KINGLUCAS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Α οκ τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, για 27ρι 1080p browsing, ταινίες, games! (Με σειρά προτεραιότητας) Max 250-260! Μέχρι τώρα είμαι μεταξύ Hp 27es, Hp 27wx και τέλος BenQ EW270ZL! Για το pc από κάτω, μελλοντικά θα μπει μάλλον κάποια 470(ίσως και 480/1060 ) . Ευχαριστώ! Εχω την benq ew2750zl ειναι πολυ καλη οθονη. Τον τελευταιο καιρο πηγα σε ultrawide και την κρατησα για σειρες.Παρολα αυτα, για computer monitor θα σου προτεινω μια ultrawide 29αρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εχω την benq ew2750zl ειναι πολυ καλη οθονη. Τον τελευταιο καιρο πηγα σε ultrawide και την κρατησα για σειρες. Παρολα αυτα, για computer monitor θα σου προτεινω μια ultrawide 29αρα. Το είχα σκεφτεί για 29ρα αλλά είναι αρκετά μεγάλη για μένα και η 27ρα είναι οριακά αποδεκτή! Γενικές εντυπώσεις για την BenQ? τα + και τα - της!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 τα + Ειναι VA που σημαινει εχει βαθυ μαυρο υψηλο contrast καλη φωτηνοτητα για να βλεπεις στα σκοτεινα σημεια, στα παιχνιδια και σε ταινιες-σειρες Δεν εχει blb και glow, παλι λογο VA ωραιο design (αλλα οκ αυτο το εχουν πολλες) ηχεια (που ειναι παντα καλα να εχει το μονιτορ γτ μπορει να θες καποια στιγμη να βαλεις ενα android player πχ και να την κανεις media player) τα - Θα ηταν καλα να μπορουσε να υψωθει Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για την ωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 τα + Ειναι VA που σημαινει εχει βαθυ μαυρο υψηλο contrast καλη φωτηνοτητα για να βλεπεις στα σκοτεινα σημεια, στα παιχνιδια και σε ταινιες-σειρες Δεν εχει blb και glow, παλι λογο VA ωραιο design (αλλα οκ αυτο το εχουν πολλες) ηχεια (που ειναι παντα καλα να εχει το μονιτορ γτ μπορει να θες καποια στιγμη να βαλεις ενα android player πχ και να την κανεις media player) τα - Θα ηταν καλα να μπορουσε να υψωθει Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για την ωρα Οκ ευχαριστώ, θα περιμένω και γνώμη για σύγκριση με τις άλλες 2 και βλέπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παντως η hp 27wx ειναι το παλιο μοντελο της hp. Το νεο ειναι η 27es Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παντως η hp 27wx ειναι το παλιο μοντελο της hp. Το νεο ειναι η 27es Άρα λες να το βγάλω από την λίστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ναι είδα ότι την προτείνετε οι περισσότεροι, αλλά δεν έχει ηχεία, είναι λίγο μικρότερη από τη samsung και δεν έχει τόσες ρυθμίσεις ο άξονας της. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ τα 75hz ούτως ή άλλως Τα ηχεία στις οθόνες είναι τραγικά. Μπορείς να πάρεις ηχεία πολύ καλύτερα με κανα 40ρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Άρα λες να το βγάλω από την λίστα? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Η VA έχει πλεονέκτημα σε χρήση σε σκοτεινό δωμάτιο, για τις ταινιες κυρίως δλδ. Παρόμοια βαθύ μαύρο μπορείς να πετύχεις με τις ips με τη χρήση bias lighting. Από εκεί και πέρα οι ips δεν έχουν gamma shift και έχουν λιγότερο ghosting, οπότε γίνονται συνολικά καλύτερες επιλογές αν σε ενδιαφέρει και το gaming. Η νεότερη Es έχει λίγο καλύτερα presets αλλά δεν κλοκαρεται σε σχέση με την xw. Και οι δυο έχουν σχεδόν glossy coating. Πάρε οποια προτιμάς, προτείνω την es που είναι και φθηνότερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Η VA έχει πλεονέκτημα σε χρήση σε σκοτεινό δωμάτιο, για τις ταινιες κυρίως δλδ. Παρόμοια βαθύ μαύρο μπορείς να πετύχεις με τις ips με τη χρήση bias lighting. Από εκεί και πέρα οι ips δεν έχουν gamma shift και έχουν λιγότερο ghosting, οπότε γίνονται συνολικά καλύτερες επιλογές αν σε ενδιαφέρει και το gaming. Η νεότερη Es έχει λίγο καλύτερα presets αλλά δεν κλοκαρεται σε σχέση με την xw. Και οι δυο έχουν σχεδόν glossy coating. Πάρε οποια προτιμάς, προτείνω την es που είναι και φθηνότερη. Ευχαριστώ, αφού είναι πάνω κάτω οι ίδιες μάλλον θα πάω στην es λόγο τιμής όπως είπες και εσύ! Έτσι και αλλιώς διαφορά θα δω από την 19ρα που έχω τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teme Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα ψάχνω μόνιτορ για gaming ( witcher 3) και για ταινίες έχω ι5 6600κ 16gb ram Rx 480 8gb Και σκεφτομαι αν αξίζει να πάω σε 1440p απλή χωρίς amd freesync η στο απλό 1080p με freesync Τώρα άμα μου προτείνεται καμία ultra wide για moba μου φαίνεται λίγο άβολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα ψάχνω μόνιτορ για gaming ( witcher 3) και για ταινίες έχω ι5 6600κ 16gb ram Rx 480 8gb Και σκεφτομαι αν αξίζει να πάω σε 1440p απλή χωρίς amd freesync η στο απλό 1080p με freesync Τώρα άμα μου προτείνεται καμία ultra wide για moba μου φαίνεται λίγο άβολη ultrawide στα moba σου δινει περισσοτερο vision ωστε να βλεπεις που ειναι οι εχθροι και τι ετοιμαζονται να κανουν. Εμενα με εχει βοηθησει πολυ στο heroes of the storm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastor-Ntouts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι , μου ηρθε σημερα η lg23mp68 και παρατηρησα 2 πραγματακια , τα ρωταω εδω για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ. 1ο στον chrome το μπλε στις μπαρες μου φαινεται λιγο πιο γαλαζιο απο πριν , ισως πρεπει απλα να το συνηθησω. 2ον εχει ενα πιξελ μονιμως μαυρο κατω αριστερα , μαλλον καμμενο αλλα λεω να μη μπλεξω με επιστροφες κτλ αφου ειναι και στην ακρη. Τι λετε? Επισης υπαρχει κατι αλλο να τσεκαρω εκτος απο bleeding? εχει λιγο μονο κατω δεξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι , μου ηρθε σημερα η lg23mp68 και παρατηρησα 2 πραγματακια , τα ρωταω εδω για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ. 1ο στον chrome το μπλε στις μπαρες μου φαινεται λιγο πιο γαλαζιο απο πριν , ισως πρεπει απλα να το συνηθησω. 2ον εχει ενα πιξελ μονιμως μαυρο κατω αριστερα , μαλλον καμμενο αλλα λεω να μη μπλεξω με επιστροφες κτλ αφου ειναι και στην ακρη. Τι λετε? Επισης υπαρχει κατι αλλο να τσεκαρω εκτος απο bleeding? εχει λιγο μονο κατω δεξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα