Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά συνειδητοποιώ ότι μάλλον η 24" θα μου είναι οριακές καθώς το γραφείο δεν έχει βάθος και κοιτάω και για 21,5"

Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκω μικρότερη οθόνη (όχι tn) απο 24 με ρύθμιση ύψους σε λογική τιμη.

Έτσι όπως είναι οι τιμές σε σπρώχνουν υποχρεωτικά σε 24.

https://geizhals.eu/?cat=monlcd19wide&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=p&xf=100_HDMI%7E106_1%7E106_3%7E106_4%7E106_5%7E2663_h%F6henverstellbar%7E99_20#xf_top

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αξίζει αυτή για απλή χρήση browsing και office; Σε γραφείο με 80cm βάθος.

Δεν εχω δει review της τηλεορασης, αλλα με 350 ευρω δε μπορω να πιστεψω οτι αγοραζεις σοβαρη 4K 40". Να εισαι σιγουρος οτι θα εχει PWM dimming, εντονο ghosting και δε θα υποστηριζει 4:4:4 chroma. Θα με εξεπλητε το αντιθετο.

Ως εκ τουτου δεν την προτεινω.

Δημοσ.

Κύριοι (και κυρίες)!

Ο αδερφός μου, μετά το πρώτο του έτος στο ΤΕΙ όπου το πέρασε με το παλιό μου Dell Vostro 3550 laptop, πρόκεται να προχωρήσει σε σύνθεση καινούριου desktop.

Τα κομμάτια έχουν πάνω κάτω επιλεγεί, και το δώρο μου προς αυτόν θα είναι η οθόνη.

Προσωπικά, μιας και θεωρώ την οθόνη ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήμτα, έχω 3 Dell όπως (φαίνεται από την υπογραφή μου) και πρόθεση μου είναι να συνεχίσω να κινούμαι προς Dell μεριά. Κανένα πρόβλημα με τις οθόνες μου, είναι άψογες, είμαι ευχαριστημένος.

Η χρήση που θα κάνει ο αδερφός μου είναι κυρίως για την σχολή του (ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεοπόνων) και ελαφριά χρήση gaming (παιχνίδια τύπουLoL). Δεν έχουμε σκοπό να κινηθούμε σε ανάλυση μεγαλύτερη από FHD.

Είμα ανάμεσα στην Dell U2414H ή την Dell U2417H, όπου εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας. Διαβάζω στο tftcentral για "Moved away from a low glow panel of the U2414H before it and a bit more glow than the HJ" και "Not much really new compared with the old U2414H" και έχω ψιλομπερδευτεί.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Κύριοι (και κυρίες)!

Ο αδερφός μου, μετά το πρώτο του έτος στο ΤΕΙ όπου το πέρασε με το παλιό μου Dell Vostro 3550 laptop, πρόκεται να προχωρήσει σε σύνθεση καινούριου desktop.

Τα κομμάτια έχουν πάνω κάτω επιλεγεί, και το δώρο μου προς αυτόν θα είναι η οθόνη.

Προσωπικά, μιας και θεωρώ την οθόνη ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήμτα, έχω 3 Dell όπως (φαίνεται από την υπογραφή μου) και πρόθεση μου είναι να συνεχίσω να κινούμαι προς Dell μεριά. Κανένα πρόβλημα με τις οθόνες μου, είναι άψογες, είμαι ευχαριστημένος.

Η χρήση που θα κάνει ο αδερφός μου είναι κυρίως για την σχολή του (ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεοπόνων) και ελαφριά χρήση gaming (παιχνίδια τύπουLoL). Δεν έχουμε σκοπό να κινηθούμε σε ανάλυση μεγαλύτερη από FHD.

Είμα ανάμεσα στην Dell U2414H ή την Dell U2417H, όπου εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας. Διαβάζω στο tftcentral για "Moved away from a low glow panel of the U2414H before it and a bit more glow than the HJ" και "Not much really new compared with the old U2414H" και έχω ψιλομπερδευτεί.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Τα νέα panels που χρησιμοποιεί η dell είναι pls της Samsung και όχι ips της LG. Τα 1080p pls συνηθίζουν να έχουν περισσότερο glow.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η νέα dell είναι και πάλι καλύτερη γιατί το νεότερο panel έχει μεγαλύτερη κάλυψη του sRGB με αποτέλεσμα να είναι ικανό να δείξει πιο ακριβή και ζωντανά χρώματα.

Το θέμα είναι ότι το ips panel των καινούριων LG οθονών έχει και αυτό μεγαλύτερη κάλυψη του sRGB σε σχέση με το παλιό, χωρίς όμως να συνοδεύεται με αυξημένο glow. Για αυτό και προτιμώ τις νέες οθόνες της LG από αυτές της dell, με ένα ακόμη πλεονέκτημα ότι είναι φθηνότερες, με χειρότερη βάση όμως. Η LG 23mp68vq έχει επιπλέον και υποστήριξη Freesync, οπότε αυτή είναι η δική μου επιλογη.

Αν θες να μείνεις στην dell αλλά να αποφύγεις τις καινούριες pls χωρίς να πάρεις υποδεέστερη παλιά οθονη, δες την u2515h η οποία έχει καλό ips panel με μεγάλη κάλυψη και σχετικά λιγότερο glow. Είναι 1440p και δεν έχει Freesync βέβαια. Ανάλογα υπάρχει και η p2416d, με AHVA panel που έχει εξίσου καλές ιδιότητες.

Δημοσ.

Παιδια αξιζει η BenQ XL2430T ;Την εχω βρει γυρω στα 360 απο amazon.Γνωμη για asus mg 248q στα 320;Εχω απορριψει την αντιστοιχη lg λογω design δεν μου αρεσει καθολου.

Δημοσ.

. Η LG 23mp68vq έχει επιπλέον και υποστήριξη Freesync, οπότε αυτή είναι η δική μου επιλογη.

Υπάρχει κάποια με τα χαρακτηριστικά της lg που προτείνεις αλλά και με ρύθμιση ύψους ?

Δημοσ.

Έχω μια οθόνη LG 207WT  20" της οποίας αναβοσβήνει το λαμπάκι on-off και είναι στο απόλυτο σκοτάδι όταν ανάβω τον υπολογιστή και μετά απο ώρα μου ανάβει κανονικά. Με μια ματιά που έριξα έχει συμβει και σε άλλους και πήγανε για αλλαγή.
Οπότε πρέπει να πάρω άμεσα μια καινούργια οθόνη!!!
Η χρήση που κάνω είναι κυρίως ιντερνετ, δεν παίζω παιχνίδια, είμαι αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη, θέλω να είναι 22" και όσο γίνεται πιο ξεκούραστη για τα μάτια. Όριο τιμής δεν υπάρχει.
Σας παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας!

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μια οθόνη LG 207WT  20" της οποίας αναβοσβήνει το λαμπάκι on-off και είναι στο απόλυτο σκοτάδι όταν ανάβω τον υπολογιστή και μετά απο ώρα μου ανάβει κανονικά. Με μια ματιά που έριξα έχει συμβει και σε άλλους και πήγανε για αλλαγή.

Η χρήση που κάνω είναι κυρίως ιντερνετ, δεν παίζω παιχνίδια, είμαι αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη, θέλω να είναι 22" και όσο γίνεται πιο ξεκούραστη για τα μάτια. Όριο τιμής δεν υπάρχει.

Ευχαριστώ!

φιλε μου έχω δουλέψει από 15 έως 31.5 inches

το πιο ξεκούραστο monitor είναι πάντα το μεγάλο - όσο πιο μεγάλο μπορείς πάρε

τώρα είμαι με μια 31.5 στα 1 metro? 1.5 δεν ξέρω και είναι φανταστική και ΤΟΣΟ ξεκουραστεί.

θέλω να την πουλήσω να πάρο monitor όχι TV άλλη φάση η TV monitor στα 40 αλλα φράγκα τέλος.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια με τα χαρακτηριστικά της lg που προτείνεις αλλά και με ρύθμιση ύψους ?

Δυστυχως καμια νεα LG δεν εχει βαση με ρυθμιση υψους. Μετα πας στις μεγαλυτερης αναλυσης Dells που ανεφερα παραπανω.

Παιδια αξιζει η BenQ XL2430T ;Την εχω βρει γυρω στα 360 απο amazon.Γνωμη για asus mg 248q στα 320;Εχω απορριψει την αντιστοιχη lg λογω design δεν μου αρεσει καθολου.

Οχι δεν αξιζει, ειναι πολυ μετρια οθονη ακομη και αν την βαλεις στο καλο color preset της. Ουτε η asus εχει καλη εικονα δυστυχως. Αν δε σου αρεσει η 144Hz LG, δες την Viewsonic xg2401 με Freesync αλλα χωρις back-light strobbing.

Δημοσ.

Εμενα η Dell μου ειχε που και που Ghosting και λιγο bleeding πανω αριστερα και μου εστειλαν εχθες καινουρια απο την Dell και δεν εχει καθολου bleeding

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Οριστε.

http://www.skroutz.gr/s/8296128/LG-22MP58VQ.html

Αν χωραει στον χωρο σου 24", προτιμησε την, ειναι λιγο πιο ξεκουραστο να διαβαζεις σε λιγο μεγαλυτερη οθονη.

http://www.skroutz.gr/s/8318433/LG-24MP58VQ.html

Απο εκει και περα φροντισε να την εχεις σε χαμηλη φωτεινοτητα και να μην την δουλευεις σε απολυτο σκοταδι. Ιδανικα θα εβαζες και bias lighting.

Δημοσ.

Δυστυχως καμια νεα LG δεν εχει βαση με ρυθμιση υψους. Μετα πας στις μεγαλυτερης αναλυσης Dells που ανεφερα παραπανω.

Οχι δεν αξιζει, ειναι πολυ μετρια οθονη ακομη και αν την βαλεις στο καλο color preset της. Ουτε η asus εχει καλη εικονα δυστυχως. Αν δε σου αρεσει η 144Hz LG, δες την Viewsonic xg2401 με Freesync αλλα χωρις back-light strobbing.

Μαλιστα για acer xb 241h εχεις γνωμη;Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...