denis_kos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ότι παιχνίδια θέλετε να δοκιμάσω πριν αγοράσετε την 1060 + 4k μου λέτε στο youtube Θα ήθελα να δοκιμάσεις λοιπόν : Rise of the Tomb Raider, Hitman, Far Cry Primal, Witcher 3 και fallout 4. Και δεν μιλάω για 100+ fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να δοκιμάσεις λοιπόν : Rise of the Tomb Raider, Hitman, Far Cry Primal, Witcher 3 και fallout 4. Και δεν μιλάω για 100+ fps. OK προς το παρών κάνω GTA 5 4k very high https://www.youtube.com/watch?v=3jyF7ghEoYs Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2016 από KINGLUCAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για την ultrasharp u2515h ποια η γνωμη σου; Αξιζει να ανεβω τοσο σε budget; ips ειναι ετσι; Φιλε gregory83 εχεις προσωπικη εμπειρια; επειδη λες οτι αξιζει... Την έχω την οθόνη αυτή είναι πάρα πολύ καλή αλλά όπως σου είπαν τα παιδιά θες βαρβάτη gpu με την 1060 θα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στα νέα παιχνιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekosfed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την έχω την οθόνη αυτή είναι πάρα πολύ καλή αλλά όπως σου είπαν τα παιδιά θες βαρβάτη gpu με την 1060 θα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στα νέα παιχνιδια Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές! Για την οθόνη τώρα.. Ήδη το budget για το pc είναι αρκετά μεγάλο για μένα.. Το αν θα έχω τα πιο νέα και απαιτητικά παιχνίδια στο 100% δεν μπορεί να με κάνει να δώσω άλλα 300+ ευρώπουλα για να π'αω στην gtx1080.. Οθόνη δεν παίρνεις (εγώ τουλάχιστον) καθε 2-3 χρόνια..με την u2515h πιστεύω οτι θα έχω διαφορά ποιότητας εικόνας από μια 1080p των 150-200 ευρω και θα μου κρατήσει περισσότερο.. Για να πεις ότι πας σε 4κ οθόνη και να κάνεις μια καλή επένδυση πρέπει να ανέβεις αρκετά σε κόστος άσε που δεν πιστεύω ότι στις 25 ιντσες αξίζει να πας σε 4κ, πρέπει να ανέβεις και σε ιντσες. Οπότε η u2515h πιστεύω είναι μια πού καλή μέση λύση, που δεν θα βγει άχρηστη σύντομα,δεν έχει τόσο τρελό κόστος και αν αλλάξω στο μέλλον vga θα μπορέσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο και δεν θα χρειαστεί να έχω κολλήσει στα 1080p και να ξαναψάχνω για οθόνη.. Αυτές είναι οι σκέψεις μου αν κάνω λάθος διορθώστε με.. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από alekosfed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πάρε 1080 δεν αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές! Για την οθόνη τώρα.. Ήδη το budget για το pc είναι αρκετά μεγάλο για μένα.. Το αν θα έχω τα πιο νέα και απαιτητικά παιχνίδια στο 100% δεν μπορεί να με κάνει να δώσω άλλα 300+ ευρώπουλα για να π'αω στην gtx1080.. Οθόνη δεν παίρνεις (εγώ τουλάχιστον) καθε 2-3 χρόνια..με την u2515h πιστεύω οτι θα έχω διαφορά ποιότητας εικόνας από μια 1080p των 150-200 ευρω και θα μου κρατήσει περισσότερο.. Για να πεις ότι πας σε 4κ οθόνη και να κάνεις μια καλή επένδυση πρέπει να ανέβεις αρκετά σε κόστος άσε που δεν πιστεύω ότι στις 25 ιντσες αξίζει να πας σε 4κ, πρέπει να ανέβεις και σε ιντσες. Οπότε η u2515h πιστεύω είναι μια πού καλή μέση λύση, που δεν θα βγει άχρηστη σύντομα,δεν έχει τόσο τρελό κόστος και αν αλλάξω στο μέλλον gpu θα μπορέσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο και δεν θα χρειαστεί να έχω κολλήσει στα 1080p και να ξαναψάχνω για οθόνη.. Αυτές είναι οι σκέψεις μου αν κάνω λάθος διορθώστε με.. Καλή λύση, αλλά 1440Ρ η 1060 θα ζοριστει λίγο (40-45 FPS high ultra) αλλά άμα ρίχνεις settings τότε θα είσαι οκ. Επίσης διάφορες με οθόνες 1080Ρ για τον προφανει λόγο ότι η δικιά σου οθόνη είναι 1440Ρ. Γενικά υπάρχουν οθόνες 1080Ρ μεχρι 500€, δεν σήμαινει ότι επειδή κάνει 500€ είναι και τρομερή. Μια ΣΩΣΤΉ επιλογή οθόνης των 180-200€ 1080Ρ θα έχει ίδια ποιότητα εικόνας με μια 1080Ρ των 500€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τη γνωμη σας, Λεω να παρω μια RX480 και οθονη με freesync (exv 3570K kai επαρκες ρευμα) Το ερωτημα ειναι το εξης, Αξιζει να: 1) μεινω σε κατι οικονομικο τυπου LG 23MP68VQ (24 αμα βρω) ΙPS 75hz freesync 1080p (160 ευρω) 2) να παω σε Crossover 27vv AVHA 75 hz 1440p και να παρω το ρισκο με τα τελωνεια και τη διαρκεια ζωης της (330 + eyro) θα ζει σε 3 χρονια αυτη η θα ειναι σμπαραλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τη γνωμη σας, Λεω να παρω μια RX480 και οθονη με freesync (exv 3570K kai επαρκες ρευμα) Το ερωτημα ειναι το εξης, Αξιζει να: 1) μεινω σε κατι οικονομικο τυπου LG 23MP68VQ (24 αμα βρω) ΙPS 75hz freesync 1080p (160 ευρω) 2) να παω σε Crossover 27vv AVHA 75 hz 1440p και να παρω το ρισκο με τα τελωνεια και τη διαρκεια ζωης της (330 + eyro) θα ζει σε 3 χρονια αυτη η θα ειναι σμπαραλια? Στη θέση σου θα κοιτούσα την lg 29um68-p άν μπορούσα και απο εξωτερικό κάτω απο 300€ ακόμα καλύτερα. Το μόνο αρνητικό είναι η διάσταση άν δεν έχεις συνηθίσει ultrawide Σε 1440p δεν θα σε καλύψει μονή 480 σε όλα τα games. Πηγαίνεις σε gtx 1070 ή περιμένεις rx490. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 @gana lg 29um68-p η καλυτερη επιλογη. @radio Η διασταση που λες πιο πανω, ειναι το μεγαλυτερο θετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 @gana lg 29um68-p η καλυτερη επιλογη. @radio Η διασταση που λες πιο πανω, ειναι το μεγαλυτερο θετικο Μέχρι να τη συνηθίσει μην το λές. Ειδικά στο browsing. Για ταινίες και games εννοείται θα έχει την καλύτερη εμπειρία γιαυτό ούτως ή άλλως την πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τη γνωμη σας, Λεω να παρω μια RX480 και οθονη με freesync (exv 3570K kai επαρκες ρευμα) Το ερωτημα ειναι το εξης, Αξιζει να: 1) μεινω σε κατι οικονομικο τυπου LG 23MP68VQ (24 αμα βρω) ΙPS 75hz freesync 1080p (160 ευρω) 2) να παω σε Crossover 27vv AVHA 75 hz 1440p και να παρω το ρισκο με τα τελωνεια και τη διαρκεια ζωης της (330 + eyro) θα ζει σε 3 χρονια αυτη η θα ειναι σμπαραλια? Δεν έχει θέμα ποιότητας η crossover, έχει βέβαια θέμα εγγύησης. Συνολικά αξίζει η αγορά της όσον αφορά το προϊόν πέρα από την υποστήριξη, αλλά η 480 είναι λίγη για 1440p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 λοιπον, εχω την LG 23MP68VQ-P εδω και 2 μηνες περιπου, ειναι μια χαρα η οθονη αλλα τελικα πλεον θελω 27", ποια απο τις παρακατω θα ειναι η καλυτερη για οθονη υπολογιστη αλλα και να παιζω και ps4 ή xbox one...παντως εχω βολευτει με την LG 23MP68VQ-P γιατι πετυχα και μοντελο καταμαυρο χωρις καν λιγο backlighting αλλα απο ο,τι φενεται θα την πουλησω...το 3ο μοντελο στο παρακατω λινκ ειναι curved με πανελ va, απο ο,τι εχω διαβασει θα ειναι χειροτερο γενικα, αλλα με δελεαζει πολυ το curved γιατι θα ηθελα να εχω και αυτην την εμπειρια, τοσα χρονια flat....θα μπορουσα βεβαια να παρω και αυτην που εχω ειδη αλλα στο 27'' μοντελο της, παρολα αυτα ενα απο τα παρακατω link, θελω γνωμη...ευχαριστω! Φίλε στείλε μου ένα πμ πόσο την πουλάς, ενδιαφέρομαι. Εϊχα αγοράσει ίδια πριν δυο μήνες με πολύ έντονο bachlight bleeding και την επέστρεψα όντως διαπίστωσαν πρόβλημα και μου έδωσαν χρήματα πίσω. Διαβάζω που λένε αρκετοί πως έχουν καλό μαύρο, τι να πω ίσως είναι η παρτίδα; Πάντως εγώ δεν είχα πέσει σε καλή παρτίδα. Κατα τ΄αλλα ήταν μια καλή οθόνη, ωραία χρώματα, σχεδιασμό, αλλά όταν έβλεπα ταινία ή έπαιζα παιχνίδια με σκοτεινές σκηνές ήθελα να τη σπάσω. Παρακάτω κ εικόνες όταν την είχα αγοράσει. https://postimg.cc/image/uylgpl71l/ https://postimg.org/image/mk5u1i609/ https://postimg.org/image/r0y706k89/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Φίλε στείλε μου ένα πμ πόσο την πουλάς, ενδιαφέρομαι. Εϊχα αγοράσει ίδια πριν δυο μήνες με πολύ έντονο bachlight bleeding και την επέστρεψα όντως διαπίστωσαν πρόβλημα και μου έδωσαν χρήματα πίσω. Διαβάζω που λένε αρκετοί πως έχουν καλό μαύρο, τι να πω ίσως είναι η παρτίδα; Πάντως εγώ δεν είχα πέσει σε καλή παρτίδα. Κατα τ΄αλλα ήταν μια καλή οθόνη, ωραία χρώματα, σχεδιασμό, αλλά όταν έβλεπα ταινία ή έπαιζα παιχνίδια με σκοτεινές σκηνές ήθελα να τη σπάσω. Παρακάτω κ εικόνες όταν την είχα αγοράσει. https://postimg.cc/image/uylgpl71l/ https://postimg.org/image/mk5u1i609/ https://postimg.org/image/r0y706k89/ Δεν εχουν ποτε τα ips καλο μαυρο. "αλλά όταν έβλεπα ταινία ή έπαιζα παιχνίδια με σκοτεινές σκηνές ήθελα να τη σπάσω" Ενα φεγγαρι που ειχα που ειχα ips, μου ερχοταν και μενα να κανω το ιδιο πραμα. Στις ταινιες και τα παιχνιδια δεν εβλεπα χριστο. Ειναι θεοσκοτινες. Και αν πας να ανεβασεις το φωτισμο, το μαυρο γινετε ενα φωτινο γκρι. Ασε που ειναι τιγγα στο blb και στο glow Γι αυτο και απο τοτε πηγαινω σε VA panel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Va και εγώ σε samsnsung αλλά τα χρωματα τις IPς καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Στη θέση σου θα κοιτούσα την lg 29um68-p άν μπορούσα και απο εξωτερικό κάτω απο 300€ ακόμα καλύτερα. Το μόνο αρνητικό είναι η διάσταση άν δεν έχεις συνηθίσει ultrawide Σε 1440p δεν θα σε καλύψει μονή 480 σε όλα τα games. Πηγαίνεις σε gtx 1070 ή περιμένεις rx490. u-wide δεν εχω δει ποτε απο κοντα και ταινιες δε βλεπω στο pc, οποτε broswing και κανα game, λογικα στα 2560 x 1080 maxed out δεν θα εχει θεματα, συμφωνω οτι 480 δεν ειναι για πολλα απλα λεω οτι αν παρεις κατι καλο σε 1440p θα κρατησει και στην επομενη καρτα. κανενας να εχει την 27vv να μας πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα