suffocater Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. Δεν βγαινουν πλεον 120hz, μονο 144hz. Oι φθηνοτερες καλες ειναι οι LG 24GM77 και Viewsonic Xg2401, η τελευταια και με Freesync. Σε ευχαριστω για τις προτάσεις. Δεν το ήξερα αυτό για τα νέα μονιτορ. Δεν θα αξιζε ομως να ψαξω καποια αξιολογη 120 hz σε στοκ,για μικροτερο κοστος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστω για τις προτάσεις. Δεν το ήξερα αυτό για τα νέα μονιτορ. Δεν θα αξιζε ομως να ψαξω καποια αξιολογη 120 hz σε στοκ,για μικροτερο κοστος? Kαλυτερες 120Hz ειναι καποιες παλιες glossy tn samsung 5αετιας+, αμφιβαλλω οτι θα τις βρεις σε καλη κατασταση μετα απο τοσα χρονια. Στην εποχη τους ηταν και αρκετα ακριβες αν θυμαμαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα κ απο μένα. Αυτή τη στιγμή έχω την Dell 2412Μ με Gtx 970. Χρήση κυρίως επεξεργασία φωτογραφίας,ταινίες,browsing και σχετικά λίγο gaming. Αξίζει η αλλαγή σε κάποιο ultrawide 29" και με budget 300€ περίπου? Αν ναι υπάρχει καμία πρόταση? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα κ απο μένα. Αυτή τη στιγμή έχω την Dell 2412Μ με Gtx 970. Χρήση κυρίως επεξεργασία φωτογραφίας,ταινίες,browsing και σχετικά λίγο gaming. Αξίζει η αλλαγή σε κάποιο ultrawide 29" και με budget 300€ περίπου? Αν ναι υπάρχει καμία πρόταση? Ευχαριστώ! Καλησπερα. Αξιζει η αλλαγη, καθως η νεα οθονη θα εχει σημαντικα ελαφρυτερο coating και θα ειναι flicker-free (οι περισσοτερες 2412 δεν ειναι). Δες την LG 29UM58. Eναλλακτικα των ultrawide υπαρχουν οι 1440p Dell P2416D και U2515H, αλλα θα ζοριζουν την 970 στα παιχνιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. Αξιζει η αλλαγη, καθως η νεα οθονη θα εχει σημαντικα ελαφρυτερο coating και θα ειναι flicker-free (οι περισσοτερες 2412 δεν ειναι). Δες την LG 29UM58. Eναλλακτικα των ultrawide υπαρχουν οι 1440p Dell P2416D και U2515H, αλλα θα ζοριζουν την 970 στα παιχνιδια. Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα πάω σε ultrawide για την χρήση που την θέλω( lightroom-photoshop ανοιχτα ταυτόχρονα). Κυριώς με ενδιαφέρει να μην κάνω υποβάθμιση στην ποιότητα εικόνας γιατί θεωρητικά τουλάχιστον τα ultrasharp τα διαφημίζουν για πιο premium. Συγκεκριμένα αυτήν την LG κοίταζα κ εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα πάω σε ultrawide για την χρήση που την θέλω( lightroom-photoshop ανοιχτα ταυτόχρονα). Κυριώς με ενδιαφέρει να μην κάνω υποβάθμιση στην ποιότητα εικόνας γιατί θεωρητικά τουλάχιστον τα ultrasharp τα διαφημίζουν για πιο premium. Συγκεκριμένα αυτήν την LG κοίταζα κ εγώ. Oχι υποβαθμιση δε θα ειναι. Το καλυτερο θα ηταν να την εβλεπες καπου live πριν την αγορασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω οθόνη για το καινούργιο μου build, κοιτάω κάτι μέχρι 200€.... αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γιατί έχω χαθεί λιγάκι! Η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια, ταινίες και Photoshop. (Οπότε όσο καλύτερη, τόσο το καλύτερο). Λογικά θα βάλω η την 390 μου πάνω (msi r9 390) η καμια GTX 1070, οπότε δεκτές και τεχνολογίες όπως freesync κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Oχι υποβαθμιση δε θα ειναι. Το καλυτερο θα ηταν να την εβλεπες καπου live πριν την αγορασεις. Ναι σωστά. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω οθόνη για το καινούργιο μου build, κοιτάω κάτι μέχρι 200€.... αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γιατί έχω χαθεί λιγάκι! Η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια, ταινίες και Photoshop. (Οπότε όσο καλύτερη, τόσο το καλύτερο). Λογικά θα βάλω η την 390 μου πάνω (msi r9 390) η καμια GTX 1070, οπότε δεκτές και τεχνολογίες όπως freesync κ.τ.λ. Kαλησπερα. Δες την LG 23MP68VQ (και την αντιστοιχη 24"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Kαλησπερα. Δες την LG 23MP68VQ (και την αντιστοιχη 24"). Σε ευχαριστώ πολύ, να κάνω μερικές χαζές ερωτήσεις ; Τα ms διαβάζω (1,2,5 κ.τ.λ.) τι ρόλο βαράνε ? Υπάρχει κάποια βελτίωση ? Το adaptive sync (freesync) τι διαφορά έχει με το απλό freesync ? Τα Hz σε κάθε οθόνη είναι και πόσα fps μπορεί να βγάλει ? Θα δω διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την τωρινή μου Samsung S24E390HL ? Γιατί είδα και αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html Και πραγματικά έχω χαθεί με τόσες ωρολογίες και specs! Μην με παρεξηγήσεις αλλα είμαι τούβλο στις οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ, να κάνω μερικές χαζές ερωτήσεις ; Τα ms διαβάζω (1,2,5 κ.τ.λ.) τι ρόλο βαράνε ? Υπάρχει κάποια βελτίωση ? Το adaptive sync (freesync) τι διαφορά έχει με το απλό freesync ? Τα Hz σε κάθε οθόνη είναι και πόσα fps μπορεί να βγάλει ? Θα δω διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την τωρινή μου Samsung S24E390HL ? Γιατί είδα και αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html Και πραγματικά έχω χαθεί με τόσες ωρολογίες και specs! Μην με παρεξηγήσεις αλλα είμαι τούβλο στις οθόνες. 1. Τα αναφερομενα ειναι διακοσμητικα. Καμια σημασια δεν εχουν. 2. Καμια διαφορα. 3.Σε αυτες ειναι 60Hz, αλλα επειδη υπερχρονιζονται λιγο παραπανω η LG τις πουλαει στα 75Hz με Freesync. Δε ξερω αν τα φτανουν χωρις. Tα fps εχουν να κανουν με το συστημα σου. Αν τα fps ξεπερνανε τα hz της οθονης, τοτε η οθονη τα διαχειριζεται αναλογως με τι εχεις ρυθμισει εσυ (VSyncOn/Off, Adaptive Sync, Fast Sync /Triple Buffering). Με τις τεχνολογες freesync / gsync ta Ηz της οθονης συγχρονιζονται με τα frames που παραγει το συστημα, οσο δεν ξεπερνανε το μεγιστο οριο Hz της οθονης. 4. Καποια διαφορα θα υπαρχει, καθως η Samsung μαλλον εχει περισσοτερο glow και εχει μικροτερο Freesync range. Eπισης η 27" samsung εχει σχετικα μεγαλο input lag. Δεν θεωρω οτι αξιζει η αναβαθμιση ομως. Εκτος και αν εισαι αισιοδοξος οτι θα πωληθει η Samsung σε αξιοπρεπη τιμη ή σκοπευεις να την αξιοποιησεις αλλου. 5.Αυτη που ειδες ειναι TN και ειναι πολυ χειροτερη απο τις IPS που ανεφερα (και την Samsung PLS σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 1. Τα αναφερομενα ειναι διακοσμητικα. Καμια σημασια δεν εχουν. 2. Καμια διαφορα. 3.Σε αυτες ειναι 60Hz, αλλα επειδη υπερχρονιζονται λιγο παραπανω η LG τις πουλαει στα 75Hz με Freesync. Δε ξερω αν τα φτανουν χωρις. Tα fps εχουν να κανουν με το συστημα σου. Αν τα fps ξεπερνανε τα hz της οθονης, τοτε η οθονη τα διαχειριζεται αναλογως με τι εχεις ρυθμισει εσυ (VSyncOn/Off, Adaptive Sync, Fast Sync /Triple Buffering). Με τις τεχνολογες freesync / gsync ta Ηz της οθονης συγχρονιζονται με τα frames που παραγει το συστημα, οσο δεν ξεπερνανε το μεγιστο οριο Hz της οθονης. 4. Καποια διαφορα θα υπαρχει, καθως η Samsung μαλλον εχει περισσοτερο glow και εχει μικροτερο Freesync range. Eπισης η 27" samsung εχει σχετικα μεγαλο input lag. Δεν θεωρω οτι αξιζει η αναβαθμιση ομως. Εκτος και αν εισαι αισιοδοξος οτι θα πωληθει η Samsung σε αξιοπρεπη τιμη ή σκοπευεις να την αξιοποιησεις αλλου. 5.Αυτη που ειδες ειναι TN και ειναι πολυ χειροτερη απο τις IPS που ανεφερα (και την Samsung PLS σου). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Άρα δηλαδή σε απόδοση FPS δεν θα δω κάποια διαφορά έτσι ? (Γιατί αν κλείσω το v-sync στο CCC, τα frames πάνε βόλτα aka = 90-143fps.) Αλλά αν το ανοίξω το v-sync πεθαίνει το σύστημα.... 25-60fps αλλά είναι ασταθή και μου την δίνει αρκετά γιατί σκαλώνει και εμφανίζει σπασίματα η εικόνα! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonTs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το pls 1080 5ms Samsung monitor-Tv που εβαλε ο http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/154255-samsung-lt24e390ew στα 120€ αξίζει για χρήση pc? εχουμε καμια αποψη για την συγκεκριμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σκέφτομαι να αλλάξω μία παλιά lg που έχω (https://www.amazon.co.uk/LG-W2361V-23-inch-Monitor-50000/dp/B00261VAMI) με αυτή που αναφέρθηκε νωρίτερα (Samsung LT24E390EW). Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Άρα δηλαδή σε απόδοση FPS δεν θα δω κάποια διαφορά έτσι ? (Γιατί αν κλείσω το v-sync στο CCC, τα frames πάνε βόλτα aka = 90-143fps.) Αλλά αν το ανοίξω το v-sync πεθαίνει το σύστημα.... 25-60fps αλλά είναι ασταθή και μου την δίνει αρκετά γιατί σκαλώνει και εμφανίζει σπασίματα η εικόνα! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! To V-Sync περιοριζει τα fps στο μεγιστο refresh rate της οθονης σου, ενω οταν τα fps πεφτουν κατω απο το refresh rate δημιουργει stuttering. Ειναι απαραιτητο ομως για να μην εχεις tearing. Η nvidia εχει το adaptive sync, το οποιο ανοιγει το vsync οταν τα fps σου ξεπερνανε το μεγιστο refresh rate και το κλεινει οταν πεφτουν πιο κατω απο αυτο. Η amd δεν πρεπει να εχει κατι παρομοιο, οποτε δες τι fps πιανεις σε καθε παιχνιδι και αναλογα αν ξεπερνας το μεγιστο refresh rate σου η οχι ανοιγε ή εχε κλειστο το vsync αντιστοιχα. Βεβαια, εφοσον εχεις οθονη με Freesync, δε χρειαζεται να κανεις τα παραπανω. Απλως ενεργοποιησε το Freesync, με επιλογη το V-Sync να ειναι ανοιχτο. Ακομη καλυτερα αν μπορεις να βαλεις frame limit ισο με το max refresh rate της οθονης (η max refresh rate-1). εχουμε καμια αποψη για την συγκεκριμενη? Eιναι καλη οσον αφορα το value for money. Αν παιζεις παιχνιδια θα προτιμουσα μια οθονη που εχει σιγουρα μικρο input lag, και προτιμω την lg 23mp68vq στα 160 ευρω γιατι μαλλον εχει λιγοτερο glow και freesync. Αν ομως σε ενδιαφερει η λειτουργια τηλεορασης ή απλως θελεις θελεις φθηνη flicker-free 24" ips (pls) ειναι καλη περιπτωση. Σκέφτομαι να αλλάξω μία παλιά lg που έχω (https://www.amazon.co.uk/LG-W2361V-23-inch-Monitor-50000/dp/B00261VAMI) με αυτή που αναφέρθηκε νωρίτερα (Samsung LT24E390EW). Αξίζει; Σιγουρα αξιζει. ΓΙα το αν αξιζει περισσοτερο απο αλλες επιλογες, δες το παραπανω post μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα