Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16:9 ειναι η PHILIPS 227ELH που εχω τωρα, και μαλιστα ετοιμαζομαι να την δωσω και σε λιγες ωρες μεσω αγγελιας.

Σχετικα με το μεγεθος ρωτησα μιας και δεν γνωριζω. Αν ειναι σαν 24αρα ομως ισως τελικα καταληξω σε αυτην.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16:9 ειναι η PHILIPS 227ELH που εχω τωρα, και μαλιστα ετοιμαζομαι να την δωσω και σε λιγες ωρες μεσω αγγελιας.

Σχετικα με το μεγεθος ρωτησα μιας και δεν γνωριζω. Αν ειναι σαν 24αρα ομως ισως τελικα καταληξω σε αυτην.

να καταληξεις σε ποια δλδ?

28,5cm μετρησα περιπου την δικια μου 29αρα

στην 29αρα την lg.

27cm ειναι η 22αρα μου. απο οτι διαβασα μολις τωρα στο reddit η 29αρα ειναι ακριβως σαν 23'' στο υψος .

εσυ που την εχεις την οθονη πως σου εχει φανει σαν συνολικη εμπειρια; εχεις αντιμετωπισει τιποτα προβλημα ασυμβατοτητας λογω αναλυσης; τα 75hz εχουν ορατη διαφορα απο τα 60? για τα χρωματα κτλπ δεν θα ρωτησω, εχω διαβασει αρκετες κριτικες για την συγκεκριμενη και ολες λενε καλα λογια για το panel-χρωματα και γωνιες θεασης.

• Like 1

Όπως σου είπε κι ο firepc, το ύψος είναι τόσο 28,5 εκ. (την ίδια πρέπει να έχουμε) της καθαρής επιφάνειας χωρίς τα bezel. Με τα bezel είναι 32,8 εκ. απ'το site της lg.

Επίσης, μην μπερδευτείτε με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο νετ. Δείχνουν ότι η ενεργή επιφάνεια της 29UM58-P είναι όση είναι κι η οθόνη, δηλαδή bezelless, αλλά στην πραγματικότητα έχει 1 εκ. bezel πάνω και στα πλάγια.

στην 29αρα την lg.

27cm ειναι η 22αρα μου. απο οτι διαβασα μολις τωρα στο reddit η 29αρα ειναι ακριβως σαν 23'' στο υψος .

εσυ που την εχεις την οθονη πως σου εχει φανει σαν συνολικη εμπειρια; εχεις αντιμετωπισει τιποτα προβλημα ασυμβατοτητας λογω αναλυσης; τα 75hz εχουν ορατη διαφορα απο τα 60? για τα χρωματα κτλπ δεν θα ρωτησω, εχω διαβασει αρκετες κριτικες για την συγκεκριμενη και ολες λενε καλα λογια για το panel-χρωματα και γωνιες θεασης.

Εγω εχω τη samsung s29e790c ειναι 60hz

Εσυ ποια lg λες ακριβως?

Σαν εμπειρια μου εχει φανει παρα πολυ καλα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος που πηγα σε ultrawide. Δεν ειχα κανενα προβλημα με την αναλυση

Εγω εχω τη samsung s29e790c ειναι 60hz

Εσυ ποια lg λες ακριβως?

Σαν εμπειρια μου εχει φανει παρα πολυ καλα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος που πηγα σε ultrawide. Δεν ειχα κανενα προβλημα με την αναλυση

http://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58#reviews

Δεν ξερω τι εχουνε κανει στο σκρουτζ και εχουνε βαλει στα χαρακτηριστικα 60hz., στο επισημο της lg την δειχνει στα 75hz.

• Like 1

http://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58#reviews

Δεν ξερω τι εχουνε κανει στο σκρουτζ και εχουνε βαλει στα χαρακτηριστικα 60hz., στο επισημο της lg την δειχνει στα 75hz.

αυτην δεν παει 75hz ουτε εχει freesync.

75hz και freesync, εχουν οι 29um68 και 29uc88 το οποιο χρειαζεται displayport καλωδιο. Η uc88 στο δινει μαζι. Η αλλη οχι

Το freesync δεν με νοιαζει.

σχολιο απο reddit.

Easy to oc to 75hz. I have this monitor and it came advertised with freesynce and 75hz but was not. The 75hz is only at lower resolution which is why LG thinks it's okay to put on the spec list. Still a beautifull screen though, but get the 29UM68 instead if you can.

ελεγα να παρω την lG 23mp68 λογω χρωματων αλλα επειδη θελω μια πιο smooth για τα ματια και το gaming λεω να παω σε 144hz. καμια προταση με budget 350 ευρω?

ελεγα να παρω την lG 23mp68 λογω χρωματων αλλα επειδη θελω μια πιο smooth για τα ματια και το gaming λεω να παω σε 144hz. καμια προταση με budget 350 ευρω?

Η lg 24gm77 είναι μια πολύ καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Καλησπέρα,

Για gaming λίγο editing και movies μέχρι 400-450 ευρω τι προτείνετε; Έχω την gtx 1060 6b. Δεν με πειράζει να παίζω σε χαμηλότερα settings σε περίπτωση που προταθεί καμία 2k.Μέγεθος το αφήνω σε εσάς. Θα μου άρεσε 144 hz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ που απαντάς. Μία τελευταία ερώτηση, ένα TV monitor σε σχέση με ένα Monitor είναι πιο κουραστικό για τα μάτια γενικά; Θα έχει flicker free, μείωση μπλε φωτός κτλ;

Edit:

Βασικά για να διατυπώσω καλύτερα την ερώτηση, αν πάρω TV Monitor απλά για να υπάρχει το feature της TV όταν χρειαστεί, θα χάσω σε ποιότητα monitor; Παιχνίδια παίζω πολύ σπάνια, βίντεο - σειρές βλέπω, office και πολύ browsing

Κατά πάσα πιθανότητα τα χάσεις, αλλά όχι σε βασικά features οπως το να είναι flicker free.

Καλημέρα παιδιά.

Στήνω το σύστημα της υπογραφής και θα βάλω κάρτα γραφικών μία Asus Strix GTX1070 τις προσεχείς ημέρες.

Μπορείτε να μου προτείνετε πολύ καλό monitor για 1440p το οποίο θα κρατήσω κάποια χρόνια μέχρι να ωριμάσει το 4κ; Βασικά δεν υπάρχει άλλο μόνιτορ οπότε η χρήση του θα είναι για όλες τις δουλειές γραφείου + 40% gaming + 20% ταινίες/σειρές.

Διάσταση δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά φαντάζομαι ότι αφού πρόκειται για δουλειά γραφείου, δεν υπάρχει "καναπές" για να κάθομαι 2 μέτρα πίσω θα πρέπει <32'", αλλά δεν είμαι και σίγουρος αφού δεν είχα gaming pc ποτέ στο παρελθόν οπότε θα ακούσω τους επαϊοντες!

Μπάτζετ δεν έχω ορίσει αυστηρά αλλά θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν πιο VFM ειδικά αφού δε θα αγοραστεί η GTX1080 πχ ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ 144Hz

Αν σκοπεύεις να πάρεις την 1070, μπες all in και δες μια 144hz ahva με gsync. Η AOC έχει μια καλή πρόταση στα 650 ευρώ από εξωτερικό.

Για Vfm λύση πήγαινε σε μια rx 480 + μια ips με freesync, όπως στην LG 29um68 (300-350 ευρώ) η στην καινούρια 27" 1440p της liyama (400-450 ευρώ). H στην παρακατω samsung με freesync.

https://www.skroutz.gr/s/10862959/Samsung-C24FG70.html?keyphrase=C24FG70

για την συγκεκριμενη οθονη εχετε να προτεινετε καποια εναλλακτικη;

http://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html

ψαχνω monitor για gaming, 144hz, πρωτη φορα σε tn panel ελπιζω να μην το μετανοιωσω λογω χρωματων.

κατι καλυτερο ισως που παιζει σε αυτα τα λεφτα; με την benq 144hz απο οτι διαβαζω ειναι σχεδον ιδιες.

Δες την ViewSonic xg2401 με freesync και την LG 24gm77 χωρίς freesync αλλά με back light strobbing.

Οι πιο φθηνές 144αρες δεν είναι καλές οθόνες.

ViewSonic xg2401

Καλησπέρα,

Για gaming λίγο editing και movies μέχρι 400-450 ευρω τι προτείνετε; Έχω την gtx 1060 6b. Δεν με πειράζει να παίζω σε χαμηλότερα settings σε περίπτωση που προταθεί καμία 2k.Μέγεθος το αφήνω σε εσάς. Θα μου άρεσε 144 hz.

ViewSonic vx2778 η Acer z271, ανάλογα τις προτεραιότητες.

Λοιπον ψαχνω για μια φθηνη οθονη gaming 23' σκευτομαι να διαθεσω 150 ευρω!Κανω και μια ολικη αναβαθμιση τωρα και θελω να αρχισω με οθονη ..!

Samsung s24f350fhu η dell se2717h αν θέλεις μεγαλύτερη. Συνδυάζονται με amd gpu καθώς έχουν freesync.

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...