BlueBlood7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι , μου ηρθε σημερα η lg23mp68 και παρατηρησα 2 πραγματακια , τα ρωταω εδω για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ. 1ο στον chrome το μπλε στις μπαρες μου φαινεται λιγο πιο γαλαζιο απο πριν , ισως πρεπει απλα να το συνηθησω. 2ον εχει ενα πιξελ μονιμως μαυρο κατω αριστερα , μαλλον καμμενο αλλα λεω να μη μπλεξω με επιστροφες κτλ αφου ειναι και στην ακρη. Τι λετε? Επισης υπαρχει κατι αλλο να τσεκαρω εκτος απο bleeding? εχει λιγο μονο κατω δεξια Θα την γύριζα πίσω φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastor-Ntouts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλεσα στο eshop και μου ειπαν δεν καλυπτει για 1 πιξελ μονο , τελος παντων ειναι αρκετα ακρη , δεν το παρατηρω καν . Τωρα τα χρωματα εξακολουθουν να φαινονται λιγο σαν ξεπλυμενα , ειναι ισως κατι λαθος στις ρυθμισεις , η μπορει να ειναι θεμα οθονης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλεσα στο eshop και μου ειπαν δεν καλυπτει για 1 πιξελ μονο , τελος παντων ειναι αρκετα ακρη , δεν το παρατηρω καν . Τωρα τα χρωματα εξακολουθουν να φαινονται λιγο σαν ξεπλυμενα , ειναι ισως κατι λαθος στις ρυθμισεις , η μπορει να ειναι θεμα οθονης? Ρώτησες και συ τους τιτάνες της πληροφορικής. Οι οθόνες LG έχουν εγγύηση zero pixel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλεσα στο eshop και μου ειπαν δεν καλυπτει για 1 πιξελ μονο , τελος παντων ειναι αρκετα ακρη , δεν το παρατηρω καν . Τωρα τα χρωματα εξακολουθουν να φαινονται λιγο σαν ξεπλυμενα , ειναι ισως κατι λαθος στις ρυθμισεις , η μπορει να ειναι θεμα οθονης? Την έχεις συνδεδεμένη με hdmi? Αν ναι, πρέπει να διορθώσεις το color signal. Μέσα από το nvidia control center αλλά με το rgb range από limited σε full για nvidia gpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastor-Ntouts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Την έχεις συνδεδεμένη με hdmi? Αν ναι, πρέπει να διορθώσεις το color signal. Μέσα από το nvidia control center αλλά με το rgb range από limited σε full για nvidia gpu. Πραγματι αυτο ηταν , τωρα μαλιστα ειναι κομπλε σε ευχαριστω . Να παρω λετε στην lg απευθειας? Η θα μπλεξω και θα μου ρθει πισω καμια με περισσοτερα καμμενα? . Και κατι ακομα , το 1 καμμενο ειναι δειγμα οτι θα ακολουθησει αστοχια και αλλων συντομα? Η ειναι ανεξαρτητα και απλα ετυχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ωχ και αυριο παραλαμβανω. Λες να παω στη dell? Θελει και καμια ρύθμιση για τα χρώματα για playstation στο hdmi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πραγματι αυτο ηταν , τωρα μαλιστα ειναι κομπλε σε ευχαριστω . Να παρω λετε στην lg απευθειας? Η θα μπλεξω και θα μου ρθει πισω καμια με περισσοτερα καμμενα? . Και κατι ακομα , το 1 καμμενο ειναι δειγμα οτι θα ακολουθησει αστοχια και αλλων συντομα? Η ειναι ανεξαρτητα και απλα ετυχε? θα σου πρότεινα να την κάνεις επιστροφή έχεις doa 7 ημερών απo το eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 θα σου πρότεινα να την κάνεις επιστροφή έχεις doa 7 ημερών απo το eshop doa στο Ελλαδισταν δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=20438 αυτη παιδια ειναι καλυτερη απο την lg? Για 40€ αξιζει να τα δωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=20438 αυτη παιδια ειναι καλυτερη απο την lg? Για 40€ αξιζει να τα δωσω? Oχι βέβαια η lg 23mp68vq είναι πολύ καλύτερη από την TN AOC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Α οκ. Συγνώμη που ρωταω συνεχεια αλλα εχω μεσάνυχτα απο μονιτορ. Ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oew1999 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ρώτησες και συ τους τιτάνες της πληροφορικής. Οι οθόνες LG έχουν εγγύηση zero pixel. μια απορια οι οθονες dell τι εγγυηση εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastor-Ntouts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 μια απορια οι οθονες dell τι εγγυηση εχουν?Λογικα ισχυει αυτο http://www.dell.com/support/article/gr/el/grbsdt1/SLN130145#PremiumPanelGuarantee Παντως μην απογοητευεσαι , κατα τα αλλα η οθονη ειναι πολυ καλη για τα γουστα μου τουλαχιστον , αυτα συμβαινουν , και απο οτι μου ειπαν η lg εχει 0pixel guarantee , απλα στο e-shop ειναι μοαμπουινοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ρώτησες και συ τους τιτάνες της πληροφορικής. Οι οθόνες LG έχουν εγγύηση zero pixel. Ναι σωστο ΑΛΛΑ για αυτες που εχει εισαγει η Ελληνικη αντιπροσωπεια , το eshop ομως κανει παραεισαγωγη και ναι μεν καλυπτεται απο την εδω αντιπροσωπεια ΑΛΛΑ ΟΧΙ για zero pixel ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ναι σωστο ΑΛΛΑ για αυτες που εχει εισαγει η Ελληνικη αντιπροσωπεια , το eshop ομως κανει παραεισαγωγη και ναι μεν καλυπτεται απο την εδω αντιπροσωπεια ΑΛΛΑ ΟΧΙ για zero pixel ..... Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι κάνει παρα εισαγωγή? Είχα επιστρέψει στο eshop μια Dell για Bleeding και έστειλε φωτό στην αντιπροσωπεία της Dell. Αλλά τι σχέση όμως αν είναι πραεισαγωγη? Το γνωρίζει αυτό ο κόσμος? Και αν ακόμα το γνωρίζει η εγγύηση στο σαιτ της LG λέει zero pixel και ισχύει για όλους. Δεν ισχύει μόνο για την Αμερική ή μόνο για την Ρουμανία για παράδειγμα. Ή μήπως ισχύει και που γράφεται επισήμως αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα