Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 δώσε λίστα και μοντέλα Πχ Dell, Asus
drdedus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 To e-shop φερνει την 27" LG στα 250 ευρω. Για να αγορασεις απο εξωτερικο πρεπει πρωτα να μαθεις μεταφορικα, πολιτικη επιστροφων, ποσο χρονο θα κανεις να την παραλαβεις την πρωτη φορα και ποσος χρονος χρειαζεται για ενδεχομενη αντικατασταση της. Αν δε τα μαθεις αυτα δε μπορω να στην προτεινω, ειδικα οταν η διαφορα με την εγχωρια επιλογη ειναι μονο 50 ευρω στην καλυτερη. ΕDIT: Την βρισκεις και απο ελληνικο καταστημα. Δε ξερω αυτα που την εχουν οικονομικα τι πολιτικη επιστροφων εχουν ομως. https://www.skroutz.gr/s/9203869/Samsung-S27F350FHU.html?keyphrase=S27F350FHU την βρήκα ακόμα φτηνότερα από τα καταστήματα απλά ρωτάω τι παίζει?Στα θετικα για τις pls διάβασα ειναι οι καλύτερες γωνίες, χρώματα, φωτεινότητα και στα αρνητικά το motion-blur. Υποφέρουν τόσο πολύ?
mork Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θα μπορούσε να με καθοδηγήσει καποιος σχετικά με τις 25αρες οθόνες; Τι κερδίζεις και τι χάνεις συγκριτικά με μια 24αρα ας πούμε; Για ποιες εφαρμογές ειναι πιο κατάλληλες; Αξίζει για εφαρμογές γραφείου ας πούμε; Η απευθύνεται περισσοτερο σε gamers; Με την αναλυσή τους τι παίζει;
XMorsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 την βρήκα ακόμα φτηνότερα από τα καταστήματα απλά ρωτάω τι παίζει? Στα θετικα για τις pls διάβασα ειναι οι καλύτερες γωνίες, χρώματα, φωτεινότητα και στα αρνητικά το motion-blur. Υποφέρουν τόσο πολύ? Δεν ισχυει οτι τα pls ειναι καλυτερα σε ολα τα παραπανω, ουτε οτι εχουν πιο πολυ blur. Ειναι παρομοια panels. Mεχρι πρωτινως τα 1080p PLS panels ειχαν λιγο μεγαλυτερη καλυψη του sRGB, πλεον αυτο δε συμβαινει γιατι αυξηθηκε και στα IPS. Τα 1080p panels συνηθως εχουν πιο πολυ glow. To τελευταιο pls panel που χρησιμοποιει η Dell εχει λιγο βαρυτερο coating απο τα IPS. Σε panels μεγαλυτερης αναλυσης τα δεδομενα αλλαζουν.
Lam13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Tο alternate εχω διαβασει οτι εχει στειλει σε μελος του forum με επιτυχια και μαλιστα τη δεχτηκε για αλλαγη οταν του ηρθε ελλατωματικη. Και το notesbooksbilliger.de πρεπει να ειναι μεγαλο αξιοπιστο καταστημα. Απο Ελλαδα αν βρεις την AOC G2460PG. Oριστε η φθηνοτερη καλη. http://www.e-shop.gr/othoni-lg-24gm77-b-24-led-gaming-full-hd-black-p-PER.157544 Και με τις παραπανω θα εχεις αισθητη διαφορα παντως. Πολυ καλυτερη εικονα, λιγοτερο ghosting και Freesync. Προσωπικα προτιμω τις IPS απο την 144Hz, ειδικα απο τη στιγμη που θα εχουν και Freesync. Ειναι γεγονος παντως πως το cs:go επωφελειται ιδιαιτερα απο 144hz. Αν παρεις 144hz, ισως θελεις να τη συδνυασεις με μια 1060, καθως η nVidia υποστηριζει μια νεα τεχνολογια που λεγεται fast sync και ειναι η καλυτερη λυση αν δεν εχεις G-Sync / Freesync. Επισης με nVidia gpu θα εχεις σημαντικα καλυτερες επιδοσεις σε DirectX11 τιτλους λογω σχετικα αδυναμου υπαρχοντος επεξεργαστη. Για να πάρω αυτήν την 144hz και μία κάρτα 1060 θέλω 700ευρω.οποτε θα πάω στην 23αρα lg λογικά με freesync και μία καρτουλα radeon λογικά την 480 με 8gb.θα μπορούσα να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά..υπάρχει κάτι καλύτερο στις 23ιντσες μέχρι 250 ευρώ?βέβαια σκέφτομαι πολύ και την 27αρα αλλά είμαι πολλές ώρες στον υπολογιστή και θα μου βγουνε τα μάτια..εκτός και αν οι διαφορές στις διαστάσεις ειναι ελαχιστες.
Sakiz105 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 προσωπικα το καλυτερο μεγεθος για gaming ειναι 22/1080p.Σε 27αρα θες 1440p αλλιως και δεν θα φενονται τοσο ωραια και σε multiplayer θα σου βγουν τα ματια να προσπαθεις να ακολουθησεις
XMorsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για να πάρω αυτήν την 144hz και μία κάρτα 1060 θέλω 700ευρω.οποτε θα πάω στην 23αρα lg λογικά με freesync και μία καρτουλα radeon λογικά την 480 με 8gb.θα μπορούσα να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά..υπάρχει κάτι καλύτερο στις 23ιντσες μέχρι 250 ευρώ?βέβαια σκέφτομαι πολύ και την 27αρα αλλά είμαι πολλές ώρες στον υπολογιστή και θα μου βγουνε τα μάτια..εκτός και αν οι διαφορές στις διαστάσεις ειναι ελαχιστες. Οι 27" δεν είναι πιο κουραστικές στη χρήση. Τα 1080p είναι ιδανικά σε 23-25" ίσον αφορά την επιφάνεια εργασίας των windows, αλλά για παιχνιδια και ταινίες εξαρτάται από την απόσταση από την οθόνη. Θα μπορούσε να με καθοδηγήσει καποιος σχετικά με τις 25αρες οθόνες; Τι κερδίζεις και τι χάνεις συγκριτικά με μια 24αρα ας πούμε; Για ποιες εφαρμογές ειναι πιο κατάλληλες; Αξίζει για εφαρμογές γραφείου ας πούμε; Η απευθύνεται περισσοτερο σε gamers; Με την αναλυσή τους τι παίζει; Υπάρχουν 1080p και 1440p. Δεν έχουν κάποια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τις άλλες, πέρα από το ότι τα 1080p 25" panels είναι λίγο καλύτερα από τα μικρότερα 1080p.
pure29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή 23"-24" οθόνης Η χρήση θα είναι all around. κάρτα η intel 530 από ι3, οπότε δεν έχω απαιτήσεις σε παιχνίδια κτλ Αυτή τη στιγμή έχω 24" lg monitor-tv με mva panel αλλά δυστυχώς τσάκισε μία ταινία στο t-con και μου πέταξε 5-6 κάθετες γραμμές. Είμαι ανάμεσα σε 1) Dell S2316H Διάβασα ότι έχει (λίγο) υποδυέστερο πάνελ σε σχέση με τις νέες ips αλλά με προβληματίζει η εγγύηση των pixel. Δε βρήκα ξεκάθαρα τί εγγύηση δίνει στα pixel. Ενώ συνολικά είναι ξεκάθαρα στα 3 έτη. +ηχεία (τα οποία με βολεύουνε)2) LG 23MP68VQ-P με νέο πάνελ, πάντα απ όσα διάβασα κι εδώ, με freesynch κάτι το οποίο δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ ή καλύτερα στο άμεσο μέλλον, χωρίς ηχεία3) LG 24MP58VQ όπως η παραπάνω, χωρίς fs αλλά 24" χωρίς ηχείαΈνας ακόμη προβληματισμός μου είναι η (και πάλι) μη ξεκάθαρη υποστήριξη της dell στην κύπρο, που μάλλον για κει θα πάει, ενώ η lg είναι και σ αυτό άμεσα ξεκάθαρη.Προς την 3) κλίνω γιατί και το bugdet είναι μέχρι εκεί. Θα ήθελα την γνώμη σας! Ευχαριστώ
sbeltos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 παιδια χρειαζομαι βοηθεια! μου καηκε το monitor και ψαχνω να βρω αλλο και δεν μπορω να αποφασισω, τελικα κατεληξα σε αυτο 23MP68VQ της LG τι λετε;; εχω budget 150 euro και κανω λιγο υπερβαση, τι αλλο μου προτεινετε;; η χρηση που το θελω ειναι για gaming στο ps4 αλλα εχω και το pc επανω στο οποιο ομως δεν παιζω παιχνιδια
sbeltos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24MP58VQ ή http://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-23MP68VQ-P για ps4????
XMorsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή 23"-24" οθόνης Η χρήση θα είναι all around. κάρτα η intel 530 από ι3, οπότε δεν έχω απαιτήσεις σε παιχνίδια κτλ Αυτή τη στιγμή έχω 24" lg monitor-tv με mva panel αλλά δυστυχώς τσάκισε μία ταινία στο t-con και μου πέταξε 5-6 κάθετες γραμμές. Είμαι ανάμεσα σε 1) Dell S2316H Διάβασα ότι έχει (λίγο) υποδυέστερο πάνελ σε σχέση με τις νέες ips αλλά με προβληματίζει η εγγύηση των pixel. Δε βρήκα ξεκάθαρα τί εγγύηση δίνει στα pixel. Ενώ συνολικά είναι ξεκάθαρα στα 3 έτη. +ηχεία (τα οποία με βολεύουνε) 2) LG 23MP68VQ-P με νέο πάνελ, πάντα απ όσα διάβασα κι εδώ, με freesynch κάτι το οποίο δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ ή καλύτερα στο άμεσο μέλλον, χωρίς ηχεία 3) LG 24MP58VQ όπως η παραπάνω, χωρίς fs αλλά 24" χωρίς ηχεία Ένας ακόμη προβληματισμός μου είναι η (και πάλι) μη ξεκάθαρη υποστήριξη της dell στην κύπρο, που μάλλον για κει θα πάει, ενώ η lg είναι και σ αυτό άμεσα ξεκάθαρη. Προς την 3) κλίνω γιατί και το bugdet είναι μέχρι εκεί. Θα ήθελα την γνώμη σας! Ευχαριστώ Καλησπέρα. Πάρε την τρίτη όπως λες. http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24MP58VQ ή http://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-23MP68VQ-P για ps4???? Αν δεν πρόκειται ποτέ να αξιοποιησεις το Freesync μάλλον η 24" έχει πιο πολύ νόημα. Η 23" βέβαια έρχεται με 75hz και ίσως λίγο καλύτερα color presets. 1
KonTs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ή 24mp68vq γιατί δεν υπάρχει πουθενά ελλαδα; Θα ήταν καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει σε αυτες τις ίντσες;
drdedus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Λοιπόν βρήκα και την Samsung s27f350 σε καλή τιμη. https://geizhals.eu/samsung-s27f350fhu-ls27f350fhuxen-a1423953.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Να την προτιμήσω? Τελικά την πήρα.Με προβληματίζει ότι δεν έχει 2η digital είσοδο, ότι δεν έχει ηχεία και οτι ίσως είναι λιγο μεγάλη για την ανάλυση και για τον χώρο αυτό, αλλά απο την την άλλη ίσως είναι και ιδανική. Φαντάζομαι το max για οθόνη υπολογιστή με 1080 θα είναι αυτές οι ίντσες? Είναι αγορασμενη απο plaisio. Απο τις 5.5 του κινητού που κάνω όλες τις δουλειές φαντάζομαι θα μου φανεί super. Ένα αθόρυβο bluetooth ποντίκι που πιάνει παντου ακόμα και σε γυαλί μου λείπει και έκλεισα. Και μια άκυρη ερώτηση που το πιθανότερο είναι να γνωρίζω την απάντηση. Υπάρχει κάποια παρόμοια τεχνολογία με g-synch, freesynch από την Intel? διαβάζω στην Wikipedia.."As of August 2015, Intel also plans to support VESA's adaptive-sync with the next generation of GPU" και ακόμα.. http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2015/08/21/intel-throws-its-support-behind-amd-freesync-style-display-technology/#c24d44d66e65
Sakiz105 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ελπιζω να μην ειναι γυαλιστερη οπως οι προηγουμενες pls samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα