη για 5Χ0 και για πιθανες αλλαγες στις τιμες. η αλήθεια ειναι οτι για Nvidia Κάρτα κλείνω πάλι ιδιαίτερα δε αν πέσει η τιμή της 1060 6γιγα. και παλιότερα πάλι η ιδια μου ειχε προταθεί τελικά ειναι γραφτό να την παρω edit dell s2316H ναι η οχι σε σχέση με τον 23αρι lg? κάποια απάντηση ώστε να γινει αυτες τις μέρες η παραγγελία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα