Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ηρθε η ωρα να παρω και εγω μια οθονη επιτελους.Εχω πιστωτικο απο Amazon.co.uk οποτε θα γινει και η αγορα απο εκει και το Budget μιας και ειναι εργαλειο δουλειας δεν με πολυκαιειΗ χρηση της θα ειναι Games,Editing και Πολυωρα sessions. Ειμαι με μια 42αρα τηλεοραση Samsung τωρα (που εχω το Tearing της αρκουδας) οποτε οι πολλες ιντσες δεν ειναι θεμα οι μικρες ομως ειναι..σε καμια περιπτωση δεν θα πεσω κατω απο 27" ασε που εχω καλομαθει και οι 29" παλι φαινονται λιγεςΤο Pc εχει μια 1080 οποτε ισως κανω την υπερβαση για Gsync.Δεν με ψηνει η Ultrawide λυση λογω μαυρων μπαρων επειδη θελω να κανω και αρκετο Screen Capture.Κοιταγα για αρχη μονο 144hz monitors αλλα και το 4K μου κλεινει το ματι.Αποσταση απο το μονιτορ γυρω στα 60 εκατοστα.Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Για την lg29um68 διάβασα ότι δεν έχει καλώδιο για freesync. Τι καλώδιο χρειάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Για την lg29um68 διάβασα ότι δεν έχει καλώδιο για freesync. Τι καλώδιο χρειάζεται; DisplayPort. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ηρθε η ωρα να παρω και εγω μια οθονη επιτελους. Εχω πιστωτικο απο Amazon.co.uk οποτε θα γινει και η αγορα απο εκει και το Budget μιας και ειναι εργαλειο δουλειας δεν με πολυκαιει Η χρηση της θα ειναι Games,Editing και Πολυωρα sessions. Ειμαι με μια 42αρα τηλεοραση Samsung τωρα (που εχω το Tearing της αρκουδας) οποτε οι πολλες ιντσες δεν ειναι θεμα οι μικρες ομως ειναι..σε καμια περιπτωση δεν θα πεσω κατω απο 27" ασε που εχω καλομαθει και οι 29" παλι φαινονται λιγες Το Pc εχει μια 1080 οποτε ισως κανω την υπερβαση για Gsync. Δεν με ψηνει η Ultrawide λυση λογω μαυρων μπαρων επειδη θελω να κανω και αρκετο Screen Capture. Κοιταγα για αρχη μονο 144hz monitors αλλα και το 4K μου κλεινει το ματι. Αποσταση απο το μονιτορ γυρω στα 60 εκατοστα. Thanks https://geizhals.eu/aoc-agon-ag271qg-a1472102.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu https://geizhals.eu/viewsonic-xg2703-gs-a1504306.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Η ViewSonic είναι λίγο καλύτερη, κυρίως γιατί κάνει καλυτερο scaling τα 1080p. Είναι όμως ακριβότερη. Και οι δυο είναι πολύ καλές επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 DisplayPort. Αρα για να δουλέψει το freesync σε lg οθόνη που δεν εχει υποδοχή DisplayPort, χρειάζεται αντάπτορας displayport to hdmi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos_24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καμια φτηνη 1440p με freesync? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καμια φτηνη 1440p με freesync? https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-Prolite-XUB2792QSU-B1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αρα για να δουλέψει το freesync σε lg οθόνη που δεν εχει υποδοχή DisplayPort, χρειάζεται αντάπτορας displayport to hdmi ? Για ποια lg+ποια καρτα; Μιλουσα για τη συγκεκριμενη.Να κοιτατε το manual της εκαστοτε οθονης γενικα για πληροφοριες...απο το επισημο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ των lg 29um68, lg 27mp68vq και Dell se2717 ποια να προτιμησω ; και αν μπορειτε βαλτε τις και με σειρα προτιμησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ των lg 29um68, lg 27mp68vq και Dell se2717 ποια να προτιμησω ; και αν μπορειτε βαλτε τις και με σειρα προτιμησης. Καλημέρα και η τρεις είναι καλές επιλογές Την lg 29um68 αν σου αρέσουν οι ultrawide μετα η σειρά είναι οπως τις έβαλες εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξύ των lg 29um68, lg 27mp68vq και Dell se2717 ποια να προτιμησω ; και αν μπορειτε βαλτε τις και με σειρα προτιμησης. Αν θες ultrawide πας στην LG. Αν καθεσαι πιο μακρια απο την οθονη και δε σε πειραζει η μειωμενη ευκρινεια των 27" πηγαινε στην Dell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι για ένα μόνιτορ το οποίο -σπάνια- θα χρησιμοποιείται και για τηλεόραση για θέαση ελεύθερων καναλιών (μέσω εσωτερικής κεραίας), άντε και καμιάς ταινίας. Επί της ουσίας δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η επίδοσή του ως τηλεόραση. Μέγεθος τουλάχιστον 21 ίντσες, για δουλειές γραφείου (office/internet) σχεδόν εξολοκλήρου, άντε και κανένα χαλαρό online παιχνιδάκι (όχι απαιτητικά πράγματα ασφαλώς). Ενσωματωμένα ηχεία απαρίτητα, χωρίς να με ενδιαφέρει ιδαίτερα η ποιότητα του ήχου, αρκεί να μην είναι εντελώς χάλια (χρήση για Youtube, ταινίες). Καλό θα ήταν να έχει και USB hub αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Τιμή μέχρι 170 ευρώ. Έχω βρεί αυτή και αυτή. Αξίζει κάποια από τις δύο ή να κοιτάξω αλλού ? BTW, παίζει και αυτό από τα Public, που για κάποιο λόγο δεν φαίνεται στο skroutz. Τέλος, αναρωτιέμαι αν πάω σε κάποια 1366x768 αντί για 1920, θα έχω δημαντική διαφορά στην ποιότητα εικόνας (δηλώνω άσχετος επί του θέματος). P.S. : Το μηχάνημα στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί τελικά η οθόνη θα έχει μια Onboard κάρτα γραφικών χωρίς πολλές δυνατότητες. Πιθανόν κάποιο Intel nuc. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2017 από iparou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αν θες ultrawide πας στην LG. Αν καθεσαι πιο μακρια απο την οθονη και δε σε πειραζει η μειωμενη ευκρινεια των 27" πηγαινε στην Dell. Καλημέρα και η τρεις είναι καλές επιλογές Την lg 29um68 αν σου αρέσουν οι ultrawide μετα η σειρά είναι οπως τις έβαλες εσύ Για την ultrawide το καταλαβα. Για τις άλλες 2 επειδή μου προτείνατε διαφορετικές Μπορείτε να μου αιτιολογησετε τις επιλογές σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Για την ultrawide το καταλαβα. Για τις άλλες 2 επειδή μου προτείνατε διαφορετικές Μπορείτε να μου αιτιολογησετε τις επιλογές σας; Πάνω κάτω ίδιες είναι με την μόνη διαφορά ότι η dell έχει καλύτερη βάση και πιο φθηνή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Για την Sapphire Radeon RX480 4GB Nitro+ ποιά οθόνη για gaming θα προτείνατε μέχρι 200 ευρώ; (cpu: i5 7500, mobo: Gigabyte B250M-D3H) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα