Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τη θες για gaming θες πολυ δυνατο pc γτ ειναι 2Κ

για να σε ειπε 1,5 μηνα το e-shop, υπολογισε τρεις μηνες. Αν τη στειλεις πισω, να ξερεις οτι θα γινουν διαφορα μαγειρεματα. Μακαρι να σαι τυχερος

οι περιπτώσεις σε πολλές παραγγελίες που έχουν γίνει στο κατάστημα είναι 2-3 μου είπε ελπίζω να μην είμαι ο 4ος :)

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και γω από κωτσο την pg279q αφού μου έκανε pricematch με τα mm (σου κάνει εάν ζητήσεις με το φθηνότερο "μεγαλο" κατάστημα), αφού είδα και απόειδα με την 34άρα ultra wide για φόβο χώρου (θα κρατήσω μία u2312hm σε κάθετο) και προβλημάτων που μπορεί να έχει. άντε να δούμε

950€ εδωσες για τη pg279q?

με 1125€ επαιρνες τη 34αρα PG348Q, αλλα απο εξωτερικο

https://geizhals.eu/asus-rog-swift-pg348q-90lm02a0-b01370-a1276261.html

• Like 1
Δημοσ.

849 θα την πάρω και κανονικά ήταν να πάω καρφί για την 34άρα αλλά δεν χωράει η 2η που χρειάζομαι (ακόμα και κάθετα) όπως επίσης τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα με τα 21:9 monitors από άποψη content 

Δημοσ.

849 θα την πάρω και κανονικά ήταν να πάω καρφί για την 34άρα αλλά δεν χωράει η 2η που χρειάζομαι (ακόμα και κάθετα) όπως επίσης τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα με τα 21:9 monitors από άποψη content 

τι προβληματα υπαρχουν?

Δημοσ.

Για gaming την θέλω κυρίως αλλα και να έχω λιγο περισσότερο χώρο για να κάνω πράγματα στο desktop , απλα δεν ξέρω αν υπάρχει κατι αξιοπρεπές σε αυτα τα χρήματα σε μεγαλύτερες ίντσες , οσο για την απόσταση η οθόνη απο εκει που κάθομαι ειναι στα 80 cm λιγότερο απο μέτρο δηλαδή

Καλή απόσταση είναι για 27" 1080p. Σε αυτό το budget καλύτερη με freesync δε βρίσκεις. Edit: εννοώ την dell se2717h. Αλλιώς αυτές που αναφέρθηκα είναι καλές επιλογές. Επίσης δες τις asus vz249h και dell p2416d. Edit2: η p2416d είναι ακατάλληλη για χρήση σε αυτή την απόσταση.

Δημοσ.

τι προβληματα υπαρχουν?

χειρότερο qc από τις άλλες (που είναι έτσι κι αλλιως για κλάμματα στις άλλες asus rog) όπως επίσης οι μαύρες μπάρες σε utube / movies και στα 1-2 παιχνίδια που ίσως παίξω όσο προλάβω μετά την δουλεία στο σπίτι

Δημοσ.

Να σας ξαναρωτήσω σε περίπτωση που δεν είδατε το ερώτημα μου.

Να φανταστώ ότι και η 24 lg mp68vq έχει freesync και είναι ίδια με την 23 οπότε να την προτιμήσω? 

Δημοσ.

Να σας ξαναρωτήσω σε περίπτωση που δεν είδατε το ερώτημα μου.

Να φανταστώ ότι και η 24 lg mp68vq έχει freesync και είναι ίδια με την 23 οπότε να την προτιμήσω?

Φυσικά και να την προτιμήσεις αν θες λίγο μεγαλύτερη

Δημοσ.

παιδια καλησπερα ψαχνει φιλος μονιτορ 24-27 ιντσες 1080ρ με g sync για παιχνιδια κυριως

υπαρχει κατι χωρις η τιμη να πηγαινει στο θεο?

Εξαρτάται από το τι εννοείς στο θεό. Η πιο φθηνή 24άρα 1080p με gsync έχει 470€ και είναι η AOC G2460PG. To gsync module κοστίζει πολύ... Αν θέλει τόσο πολύ αυτή τη τεχνολογία χωρίς να σκάσει μια περιουσία η καλύτερη λύση είναι να μεταβεί από την nvidia που έχει στην αντίστοιχη amd. Μετά έχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά το Freesync, αλλά σε χαμηλότερες συχνότητες.

Δημοσ.

έφαγε άκυρο η παραγγελία από mgm για την MG279Q διότι δεν μου άρεσε η πολιτική τους ενώ τα άλλα μαγαζιά δίνουν DOA και δέχονται αλλαγή σε περίπτωση προβληματικού προιόντος απευθείας χωρίς να σταλεί το μονιτορ στην asus

έχω 3 επιλογές 

amazon.it στα €528

amazon.fr στα €500

msystems στα €695

η πώληση και αποστολή στις δύο πρώτες περιπτώσεις γίνεται από amazon και όχι από resellers - η τιμή στο msystems ανεβαίνει €60 απ΄'οτι θα την έπαιρνα από mgm αλλά δέχεται DOA και αλλαγή

οι τιμές από amazon είναι ιδανικές γιατί μιλάμε για €200 κάτω αλλά δεν ξέρω τι χρεώνουν μεταφορικά αν και πάλι κερδισμένος θα είμαι

την γνώμη σας παιδιά να αγοράσω από amazon ή θα μπλέξω ;

Δημοσ.

έφαγε άκυρο η παραγγελία από mgm για την MG279Q διότι δεν μου άρεσε η πολιτική τους ενώ τα άλλα μαγαζιά δίνουν DOA και δέχονται αλλαγή σε περίπτωση προβληματικού προιόντος απευθείας χωρίς να σταλεί το μονιτορ στην asus

έχω 3 επιλογές 

amazon.it στα €528

amazon.fr στα €500

msystems στα €695

η πώληση και αποστολή στις δύο πρώτες περιπτώσεις γίνεται από amazon και όχι από resellers - η τιμή στο msystems ανεβαίνει €60 απ΄'οτι θα την έπαιρνα από mgm αλλά δέχεται DOA και αλλαγή

οι τιμές από amazon είναι ιδανικές γιατί μιλάμε για €200 κάτω αλλά δεν ξέρω τι χρεώνουν μεταφορικά αν και πάλι κερδισμένος θα είμαι

την γνώμη σας παιδιά να αγοράσω από amazon ή θα μπλέξω ;

Από αμαζον τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 25-30 ευρω. Το αμαζον ειναι η καλυτερη σου επιλογή..Ειναι τελείως αξιόπιστο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...