firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 με 200 δεν παίρνεις ultra εγώ προτείνω μια lg 23mp68 ότι έχω αγοράσει εγώ το βλέπεις στο youtube μου- έχω πάρει τα καλύτερα μονο monitor Ναι ναι.. τα καλυτερα εχεις παρει. Μ αρεσει που βαζεις και το Monitor με χοντρα γραμματα, ενω αυτο που εχεις ειναι 43 ιντσες τηλεοραση...Μεχρι 250€ που ειναι το budget του, μπορει να βρει μια χαρα οθονες. Τι θα πει δλδ "μ αυτο το budget δεν πας πουθενα"? Ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 για σοβαρά πράγματα όπως γραφει ο κύριος πουθενά γραφει photo editing εάν ξέρεις καθόλου από photo editing θες καλή οθόνη εάν το κάνει για πλακα μια lg ultra που είχα εγώ και έχω κάνει review είναι μια χαρά με αυτά τα λεφτά super είναι LG 23 LG ultra 29 απλά τα πράγματα τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τεσπα, 2 αλλες οθονες που προτινονται συχνα εδω στο site και ειναι στο budget σου ειναι η HP 27es (IPS Panel) και η Benq ew2750zl (VA Panel) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα. Η καρτα γραφικων μου ειναι η Geforce 1050 Ti OC 4GB. εχω την LG E2251 οθονη η οποια εχει μονο VGA εισοδο και για να της συνδεσω με την καρτα χρησιμοποιω HDMI - VGA ανταπτορα, νομιζω ομως πως αυτο "χαλαει" την ποιοτητα... Ποιες οθονες μου προτεινετε στα 200-250 ευρω? EDIT: χρησιμοποιώ το PC κυριως για video και photo editing Οι προτάσεις που έγιναν είναι καλές οθόνες. Για photo editing δε προτείνω VA λόγω gamma shift. Η 29um58 είναι η all round καλύτερη λύση, μόνο για μας αν εκμεταλλεύεσαι το 21:9. Η dell p2416d είναι σχεδόν στο budget σου, αλλά αφενός έχει μεγάλη ανάλυση για το μέγεθος όποτε μπορεί να σε πειράξει, αφετέρου η gpu σου δεν αποδίδει καλά σε τέτοια ανάλυση. Φθηνότερη εναλλακτική είναι η επίσης καλή LG 23mp68vq. Είναι ίσως η καλύτερη για gaming γιατί θα σου δώσει τα περισσότερα fps. H HP 27es είναι επίσης πολύ καλή με σχεδόν glossy coating, αλλά για το editing μπορεί να σε χαλάσει η μικρή ανάλυση για το μέγεθος της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, χρειάζομαι βοήθεια όσων αφορά την αγορά οθόνης. Αγόρασα προχθές την Samsung C27F398F από το Αμαζόν (Γερμανία μένω).Ήρθε χθες και από την στιγμή που έκατσα μου πόνεσαν μάτια και κεφάλι. Δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη διάσταση (έως τώρα σε 21 ίντσες – 1920x1080 ανάλυση - την οποία χρησιμοποιώ τώρα ως δεύτερη οθόνη) ή αν φταίει η μικρή για το μέγεθος ανάλυση 1920x1080, ή το γεγονός ότι είναι κυρτή.Ίσως συνηθίσω εν καιρό, νοιώθω ωστόσο ότι δεν έκανα καλή έρευνα πριν την αγοράσω. Τέλος πάντων... Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε σε επιλογή κάποιας καλύτερης?*Το μπάτζετ μου βρίσκεται στα ίδια χρήματα που αγόρασα κι αυτήν (220€, βαριά μέχρι 250€) *Προορίζεται για χρήση 60% σερφάρισμα, βίντεο, ταινίες – 30% Gaming – 10% επεξεργασία φωτογραφίας. *27 ίντσες κατά προτίμηση, ή αν υπάρχει κάποια πάρα πολύ καλή 24αρα (value for money). Το Σύστημά μου: Επεξεργαστής i7-4790Κάρτα Γραφικών Nvidia Geforce GT 730Μνήμη 16GB DDR3SDRAM Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, χρειάζομαι βοήθεια όσων αφορά την αγορά οθόνης. Αγόρασα προχθές την Samsung C27F398F από το Αμαζόν (Γερμανία μένω). Ήρθε χθες και από την στιγμή που έκατσα μου πόνεσαν μάτια και κεφάλι. Δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη διάσταση (έως τώρα σε 21 ίντσες – 1920x1080 ανάλυση - την οποία χρησιμοποιώ τώρα ως δεύτερη οθόνη) ή αν φταίει η μικρή για το μέγεθος ανάλυση 1920x1080, ή το γεγονός ότι είναι κυρτή. Ίσως συνηθίσω εν καιρό, νοιώθω ωστόσο ότι δεν έκανα καλή έρευνα πριν την αγοράσω. Τέλος πάντων... Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε σε επιλογή κάποιας καλύτερης? *Το μπάτζετ μου βρίσκεται στα ίδια χρήματα που αγόρασα κι αυτήν (220€, βαριά μέχρι 250€) *Προορίζεται για χρήση 60% σερφάρισμα, βίντεο, ταινίες – 30% Gaming – 10% επεξεργασία φωτογραφίας. *27 ίντσες κατά προτίμηση, ή αν υπάρχει κάποια πάρα πολύ καλή 24αρα (value for money). Το Σύστημά μου: Επεξεργαστής i7-4790 Κάρτα Γραφικών Nvidia Geforce GT 730 Μνήμη 16GB DDR3SDRAM Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν θες ultrawide πας εδω 29um58Αν θες ips panel πας εδω HP 27es Αν θες βιντεο ταινιες-σειρες πας εδω Benq ew2750zl λογο VA panel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, χρειάζομαι βοήθεια όσων αφορά την αγορά οθόνης. Αγόρασα προχθές την Samsung C27F398F από το Αμαζόν (Γερμανία μένω). Ήρθε χθες και από την στιγμή που έκατσα μου πόνεσαν μάτια και κεφάλι. Δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη διάσταση (έως τώρα σε 21 ίντσες – 1920x1080 ανάλυση - την οποία χρησιμοποιώ τώρα ως δεύτερη οθόνη) ή αν φταίει η μικρή για το μέγεθος ανάλυση 1920x1080, ή το γεγονός ότι είναι κυρτή. Ίσως συνηθίσω εν καιρό, νοιώθω ωστόσο ότι δεν έκανα καλή έρευνα πριν την αγοράσω. Τέλος πάντων... Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε σε επιλογή κάποιας καλύτερης? *Το μπάτζετ μου βρίσκεται στα ίδια χρήματα που αγόρασα κι αυτήν (220€, βαριά μέχρι 250€) *Προορίζεται για χρήση 60% σερφάρισμα, βίντεο, ταινίες – 30% Gaming – 10% επεξεργασία φωτογραφίας. *27 ίντσες κατά προτίμηση, ή αν υπάρχει κάποια πάρα πολύ καλή 24αρα (value for money). Το Σύστημά μου: Επεξεργαστής i7-4790 Κάρτα Γραφικών Nvidia Geforce GT 730 Μνήμη 16GB DDR3SDRAM Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αρχικά χαμήλωσε σημαντικά τη φωτεινότητα της, αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος που κουράζουν οι οθόνες. Από εκεί και πέρα, δεδομένου ότι μέσω αμάζον οι αλλαγές είναι εύκολες. Οι VA Samsung είναι καλές οθόνες και οι VA γενικότερα είναι καλές για προβολή ταινιών σε σκοτεινό δωμάτιο. Όμως έχουν σημαντικά περισσότερο ghosting από τις ips στο gaming και είναι ακατάλληλες για επεξεργασία φωτογραφίας λόγω gamma shift. Θα πρότεινα λοιπόν να την αλλάξεις με την LG 29um58 η την HP 27es (ανάλογο budget), και οι δυο είναι καλές ips. Το βαθύ μαύρο εξομοίωσε το με χρήση bias lighting. Edit. Η 27es έχει και πολύ καλή τιμή από το amazon.de. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ομολογώ ότι μου άρεσε η ultrawide, ενώ και η 27es είναι καλή, αλλά με προβληματίζει η ανάλυσή της. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχω το ίδιο πρόβλημα (μάτια.. πονοκέφαλο) που έχω τώρα με την Samsung. ΥΓ. Την Samsung την εχω σε mode με χαμηλή φωτεινότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 με 200 δεν πάει πουθενά ούτε έως τα πατήσια ultrawide με 200?πας καλά? Αν συνεχίσεις να λες βλακείες και χωρίς ουσιαστική βοήθεια θα σου κάνω αναφορά. Έλεος πια με τις εξυπνάδες σου. Η υπομονή έχει και κάποια όρια. Ο κοσμάκις ζητάει την βοήθεια κάποιων μελών που γνωρίζουν 5 πράγματα και εσύ κάνεις το χαβαλέ σου. Τέλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή ψήνομαι και εγώ για την LG 29um58 θα είμαι οκ για gaming σε 1080p με την GTX960 4G και με σύνδεση σε macbook retina για προγραμματισμό? Δεν με απασχολούν ταινίες θέλω surfing , gaming και κώδικα Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα σκεφτόμουν μήπως το πρόβλημα μου είναι το μέγεθος σε σχέση με την απόσταση. Οπότε παω να δω σε κατάστημα 24αρες και 27αρες σε 1920x1080 και τις δεύτερες σε 1560x1440 και να αποφασίσω τελικά τι θα κάνω. Από 24αρες ποιες θα μου προτείνατε? Υπενθυμίζω εδώ ξανά τα κριτήρια *Το μπάτζετ μου βρίσκεται στα ίδια χρήματα που αγόρασα κι αυτήν (220€, βαριά μέχρι 250€)*Προορίζεται για χρήση 60% σερφάρισμα, βίντεο, ταινίες – 30% Gaming – 10% επεξεργασία φωτογραφίας.*27 ίντσες κατά προτίμηση, ή αν υπάρχει κάποια πάρα πολύ καλή 24αρα (value for money). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή ψήνομαι και εγώ για την LG 29um58 θα είμαι οκ για gaming σε 1080p με την GTX960 4G και με σύνδεση σε macbook retina για προγραμματισμό? Δεν με απασχολούν ταινίες θέλω surfing , gaming και κώδικα Ευχαριστώ Θα εισαι μια χαρα. Και εγω την ιδια καρτα με σενα εχω. (2560x1080 my monitor) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ωραία και στα games βάζεις 1920 x 1080 ώς ρύθμιση ή τραβάει και παραπάνω? (θα μου πείς ανάλογα το game αλλά οκ ας ρωτήσω) Επίσης αξίζει να την βάλω στον τοίχο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ωραία και στα games βάζεις 1920 x 1080 ώς ρύθμιση ή τραβάει και παραπάνω? (θα μου πείς ανάλογα το game αλλά οκ ας ρωτήσω) Επίσης αξίζει να την βάλω στον τοίχο? Ολα τα καινουρια υποστηριζουν κανονικα την αναλυση 2560x1080 δλδ το 21:9. Αν βαλεις κανα παλιο, δλδ απ το 2013 και κατω ισως να παιζει σε 1920x1080 που σημαινει οτι θα εχεις μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια. Αλλα υπαρχουν και αρκετα παιχνιδια παλια οπως το dead space που βγηκε το 2008 και υποστηριζει τις αναλυσεις των ultrawide (2560x1080 και 3440x1440) πχ και το half life 2 που ειναι παιχνιδι του 2004 το υποστηριζει native Αναλογα το game βασικα. Αυτο που σου λεω σιγουρα ειναι τα triple A games απο το 14 και μετα Τωρα για το θεμα τοιχου δεν ξερω. Πιστευω σε 29αρα οχι γτ παει πολυ πισω. Αναλογα και την αποσταση σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ πάω για αγορά αμέσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα