SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλή επιλογή φαίνεται η συγκεκριμένη αλλα θα ήθελα επιλογή και κατι σε οχι τοσο widescreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Αυτην την στιγμή εχω την Dell 24 | U2412M η οποία τόσα χρόνια που την έχω ειναι αρκετά καλή οθόνη δεν λέω αλλα θέλω να πάω σε κατι μεγαλύτερο πλέον και για μεγαλύτερο χώρο εργασίας στο desktop αλλα και για παιχνίδια ( με το σύστημα της υπογραφής ) , οποτε σκέφτομαι να πουλήσω την συγκεκριμένη και να αγοράσω καποια άλλη γύρω στα 250 euro οποτε και εδώ θα ήθελα τις προτάσεις σας τι να επιλεξω σε αυτα τα χρήματα , ευχαριστώ Καλησπέρα πρώτη υποψήφιος η hp27es Μετά η lg 27mp68hm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οι 23mp68vq και 24mp58vq είναι νεότερες καλύτερες και δεν είναι πολύ ακριβότερες. Θα τις προτιμούσα. Όχι την 58vq, δεν έχει freesync. Από τις άλλες δύο, πάρε το μέγεθος που προτιμάς. Αν θες 27" πάρε την dell. Δεν υπάρχει καλύτερη σε αυτό το budget με freesync. http://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html ήhttp://www.e-shop.gr/othoni-lg-27mp68hm-p27-led-full-hd-black-p-PER.155886 έχει η 2η freesync? Επίσης αξίζουν οι 27" με 1080 ανάλυση ή καλύτερα την 23 LG? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2017 από geornirv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html ή http://www.e-shop.gr/othoni-lg-27mp68hm-p27-led-full-hd-black-p-PER.155886 έχει η 2η freesync? Επίσης αξίζουν οι 27" με 1080 ανάλυση ή καλύτερα την 23 LG? Έχει, αλλά καλύτερα πήγαινε στην dell που έχει αναλυτικό καλό review. Εξαρτάται τη χρήση και βέβαια τι ζητάει ο καθένας. Για gaming μετράει, η επιφάνεια εργασίας χαλάει λίγο όμως. Και βέβαια εξαρτάται και από την απόσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Για gaming την θέλω κυρίως αλλα και να έχω λιγο περισσότερο χώρο για να κάνω πράγματα στο desktop , απλα δεν ξέρω αν υπάρχει κατι αξιοπρεπές σε αυτα τα χρήματα σε μεγαλύτερες ίντσες , οσο για την απόσταση η οθόνη απο εκει που κάθομαι ειναι στα 80 cm λιγότερο απο μέτρο δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Να φανταστώ ότι και η 24 lg mp68vq έχει freesync και είναι ίδια με την 23 οπότε να την προτιμήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για gaming την θέλω κυρίως αλλα και να έχω λιγο περισσότερο χώρο για να κάνω πράγματα στο desktop , απλα δεν ξέρω αν υπάρχει κατι αξιοπρεπές σε αυτα τα χρήματα σε μεγαλύτερες ίντσες , οσο για την απόσταση η οθόνη απο εκει που κάθομαι ειναι στα 80 cm λιγότερο απο μέτρο δηλαδή Άν τα παιχνίδια που παίζεις είναι απαιτητικά και μείνεις με την 970 η hp 27es είναι καλή επιλογή Άν δίνεις βαρύτητα στην εγγύηση, ενδέχεται βραχυπρόθεσμα να στρατοπεδεύσεις σε amd gpu και τα παιχνίδια που παίζεις είναι απαιτητικά, δες την dell se 2717h. Άν δίνεις βαρύτητα στην εγγύηση, τα παιχνίδια που παίζεις δεν είναι απαιτητικά και θες μεγαλύτερο χώρο εργασίας, δες την dell p2416d. Την τελευταία την βλέπεις απο κοντά στο πλαίσιο. To 80cm για τις 27'' είναι οριακό αλλα συνηθίζεται γρήγορα. Ομμοίως και οι ultrawide. Υ.Γ.: Βγάλε απο τον OCZ της υπογραφής σου το t. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 έκανα την υπέρβαση και παράγγειλα πριν λίγο από mg manager την Asus MG279Q λογικά μέχρι τέλος της εβδομάδας θα την έχω και θα ποστάρω το ανάλογο φωτογραφικό υλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 και γω από κωτσο την pg279q αφού μου έκανε pricematch με τα mm (σου κάνει εάν ζητήσεις με το φθηνότερο "μεγαλο" κατάστημα), αφού είδα και απόειδα με την 34άρα ultra wide για φόβο χώρου (θα κρατήσω μία u2312hm σε κάθετο) και προβλημάτων που μπορεί να έχει. άντε να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ποσα δωσατε για τη Asus MG279Q ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smaug Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 H Dell 2515H θεωρείται ακόμα καλή all-around οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 όσο γράφει στο shop €635 αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι πριν την παραγγελία,με ενημέρωσε ο πωλητής ότι η πολιτική της asus για τις αλλαγές σε περίπτωση προβληματικού panel, είναι η αποστολή της οθόνης στην asus Γερμανίας το οποίο μπορεί να διαρκέσει και 1.5 μήνα το χειρότερο από όλα είναι πώς η asus μπορεί να στείλει και επισκευασμένη οθόνη και όχι καινούργια ελπίζω να σταθώ τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 H Dell 2515H θεωρείται ακόμα καλή all-around οθόνη; Αν τη θες για gaming θες πολυ δυνατο pc γτ ειναι 2Κ όσο γράφει στο shop €635 αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι πριν την παραγγελία,με ενημέρωσε ο πωλητής ότι η πολιτική της asus για τις αλλαγές σε περίπτωση προβληματικού panel, είναι η αποστολή της οθόνης στην asus Γερμανίας το οποίο μπορεί να διαρκέσει και 1.5 μήνα το χειρότερο από όλα είναι πώς η asus μπορεί να στείλει και επισκευασμένη οθόνη και όχι καινούργια ελπίζω να σταθώ τυχερός για να σε ειπε 1,5 μηνα το e-shop, υπολογισε τρεις μηνες. Αν τη στειλεις πισω, να ξερεις οτι θα γινουν διαφορα μαγειρεματα. Μακαρι να σαι τυχερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smaug Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αν τη θες για gaming θες πολυ δυνατο pc γτ ειναι 2Κ για να σε ειπε 1,5 μηνα το e-shop, υπολογισε τρεις μηνες. Αν τη στειλεις πισω, να ξερεις οτι θα γινουν διαφορα μαγειρεματα. Μακαρι να σαι τυχερος 950€ τη βλεπω στο e-shop έχω μια 970GTX για cs-go νομίζω δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα. Ρωτάω αν έχουν βγει πάνελ από το 15 μέχρι σήμερα που έχουν μεγάλη διαφορά σε ποιότητα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 έχω μια 970GTX για cs-go νομίζω δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα. Ρωτάω αν έχουν βγει πάνελ από το 15 μέχρι σήμερα που έχουν μεγάλη διαφορά σε ποιότητα κτλ. για cs go ειναι οκ. Ειναι του 15, αλλα παραμενει ενα καλο μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα