BaronGreece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και παλι εψαξα και βρήκα μεταχειρισμενα την eizo fs2434bk στα 235 ευρω και την asus vg248qe στα 250 ευρω ανάμεσα σε αυτες τις 2 ποια είναι η καλύτερη.γιατί απο οτι βλέπω.θα βαλω λιγα παραπάνω λεφτά για να παρω κατι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και παλι εψαξα και βρήκα μεταχειρισμενα την eizo fs2434bk στα 235 ευρω και την asus vg248qe στα 250 ευρω ανάμεσα σε αυτες τις 2 ποια είναι η καλύτερη.γιατί απο οτι βλέπω.θα βαλω λιγα παραπάνω λεφτά για να παρω κατι καλο. Καμία δεν αξίζει. Η Eizo φοράει παλιότερο υποδεέστερο ips panel σε σχέση με την LG, ενώ η Asus έχει 144hz αλλά σε συνδυασμό με tn panel, με μέτρια ποιότητα εικόνας και PWM dimming. Η φθηνότερη αξιοπρεπής 144hz tn είναι η LG 24gm77 και η ViewSonic xg2401 αν θέλεις Freesync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronGreece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Έγινε ευχαριστώ και παλι mors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια! ψαχνω οθονη για solidworks (κυρια εργασια), cinema 4d, lightroom και photoshop. Aπο καρτα γραφικων εχω την asus gtx 750 ti. Επισης gaming καθολου. ειμαι αναμεσα σε dell u2415 1200p 16:10 και dell 2515h 1440p 16:9 Τι προτεινετε? budget μεχρι 340 που κανει και η 2515 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια! ψαχνω οθονη για solidworks (κυρια εργασια), cinema 4d, lightroom και photoshop. Aπο καρτα γραφικων εχω την asus gtx 750 ti. Επισης gaming καθολου. ειμαι αναμεσα σε dell u2415 1200p 16:10 και dell 2515h 1440p 16:9 Τι προτεινετε? budget μεχρι 340 που κανει και η 2515 Καλησπέρα. Πάρε την u2515h. Νεότερη και με μεγαλυτερο real estate. Color calibrated? Δηλαδή? Δεν επιδέχεται ορισμού. Υποθέτω ότι η LG έχει προσέξει περισσότερο τα color presets τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Πάρε την u2515h. Νεότερη και με μεγαλυτερο real estate. Δεν επιδέχεται ορισμού. Υποθέτω ότι η LG έχει προσέξει περισσότερο τα color presets τους. Συγκριτικά με τι? Samsung, Dell κτλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vyas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Γειά σας παιδιά, Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη σας σχετικά με αγορά οθόνης που προγραμματίζω μέχρι τέλος του μήνα. Το σύστημα που έχω, έχει εναν fx-8350 και περιμένω (σύντομα ελπίζω) μια rx-480 nitro 8gb της sapphire. Αργότερα, (κοντά στα χριστούγεννα) θα βάλω και μια δεύτερη 480 σε crossfire. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως για gaming και ταινίες και δευτερευόντως για ms-office. Όταν λέω gaming εννοώ παιχνίδια όπως: witcher 3, Bf4, την σειρά Total War, Assasins Creed και αντίστοιχα τους, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Το budget μου το είχα θέσει γύρω στα 500 ευρώ και είχα στόχο 27"αρι monitor με 144hz αλλά βρήκα ενδιαφέρουσες και κάποιες lg 21:9 ultrawide. Το θέμα είναι ότι έχω προβληματιστεί από τα πολλά QC issues ( πχ asus, acer) που βλέπω στα φόρουμ, οπότε έθεσα σαν πρώτο στόχο πλέον να βρώ μια καλή οθόνη χωρίς να αναγκαστώ να μπλέξω με επιστροφές και εγγυήσεις (όσο είναι δυνατόν αυτό βέβαια). Μπορώ να ανεβάσω και το budget για να το πετύχω αυτό αν χρειαστεί ίσως και 100-200 ευρώ. Θέτω υπ' όψη σας ότι το monitor το υπολογίζω για χρήση 5αετίας. Ευχαριστώ απο τώρα όποιον έχει την καλή διάθεση να ασχοληθεί με την περίπτωσή μου και να μου απαντήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Συγκριτικά με τι? Samsung, Dell κτλπ? Σε σχέση με τις οθόνες που δε διαφημίζει έτσι, όπως η LG 24mp58vq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Σε σχέση με τις οθόνες που δε διαφημίζει έτσι, όπως η LG 24mp58vq. Πόσο τις εκατό χρωματική απόδοση έχουν? 90%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Γειά σας παιδιά, Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη σας σχετικά με αγορά οθόνης που προγραμματίζω μέχρι τέλος του μήνα. Το σύστημα που έχω, έχει εναν fx-8350 και περιμένω (σύντομα ελπίζω) μια rx-480 nitro 8gb της sapphire. Αργότερα, (κοντά στα χριστούγεννα) θα βάλω και μια δεύτερη 480 σε crossfire. Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως για gaming και ταινίες και δευτερευόντως για ms-office. Όταν λέω gaming εννοώ παιχνίδια όπως: witcher 3, Bf4, την σειρά Total War, Assasins Creed και αντίστοιχα τους, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Το budget μου το είχα θέσει γύρω στα 500 ευρώ και είχα στόχο 27"αρι monitor με 144hz αλλά βρήκα ενδιαφέρουσες και κάποιες lg 21:9 ultrawide. Το θέμα είναι ότι έχω προβληματιστεί από τα πολλά QC issues ( πχ asus, acer) που βλέπω στα φόρουμ, οπότε έθεσα σαν πρώτο στόχο πλέον να βρώ μια καλή οθόνη χωρίς να αναγκαστώ να μπλέξω με επιστροφές και εγγυήσεις (όσο είναι δυνατόν αυτό βέβαια). Μπορώ να ανεβάσω και το budget για να το πετύχω αυτό αν χρειαστεί ίσως και 100-200 ευρώ. Θέτω υπ' όψη σας ότι το monitor το υπολογίζω για χρήση 5αετίας. Ευχαριστώ απο τώρα όποιον έχει την καλή διάθεση να ασχοληθεί με την περίπτωσή μου και να μου απαντήσει! Καλησπέρα. Αρχικά να πούμε ότι ότι οθόνη κείνα αγοράσεις, η πιθανότητα να χρειαστεί επιστροφή υπάρχει, και για αυτό πρέπει να αγοράσεις από κατάστημα με καλή πολιτική επιστροφων. Εφόσον αγοράζεις and GPU, καλό είναι να αγοράσεις οθόνη με Freesync. Η καλύτερη είναι η mg279q, 144hz AHVA με Freesync, αλλά είναι επιρρεπής σε qc issues, για αυτό και πρέπει να αγοραστεί από σοβαρό κατάστημα. Εναλλακτικά υπάρχει η φθηνότερη LG 29um68, 29" 21:9 με Freesync. Από eBay υπάρχουν οι πολύ καλές crossover 27 fast 144 (κλώνος της mg279q) και 27v IPS dp freedom (60hz 1440p με Freesync) αλλά το eBay έχει το ρίσκο των επιστροφων. Πόσο τις εκατό χρωματική απόδοση έχουν? 90%? Υποτίθεται ότι έχουν 99%, από τεστ που έγινε στην 24mp68vq είχε 94% τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά, το οποίο είναι πολύ καλό σκορ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Πάρε την u2515h. Νεότερη και με μεγαλυτερο real estate. Σ ευχαριστω για την απαντηση. Και εγω αυτο σκεφτομουν ειδικα για το real estate που ειναι μεγαλυτερο αλλα εχω ακουσει για cad ειναι καλυτερο το 16:10 ( δεν εχω δει απο κοντα για να ξέρω μιας κ παντα με 16:9 δουλευα). Το καλυτερο θα ειναι να τις και απο κοντα. Δεν ξερω και κατα ποσο θα αντέξει κιολας η 750 ti στο solidworks σε πολυπλοκα μοντελα στα 1440... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σας!Ενδιαφερομαι να αγορασω μια οθονη απο 23'' εως 25'',full HD για πολυωρη χρηση(αρα ξεκουραστη στο ματι)!Την θελω κυριως για browsing και προγραμματισμο!Πιθανως στο μελλον να προσθεσω αλλη μια!!Διαθετω απο 150-200 ευρω!Απο οτι εχω διαβασει εδω οι LG ειναι vfm που κοιμαινονται στα 150-160 ευρω,αξιζει ομως να 30-50 ευρω παραπανω να τα δωσω για μια Dell?Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σας!Ενδιαφερομαι να αγορασω μια οθονη απο 23'' εως 25'',full HD για πολυωρη χρηση(αρα ξεκουραστη στο ματι)!Την θελω κυριως για browsing και προγραμματισμο!Πιθανως στο μελλον να προσθεσω αλλη μια!!Διαθετω απο 150-200 ευρω!Απο οτι εχω διαβασει εδω οι LG ειναι vfm που κοιμαινονται στα 150-160 ευρω,αξιζει ομως να 30-50 ευρω παραπανω να τα δωσω για μια Dell? Σας ευχαριστω. Καλησπέρα. Οι dell έχουν καλύτερη εγγύηση και καλύτερη βάση, αλλά σε review νέας dell χρησιμοπουν pls panel με περισσότερο glow από τις ips της LG. Αυτό σε συνδυασμό με την μικρότερη τιμή των LG με κάνουν να προτιμώ τις LG, μόνο εφόσον όμως αγοράσουν από αξιόπιστο κατάστημα. Επίσης η dell δεν έχει ips με Freesync προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Οι dell έχουν καλύτερη εγγύηση και καλύτερη βάση, αλλά σε review νέας dell χρησιμοπουν pls panel με περισσότερο glow από τις ips της LG. Αυτό σε συνδυασμό με την μικρότερη τιμή των LG με κάνουν να προτιμώ τις LG, μόνο εφόσον όμως αγοράσουν από αξιόπιστο κατάστημα. Επίσης η dell δεν έχει ips με Freesync προς το παρόν. Ευχαριστω για την απαντηση!!Οποτε η LG 24MP58VQ ειναι απο τις καλυτερες επιλογες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7beast Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Έχω ενα Macbook pro 13" Retina ( 2015 μοντέλο) και ψάχνω μια οθόνη εώς 22 - 23 ιντσών και με budget γύρω στα 200 - 300. Video - Photo Editing , προγραμματισμός τα κυριότερα. Έχουμε να προτείνουμε κάποια καλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα