Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τις δει κανείς από κοντά. Έτσι θα μπορέσει να κρίνει λίγο καλύτερα ( έχοντας βέβαια κατά νου τα reviews και τις απόψεις των φίλων εδώ).

• Like 2
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
XMorsX καθώς αύριο παραλαμβάνω την Crossover 27vv Freedom που μου πρότεινες ξέρεις αν θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις;;

Ευχαριστω. 

Δημοσ.

Ζητώ τις προτάσεις σας για οθόνη που να καλύπτει  ανάγκες δουλιάς σε photoshop και εφαρμογες office:

πιστότητα χρωμάτων
όσο γίνεται ξεκούραστη λόγω πολλών ωρών που καθομαι μπροστα της
24αρα (ή κάπου εκεί)
Οχι gaming, ταινίες, multimedia κλπ

γύρω στα 250-300E

ή πρέπει να ανέβω για καμμιά φτηνη Eizo?

Δημοσ.

XMorsX καθώς αύριο παραλαμβάνω την Crossover 27vv Freedom που μου πρότεινες ξέρεις αν θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις;;

Ευχαριστω. 

Καλορίζικη. Ρίξε μόνο τη φωτεινότητα στο 25

Να ενημερώσω τους ενδιαφερωμενους οτι δεν πλήρωσα τίποτα απο κορεα για ενα ογκώδες αντικείμενο όπως είναι 27 ρα οθόνη υπολογιστή. Τι να πω σε οποίον κάτσει βάζουν δασμούς;;;;;

• Like 2
Δημοσ.

<p>Ζητώ τις προτάσεις σας για οθόνη που να καλύπτει  ανάγκες δουλιάς σε photoshop και εφαρμογες office:<br><br>

πιστότητα χρωμάτων<br>

όσο γίνεται ξεκούραστη λόγω πολλών ωρών που καθομαι μπροστα της<br>

24αρα (ή κάπου εκεί)<br>

Οχι gaming, ταινίες, multimedia κλπ</p>

<p>γύρω στα 250-300E</p>

<p>ή πρέπει να ανέβω για καμμιά φτηνη Eizo?</p>

Καλημέρα η dell u2515h είναι μια πολύ καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Ζητώ τις προτάσεις σας για οθόνη που να καλύπτει ανάγκες δουλιάς σε photoshop και εφαρμογες office:

πιστότητα χρωμάτων

όσο γίνεται ξεκούραστη λόγω πολλών ωρών που καθομαι μπροστα της

24αρα (ή κάπου εκεί)

Οχι gaming, ταινίες, multimedia κλπ

γύρω στα 250-300E

ή πρέπει να ανέβω για καμμιά φτηνη Eizo?

Η dell u2417h είναι η καλύτερη λύση σου. Με τα ίδια χρήματα περίπου όμως αγοράζεις και την LG 29um58, η οποία επίσης έχει πολύ καλή, αλλά μάλλον όχι εξίσου καλή, πιστοτητα χρωμάτων.

Με -350 περίπου αγοράζεις την u2515h

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερώσω τους ενδιαφερωμενους οτι δεν πλήρωσα τίποτα απο κορεα για ενα ογκώδες αντικείμενο όπως είναι 27 ρα οθόνη υπολογιστή. Τι να πω σε οποίον κάτσει βάζουν δασμούς;;;;;

θες να μας πεις ποιο μεντελο πηρες και απο ποιον seller και ποσο εκανε να ερθει?

ψηνομουν αλλα οι sellers μ ελεγαν δεν εχει freesync,

Δημοσ.

θες να μας πεις ποιο μεντελο πηρες και απο ποιον seller και ποσο εκανε να ερθει?

ψηνομουν αλλα οι sellers μ ελεγαν δεν εχει freesync,

http://www.ebay.com/itm/272384686145  Από εδώ 14 μέρες περίπου. Αλλα βάλε και την απεργία των πλοίων ( μένω κώ ) 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα!

Με την Gtx 1070 g1 gaming και τον i5 6500 να πάω σε 1080p ή σε 2,5Κ ?

Επίσης σε περίπτωση 2κ μόνιτορ ποια απο τις παρακάτω αξίζει ? Asus PB278QR,Asus MX25AQ,AOC Q2577PWQ,

Dell UltraSharp U2515H,Dell Ultrasharp UP2516D!

Να αναφέρω οτι την θέλω για gaming και browsing ! Δέν παίζω competitive fps games μόνο single fps games! Παίζω κυρίως RPG!

Δημοσ.

το 2,5Κ ποιο ειναι?

Το 2,5Κ είναι η σωστή ονομασία της ανάλυσης 2560x1440

Το 2Κ είναι 2560x1080

Παιδιά Καλησπέρα!

Με την Gtx 1070 g1 gaming και τον i5 6500 να πάω σε 1080p ή σε 2,5Κ ?

Επίσης σε περίπτωση 2κ μόνιτορ ποια απο τις παρακάτω αξίζει ? Asus PB278QR,Asus MX25AQ,AOC Q2577PWQ,

Dell UltraSharp U2515H,Dell Ultrasharp UP2516D!

Να αναφέρω οτι την θέλω για gaming και browsing ! Δέν παίζω competitive fps games μόνο single fps games! Παίζω κυρίως RPG!

Καλησπέρα με την gtx 1070 δεν αξίζει να πας σε 1080p 

asus PB278QR σε πιο φθηνή και την LG 27MB85R σε πιο ακριβή είναι οι καλύτερες επιλογές σε 27'

σε 25' η dell u2515h και σε 24 η dell p2416d 

μπορείς να κοιτάξεις και σε ultrawide όπως η lg 29um58

Δημοσ.

Το 2,5Κ είναι η σωστή ονομασία της ανάλυσης 2560x1440

Το 2Κ είναι 2560x1080

Καλησπέρα με την gtx 1070 δεν αξίζει να πας σε 1080p 

asus PB278QR σε πιο φθηνή και την LG 27MB85R σε πιο ακριβή είναι οι καλύτερες επιλογές σε 27'

σε 25' η dell u2515h και σε 24 η dell p2416d 

μπορείς να κοιτάξεις και σε ultrawide όπως η lg 29um58

Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου φίλε! Και εγώ έτσι νομίζω ότι με την 1070 είναι για 2,5Κ τώρα μπορώ να πάω και σε TN G sync με τα ίδια λεφτά αλλά δεν είμαι και σίγουρος! Έτσι και αλλιώς δεν παίζω competitive fps! To ultrawide το υποστηρίζουν τα games ή θα παίζω σε window?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...