kastor-Ntouts Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σε τι ακριβως υπερτερει το glossy? Εγω παντως ματ μου φαινεται καλυτερα απο θεμα αντανακλασεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά συγγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι που έχει ειπωθεί πιό πάνω, αλλά ήθελα να ρωτήσω για development αυτή η Site: οθόνηLG 23mp68vq-p είναι καλή αγορά; Θέλω να την βάλω πλάϊ σε μία LG 23MB35PM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σε όσους ρωτάτε, η LG 23mp68vq είναι η καλύτερη λύση πράγματι. Οι glossy ναι είναι χειρότερες από θέμα αντανακλασεων αλλά προσφέρουν καθαρότερη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Thanks xmorsx θα την παραγγείλω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σχετικα με την crossover 27vv εστειλα mail σε 4 πωλητες και ολοι μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο/εκδοση δεν υποστηριζει free sync παρα μονο nvidia real clock (ουτε ξερω τι ειναι) λογικα η 27vv εχει υπο-εκδοσεις... οποτε μπλεκει πολυ το θεμα, κατα τα αλλα ολοι στελνουν EMS με 100USD invoice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σχετικα με την crossover 27vv εστειλα mail σε 4 πωλητες και ολοι μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο/εκδοση δεν υποστηριζει free sync παρα μονο nvidia real clock (ουτε ξερω τι ειναι) λογικα η 27vv εχει υπο-εκδοσεις... οποτε μπλεκει πολυ το θεμα, κατα τα αλλα ολοι στελνουν EMS με 100USD invoice Μην τους παίρνεις τις μετρητοίς, οι περισσότεροι πωλητές δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μην τους παίρνεις τις μετρητοίς, οι περισσότεροι πωλητές δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε. μαζι σου αλλα οταν δε θα δουλευει με αυτους θα πρεπει να βγαλεις ακρη, και δεν ειναι και λιγα τα λεφτα για μια crossover, παντως και απο 4 διαφορετικους αυτο ακουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μαζι σου αλλα οταν δε θα δουλευει με αυτους θα πρεπει να βγαλεις ακρη, και δεν ειναι και λιγα τα λεφτα για μια crossover, παντως και απο 4 διαφορετικους αυτο ακουσα Eγω προτιμω να βλεπω τα μοντελα της Crossover απο τη σελιδα της και να κανω αντιστοιχηση στο ονομα μονο. http://www.crosslcd.co.kr/main.html?tmp=product&pg=27VV Συμφωνω οτι η παραγγελεια τετοιων προιοντων θελει προσοχη μην την παθεις οπως αναφερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oew1999 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παιδες αυτην την dell την ξερει κανενας? http://www.dell.com/ed/business/p/dell-s2417dg-monitor/pd να μας πει εντυπωσεις? αληθευουν αυτα που λενε στο ιντερνετ για τις ASus ROG οτι εχουν προβληματα? οθονη με 144Hz και g sync τι προτεινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringer bell Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παρήγγειλα αυτή https://www.amazon.de/Samsung-S24E650PL-Monitor-DisplayPort-Reaktionszeit/dp/B00X9FDNE8/ref=sr_1_7?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1480360527&sr=1-7 και ο θεός βοηθός... Είχε καλή έκπτωση στο amazon.de και έχει και ενσωματωμένα ηχεία που με βολεύει για την περίπτωση μου. Θα μοιραστώ εντυπώσεις όταν έρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Lg ,έπρεπε να πάρεις φιλέ lg23mp68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παιδες αυτην την dell την ξερει κανενας? http://www.dell.com/ed/business/p/dell-s2417dg-monitor/pd να μας πει εντυπωσεις? αληθευουν αυτα που λενε στο ιντερνετ για τις ASus ROG οτι εχουν προβληματα? οθονη με 144Hz και g sync τι προτεινεται? αληθευει για την rogτο gsync το χρυσοπληρωνεις. Τωρα το πόσο value θα βγαλεις.. δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringer bell Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Lg ,έπρεπε να πάρεις φιλέ lg23mp68 ναι είδα ότι την προτείνετε οι περισσότεροι, αλλά δεν έχει ηχεία, είναι λίγο μικρότερη από τη samsung και δεν έχει τόσες ρυθμίσεις ο άξονας της. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ τα 75hz ούτως ή άλλως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, για 27ρι 1080p browsing, ταινίες, games! (Με σειρά προτεραιότητας)Max 250-260!Μέχρι τώρα είμαι μεταξύ Hp 27es, Hp 27wx και τέλος BenQ EW270ZL!Για το pc από κάτω, μελλοντικά θα μπει μάλλον κάποια 470(ίσως και 480/1060 ) . Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα