Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Έχω ενα Macbook pro 13" Retina ( 2015 μοντέλο) και ψάχνω μια οθόνη εώς 22 - 23 ιντσών και με budget γύρω στα 200 - 300.

Video - Photo Editing , προγραμματισμός τα κυριότερα.

Έχουμε να προτείνουμε κάποια καλή;

Καλησπερα.

Dell U2515H

Dell P2416D

LG 29UM58

Asus MX259H

LG 24MP88HV

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα την Dell P2416D σκεφτομαι .

Βλεπω εχει displayport , αλλα επειδη δεν ξερω πολλα απο καλωδια , τι μου προτεινεις;

Θελω να πω με τι καλωδιο να την συνδεσω την οθονη στο μακ, και επισης αν εχεις καποια σελιδα να το αγορασω (ebay - skroutz) .

http://www.skroutz.gr/s/6962017/Dell-P2416D.html εδω η dell.Εχει μεσα displayport οποτε δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα.

320 δολλαρια εξω,270 ευρω εδω.Σπανιο φενομενο οποτε θα σου ελεγα παρτην

• Like 1

Όλα τα ψηφιακά καλώδια το ίδιο είναι σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποίησε όποιο έχει η συσκευασία. Αλλιως το HDMI προτείνω καθώς το dp έχει κάποια συχνα bugs ενίοτε.

Επειδή είναι dell δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία από που θα αγοραστεί.

• Like 1

Όλα τα ψηφιακά καλώδια το ίδιο είναι σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποίησε όποιο έχει η συσκευασία. Αλλιως το HDMI προτείνω καθώς το dp έχει κάποια συχνα bugs ενίοτε.

Επειδή είναι dell δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία από που θα αγοραστεί.

Το δικό μου μοντέλο δεν βλέπω να έχει θύρα displayport.

Να αγοράσω ενα HDMI καλώδιο;

Καλησπέρα σε όλο το forum. Ψάχνω μια Οθόνη για θέαση ταινιών και μόνο και κατέληξα σε αυτή.

Είναι καλή επιλογή;

http://www.e-shop.gr/othoni-dell-s2216h-215-led-full-hd-black-p-PER.157895

Επειδη ειχα ξαναγραψει σε αυτο το τοπικ κατεληξα και αγορασα gtx 980 με οθονη aoc g2460pg . Ειναι τελικα καλη επιλογη ?

Καλησπέρα. Κάποτε ήταν καλή επιλογή, πλέον καλύτερα να αγόραζες από τη νέα σειρά της nVidia. Επίσης η Acer έχει βγάλει μια καλύτερη 144hz με G-Sync που δε ξέρω όμως αν έρχεται Ελλάδα.

Καλησπέρα σε όλο το forum. Ψάχνω μια Οθόνη για θέαση ταινιών και μόνο και κατέληξα σε αυτή.

Είναι καλή επιλογή;

http://www.e-shop.gr/othoni-dell-s2216h-215-led-full-hd-black-p-PER.157895

Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι glossy αλλά είναι ακριβή για το μέγεθός της, ενω επίσης δεν πρέπει να έχει τόσο καλό panel όσο οι νεότερες ips.

Προτείνω την HP 27es ή την 27xw. Εναλλακτικά ως φθηνότερες επιλογές όλες οι οθόνες της LG σειράς 58 και πάνω είναι καλές επιλογές σε πιο ανταγωνιστική τιμή.

Επειδη ειχα ξαναγραψει σε αυτο το τοπικ κατεληξα και αγορασα gtx 980 με οθονη aoc g2460pg . Ειναι τελικα καλη επιλογη ?

Εσένα πως σου φαίνεται σε σχεση με τα παιχνίδια που παίζεις ;;;

Εσένα πως σου φαίνεται σε σχεση με τα παιχνίδια που παίζεις ;;;

Ακομα δε μου ηρθανε τα εχω παρει απο εξωτερικο και τα περιμενω. τα βρηκα σε πολυ καλες τιμες

Καλησπέρα. Κάποτε ήταν καλή επιλογή, πλέον καλύτερα να αγόραζες από τη νέα σειρά της nVidia. Επίσης η Acer έχει βγάλει μια καλύτερη 144hz με G-Sync που δε ξέρω όμως αν έρχεται Ελλάδα.

Συγκεκριμενα πηρα την Gainward 980 phantom την βρηκα απο εξωτερικο 270 ευρω γιαυτο την πηρα νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη για τις επιδοσεις της. με 100++ευρω παραπανω επαιρνα την 1060 αλλα σαν επιδοσεις ειναι πανω κατω ιδιες με την 980. Και για το μονιτορ επειδη εψαξα παρα πολυ σε ολη την ευρωπη καταφερα να το βρω στα 330 ευρω. Δεν υπηρχε καποιο αλλο σε αυτες τις τιμες. ενα της Acer το xb240HA αλλα κ αυτο εβγαινε πανω απο 360 ευρω. Απλα ηθελα να ρωτησω για τα χρηματα που εδωσα πηρα καλα πραματα η τζαμπα πηγανε? 980 με g sync πιστευω θα κανει διαφορα

Προτείνω την HP 27es ή την 27xw. Εναλλακτικά ως φθηνότερες επιλογές όλες οι οθόνες της LG σειράς 58 και πάνω είναι καλές επιλογές σε πιο ανταγωνιστική τιμή.

Θα ήθελα κάτι σε 21.5 - 22"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...