Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα μπορει να ανταποκριθει και το gaming σε 1080p ειναι πολυ κατωτερο συγκριτικα. Τα 720p ειναι η μιση αναλυση οποτε μπορει να εχει καλυτερο scaling, αλλα απο την αλλη τα παιχνιδια πλεον φτιαχνονται με τα 1080p ως προτυπη αναλυση. Και τα 720p βέβαια δίνουν αρκετά χειρότερο αποτέλεσμα από μια native 1080p.

Επεξ/σία από XMorsX
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες την Dell U2515H. Νομιζω οτι το λαπτοπ σου σηκωνει την αναλυση της. Τουλαχιστον συμφωνα με αυτο.

http://graphics-cards.specout.com/l/2433/ATI-Mobility-Radeon-HD-4570

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=319&graphics=Mobility%20Radeon%20HD%204570

http://graphics-cards.specout.com/

Outputs and Resolution

Multiple Displays 2 Displays Max Digital Resolution Width 2,560 Max Digital Resolution Height 1,600 Max Analog Resolution Width 2,048 Max Analog Resolution Height 1,536

Compatibility
Direct X
DX 10.1
Shader
4.1
Open GL
3.3
Resolution (WxH)
2560x1600
Notebook GSLI/CrossfDedicated
Inte

Απο ότι φαίνεται σηκώνει αυτή την ανάλυση και η dell που μου πρότεινες είναι κορυφή

Επειδή δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και αυτό που κοιτάζω περισσότερο είναι μια ξεκούραστη οθόνη στο μάτι και καλά χρώματα σε κάτι φθηνότερο μέχρι 200€ +- , 24"-25" τι θα μπορούσα να πάρω?

Σε αυτό το βίντεο

η οθόνη με χαμηλότερη ανάλυση να έχει μια απόχρωση μπλέ το άσπρο και τα παράθυρα να φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτό γίνεται γιατί οι οθόνες είναι 27" και θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση?

Σε 24"-25" δεν θα υπάρχει αυτή η διαφορά? 

Δημοσ.

Καληερα παιδιά αναβάθμιση οθόνης για γκειμινγκ μέχρι 150 € ευχαριστώ

Καλησπέρα. LG 23mp68vq. 130 ευρώ από eshop.

http://graphics-cards.specout.com/

Outputs and Resolution

Multiple Displays 2 Displays Max Digital Resolution Width 2,560 Max Digital Resolution Height 1,600 Max Analog Resolution Width 2,048 Max Analog Resolution Height 1,536

Compatibility

Direct X

DX 10.1

Shader

4.1

Open GL

3.3

Resolution (WxH)

2560x1600

Notebook GSLI/CrossfDedicated

Inte

Απο ότι φαίνεται σηκώνει αυτή την ανάλυση και η dell που μου πρότεινες είναι κορυφή

Επειδή δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και αυτό που κοιτάζω περισσότερο είναι μια ξεκούραστη οθόνη στο μάτι και καλά χρώματα σε κάτι φθηνότερο μέχρι 200€ +- , 24"-25" τι θα μπορούσα να πάρω?

Σε αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=rwgR4hjc6bo φαίνεται η οθόνη με χαμηλότερη ανάλυση να έχει μια απόχρωση μπλέ το άσπρο και τα παράθυρα να φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτό γίνεται γιατί οι οθόνες είναι 27" και θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση?

Σε 24"-25" δεν θα υπάρχει αυτή η διαφορά?

LG 23mp68vq. 130 ευρώ από eshop.
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις και ναι η 6gb έκδοση είναι η κάρτα γραφικών.

https://www.skroutz.gr/s/9203636/Samsung-C27F396FHU.html?from=favorites_popup

Αυτή ε΄δω λέει τίποτα? 

Ευχαριστώ για την βοήθεια μάλλον θα πάω για την ASUS είναι όμορφη με ελάχιστα bezels και πολλές καλές κριτικές. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει σημασία? 1080p 60hz θα πάρει έτσι κι αλλιώς με αυτό το budget...

Ναι, τουλάχιστον κάρτα γραφικών. Αν είναι AMD, να προτιμήσεις ένα FreeSync monitor.

• Like 1
Δημοσ.

d3monhunter, on 30 Aug 2016 - 9:29 PM, said:snapback.png

Μπατζετ: 120€-180€
Χρηση: διαβασμα κειμενων (word,pdf ,κτλ), σερφαρισμα και πολύ ελαφρό gaming (LOL, WOW)
Μεγεθος: 24"-27"

Γενικότερα δεν έχω τρελές απαιτήσεις στο gaming. 

Την LG 23MP68VQ δες.

Σχετικά με την παραπάνω οθόνη που μου πρότεινε ο XMorsX, τον οποίο και ευχαριστώ. Την δουλεύω ήδη 5 μέρες, και οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Πραγματικά πάρα πολύ καλή οθόνη για την χρήση που αναφέρω επάνω. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Την αγόρασα 145€ καθώς έτυχε και ήταν προσφορά ημέρας στο Πλαίσιο.

• Like 1
Δημοσ.

d3monhunter, on 30 Aug 2016 - 9:29 PM, said:snapback.png

Την LG 23MP68VQ δες.

Σχετικά με την παραπάνω οθόνη που μου πρότεινε ο XMorsX, τον οποίο και ευχαριστώ. Την δουλεύω ήδη 5 μέρες, και οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Πραγματικά πάρα πολύ καλή οθόνη για την χρήση που αναφέρω επάνω. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Την αγόρασα 145€ καθώς έτυχε και ήταν προσφορά ημέρας στο Πλαίσιο.

Τι παιχνίδια δοκίμασες μέχρι στιγμής?

Δημοσ.

Τι παιχνίδια δοκίμασες μέχρι στιγμής?

Στο LOL παίζω σταθερά με 100 fps όταν πήγαινα με το ζόρι 60. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Αν θέλω να ανέβω σε 27+ ίντσες τι επιλογές έχω μέχρι 350€ περίπου?

Στις περισσότερες φθηνές βλέπω μικρές αναλύσεις για τέτοιες διαστάσεις οθονών.

Outputs and Resolution

Δημοσ.

Αν θέλω να ανέβω σε 27+ ίντσες τι επιλογές έχω μέχρι 350€ περίπου?

Στις περισσότερες φθηνές βλέπω μικρές αναλύσεις για τέτοιες διαστάσεις οθονών.

Outputs and Resolution

Οχι 1440p IPS παντως, αυτες απο τα 450 ευρω.

Τα 1080p ειναι οντως μικροτερη αναλυση απο το ιδανικο, αλλα δεν ειναι απαγορευτικο. Αν εχεις 60 ποντους απο την οθονη δουλευονται ευχαριστα. Θα εχεις λιγοτερο κοφτερη εικονα και μικροτερο real-estate, αλλα θα πληρωσεις και 200 ευρω λιγοτερο σε σχεση με την 1440p. Αν μαλιστα την βαζεις μακρια σου (1 μετρο και πανω) τοτε αποτελουν και καλυτερη λυση, καθως πλεον τα μεγαλα εικονιδια θα αποτελουν πλεονεκτημα.

Σε 27" 1080p βρισκεις και τις HP 27es και 27xw, τις μονες καλες IPS με glossy coating. Το glossy coating δινει καθαροτερη εικονα και φυσικοτερα χρωματα. Glossy coating σε καλη IPS δε βρισκεις αλλου πλεον, αν και οι 1440p+ οθονες εχουν ελαφρυτερο matte coating απο αυτες μικροτερης αναλυσης.

Σε αλλα νεα, αυριο παω για θητεια οποτε θα με χασετε για καποιο καιρο, τουλαχιστον μεχρι να μπορω παρω το smartphone μου σε στρατοπεδο. Ευχηθειτε μου καλη θητεια και τα ξαναλεμε. ;)

• Like 1
Δημοσ.
Σε αλλα νεα, αυριο παω για θητεια οποτε θα με χασετε για καποιο καιρο, τουλαχιστον μεχρι να μπορω παρω το smartphone μου σε στρατοπεδο. Ευχηθειτε μου καλη θητεια και τα ξαναλεμε. ;)

20 μέρες Φ στον Καμμένο :-D

Καλή θητεία παλίκαρε!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια μάλλον θα πάω για την ASUS είναι όμορφη με ελάχιστα bezels και πολλές καλές κριτικές. 

Δεν εχει παντως καλη πολιτικη Rma η Asus στην Ελλαδα να εχεις υποψη σου.

Ναι, τουλάχιστον κάρτα γραφικών. Αν είναι AMD, να προτιμήσεις ένα FreeSync monitor.

Ουτως ή αλλως πολλες επιλογες μεχρι 150ευρω δεν υπαρχουν και η γνωστη LG παιζει μπαλα μονη της στα χρηματα αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...