Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και γω μαλλον προς τα εκει κλεινω , μια τελευταια ερωτηση μονο , γνωριζω οτι  τα περισσοτερα  σημερινα games υποστηριζουν 21:9

με τις ταινιες ομως τι γινεται , ξερεις ; ( δεν μιλαω προφανως για βιντεο στο youtube κτλπ εκει δεν με ενδιαφερει ) 

ναι φιλε full screen θα τις βλεπεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα παιδια μολις αγορασα την dell se2717h καποια προταση για ρυθμισεις.Υ.Γ εχω amd καρτα γραφικων και κυρια χρηση ειναι τα games κυριως fps.ευχαριστω.

Καλησπέρα βάλε αυτές

Mode Custom Color Brightness 200cd/m2 70 Brightness 120cd/m2 34 Brightness 100cd/m2 26 Brightness 80cd/m2 17 Brightness 50cd/m2 5 Contrast 75 Color Temp Red 100, Green 97, Blue 97

• Like 1

Για την LG 24M47VQ-P έχει κάποιος φίλος καμιά γνώμη; Παίζει να χωλαίνει στις γωνίες θέασης λόγω TN panel;

Γενικά είναι όλες οι οθόνες flicker free για να μην κουράζουν τα μάτια;

Χωλαίνει σε πολλά σημεία, όχι μόνο στις γωνίες θέασης.

• Like 1

Χωλαίνει σε πολλά σημεία, όχι μόνο στις γωνίες θέασης.

Σε ευχαριστώ που απαντάς. Μία τελευταία ερώτηση, ένα TV monitor σε σχέση με ένα Monitor είναι πιο κουραστικό για τα μάτια γενικά; Θα έχει flicker free, μείωση μπλε φωτός κτλ;

Edit:

Βασικά για να διατυπώσω καλύτερα την ερώτηση, αν πάρω TV Monitor απλά για να υπάρχει το feature της TV όταν χρειαστεί, θα χάσω σε ποιότητα monitor; Παιχνίδια παίζω πολύ σπάνια, βίντεο - σειρές βλέπω, office και πολύ browsing

Καλημέρα παιδιά.

Στήνω το σύστημα της υπογραφής και θα βάλω κάρτα γραφικών μία Asus Strix GTX1070 τις προσεχείς ημέρες.

Μπορείτε να μου προτείνετε πολύ καλό monitor για 1440p το οποίο θα κρατήσω κάποια χρόνια μέχρι να ωριμάσει το 4κ; Βασικά δεν υπάρχει άλλο μόνιτορ οπότε η χρήση του θα είναι για όλες τις δουλειές γραφείου + 40% gaming + 20% ταινίες/σειρές.

Διάσταση δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά φαντάζομαι ότι αφού πρόκειται για δουλειά γραφείου, δεν υπάρχει "καναπές" για να κάθομαι 2 μέτρα πίσω θα πρέπει <32'", αλλά δεν είμαι και σίγουρος αφού δεν είχα gaming pc ποτέ στο παρελθόν οπότε θα ακούσω τους επαϊοντες!

Μπάτζετ δεν έχω ορίσει αυστηρά αλλά θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν πιο VFM ειδικά αφού δε θα αγοραστεί η GTX1080 πχ ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ 144Hz

Καλημέρα παιδιά.

Στήνω το σύστημα της υπογραφής και θα βάλω κάρτα γραφικών μία Asus Strix GTX1070 τις προσεχείς ημέρες.

Μπορείτε να μου προτείνετε πολύ καλό monitor για 1440p το οποίο θα κρατήσω κάποια χρόνια μέχρι να ωριμάσει το 4κ; Βασικά δεν υπάρχει άλλο μόνιτορ οπότε η χρήση του θα είναι για όλες τις δουλειές γραφείου + 40% gaming + 20% ταινίες/σειρές.

Διάσταση δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά φαντάζομαι ότι αφού πρόκειται για δουλειά γραφείου, δεν υπάρχει "καναπές" για να κάθομαι 2 μέτρα πίσω θα πρέπει <32'", αλλά δεν είμαι και σίγουρος αφού δεν είχα gaming pc ποτέ στο παρελθόν οπότε θα ακούσω τους επαϊοντες!

Μπάτζετ δεν έχω ορίσει αυστηρά αλλά θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν πιο VFM ειδικά αφού δε θα αγοραστεί η GTX1080 πχ ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ 144Hz

δες αυτες τις 2. Ειναι 60hz monitors στα 1440p οποτε η 1070 σου δεν θα εχει προβλημα.

https://www.skroutz.gr/s/8264905/Iiyama-Prolite-XUB3490WQSU-B1.html

https://www.skroutz.gr/s/7960465/LG-34UM94C-P.html

Αν το budget σου ειναι παραπανω τοτε μπορεις να δεις και κατι σε curved

29" ultrawide μια χαρα ειναι. Απλα πιο πανω λες για 1440p, και 29αρι 1440p δεν υπαρχει

anyway, Αν παρεις την 1070, τοτε καλυτερα να πας σε μια 34αρα απ αυτες που ειπα γτ η 1070 ειναι παρα πολυ δυνατη καρτα. (απο εξωτερικο ισως ειναι και φθηνοτερες.

Αλλα μπορεις να πας και σε μια 480 και να παρεις την 29uc88 οπου θα εχεις και το freesync και 75hz (ειναι curved, εχει ηχεια και υψωνεται) και το displayport καλωδιο στο δινει μαζι.

https://www.skroutz.gr/s/8499348/LG-29UC88.html

για την συγκεκριμενη οθονη εχετε να προτεινετε καποια εναλλακτικη;

http://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html

ψαχνω monitor για gaming, 144hz, πρωτη φορα σε tn panel ελπιζω να μην το μετανοιωσω λογω χρωματων.

κατι καλυτερο ισως που παιζει σε αυτα τα λεφτα; με την benq 144hz απο οτι διαβαζω ειναι σχεδον ιδιες.

29" ultrawide μια χαρα ειναι. Απλα πιο πανω λες για 1440p, και 29αρι 1440p δεν υπαρχει

Οκ δεκτόν, η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τους λόγους AR με ίντσες ακριβώς, ας μην είμαστε τυπολάτρες όμως. Έγραψα πιο πάνω 29" το πολύ, προφανώς εννοείται όπου είναι applicable η συγκεκριμένη ανάλυση (2560x1440) πχ 27" ή 23-25". 

Τέλος πάντων οκ προτείνετε γενικά χωρίς περιορισμούς δυνατά panels για όσο το δυνατόν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αλλά αν γίνεται να υπάρχουν reviews online. Εννοείται ότι προτιμώ LG, Asus σε σχέση με Iiyama.

Οκ δεκτόν, η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τους λόγους AR με ίντσες ακριβώς, ας μην είμαστε τυπολάτρες όμως. Έγραψα πιο πάνω 29" το πολύ, όχι προφανώς εννοείται όπου είναι applicable η συγκεκριμένη ανάλυση (2560x1440) πχ 27" ή 23-25". 

Τέλος πάντων οκ προτείνετε γενικά χωρίς περιορισμούς δυνατά panels για όσο το δυνατόν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αλλά αν γίνεται να υπάρχουν reviews online. Εννοείται ότι προτιμώ LG, Asus σε σχέση με Iiyama.

Οι 29" Ultrawide έχουν το ίδιο ύψος με τις 24" ενώ οι 34" με τις 27". Εξού και η διαφορετική κάθετη ανάλυση (1080vs1440).

Εγώ έχω 29" Ultrawide με μια R9 270 και είμαι ικανοποιητικά. Εσύ με την 1070 να πας σίγουρα σε 34", εκτός κι αν θελήσεις να πας σε gsync.

Οι 29" Ultrawide έχουν το ίδιο ύψος με τις 24" ενώ οι 34" με τις 27". Εξού και η διαφορετική κάθετη ανάλυση (1080vs1440).

Εγώ έχω 29" Ultrawide με μια R9 270 και είμαι ικανοποιητικά. Εσύ με την 1070 να πας σίγουρα σε 34", εκτός κι αν θελήσεις να πας σε gsync.

αυτο που λες για το υψος ισχυει οντως οτι ειναι σαν 24αρες; Εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα μικροτερες σαν 22' ας πουμε. μιας και εχεις την οθονη μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποσα cm ειναι υψος(μονο η οθονη χωρις τη βαση) για να συγκρινω με την τωρινη 22αρα μου διοτι ψαχνομαι ειτε για 24αρα καινουργια ειτε για την lg την 29''

αυτο που λες για το υψος ισχυει οντως οτι ειναι σαν 24αρες; Εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα μικροτερες σαν 22' ας πουμε. μιας και εχεις την οθονη μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποσα cm ειναι υψος(μονο η οθονη χωρις τη βαση) για να συγκρινω με την τωρινη 22αρα μου διοτι ψαχνομαι ειτε για 24αρα καινουργια ειτε για την lg την 29''

μηπως εχεις 22αρα με αναλογια 16:10? Η 29αρα ειναι ιση στο υψος με μια 24αρα αναλογιας 16:9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...