firepc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Σ αυτα τα λεφτα ολες καλες ειναι. Το θεμα ειναι εσενα ποια σου αρεσει περισσοτερο
soik85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Σ αυτα τα λεφτα ολες καλες ειναι. Το θεμα ειναι εσενα ποια σου αρεσει περισσοτερο δεν υπάρχει και κανένα κατάστημα να τις δω απο κοντά.... βρε το ξέρω πως είναι καλές... τόσο καλές για 1000αρικο είναι; με τόσο παίρνεις 4κ 55' tv ταινειες
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 με 1000 euro παίρνεις TV αλλα τα ματια σου θα πεταχτούν έξω είχα πάρει την 43" ultra HD HDR Samsung και την πούλησα δες review στο link κάτω δεν έχει σχέση ένα monitor με την TV όσο και να είναι καλή i TV- άλλη χρήση έχει i μια άλλο i άλλη "γιαυτο" και πήρα monitor LG23 πάλι και μια καλή tv θα την πάρω ώστε να βλέπω τις αγαπημένες μου ταινίες
firepc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δεν υπάρχει και κανένα κατάστημα να τις δω απο κοντά.... βρε το ξέρω πως είναι καλές... τόσο καλές για 1000αρικο είναι; με τόσο παίρνεις 4κ 55' tv ταινειες Αυτο δεν το ξερω
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δεν υπάρχει και κανένα κατάστημα να τις δω απο κοντά.... βρε το ξέρω πως είναι καλές... τόσο καλές για 1000αρικο είναι; με τόσο παίρνεις 4κ 55' tv ταινειες o σκοπός τις χρήσης του monitor σου ποια είναι? ΠΧ: gaming? movies? πες μου και θα βοηθήσω έχω πάρει τα πάντα και όλα
soik85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 με 1000 euro παίρνεις TV αλλα τα ματια σου θα πεταχτούν έξω είχα πάρει την 43" ultra HD HDR Samsung και την πούλησα δες review στο link κάτω δεν έχει σχέση ένα monitor με την TV όσο και να είναι καλή i TV- άλλη χρήση έχει i μια άλλο i άλλη "γιαυτο" και πήρα monitor LG23 πάλι και μια καλή tv θα την πάρω ώστε να βλέπω τις αγαπημένες μου ταινίες εχω 4κ tv 55' και είναι υπέροχη....στις 43' δεν έχει ουσία το 4κ αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει με τις οθόνες το review?
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 πες μας τι θέλεις να κανεις ρε file εάν είναι για games ΤΟΤΕ ΘΕΣ monitor απλό είναι το θέμα σου μια χαρά ουσία έχει το 4k σε 43 και για monitor όταν παίζεις games ανάλογα τα μετρα όλα παίζουν ρολο - μετρα- φώτα- δωμάτιο- χρήση ακριβώς μιλάς με κάποιον ειδικό έχω κάνει τα πάντα με monitor και tV o σκοπός τις χρήσης του monitor σου ποια είναι? ΠΧ: gaming? movies? πες μου και θα βοηθήσω έχω πάρει τα πάντα και όλα άρα θες monitor αφού έχεις είδη 4k - άρα θες για games την οθόνη και μονο
soik85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 πες μας τι θέλεις να κανεις ρε file εάν είναι για games ΤΟΤΕ ΘΕΣ monitor απλό είναι το θέμα σου μια χαρά ουσία έχει το 4k σε 43 και για monitor όταν παίζεις games ανάλογα τα μετρα όλα παίζουν ρολο - μετρα- φώτα- δωμάτιο- χρήση ακριβώς μιλάς με κάποιον ειδικό έχω κάνει τα πάντα με monitor και tV ναι.... οκ φίλε.... ασε να συζητήσω με τους μη ειδικούς. Σ ευχαριστώ 1
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ναι.... οκ φίλε.... ασε να συζητήσω με τους μη ειδικούς. Σ ευχαριστώ καλή τύχη σου εύχομαι
raxanas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ναι.... οκ φίλε.... ασε να συζητήσω με τους μη ειδικούς. Σ ευχαριστώ Εγω πάντως θα σου πώ να δώσεις την 25αρα και να παρεις 27αρα AHVA με GSYNC+IPS. Γενικά θα έχεις variable framerate και που ξέρεις μπορεί να παίξεις και κάποιο racing αργότερα.Δεν προτιμώ ultrawide προσωπικά λόγω κόστους κυρίως αλλα και λόγω χώρου.Επίσης προσωπικά μετράει πολύ τα 144hz. Σκέψου το σάν επένδυση Επίσης μπορείς να αγνοείς τον kinglucas μιας και μπαινει για να ψιλοτρολλάρει Οπότε πηγαινε σε Acer XB271HU,Viewsonic XG2703 η ΑOC 27QG. Αρκετα παιχνίδια επίσης εχουν θέμα με το Ultrawide.
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Η παραγγελία θα γίνει απο amazon ή γερμανικά μεγαλα site τεχνολογίας. Αφού δεν ασχολούμε με fps είναι καλύτερη λύση αυτή που προτείνεις; τόσο λάθος είμαι με τις ultrawide;. Δεν εισαι λαθος. Προσωπικα κρινω πως η καλυτερη εικονα της Viewsonic + το μεγαλυτερο refresh rate + το καλυτερο qc μετρανε περισσοτερο. Αν ομως θελεις ultrawide, παρε ultrawide. Δε θεωρω οτι αξιζουν τα παραπανω χρηματα για τους λογους που ανεφερα, αλλα σιγουρα μια τετοια οθονη χωρις προβληματα ειναι πολυ καλη περιπτωση. Οι G-Sync αξιζουν αν μη τι αλλο γιατι προς το παρον η AMD δεν εχει ανταγωνιστικη λυση για τετοιες αναλυσεις. Καλη ειναι η παραγγελεια απο amazon, αλλα και μονο που θα παρεις απο amazon γερμανιας και εμεις ειμαστε Ελλαδα η ενδεχομενη αντικατασταση ειναι προβληματικη οσον αφορα τις αναμονες, τα εξοδα μεταφορας κλπ. Οποτε το καλο QC ειναι σημαντικος παραγοντας. Αν πας σε τηλεοραση (καλυτερη λυση για ταινιες), εχει νοημα να αγορασεις μια καλη Sony 4K με καλο ΗDR support οσο γινεται. Ολες οι αλλες εχουν pwm dimming οποτε δεν κανουν για χρηση ως οθονες υπολογιστη και για gaming (εκτος απο τις OLED LG). H φθηνοτερη καλη της. https://geizhals.eu/sony-kd-43xd8088-a1498922.html Kαι σε 49". https://geizhals.eu/sony-kd-49xd8077-a1483001.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Και 55". https://geizhals.eu/sony-kd-55xd8005-a1482049.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Υποψιν οτι εχει 4K αναλυση, θες και δυνατη gpu για τετοια. Oτιδηποτε λιγοτερο απο μια Titan X θα εχει παραχωρησεις, αλλα εφοσον το gaming δεν αποτελει πρωτη προτεραιοτητα τη βγαζεις αξιοπρεπως και με μια 1080. Για ταινιες βεβαια συνηθως η μεγαλυτερη αναλυση των 1080p ειναι περιττη. Για αυτο και αποτελει καλη λυση η Acer Z271, οπως επισης ειναι και η πιο οικονομικη.
soik85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγω πάντως θα σου πώ να δώσεις την 25αρα και να παρεις 27αρα AHVA με GSYNC+IPS. Γενικά θα έχεις variable framerate και που ξέρεις μπορεί να παίξεις και κάποιο racing αργότερα.Δεν προτιμώ ultrawide προσωπικά λόγω κόστους κυρίως αλλα και λόγω χώρου.Επίσης προσωπικά μετράει πολύ τα 144hz. Σκέψου το σάν επένδυση Επίσης μπορείς να αγνοείς τον kinglucas μιας και μπαινει για να ψιλοτρολλάρει Οπότε πηγαινε σε Acer XB271HU,Viewsonic XG2703 η ΑOC 27QG. Αρκετα παιχνίδια επίσης εχουν θέμα με το Ultrawide. αν ήμουν full gaming Και τίποτα άλλο αυτό θα έκανα σίγουρα. Δεν εισαι λαθος. Προσωπικα κρινω πως η καλυτερη εικονα της Viewsonic + το μεγαλυτερο refresh rate + το καλυτερο qc μετρανε περισσοτερο. Αν ομως θελεις ultrawide, παρε ultrawide. Δε θεωρω οτι αξιζουν τα παραπανω χρηματα για τους λογους που ανεφερα, αλλα σιγουρα μια τετοια οθονη χωρις προβληματα ειναι πολυ καλη περιπτωση. Οι G-Sync αξιζουν αν μη τι αλλο γιατι προς το παρον η AMD δεν εχει ανταγωνιστικη λυση για τετοιες αναλυσεις. Καλη ειναι η παραγγελεια απο amazon, αλλα και μονο που θα παρεις απο amazon γερμανιας και εμεις ειμαστε Ελλαδα η ενδεχομενη αντικατασταση ειναι προβληματικη οσον αφορα τις αναμονες, τα εξοδα μεταφορας κλπ. Οποτε το καλο QC ειναι σημαντικος παραγοντας. Αν πας σε τηλεοραση (καλυτερη λυση για ταινιες), εχει νοημα να αγορασεις μια καλη Sony 4K με καλο ΗDR support οσο γινεται. Ολες οι αλλες εχουν pwm dimming οποτε δεν κανουν για χρηση ως οθονες υπολογιστη και για gaming (εκτος απο τις OLED LG). H φθηνοτερη καλη της. https://geizhals.eu/sony-kd-43xd8088-a1498922.html Kαι σε 49". https://geizhals.eu/sony-kd-49xd8077-a1483001.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Και 55". https://geizhals.eu/sony-kd-55xd8005-a1482049.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Υποψιν οτι εχει 4K αναλυση, θες και δυνατη gpu για τετοια. Oτιδηποτε λιγοτερο απο μια Titan X θα εχει παραχωρησεις, αλλα εφοσον το gaming δεν αποτελει πρωτη προτεραιοτητα τη βγαζεις αξιοπρεπως και με μια 1080. Για ταινιες βεβαια συνηθως η μεγαλυτερη αναλυση των 1080p ειναι περιττη. Για αυτο και αποτελει καλη λυση η Acer Z271, οπως επισης ειναι και η πιο οικονομικη. εχω tv οπότε δεν με απασχολεί. σκεφτόμουν απλά για αγορά 1070 ή 1080 και επειδή έχω μεγάλο γραφείο δεν έχω θέμα χώρου. Επίσης θέλω να έχω ανοιχτα 2-3 εγγραφα ταυτόχρονα λόφω δουλειάς έχω αρκετο γράψιμο. Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα εικόνας και όχι τόσο το refresh rate. επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί η αντιπροσωπεία πχ asus να μην αναλαβει εδω και να πρεπει να στειλω εξω;
firepc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 @XmorsX Δλδ για σενα αξιζει το 27αρι viewsonic που φτανει σχεδον τα 1000€ ?
soik85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 @XmorsX Δλδ για σενα αξιζει το 27αρι viewsonic που φτανει σχεδον τα 1000€ ? καλά 1000 για 27 άρι δεν δινω μόνο για 32+ . απλά κουβέντα κάνουμε... οι 27 μέχρι 600 max
firepc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 καλά 1000 για 27 άρι δεν δινω μόνο για 32+ . απλά κουβέντα κάνουμε... οι 27 μέχρι 600 maxΝαι αλλα αυτο που σου προτεινε πιο πανω, τοσο εχει.Καλο μονιτορ μεν, αλλα τοσο κανει σχεδον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα