Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω ρην παρεα και τους masters των μονιτορ.Σκεφτομαι να αλλαξω οθονη και να φυγω απο τα 60hz και να παω σε μια 144hz.Παιζω κυριως fps παιχνιδια οπως battlefield rainbow six siege και παρομοια.Τωρα εχω μια philips brilliance 24 led 2ms 60hz.Δεν παιζω competitive για την πλακα και την παρεα.Το συστημα ειναι i7 4770k z87xd3h 16g ram 1600 gtx 970.Θα δω διαφορα στα παιχνιδια για τη χρηση που κανω?Ευχαριστω προκαταβολικα.Ποσο 300 +-

Kαλησπερα. Φυσικα και θα δεις διαφορα. Δες την LG 24GM77.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα κ παλι στην παρεα.

Σκεφτομαι να παρω μια Ultra Wide με αναλυση 2560x1080 αλλα εχω καποιες αποριες γιατι ειμαι κ αρκετα ασχετος με το θεμα.

Καταρχας το PC μου ειναι λιγο παλιο αλλα δεν χρεισημοποιειτε για Gaming.

Εχει μια AMD 6 πυρηνων 2ετιας(δεν θυμαμαι μοντελο αλλα μπορω να το βρω αργοτερα γιατι τωρα ειμαι δουλεια)

On board καρτα γραφικων και 4Gb Ram.

Εχω σκοπο βεβαια στο αμεσο μελλον να αγορασω μια καρτα γραφικων κ εναν SSD για να το αναβαθμισω λιγακι.

Θα εχω προβλημα με την Ultra Wide?

Καλησπερα κ παλι στην παρεα.

Σκεφτομαι να παρω μια Ultra Wide με αναλυση 2560x1080 αλλα εχω καποιες αποριες γιατι ειμαι κ αρκετα ασχετος με το θεμα.

Καταρχας το PC μου ειναι λιγο παλιο αλλα δεν χρεισημοποιειτε για Gaming.

Εχει μια AMD 6 πυρηνων 2ετιας(δεν θυμαμαι μοντελο αλλα μπορω να το βρω αργοτερα γιατι τωρα ειμαι δουλεια)

On board καρτα γραφικων και 4Gb Ram.

Εχω σκοπο βεβαια στο αμεσο μελλον να αγορασω μια καρτα γραφικων κ εναν SSD για να το αναβαθμισω λιγακι.

Θα εχω προβλημα με την Ultra Wide?

Οχι λογω υπολογιστη. Απλως υπαρχει πολυ υλικο και που δεν αξιοποιει τις ultrawide.

Ως οθονες παντως δεν εχουν προβλημα. Παρε τουλαχιστον 29". Προσωπικα θα προτιμουσα 16:9 μεγαλυτερης αναλυσης απο ultrawide, αλλα πολλες φορες ειναι ακριβοτερες οι 1440p μη ultrawide.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια οθόνη 24'' μέχρι το πολύ 140€, η χρήση θα είναι browsing και ταινίες, έχετε να προτείνετε κάτι?

Kαλησπερα. Δες την LG 24MP58VQ.

Καλησπέρα

για την u2417h στα €237 έχει γνώμη κανείς;

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/163261-dell-ultrasharp-u2417h-24-ips?cmicc=skroutz

Χρήση gaming δε με ενδιαφέρει, μόνο η χρωματική πιστότητα σε sRGB για photo editing on a budget

Καλησπέρα

για την u2417h στα €237 έχει γνώμη κανείς;http://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/163261-dell-ultrasharp-u2417h-24-ips?cmicc=skroutz

Χρήση gaming δε με ενδιαφέρει, μόνο η χρωματική πιστότητα σε sRGB για photo editing on a budget

Καλή οθόνη είναι σε τιμή που δεν είναι προσφορά αλλά ούτε παράλογη. Η LG 23/24mp68vq έχει λιγότερο glow και λίγο ελαφρύτερο coating, όπως επίσης Freesync και μικρότερη τιμή, αλλά δεν έχει ρυθμιζόμενη βάση. Επίσης η LG έχει και την πιο premium 24mp88hv, η οποία υποθέτω ότι έχει τα ίδια πλεονέκτηματα στην εικόνα, αλλά χωρίς Freesync και στην ίδια τιμή με την dell.

Επίσης οι 25" ips έχουν λίγο καλύτερο panel. Τέτοια θα βρεις την Asus mx259h, η όμως επίσης δεν έχει ρυθμιζόμενη βάση και ειναι και ακριβότερη.

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-l505-10v/

Μια οθόνη 25" για το παραπάνω laptop αλλά και για μελλοντικό υπολογιστή desktop.

Για all around χρήση. Παιχνίδια δεν πολυ παίζω.

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-l505-10v/

Μια οθόνη 25" για το παραπάνω laptop αλλά και για μελλοντικό υπολογιστή desktop.

Για all around χρήση. Παιχνίδια δεν πολυ παίζω.

Δες την Dell U2515H. Νομιζω οτι το λαπτοπ σου σηκωνει την αναλυση της. Τουλαχιστον συμφωνα με αυτο.

http://graphics-cards.specout.com/l/2433/ATI-Mobility-Radeon-HD-4570

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=319&graphics=Mobility%20Radeon%20HD%204570

Καλή οθόνη είναι σε τιμή που δεν είναι προσφορά αλλά ούτε παράλογη. Η LG 23/24mp68vq έχει λιγότερο glow και λίγο ελαφρύτερο coating, όπως επίσης Freesync και μικρότερη τιμή, αλλά δεν έχει ρυθμιζόμενη βάση. Επίσης η LG έχει και την πιο premium 24mp88hv, η οποία υποθέτω ότι έχει τα ίδια πλεονέκτηματα στην εικόνα, αλλά χωρίς Freesync και στην ίδια τιμή με την dell.

Μιας και το ανεφερε ο παραπανω συμφορουμιτης καποια αλλη προταση με ηχεια στα χρηματα αυτα παιζει να εχει καλυτερα χρωματα(κυριως για χρηση ταινιων περισσοτερο)?Παντως η βαση της που κοιταζω ειναι ψιλο τραγικη για αλλη μια φορα απο την LG.

Mπα οχι. Τα ηχεια καλυτερα να αγοραζονται ξεχωριστα ετσι κι αλλιως.

Το γνωριζω οτι τα ενσωματομενα ηχεια ειναι σε γενικες γραμμες της πλακας απο το να αγορασεις ξεχωριστα ηχεια(οχι απαραιτητα ακριβα)και να τα συνδεσεις στην καρτα ηχου(ακομα και της μητρικης).Αλλα εχουν το μεγαλο καλο οτι αφηνουν ελευθερο χωρο που ειναι κατι που με ενδιαφερει προσωπικα γιαυτο και το αναφερω.

Το γνωριζω οτι τα ενσωματομενα ηχεια ειναι σε γενικες γραμμες της πλακας απο το να αγορασεις ξεχωριστα ηχεια(οχι απαραιτητα ακριβα)και να τα συνδεσεις στην καρτα ηχου(ακομα και της μητρικης).Αλλα εχουν το μεγαλο καλο οτι αφηνουν ελευθερο χωρο που ειναι κατι που με ενδιαφερει προσωπικα γιαυτο και το αναφερω.

Mηπως θα σε βολευε καποιο headphone? Με λιγοτερο απο 40 ευρω αγοραζεις κλασεις ανωτερο ηχο.

• Like 1

Mηπως θα σε βολευε καποιο headphone? Με λιγοτερο απο 40 ευρω αγοραζεις κλασεις ανωτερο ηχο.

Εχω headphones αλλα το εν λογω monitor το θελω κυριως για σειρες/ταινιες/Internet και λιγοτερο για παιχνιδια.Τα ακουστικα τα χρησιμοποιω ουτως ή αλλως περισσοτερο για χρηση skype/teamspeak/Ventrillo γιαυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...