Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτησω αυτη http://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html πως ειναι πρωτων για ταινιες και δευτερων για gaming ? 

την εχω βρει στα 250 ευρω αξιζει ; με νοιαζει κυριως η ποιοτητα εικονας 

Καλη ειναι, αν και το 16:10 εχει μεγαλυτερες μαυρες μπαρες στις ταινιες και λιγοτερο field of view στα παιχνιδια.

Στα 250 δεν παιρνεις κατι ξεκαθαρα καλυτερο. Με λιγα ακομη παιρνεις την p2416d με μεγαλυτερη αναλυση αλλα μικροτερο μεγεθος, ενω στα 330 την u2515h που ειναι πλεον καθαρα καλυτερη οθονη.

Υποθετω οτι θα την παρεις μεταχειρισμενη βεβαια. Ελεγσε την πριν την αγορασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

https://www.skroutz.gr/s/8367150/Asus-VP228TE.html

Για Gaming ειναι καλη; Μου φαινετε πολυ χαμηλη η τιμη της για 1ms

Έχω πει πολλές φορές ότι τα αναγραφόμενα Ms δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Όχι δεν είναι καλή, αν θέλεις φθηνή οθόνη δες μια από τις IPS της LG.

Καλη ειναι, αν και το 16:10 εχει μεγαλυτερες μαυρες μπαρες στις ταινιες και λιγοτερο field of view στα παιχνιδια.

Στα 250 δεν παιρνεις κατι ξεκαθαρα καλυτερο. Με λιγα ακομη παιρνεις την p2416d με μεγαλυτερη αναλυση αλλα μικροτερο μεγεθος, ενω στα 330 την u2515h που ειναι πλεον καθαρα καλυτερη οθονη.

Υποθετω οτι θα την παρεις μεταχειρισμενη βεβαια. Ελεγσε την πριν την αγορασεις.

οχι καινουργια σκεφτομαι απο το εξωτερικο . σε ευχαριστω για την απαντηση . 

Καλημέρα. Η LG μου αποφάσισε να με εγκαταλείψει και ψάχνω για οθόνη. Θέλω τουλάχιστον 24άρα αλλά παραπάνω από full hd γιατί έχω σε 17αρι λαπτοπ fHD και μετά από χρήση του μου φαίνόταν πως η 23αρα πιξελιαζε. Ε τώρα για το budget ας πούμε μέχρι 300 αλλά αν γίνεται και χαμηλότερα θα ήταν ευχάριστο. Απαραίτητο το vesa mount γιατί έχω μπράτσο στο γραφείο. Thanks

οχι καινουργια σκεφτομαι απο το εξωτερικο . σε ευχαριστω για την απαντηση . 

Παρακαλω. Απο το εξωτερικο ισως παιζουν καλυτερες οθονες στα 250 ευρω. Απο που αγοραζεις και τι συστημα εχεις?

Καλημέρα. Η LG μου αποφάσισε να με εγκαταλείψει και ψάχνω για οθόνη. Θέλω τουλάχιστον 24άρα αλλά παραπάνω από full hd γιατί έχω σε 17αρι λαπτοπ fHD και μετά από χρήση του μου φαίνόταν πως η 23αρα πιξελιαζε. Ε τώρα για το budget ας πούμε μέχρι 300 αλλά αν γίνεται και χαμηλότερα θα ήταν ευχάριστο. Απαραίτητο το vesa mount γιατί έχω μπράτσο στο γραφείο. Thanks

Καλησπερα. Δες την Dell P2416D, ή την U2515H αν μεγαλωσεις λιγο το budget σου.

Κάποια καλή 27αρα παίζει στα 250-300€? Κυρίως για browsing και λίγο gaming.

Υπαρχουν αλλα ειναι 1080p αναλυσης. Αν δε σε πειραζει δες την LG 27MP68VQ απο e-shop αν σε ενδιαφερει το Freesync, αλλιως την HP 27es απο skroutz.

Σε αυτο το budget παιζουν και καλες 27" 1440p κορεατικες πριν το τελωνειο, δε νομιζω οτι υπαρχει αξιοπιστος τροπος να το αποφυγεις ομως.

Ρε παιδια εχει καμια διαφορα η LG 24MP68VQ-P με την LG 24MP68VQ ? Βλεπω στο www.uk.hardware.info  οτι η μια εχει MHL ενω η αλλη οχι

Η διαφορα ειναι οτι η μια ειναι 0,8" μεγαλυτερη.

• Like 1

Υπαρχουν αλλα ειναι 1080p αναλυσης. Αν δε σε πειραζει δες την LG 27MP68VQ απο e-shop αν σε ενδιαφερει το Freesync, αλλιως την HP 27es απο skroutz.

Σε αυτο το budget παιζουν και καλες 27" 1440p κορεατικες πριν το τελωνειο, δε νομιζω οτι υπαρχει αξιοπιστος τροπος να το αποφυγεις ομως.

Σε 1440p τι θα πρότεινες τοτε?

Σε 1440p τι θα πρότεινες τοτε?

Aπο <27" τις Dell P2416D και U2515H.

Απο 27" και ελληνικη αγορα τις LG 27MB85R (η καλυτερη επιλογη) και την Asus PB278QR (πρακτικα το ιδιο καλη με την LG για οποιον δε σκοπευει να την καλυμπραρει και σημαντικα φθηνοτερη).

Κορεατικες προτεινω μονο οσες εχουν τεσταριστει ενδελεχως (συνηθως απο τον playwares) και αποδιδουν καλυτερα απο τις ισοτιμες ευρωπαικες. Τετοιες ειναι οι crossover 27V IPS DP Freedom (και το προηγουμενο μοντελο 27S) με Freesync, η crossover 27100Q με Freesync ή 100hz με nVidia gpu και η παλιοτερη αλλα ισως ευκολοτερο να τη φερεις Ελλαδα crossover 2795qhd, η οποια ως single input κλοκαρεται τουλαχιστον μεχρι τα 96Hz. Oλες αυτες θα τις βρεις στο e-bay, με την τελευταια να την φερνει και ενας πωλητης στο αγγλικο amazon.

https://www.amazon.co.uk/CROSSOVER-2795QHD-2560X1440-Computer-Monitor/dp/B01CCHBTQ2/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1472547497&sr=8-9&keywords=crossover

• Like 2

Μπατζετ: 250€-300€

Χρηση: διαβασμα κειμενων (word,pdf ,κτλ), σερφαρισμα.

Μεγεθος: 24"-27"

ΟΧΙ glossy panel !!!

Η οθονη θα πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο ξεκουραστη (flicker free??) στα ματια γιατι ο μελλοντικος κατοχος εχει μια σχετικη ευαισθησια (παθολογικοι παραγοντες).

Το συστημα ειναι αδιαφορο γιατι δεν προκειται να παιξει ποτε παιχνιδια με αυτο

Hdmi απαταιτητο

Αγορα απο Ελλαδα ή Εξωτερικο

Μπατζετ: 250€-300€

Χρηση: διαβασμα κειμενων (word,pdf ,κτλ), σερφαρισμα.

ΟΧΙ glossy panel !!!

Η οθονη θα πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο ξεκουραστη (flicker free??) στα ματια γιατι ο μελλοντικος κατοχος εχει μια σχετικη ευαισθησια (παθολογικοι παραγοντες).

Το συστημα ειναι αδιαφορο γιατι δεν προκειται να παιξει ποτε παιχνιδια με αυτο

Hdmi απαταιτητο

Αγορα απο Ελλαδα ή Εξωτερικο

Καλησπερα. Δειτε τις Dell U2515H, Dell P2416D και LG 29UM58 (αν και δε θεωρω οτι προσφερει κατι ιδιαιτερο το 21:9 σε αυτη την περιπτωση).

Yπαρχουν ακομη και μερικες 1200p οθονες, καποιες απο τις οποιες ειναι καλες, οπως η Dell U2415, αλλα θεωρω οτι οι προαναφερθησες 1440p Dells ειναι καλυτερες επιλογες. Eχει και βαρυτερο coating απο τις παραπανω.

εχω αρχισει και χανω την μπαλα μιας και θα αγορασω και καρτα...μου εχει προτεινει ο ΧMorsX το μονιτορ LG 23MP68VQ.εχω 550 ευρω για καρτα και οθονη.θα ηθελα μια οθονη για να κρατησει καιρο..το freesync αποτι ειδα σε καποια βιντεακια δεν κανει τρελη διαφορα.μπορει να κανω και λαθος μιας και μονο απο βιντεο δεν πιστευω οτι ειμαι σε θεση να κρινω.αλλοι μου λενε οτι η rx480 ειναι υπερτιμημενη και να κοιταξω για nvidia μερια.αμα παρω nvidia δεν θα εχω freesync μπαχαλο!!!κανενας καλος συνδιασμος?που πρεπει να ριξω περισσοτερα λεφτα?

Μπατζετ: 120€-180€
Χρηση: διαβασμα κειμενων (word,pdf ,κτλ), σερφαρισμα και πολύ ελαφρό gaming (LOL, WOW)

Γενικότερα δεν έχω τρελές απαιτήσεις στο gaming. 

εχω αρχισει και χανω την μπαλα μιας και θα αγορασω και καρτα...μου εχει προτεινει ο ΧMorsX το μονιτορ LG 23MP68VQ.εχω 550 ευρω για καρτα και οθονη.θα ηθελα μια οθονη για να κρατησει καιρο..το freesync αποτι ειδα σε καποια βιντεακια δεν κανει τρελη διαφορα.μπορει να κανω και λαθος μιας και μονο απο βιντεο δεν πιστευω οτι ειμαι σε θεση να κρινω.αλλοι μου λενε οτι η rx480 ειναι υπερτιμημενη και να κοιταξω για nvidia μερια.αμα παρω nvidia δεν θα εχω freesync μπαχαλο!!!κανενας καλος συνδιασμος?που πρεπει να ριξω περισσοτερα λεφτα?

rx 480 και σου μενουν ~250 ευρω.

http://www.skroutz.gr/s/9523621/Sapphire-Radeon-RX480-4GB-Nitro-11260-02.html

Η ξεπερνας το budget και παιρνεις μια lg 29um68, η παιρνεις μια lg 23mp68 / 24mp68 και σου μενουν στην τσεπη.

Ειναι λιγο υπερτιμημενη η rx 480 αλλα δεδομενου οτι θα εχεις και freesync αξιζει. Σε οσα παιχνιδια ειναι σε directx 12 / vulcan θα εχεις επιδοσεις εφαμιλλες της 1070 (πχ Doom)

Μπατζετ: 120€-180€

Χρηση: διαβασμα κειμενων (word,pdf ,κτλ), σερφαρισμα και πολύ ελαφρό gaming (LOL, WOW)

Γενικότερα δεν έχω τρελές απαιτήσεις στο gaming. 

Την LG 23MP68VQ δες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...