Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dell p2416d.Την βρήκα μεταχειρισμένη στα 200 ευρώ με εγγύηση.Τι γνώμη έχετε γι'αυτήν την οθόνη(καθαρά για gaming)?Τι να προσέξω στην συγκεκριμένη οθόνη?

Καλή οθόνη είναι αλλά πρέπει να έχεις καλή κάρτα γραφικών για gaming

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλή οθόνη είναι αλλά πρέπει να έχεις καλή κάρτα γραφικών για gaming

Αυτο. Επισης τα στοιχεια μπορει να σου φανουν μικρα χωρις scaling, και δεν εχει παντα νοημα να την προτιμησεις αν σκοπευεις να κανεις scaling. 

Δημοσ.

Αυτο. Επισης τα στοιχεια μπορει να σου φανουν μικρα χωρις scaling, και δεν εχει παντα νοημα να την προτιμησεις αν σκοπευεις να κανεις scaling. 

δηλαδή?για εξήγησέ το μου αυτό

Δημοσ.

Επειδή θέλω 1440p, αυτές οι 2 που ανάφερα είναι καλές? Dell S2417DG και AOC Agon AG241QG ?

Απο αυτές τις 2 πια θα διάλεγες? (Δεδομένο ότι κοστίζουν και οι 2 περίπου 500€) Ή έχεις να προτείνεις κάποια άλλη οθόνη 1440p,144hz, Gsync στα 500€ ?

πηρα την dell 2417dg απο οσο καιρο την εχω μπορω να σου πω

1) θελει ρυθμισμα τα χρωματα στην αρχη αλλα φτιαχνεται ευκολα

2) το gamma θελει διπλο ρυθμισμα  εδω θελει ρυθμισμα αναλογα με το πως θελεις να βλεπεις

3) δες εδω για ρυθμισεις αν την αγορασεις

http://www.tomshardware.com/reviews/dell-s2417dg-24-inch-165hz-g-sync-gaming-monitor,4788-2.html

ισως λιγο υπερτιμημενη για τα χρηματα της

κορυφη στο ξεκουραστο gaming 5 ωρες πανω στον υπολογιστη και κανενα θεμα με τα ματια μου

ιδου και ο λογος που την αγορασα

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος, πότε είναι η καλύτερη περίοδος να αγοράσεις τηλεόραση, για να σου έρθει πιο φθηνά. Πότε συνήθως είναι περίοδος με τις καλύτερες εκπτώσεις; 

Και κάτι ακόμα υπάρχει τηλεόραση κάτω των 100 ευρώ ή ΟΧΙ;

Δημοσ.

Παιδιά ,μετά από σχόλια από ελαττωματικές οθόνες 23mp68vq από το eshop δεν θα την πάρω από εκεί.Συμφέρει να την πάρω από το media markt που κάνει 170 ή νακοιτάξω κάποια άλλη στα ίδια λεφτά. Δεν θέλω να ανέβω παραπάνω.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-23mp68vq-1186684.html

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει και σε αυτό.

Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ την LG 23MP68VQ που βλέπω οτι την προτείνετε όλοι. Σκέφτομαι να την αγοράσω από mediamarkt που εχω ενα κουπόνι και πάει στα 149€.

Πιστεύετε οτι αξίζει να περιμένω μηπως βγει κάποια προσφορά τώρα μεσα στις γιορτές( απλά δεν ξέρω μέχρι πότε θα ισχύει το κουπόνι)

Επίσης βλέπω οτι ειναι η 23MP68VQ.Ποια η διαφορά της από την LG 23MP68VQ-P?

Δημοσ.

Παιδιά ,μετά από σχόλια από ελαττωματικές οθόνες 23mp68vq από το eshop δεν θα την πάρω από εκεί.Συμφέρει να την πάρω από το media markt που κάνει 170 ή νακοιτάξω κάποια άλλη στα ίδια λεφτά. Δεν θέλω να ανέβω παραπάνω.

αν αναφερεσαι στο δικο μου σχολιο που ειχα παρει απο στοκ house ειναι αλλη περιπτωση. αν την επαιρνα κανονικα καινουργια θα ηταν σαν ολες με πιθανοτητα για bleed οπως ολες και απο παντου. αλλωστε τα χρηματα μου τα εδωσαν πισω. δε παει να πει οτι επειδη ειχε Bleed μια που εν γνωση μου πηρα γνωριζοντας το "ρισκο" απο στοκ και ηξερα οτι για να την βαλουν εκει σιγουρα κατι ειχε θα εχουν προβλημα και οι καινουργιες

Δημοσ.

Oχι δεν υπάρχει καλύτερη σε αυτό το budget.

Δημοσ.

Oχι δεν υπάρχει καλύτερη σε αυτό το budget.

οκ , άρα να την πάρω από κάποιο άλλο κατάστημα εκτός του eshop;

Το you.gr την έχει 165.

Δημοσ.

Απο το ιδιο εργοστάσιο βγαινουν οι lg. Ιδιες πιθανότητες εχει απ οπου και να την παρεις. Μονο το θεμε κάλυψης της εγγύησης ειναι. Εγω την πηρα ειναι αρκετα καλη εχει bleeding οπως και αλλες που ειδα. Σπανιο να ειναι αψογες σε αυτα τα χρηματα.και τηλεοραση που εχω σπιτι της ταξης 1500€ εχει και αυτη θεματακια με clouding. Παρε το μονιτορ και κοιτα να ευχαριστηθεις τα παιχνίδια σου. ;-)

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...