Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Που 'σαι ρε Monitor Guru ! Με τα χίλια ζόρια προσπαθούμε να κρατήσουμε το νήμα ζωντανό! Η μαλλον πρεπει να καταλαβουν και μερικοι οτι τα λιγα ατομα που ασχολουνται με τα θεματα αυτα εχουν και υποχρεωσεις εκτως του να προτεινουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ monitors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roses Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, ψαχνω ενα μονιτορ 27αρι, τουλ. 144hz, τουλ. 2k και με μικροτερο απο 0,5-0,3 input lag. Το μονο που εχει πεσει στην αντιληψη μου ειναι το Asus pg278q, το οποιο ναι μεν φαινεται πολυ καλο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του λογω g-sync. Η χρηση που το θελω ειναι κυριως competitive online gaming και να παιζω που και που κανενα αλλο game σε 2k. Μηπως θα ηταν καλυτερη σκεψη να αγορασω 2 διαφορετικα, 1 tn για τα online και 1 4k για κανενα αλλο game? Ενδεικτικα το pc μου: - i7 6700k - 16g ram @3000 - msi gtx 1080 Εχετε να προτινετε κατι αλλο? Γενικως αξιζει το G-sync? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced07 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα ψαχνω ενα 27αρι monitor για 1080 gaming με freesync. Όποιος γνωρίζει να προτείνει κάποιο με ταβάνι 220 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα ψαχνω ενα 27αρι monitor για 1080 gaming με freesync. Όποιος γνωρίζει να προτείνει κάποιο με ταβάνι 220 ευρώ. Δεν υπαρχει στα χρηματα αυτα Καλησπερα, ψαχνω ενα μονιτορ 27αρι, τουλ. 144hz, τουλ. 2k και με μικροτερο απο 0,5-0,3 input lag. Το μονο που εχει πεσει στην αντιληψη μου ειναι το Asus pg278q, το οποιο ναι μεν φαινεται πολυ καλο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα λεφτα του λογω g-sync. Η χρηση που το θελω ειναι κυριως competitive online gaming και να παιζω που και που κανενα αλλο game σε 2k. Μηπως θα ηταν καλυτερη σκεψη να αγορασω 2 διαφορετικα, 1 tn για τα online και 1 4k για κανενα αλλο game? Ενδεικτικα το pc μου: - i7 6700k - 16g ram @3000 - msi gtx 1080 Εχετε να προτινετε κατι αλλο? Γενικως αξιζει το G-sync? Ευχαριστω Υπαρχουν επιλογες σε gsync monitor απο Acer,Asus αλλα ειναι αρκετα υψηλες οι τιμες τους.Επισης για την πληρη αξιοποιηση τους κυριως σε καινουργια παιχνιδια η 1080 θα τα βρει σκουρα σε μελλοντικους τιτλους.Το gsync γενικα αξιζει αν 1)Δεν σκεφτεσαι το οικονομικο και τις αναβαθμισεις 2)Αν εισαι σιγουρος οτι θα αγοραζεις και στο μελλον μονο nvidia καρτες 3)Αν η χρηση ειναι κυριως για παιχνιδια προφανως Αν δεν θες να δωσεις τοσα χρηματα σε monitor θα σου προτεινα τοτε να κοιταζες σε ενα απλο 1440p 60hz ips monitor πχ https://www.skroutz.gr/s/7283234/LG-27MB85R-B.html ή αν σε ενδιαφερει να κοιταζες και σε ultrawide monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced07 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπαρχει στα χρηματα αυταOk ευχαριστώ δεν ήξερα, τότε να πέσω σε ίντσες(24) ή να παρω 27αρα με καλο ms αλλά χωρίς freesync?Ειναι τόσο απαραίτητο αυτο το freesync? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roses Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε fulgore μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Το βασικο μελημα μου ειναι να παρω μονιτορ 144hz και με οσο λογοτερο input lag γινεται (πχ pg278q εχει 0.3 input lag), και να ναι 2k. Σκεφτομαι να παρω το προαναφερομενο, αλλα ξερω πως λογω gsync εχει τιμη στα 750ε. Αξιζει τα λεφτα του το gsync? Αν οχι, υπαρχει καποιο αλλο μονιτορ με τα ιδια χαρακτηριστικα χωρις το gsync? Στο μελλον θα παρω 1080ti οποτε ναι μονο nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, θελω να αλλαξω monitor και εχω καταληξει στο Asus VG248QE. Το θελω για casual gaming (κυριως FIFA, Heathstone και σπανια Overwatch και Battlefield 4 και 1 στο μελλον) και να ειναι 1080p γιατι σκεφτομαι να παρω μια GTX 1060, οποτε δεν νομιζω οτι θα αντεχει 1440p (και αν οχι σηεμρα του χρονου σιγουρα). Τι λετε, καλη επιλογη ή υπαρχει και κατι καλυτερο ή οικονομικοτερο για τις απαιτησεις μου? Τελος να πω οτι το μονιτορ θα χρησιμοποιείτε κυριως για δουλεια μιας και ειμαι προγραματιστης. Ισως αξιζει να δω και κατι μεγαλυτερο απο 24" ή θα ειμαι καλα με 1 ή 2 24" για να συνδυασω casual gaming και δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αυτές τις μέρες έχω κάποιο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ. Καλησπερα, θελω να αλλαξω monitor και εχω καταληξει στο Asus VG248QE. Το θελω για casual gaming (κυριως FIFA, Heathstone και σπανια Overwatch και Battlefield 4 και 1 στο μελλον) και να ειναι 1080p γιατι σκεφτομαι να παρω μια GTX 1060, οποτε δεν νομιζω οτι θα αντεχει 1440p (και αν οχι σηεμρα του χρονου σιγουρα). Τι λετε, καλη επιλογη ή υπαρχει και κατι καλυτερο ή οικονομικοτερο για τις απαιτησεις μου? Τελος να πω οτι το μονιτορ θα χρησιμοποιείτε κυριως για δουλεια μιας και ειμαι προγραματιστης. Ισως αξιζει να δω και κατι μεγαλυτερο απο 24" ή θα ειμαι καλα με 1 ή 2 24" για να συνδυασω casual gaming και δουλεια? Όχι, η οθόνη δεν είναι καλή. Οι καλύτερες οικονομικες 144hz είναι η LG 24gm77 και η ViewSonic xg2401 με Freesync. Εφόσον όμως είσαι casual gamer και τη θέλεις πρώτα για δουλειά, ίσως προτιμούσες να δώσεις τα χρήματα σε μια ultrawide IPS 1080p, την LG 29um68 για παράδειγμα που έχει και Freesync. Η απλώς να πάρεις μια οικονομικοτερη 1080p IPS όπως η HP 24es και η LG 23/24mp68vq με Freesync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 έχουμε καμια αποψη για iiyama? αυτη εδω εβαλα στο μάτι http://www.skroutz.gr/s/7946644/Iiyama-G-Master-GB2788HS-B1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι αποψη υπαρχει για αυτή την οθονη? https://www.skroutz.gr/s/8775820/LG-24MP88HV-S.html Αξιζει? (αν και σιγουρα λιγο τσιμπημενη τιμη το design μετραει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 έχουμε καμια αποψη για iiyama? αυτη εδω εβαλα στο μάτι http://www.skroutz.gr/s/7946644/Iiyama-G-Master-GB2788HS-B1.html Reviews δεν εχουμε και δε διαφημιζετια ως flicker-free (μαλλον βεβαια ειναι, αλλα δεν ειομαστε σιγουροι). Oπως και να εχει η Viewsonic XG2401 (και η αντιστοιχη 27") ειναι πιο σιγουρες επιλογες. Τι αποψη υπαρχει για αυτή την οθονη? https://www.skroutz.gr/s/8775820/LG-24MP88HV-S.html Αξιζει? (αν και σιγουρα λιγο τσιμπημενη τιμη το design μετραει) Καλη θα ειναι. Προσωπικα παντως αν δε με ενδιεφερε το Freesync (οπου θα πηγαινα στην 23/24ΜP68VQ) θα προτιμουσα την σχεδον glossy ΗP 24es, η οποια αν και χωρις review δεν υπαρχει λογος να μην ειναι εξισου καλη με τις υπολοιπες καινουριες 24" IPS + καθαροτερο coating. https://www.skroutz.gr/s/9872057/HP-24es.html?from=catspan&keyphrase=hp+24es Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω βρει κάποιο review για την Samsung S22E650D http://www.skroutz.gr/s/7328281/Samsung-S22E650D.html Προσωπικα μου αρέσει ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 XMorsX, ποιο Monitor/TV προτεινεις για χρηση μονιμα σαν μονιτορ και απειροελαχιστα αλλα απαραιτητα σαν TV? 21,5 ή 23-24" Ειναι για ρεσεψιον οπου χρειαζεται ο ελεγχος δορυφορικων καναλιων στην TV οποτε υπαρχει προβλημα σε αυτα, ενω η κυρια και μονιμη χρηση ειναι σαν μονιτορ γενικης χρησης, δηλ. κατι ξεκουραστο για πολυωρη χρηση, με ζωντανα χρωματα και καλες γωνιες θεασης. Ενα παλιοτερο Samsung T23C350EW δεν μου φαινεται καθολου καλα σαν μονιτορ, πηγαινω σπιτι στο LG 29UM67-P και δεν πιστευω τι σαβουρα ειναι το samsung στην δουλεια. Αν δεν προτεινεις συγκεκριμενο μοντελο, γενικα ειναι καλυτερα samsung ή LG απο τα νεα μοντελα? Ελπιζω να σε προλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronaldofenomeno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 XMorsX, ποιο Monitor/TV προτεινεις για χρηση μονιμα σαν μονιτορ και απειροελαχιστα αλλα απαραιτητα σαν TV? 21,5 ή 23-24" Ειναι για ρεσεψιον οπου χρειαζεται ο ελεγχος δορυφορικων καναλιων στην TV οποτε υπαρχει προβλημα σε αυτα, ενω η κυρια και μονιμη χρηση ειναι σαν μονιτορ γενικης χρησης, δηλ. κατι ξεκουραστο για πολυωρη χρηση, με ζωντανα χρωματα και καλες γωνιες θεασης. Ενα παλιοτερο Samsung T23C350EW δεν μου φαινεται καθολου καλα σαν μονιτορ, πηγαινω σπιτι στο LG 29UM67-P και δεν πιστευω τι σαβουρα ειναι το samsung στην δουλεια. Αν δεν προτεινεις συγκεκριμενο μοντελο, γενικα ειναι καλυτερα samsung ή LG απο τα νεα μοντελα? Ελπιζω να σε προλαβα! το καλυτερο για αυτο ειναι αυτο που εχω εγω Samsung LT22E390EW το πουλαω για να παρω μεγαλυτερη, ειναι μια χαρα οθονη και tv, στειλε μου αν θες..δεν θα την εδινα αλλα θελω να παω σε 24" πλεον. επισης παιδια, τελικα υπαρχει επισημα αποψη για το ποια ειναι καλυτερη σαν οθονη απο τις LG 24MP88HV-S και Dell P2417H, ενδιαφερομαι για μια απο τις 2, για την ακριβεια οποια ειναι ποιο ξεκουραστη στα ματια χωρις καθολου flicker. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω βρει κάποιο review για την Samsung S22E650D http://www.skroutz.gr/s/7328281/Samsung-S22E650D.html Προσωπικα μου αρέσει ομως. Τυπικη PLS της Samsung θα ειναι. Ειναι τσιμπημενη παντως για το μεγεθος της, ειδικα οταν η νεοτερη samsung s22f350fhu ειναι πολυ φθηνοτερη, θα εχει καλυτερη εικονα και υποστηριζει και Freesync. Eχει βεβαια χειροτερη βαση. http://www.skroutz.gr/s/9059653/Samsung-S22F350FHU.html?keyphrase=Samsung+S22f XMorsX, ποιο Monitor/TV προτεινεις για χρηση μονιμα σαν μονιτορ και απειροελαχιστα αλλα απαραιτητα σαν TV? 21,5 ή 23-24" Ειναι για ρεσεψιον οπου χρειαζεται ο ελεγχος δορυφορικων καναλιων στην TV οποτε υπαρχει προβλημα σε αυτα, ενω η κυρια και μονιμη χρηση ειναι σαν μονιτορ γενικης χρησης, δηλ. κατι ξεκουραστο για πολυωρη χρηση, με ζωντανα χρωματα και καλες γωνιες θεασης. Ενα παλιοτερο Samsung T23C350EW δεν μου φαινεται καθολου καλα σαν μονιτορ, πηγαινω σπιτι στο LG 29UM67-P και δεν πιστευω τι σαβουρα ειναι το samsung στην δουλεια. Αν δεν προτεινεις συγκεκριμενο μοντελο, γενικα ειναι καλυτερα samsung ή LG απο τα νεα μοντελα? Ελπιζω να σε προλαβα! Απο τις επιλογες στο skroutz αυτη την LG, που ανηκει και στη νεοτερη σειρα (η samsung δεν εχει monitor tv απο τη νεα σειρα της S2xF). http://www.skroutz.gr/s/9135591/LG-24MT58DF.html Kαι Samsung του ronaldofenomeno ειναι καλη παντως αν στην δινει σε ανταγωνιστικη τιμη. το καλυτερο για αυτο ειναι αυτο που εχω εγω Samsung LT22E390EW το πουλαω για να παρω μεγαλυτερη, ειναι μια χαρα οθονη και tv, στειλε μου αν θες..δεν θα την εδινα αλλα θελω να παω σε 24" πλεον. επισης παιδια, τελικα υπαρχει επισημα αποψη για το ποια ειναι καλυτερη σαν οθονη απο τις LG 24MP88HV-S και Dell P2417H, ενδιαφερομαι για μια απο τις 2, για την ακριβεια οποια ειναι ποιο ξεκουραστη στα ματια χωρις καθολου flicker. ευχαριστω! Η P2417H σιγουρα δεν ειναι εξισου καλη με τις αλλες νεες IPS και PLS καθως εχει μιρποτερο color space coverage. Η LG αν και αδοκιμαστη, σιγουρα θα ειναι καλη εφοσον το λιγοτερο premium μοντελο 24mp68VQ ειναι πολυ καλο (εχει και Freesync που η ακριβοτερη 88HV δεν εχει). Aν παντως δε σε ενδιαφερει το Freesync θα προτεινα την HP 24es, με το σχεδον glossy coating. Αδοκιμαστη και αυτη αλλα εχει το premium coating των μεγαλυτερων πολυ καλων μοντελων (σε αντιθεση με την πιο παλια 24" HP 24cw) και ολες οι νεες 24" εχουν καλο color space coverage (με εξαιρεση την p2417H, αλλα σε αυτη την περιπτωση παιζει ρολο και το γεγονος οτι η Dell εχει και πιο premium μοντελο στην αγορα, σε αντιθεση με την Hp που δεν εχει ακριβοτερη 24" IPS). Oλες αυτες παντως ειναι flicker-free. http://www.skroutz.gr/s/9872057/HP-24es.html?from=catspan&keyphrase=hp+24es 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα