Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ταινίες αξίζει να αγοράσεις μεγαλύτερη. Πάντως η LG έχει την 22mp58vq που μάλλον έχει καλύτερο panel.

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!

Απλά την θέλω για φορητότητα περισσότερο!!!!!

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια αξιζει η BenQ XL2411Z για 210 ευρω με εγγυηση μεχρι τον Οκτωβριο του 17;

Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας όχι γιατί είναι πολύ μέτρια. Οι φθηνότερες 144hz με αξιοπρεπή εικόνα ειναι οι ViewSonic xg2401 και η LG 24gm77, η πρώτη με Freesync.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις συνδέσει με HDMI? Αν ναι, βάλε το sRGB range στο full από το nVidia control center.

wtf και εμένα ήταν στο limited γιατί; και όντως είδα διαφορά στα χρώματα thx

• Like 1
Δημοσ.

wtf και εμένα ήταν στο limited γιατί; και όντως είδα διαφορά στα χρώματα thx

Γιατί αναγνώριζε την οθόνη ως τηλεόραση, όπου το limited range λειτουργεί σωστά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλη επιλογη.Ωστοσο δεν την εδω δει και απο κοντα για να σου πω.Ισως καποιος να εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη για την συγκεκριμενη.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω την dell p2217h(177e). Ποια η γνώμη σας? Είναι αρκετά χειρότερη απο την σειρά U?

Καλή είναι αλλά είναι ακριβή. Με λιγότερα παίρνεις την 23" LG 23mp68vq που έχει και Freesync.

Δημοσ.

Υπάρχει G-sync monitor μέχρι τα 400€?

Τα φθηνοτερα Gsync monitor ειναι τα 

Acer Predator XB241H

Aoc G2460PG

Αν βρεις ενα απο τα παραπανω απο εξωτερικο μονο γιατι απο Ελλαδα,απλα δεν....

Δημοσ.

Υπάρχει G-sync monitor μέχρι τα 400€?

ειδα οτι ψαχνεις μτχ καρτα.Οποτε ισως καλυτερα να εδινες λεφτα για καλυτερη καρτα (πχ 480) και να επαιρνες μια freesync που και καλυτερη οθονη θα παρεις με λιγοτερα λεφτα και καλυτερες επιδοσεις θα εχεις.Αυτος που θα παρει gsync δεν ρωταει ποσο εχουν

Δημοσ.

ειδα οτι ψαχνεις μτχ καρτα.Οποτε ισως καλυτερα να εδινες λεφτα για καλυτερη καρτα (πχ 480) και να επαιρνες μια freesync που και καλυτερη οθονη θα παρεις με λιγοτερα λεφτα και καλυτερες επιδοσεις θα εχεις.Αυτος που θα παρει gsync δεν ρωταει ποσο εχουν

Γιατί ποιος είπε ότι όποιος ρωτάει για κάτι σημαίνει ότι ενδιαφέρετε ο ίδιος? Μπορεί να θέλει να πάρει G-sync ένας γνωστό μ η να ρωτάω απλά ενημερωτικά, lol.

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια!Θελω να αγορασω καινουργια οθονη!Εχω βρει μια προς το παρων αλλα θελω και τη γνωμη σας και αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο!Η οθονη που θελω προοριζετε για gaming και θα τη συνδιασω με αυτη τη καρτα γραφικων:

https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G.html#hero-specification

Το budget που μπορω να διαθεσω ειναι 350 euro και κατι ψιλο ακομα!

Η οθονη που βρηκα ειναι αυτη:

http://www.mediamarkt.de/de/product/_lg-24mp88hv-s-2094734.html

Ευχαριστω πολυ και καθε προταση δεκτη!

Και ψαχνω μεχρι 25 ιντσες!

Υ.Γ:Η αγορα θα γινει απο γερμανια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...