SakafliaC Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αξίζει να δώσω τις 2 οθόνες τις υπογραφής μου για μια καλή 27αρα πιστεύετε? Χρήση gaming και καμιά ταινία.
gregory83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αξίζει να δώσω τις 2 οθόνες τις υπογραφής μου για μια καλή 27αρα πιστεύετε? Χρήση gaming και καμιά ταινία. ναι αξιζει το σκεφτικά αυτο και δεν κανει η 2κ μαλον.. δουλειες γραφειου. ειναι ποιο καινουριο μοντελο αυτο ? απο την u2417h οχι
XMorsX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτη εδω αξιζει περισσοτερο http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Dell-Monitor-24-P2416D.htm ?λεω εαν δεν βρω την u2417h να παρω αυτην εαν υπαρχει διαθεσιμη εαν ειναι καινουριο μοντελο. γιατι οπως ειπε ο φιλος δεν υπαρχει η u2417h. Edit σε 24'' - 25'' σε lg ποια θα διαλεγες ? Είναι καλή οθόνη, αλλά δε ξέρω αν σε βολεύει το μέγεθος των γραμμάτων χωρίς scaling. Δες την από κοντά και κρίνε. Η οθόνη που αναφέρει o Gregory είναι η επόμενη εναλλακτική, άλλα η 23" είναι από καλύτερη σειρά με ενδεχομένως λίγο καλύτερη εικόνα και καλύτερα gaming χαρακτηριστικά. Αξίζει να δώσω τις 2 οθόνες τις υπογραφής μου για μια καλή 27αρα πιστεύετε? Χρήση gaming και καμιά ταινία. Είμαι από κινητό, ποιες είναι? Αξίζει να δώσω τις 2 οθόνες τις υπογραφής μου για μια καλή 27αρα πιστεύετε? Χρήση gaming και καμιά ταινία. Όχι δεν αξίζει. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2016 από XMorsX
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αξίζει να δώσω τις 2 οθόνες τις υπογραφής μου για μια καλή 27αρα πιστεύετε? Χρήση gaming και καμιά ταινία. Μόνο αν πας σε καμιά ultrawide 34άρα... Αν και αυτά είναι υποκειμενικά...
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αξίζει να δώσω τις 2 οθόνες τις υπογραφής μου για μια καλή 27αρα πιστεύετε? Χρήση gaming και καμιά ταινία. Αξιζει αν πας σε ultawide 29αρα αλλα καλυτερα 34αρα
SakafliaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά τι 34αρα δεν υπάρχει σάλιο. Εγώ έλεγα να ψάξω να δώσω τις 2 24αρες και μια μικρή διαφορά για μια καλούτσική 27αρα. Mors γιατί δεν αξίζει αν επιτρέπεται? 1
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ποσο σαλιο υπαρχει δλδ max? Δες 29αρι βασικα
SakafliaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρω ότι ξεφεύγουμε λίγο, αλλά πόσο δίνω τα 2 24αρια? Και μπορώ να βάλω και 2 κατοστάρικα ακόμα βαριά. 1
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 εγω πιστευω απο 120€ το ενα αν μπορεις να δωσεις, ειναι πολυ καλα. Αλλα δες και μονος σου ποσο μπορεις να πιασεις. Τα ultrawide σ αρεσουν ομως? 1
SakafliaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν παίζω τίποτα hardcore, lol κατά βάση, κανα cs και Witcher. Ultrawide για ταινίες υποθέτω είναι το καλύτερο έτσι? Στο gaming όμως δε ξέρω αν θα με βολεύει.
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου υποκειμενικά είναι όλα αυτά. Άμα εσύ γουστάρεις να έχεις 1 οθόνη 27'' αντί για 2 24άρες όρμα... Εγώ δεν θα το έκανα αλλά αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι εγώ είμαι σωστός ενώ εσύ όχι... Υγ) Στο gaming είναι που θα σε βολέψει η ultrawide 1
XMorsX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά τι 34αρα δεν υπάρχει σάλιο. Εγώ έλεγα να ψάξω να δώσω τις 2 24αρες και μια μικρή διαφορά για μια καλούτσική 27αρα. Mors γιατί δεν αξίζει αν επιτρέπεται? Η u2414h σου δίνει περισσότερα fps από μια 1440p, και δυο dell δίνουν πιο πολύ χώρο εργασίας από μια 1440p. Αν ξοδέψεις ικανό πόσο να πάρεις και μια 1070 τότε θα σου έλεγα ότι αξίζει να προχωρήσεις. Πάλι εξαρτάται από την οθόνη όμως. Συγκεκριμένα, οι 60hz 27" 1440p που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι οι περισσότερες παλιά μοντέλα. Κάποιες είναι καλές αλλά δεν έχουν χαρακτηριστικά όπως panel που να κλοκαρεται η freesync. Εξαίρεση ειναι οι κορεατικες crossover, οι οποίες λόγω freesync θα συνδυάζονται ωραία με μια μελλοντική rx490. Εκτιμώ ότι σύντομα θα βγουν και κάποιες παρόμοιες από μεγάλα brands. Βέβαια υπάρχουν ήδη καλές 144hz ahva με gsync η freesync, οι οποίες αξίζουν άλλα είναι ακριβές. 1
SakafliaC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Γνώμη γι αυτήν Site: εδώ Mors? Είναι 27αρα, έχει Gsync και είναι η φθηνότερη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες.
gregory83 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Γνώμη γι αυτήν Site: εδώ Mors? Είναι 27αρα, έχει Gsync και είναι η φθηνότερη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες. Η DELL S2716DG έχει μέτρια εικόνα με βαρύ grainy coating και χάλια χρώματα αν δίνεις τόσα λευτα θα σου πρότεινα αυτή 144hz AHVA με freesync
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα