Zeitgeist Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πιστευω θα την ξαναριξει το αμαζον. Απλα μπορει να πηραν πολλοι μαζι και να την ανεβασε αποτομα τραμπάλα το Amazon.de, τώρα την κατέβασε στα 279€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω καινουρια οθονη και πανω απο ολα θελω να εχει 144hz+, 1ms, 24+inches. Τωρα αν ειναι και 2k δε με χαλαει, αν και για τα single player games εχω τηλεοραση 4k. Στο pc μου εχω gtx1080, i7 6700k, 32gb ram. Εχω δει πως θα βγαλει η Asus 2 καινουριες οθονες 180hz και 240hz, αξιζει να περιμενω μια απο αυτες? Οθονες που μου κανουν τωρα για παραδειγμα ειναι οι Asus VG248QE, BenQ XL2411, BenQ XL2730Z και αλλες παρομοιες, αλλα ειναι σχετικα παλιες και δεν ξερω αν αξιζει να δωσω λεφτα για μονιτορ 3 χρονων. Το budget δεν ειναι προβλημα. Ευχαριστω. Καλησπέρα. Μη δίνεις σημασία στα αναγραφόμενα Ms είναι ψέματα. Στην πραγματικότητα το τελικό οπτικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε μια TN και μια καλή ips όσον αφορά το ghosting είναι παρόμοιο. Αντίθετα, η ποιότητα εικόνας της δεύτερης είναι πολύ ανώτερη. Οι οθόνες που κοιτάς είναι από απαίσιες (asus) ως μέτριες. Σίγουρα κατώτερες των περιστάσεων. Εφόσον έχεις ακριβή gpu και δεν έχεις περιορισμένο budget, προτείνω την καλύτερη 144hz ahva με gsync, την ViewSonic xg2703-gs. Έχει άριστες gaming επιδόσεις καθώς και color presets. https://geizhals.eu/viewsonic-xg2703-gs-a1504306.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Στο pc μου εχω gtx1080, i7 6700k, 32gb ram. Αν παίζεις με όλα Ultra και όχι online, ή όταν παίζεις online, δεν έχεις απαιτήσεις, τότε επέλεξε μια με G-Sync. Αν όμως, θέλεις να έχεις ύψηλά FPS και σε ενδιαφέρει η άμεση απόκριση, μην πετάξεις λεφτά σε G-Sync (+100-200€), πάρε μία χωρίς, ή με Freesync (που δεν έχει δικαιώματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω μια εξωτερική οθόνη για iMac 5K late 2015 (με κάρτα γραφικών R9 M395). Θα ήθελα μια οθόνη IPS, 27", να υποστηρίζει 4Κ και να έχει καλό scaling για τα fonts, κυρίως για development. Φαίνεται ότι το iMac έχει μόνο Thunderbolt 2 έξοδο, οπότε θα ήθελα κάτι συμβατό (έστω και με adaptor αν είναι απαραίτητο). Έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί ή κάποια πρόταση να κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά, η οθόνη η προηγούμενη θα φύγει για service καθώς είναι η 2η φορά και η τελευταία, θα την δώσω σε έναν φίλο μου γιατί δεν μπορώ κάθε τρίμηνο να έχω πρόβλημα (backlight bleeding), το σύστημα μου αποτελείται από i7 6700K, 32GB RAM, GTX 1070, θα ήθελα να πάρω μια οθόνη που δεν ξεπερνάει τα 200€, τα παιχνίδια που παίζω είναι Titanfall 1 & 2, The Crew, NFS, GTA V, θα ήθελα μια οθόνη η οποία θα με καλύπτει και στις ταινίες / σειρές που βλέπω κανα ΣΚ, με καλές γωνίες θέασης. Μπορώ να δώσω έως 200 ευρώ, θα ήθελα όμως να έχει Vesa για τον τοίχο, ποιές είναι οι προτάσεις σας ? Αγορές από EU μπορούν να γίνουν αρκεί να στέλνουν Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 τραμπάλα το Amazon.de, τώρα την κατέβασε στα 279€ 249 'Εχει εδώ πάντως https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?keyphrase=29UM58 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά η αγορά θα γίνει από κωτσόβολο οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται σε Lg 27mp58vq Lg 29um58 Lg 25um58 Lg 24mp58vq Να πάω σε ultrawide? γιατί ναι? γιατί όχι? Στα παιχνίδια τι γίνεται με τις ultrawide? σε μερικά βίντεο που είδα έχουν μαύρα κενά στο πλάι και σε μερικά άλλα όχι! στα βίντεο ισχύουν τα ίδια?Η 7770 μου θα αντέξει κάνα pro και ταινίες 1080P? θα είναι πολύ πολύ μεγάλη η 29ρα?Ποια είναι η πιο vfm?Να πω ξανά η χρήση θα είναι browsing, ταινίες και τέλος games!Ευχαριστώ ξανά για τον χρόνο και το πρήξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τελικα δοκιμασα αυτο που ειπε ο φιλος αλλά μόνο λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα ειναι.το μαυρο δειχνει σαν να φωτίζει απο πισω πιο πολυ κατω δεξια.λες να εχει θεμα η οθονη μου η ειναι φυσικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastor-Ntouts Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Τελικα δοκιμασα αυτο που ειπε ο φιλος αλλά μόνο λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα ειναι.το μαυρο δειχνει σαν να φωτίζει απο πισω πιο πολυ κατω δεξια.λες να εχει θεμα η οθονη μου η ειναι φυσικο? Bleed ειναι αυτο , τα περισσοτερα ip panel εχουν , βγαλε στο σκοταδι μια φωτο να δουμε ποσο εντονο ειναι , να συγκρινω και εγω σε σχεση με το δικο μου . Παντως πιστευω στις γωνιες φυσιολογικο ειναι , τωρα στο κεντρο δεν ξερω , κανονικα δεν πρεπει να εχει leaks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tim2231 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω ενα λάπτοπ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel hd 520 ψάχνω μια οθόνη 22-23'' κυρίως για διάβασμα κ ταινίες. Επίσης θα ήθελα να της συνδέσω εναν αποκωδικοποιητή ώστε να γίνει και τηλεόραση μέσω hdmi αφού φέρνει ήχο. Επομένως θα ήθελα να έχει και 3.5mm jack audio out ώστε εκεί να συνδέσω ηχεία και να παίζει ο ήχος της τηλεόρασης. Μπορεί να γίνει όλο αυτό το setup ; Budget εως 150 ευρώ. Κοιτούσα Site: αυτή την LG που έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά δυστυχώς δεν έχει audio out αποτι διαβάζω στα χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω μια εξωτερική οθόνη για iMac 5K late 2015 (με κάρτα γραφικών R9 M395). Θα ήθελα μια οθόνη IPS, 27", να υποστηρίζει 4Κ και να έχει καλό scaling για τα fonts, κυρίως για development. Φαίνεται ότι το iMac έχει μόνο Thunderbolt 2 έξοδο, οπότε θα ήθελα κάτι συμβατό (έστω και με adaptor αν είναι απαραίτητο). Έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί ή κάποια πρόταση να κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπέρα. Η 27" 4k ips dell είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ επίσης πολύ καλές επιλογες είναι και αντίστοιχες της LG. Η LG σειράς 58, η φθηνότερη, μάλλον έχει λίγο χειρότερα presets από τις άλλες. Γειά σας παιδιά, η οθόνη η προηγούμενη θα φύγει για service καθώς είναι η 2η φορά και η τελευταία, θα την δώσω σε έναν φίλο μου γιατί δεν μπορώ κάθε τρίμηνο να έχω πρόβλημα (backlight bleeding), το σύστημα μου αποτελείται από i7 6700K, 32GB RAM, GTX 1070, θα ήθελα να πάρω μια οθόνη που δεν ξεπερνάει τα 200€, τα παιχνίδια που παίζω είναι Titanfall 1 & 2, The Crew, NFS, GTA V, θα ήθελα μια οθόνη η οποία θα με καλύπτει και στις ταινίες / σειρές που βλέπω κανα ΣΚ, με καλές γωνίες θέασης. Μπορώ να δώσω έως 200 ευρώ, θα ήθελα όμως να έχει Vesa για τον τοίχο, ποιές είναι οι προτάσεις σας ? Αγορές από EU μπορούν να γίνουν αρκεί να στέλνουν Ελλάδα. Στα 200 ευρώ η καλύτερη είναι η LG 23mp68vq, αλλά η 1070 ειναι υπερβολική για τέτοια οθόνη. Πάρε μια με λίγο μεγαλύτερο budget και ανάλυση, την LG 29um58 η την dell p2416d. Τελικά η αγορά θα γίνει από κωτσόβολο οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται σε Lg 27mp58vq Lg 29um58 Lg 25um58 Lg 24mp58vq Να πάω σε ultrawide? γιατί ναι? γιατί όχι? Στα παιχνίδια τι γίνεται με τις ultrawide? σε μερικά βίντεο που είδα έχουν μαύρα κενά στο πλάι και σε μερικά άλλα όχι! στα βίντεο ισχύουν τα ίδια? Η 7770 μου θα αντέξει κάνα pro και ταινίες 1080P? θα είναι πολύ πολύ μεγάλη η 29ρα? Ποια είναι η πιο vfm? Να πω ξανά η χρήση θα είναι browsing, ταινίες και τέλος games! Ευχαριστώ ξανά για τον χρόνο και το πρήξιμο! Πήγαινε σε ultrawide, έχει το καλύτερο panel. Η κάρτα γραφικών σου είναι μικρή πάντως και για απλά 1080p. Τελικα δοκιμασα αυτο που ειπε ο φιλος αλλά μόνο λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα ειναι.το μαυρο δειχνει σαν να φωτίζει απο πισω πιο πολυ κατω δεξια.λες να εχει θεμα η οθονη μου η ειναι φυσικο? Έχεις κατεβάσει τη φωτεινότητα της οθόνης? Για ποια οθόνη λέμε? Γενικά πρέπει να είναι κάτω από 40%. Καλησπέρα, έχω ενα λάπτοπ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel hd 520 ψάχνω μια οθόνη 22-23'' κυρίως για διάβασμα κ ταινίες. Επίσης θα ήθελα να της συνδέσω εναν αποκωδικοποιητή ώστε να γίνει και τηλεόραση μέσω hdmi αφού φέρνει ήχο. Επομένως θα ήθελα να έχει και 3.5mm jack audio out ώστε εκεί να συνδέσω ηχεία και να παίζει ο ήχος της τηλεόρασης. Μπορεί να γίνει όλο αυτό το setup ; Budget εως 150 ευρώ. Κοιτούσα Site: http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877">αυτή την LG που έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά δυστυχώς δεν έχει audio out αποτι διαβάζω στα χαρακτηριστικά. Η μια επιλογή ειναι η LG που δείχνεις, η αλλά η VA BenQ gw2470h για βαθύτερο μαύρο και πιο εντυπωσιακές ταινίες στο σκοτάδι, αλλά με gamma shift. Ήχο καλύτερα από ξεχωριστά ηχεία, έστω και φτηνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Στα 200 ευρώ η καλύτερη είναι η LG 23mp68vq, αλλά η 1070 ειναι υπερβολική για τέτοια οθόνη. Πάρε μια με λίγο μεγαλύτερο budget και ανάλυση, την LG 29um58 η την dell p2416d. Σε ευχαριστώ για την προτασή σου αλλά δεν θέλω να χάσω τα υψηλά frames που έχω σε παιχνίδια (την προηγούμενη την είχα κλοκαρισμένη στα 75hz και ότι της έβαζα σε ultra ήταν πάντα κολλημένη σε 75άρια fps). Για την 29um58 το σκέφτομαι, αλλά μου φαίνεται μικρή σε ύψος και αναρωτιέμαι πως θα είναι στις ταινίες, πάντως βλέπω αρκετά προβλήματα σε αυτή λόγο 21:9 (που δεν υποστιρίζουν κάποια games & σειρές που βλέπω καθώς είναι σειρές του 90-00') πέρα από τις ταινίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την προτασή σου αλλά δεν θέλω να χάσω τα υψηλά frames που έχω σε παιχνίδια (την προηγούμενη την είχα κλοκαρισμένη στα 75hz και ότι της έβαζα σε ultra ήταν πάντα κολλημένη σε 75άρια fps). Για την 29um58 το σκέφτομαι, αλλά μου φαίνεται μικρή σε ύψος και αναρωτιέμαι πως θα είναι στις ταινίες, πάντως βλέπω αρκετά προβλήματα σε αυτή λόγο 21:9 (που δεν υποστιρίζουν κάποια games & σειρές που βλέπω καθώς είναι σειρές του 90-00') πέρα από τις ταινίες. Η κάρτα είναι αρκετά καλή για πολλά fps μέχρι τα 1440p. Σίγουρα για την ultrawide είναι υπεραρκετη. Σε ότι δεν υποστηρίζει το 21:9 η εικόνα θα έχει το μέγεθος 23" 16:9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την προτασή σου αλλά δεν θέλω να χάσω τα υψηλά frames που έχω σε παιχνίδια (την προηγούμενη την είχα κλοκαρισμένη στα 75hz και ότι της έβαζα σε ultra ήταν πάντα κολλημένη σε 75άρια fps). Για την 29um58 το σκέφτομαι, αλλά μου φαίνεται μικρή σε ύψος και αναρωτιέμαι πως θα είναι στις ταινίες, πάντως βλέπω αρκετά προβλήματα σε αυτή λόγο 21:9 (που δεν υποστιρίζουν κάποια games & σειρές που βλέπω καθώς είναι σειρές του 90-00') πέρα από τις ταινίες. https://www.youtube.com/watch?v=kZeUaAPh1Ao την είχα την lg 29 um δεν θα την ξαναπάρω πάντως σίγουρα σε 29 ίσος σε 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 @kinglucas Αμα σε δωσει κανα φθηνο 34αρι το πλαισιο καλα εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα