Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα καλο καναλι στο yt που μπορει να βοηθησει αυτους που εχουν και αυτους που σκοπευουν να παρουν ultrawide ειναι αυτο wideasfcuk

Δεν τον κανω διαφημηση, ουτε τον ξερω. Απλα κανει πολυ καλη δουλεια στο να σου πει πως δειχνει το καθε game σε ultrawide

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πήγα στο ΜΜ, τυχαία είχε στημένη την Ultrawide LG 29UM58. Κι ενώ μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα (σούπερ ανάλυση), δεν μου κάθεται καθόλου καλά αυτό το μακρόστενο 21:9. Πέρα από αυτό, όσο έλειπα το αμαζόν την πήγε από 249€ στα 293!!!  :blink:  :o

Επίσης, σε όσες οθόνες άνω των 24άρων ιντσών που είδα με ανάλυση 1920x1080 δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα (όλα χοντροκομμένα). Και απέκλεισα την αγορά 24αρας, αφού δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά με την 21" που έχω τώρα.

Οπότε, μάλλον θα στείλω πίσω την 27αρα και θα περιμένω να πέσουν οι τιμές ή να βγει κάποια σε προσφορά 27αρα με WQHD

Ευχαριστώ και πάλι όσους βοήθησαν  ;)

• Like 1

Τώρα σκεφτόμουν μήπως το πρόβλημα μου είναι το μέγεθος σε σχέση με την απόσταση. Οπότε παω να δω σε κατάστημα 24αρες και 27αρες σε 1920x1080 και τις δεύτερες σε 1560x1440 και να αποφασίσω τελικά τι θα κάνω.

Από 24αρες ποιες θα μου προτείνατε?

Υπενθυμίζω εδώ ξανά τα κριτήρια

*Το μπάτζετ μου βρίσκεται στα ίδια χρήματα που αγόρασα κι αυτήν (220€, βαριά μέχρι 250€)

*Προορίζεται για χρήση 60% σερφάρισμα, βίντεο, ταινίες – 30% Gaming – 10% επεξεργασία φωτογραφίας.

*27 ίντσες κατά προτίμηση, ή αν υπάρχει κάποια πάρα πολύ καλή 24αρα (value for money).

Δύσκολο να είναι αυτό το πρόβλημα σου. Τες πα, η καλύτερη είναι η dell u2417h,αλλά είναι ακριβή. Επίσης υπάρχει η λίγο φθηνότερη u2417hj,η οποία είναι λίγο υποδεέστερη αλλά πολύ καλή επίσης. Μετά είναι η 25" Acer g257hl και τέλος η οικονομική αλλά σχεδόν εξίσου καλή LG 23mp68vq.

Μόλις γύρισα και εγώ απο MM δεν την είχε την LG να την δώ , και είχε μόνο άλλες 3 - 4 οθόνες με background του ΜΜ , τι να καταλάβεις έτσι? Οπότε το άφησα μέχρι να βρώ μία απο κοντά και να την δώ πώς είναι

Καλησπέρα πηρα την LG23mp68 σημερα. Παραπολυ καλα χρωματα και ωραίος σχεδιασμος αλλα δεν μπορω να ρυθμισω το μαυρο το βγαζει ψιλογκρι . Την εχει κανενας για να μου πει ιδανικες ρυθμίσεις? Εχει ενα καρω επιλογες που δεν ξέρω τι κανουν. Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας σαν πιο έμπειροι. Ευχαριστώ πολυ

• Like 1

Καλησπέρα πηρα την LG23mp68 σημερα. Παραπολυ καλα χρωματα και ωραίος σχεδιασμος αλλα δεν μπορω να ρυθμισω το μαυρο το βγαζει ψιλογκρι . Την εχει κανενας για να μου πει ιδανικες ρυθμίσεις? Εχει ενα καρω επιλογες που δεν ξέρω τι κανουν. Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας σαν πιο έμπειροι. Ευχαριστώ πολυ

Αν και δεν ξερω αν ειναι αυτο που θα σου πω , καταρχας κανε μια επαναφορα σε οτι πειρραξες , κατεβασε τη φωτεινοτητα γιατι θα ξανα παει 100 και αν εχεις nvidia πηγαινε και βαλε στις ρυθμισεις χρωματων full rgb range . Αν δεν το βρισκεις μπορεις να το κανεις και με ενα quickfix απτο ιντερνετ , που το τρεχεις και το κανει μονο του

Δεν εχω pc κονσολα ps4 εχω

Α, δεν ξερω , παιξε λιγο με το gamma ισως, αλλα μη σου λεω βλακειες , περιμενε και κανεναν που ξερει απαυτα :P

Δεν εχω pc κονσολα ps4 εχω

Φιλε μου συγγνωμη για το σπαμ , αλλα εχω update . Εψαξα λιγο και καπου διαβασα οτι και το ps4 στα video settings εχει color range , που πρεπει να το βαλεις στο full rgb range , συνηθως ειναι στο automatic που για καποιο λογο αντιστοιχει σε limited

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω καινουρια οθονη και πανω απο ολα θελω να εχει 144hz+, 1ms, 24+inches. Τωρα αν ειναι και 2k δε με χαλαει, αν και για τα single player games εχω τηλεοραση 4k.

Στο pc μου εχω gtx1080, i7 6700k, 32gb ram.

Εχω δει πως θα βγαλει η Asus 2 καινουριες οθονες 180hz και 240hz, αξιζει να περιμενω μια απο αυτες?

Οθονες που μου κανουν τωρα για παραδειγμα ειναι οι Asus VG248QE, BenQ XL2411, BenQ XL2730Z και αλλες παρομοιες, αλλα ειναι σχετικα παλιες και δεν ξερω αν αξιζει να δωσω λεφτα για μονιτορ 3 χρονων.

Το budget δεν ειναι προβλημα. Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...