john63 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Θα είναι καλύτερη σε σχέση με την παλιά Samsung, αλλά αποτελεί φτωχή επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου απλά το AOC σε συνδυασμό με την gtx1060 σαν αγορά θα κοστίσουν περίπου 650 ευρώ και τα δυο μαζί την στιγμή που το MG279Q από μόνο του πλησιάζει τα 700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόλις παρέλαβα την LG 24MP58VQ. Με τις ρυθμίσεις να παίξω για να είναι ζωντανά τα χρώματα; Κάπως θολά τα δείχνει και πολύ άσπρα. Την φωτεινότητα χαμήλωσε μόνο. Κατά τα άλλα δεν πρέπει να έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_94p Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Την φωτεινότητα χαμήλωσε μόνο. Κατά τα άλλα δεν πρέπει να έχεις θέμα. Έπαιξα με φωτεινότητα αλλά δεν βλέπω ζωντανά τα χρώματα. Την palit 750ti με δύο ανεμιστήρες έχω για κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Έπαιξα με φωτεινότητα αλλά δεν βλέπω ζωντανά τα χρώματα. Την palit 750ti με δύο ανεμιστήρες έχω για κάρτα. Έχεις συνδέσει με HDMI? Αν ναι, βάλε το sRGB range στο full από το nVidia control center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_94p Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Έχεις συνδέσει με HDMI? Αν ναι, βάλε το sRGB range στο full από το nVidia control center. Ναι HDMI. Μόνο απλό RGB με βγάζει. όχι με s μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronGreece Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση.μετα την αγορά κάρτας γραφικών και συγκεκριμένα της Asus gtx950 strix 2gb σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούρια οθόνη λόγο παλαιοτητας(καθως η προηγούμενη μια optiquest τα εφαγε τα ψωμιά της) ασχολούμαι με gaming οπως csgo lol και μετά απο την αγορά αυτής της κάρτας σκέφτομαι να επεκταθω και σε άλλα παιχνίδια όπως assasins creed ισως και battlefield.το budget που διαθετω είναι.μέχρι τα 170 ευρώ.εχω βρει την συγκεκριμένη οθόνη asus vp247h η τιμή της στο σκρουτζ ειναι στα 160 ευρω και στο newegg έχει πολύ καλές κριτικές.ποια ειναι η άποψη σας έχετε να προτείνετε κατι καλύτερο?ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronGreece Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Επίσης εχω amd 8320 επεξεργαστή.γιατί είδα πιο πανω ότι έχει σημασία και ο επεξεργαστής(αλλά γιατί?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonTs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλημέρα χρειάζομαι μία καινούργια οθόνη έως 24'' κυρίως για διάβασμα, κάρτα γραφικών θα τοποθετηθεί nvidia 970 gtx. Budget εως 250€. Βλέπω προτείνεται πολύ ή LG 24MP88HV. Θέλω κάτι αντίστοιχο αλλά σε samsung. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 πάντως και εγώ που βρίσκομαι στο ψάξιμο για καινούργια οθόνη , δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που βρήκα στην αγορά .Κάτι LG , Asus στα 200 ευρώ , η Dell για να βρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να πας ψιλά , η Eizo εξαφανισμένη. Πριν 5-6 χρόνια η κατάσταση στις οθόνες ήταν καλύτερη από κάθε άποψη. Σκέφτηκα να περιοριστώ στα 250 ευρώ , δεν μ' άρεσε τίποτα ,άσε που διάβασα ότι γενικά έχει πέσει η ποιότητα , οπότε μαζεύω λ7 για κάνα μοντέλλο στο 500αρικο.Προσωπική άποψη πάντα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 πάντως και εγώ που βρίσκομαι στο ψάξιμο για καινούργια οθόνη , δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που βρήκα στην αγορά .Κάτι LG , Asus στα 200 ευρώ , η Dell για να βρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να πας ψιλά , η Eizo εξαφανισμένη. Πριν 5-6 χρόνια η κατάσταση στις οθόνες ήταν καλύτερη από κάθε άποψη. Σκέφτηκα να περιοριστώ στα 250 ευρώ , δεν μ' άρεσε τίποτα ,άσε που διάβασα ότι γενικά έχει πέσει η ποιότητα , οπότε μαζεύω λ7 για κάνα μοντέλλο στο 500αρικο.Προσωπική άποψη πάντα . Οι LG-ASUS-SAMSUNG από τα 170-250€ έχουν μια χαρά οθόνες. Ειδικά οι νέες που βγαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronGreece Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέχρι τα 200 ευρώ τι έχεις να προτείνεις με τα χαρακτηριστικα όπως ανέφερα παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ναι HDMI. Μόνο απλό RGB με βγάζει. όχι με s μπροστά.Όπως λέγεται, βάλτο στο full από limited. πάντως και εγώ που βρίσκομαι στο ψάξιμο για καινούργια οθόνη , δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που βρήκα στην αγορά .Κάτι LG , Asus στα 200 ευρώ , η Dell για να βρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να πας ψιλά , η Eizo εξαφανισμένη. Πριν 5-6 χρόνια η κατάσταση στις οθόνες ήταν καλύτερη από κάθε άποψη. Σκέφτηκα να περιοριστώ στα 250 ευρώ , δεν μ' άρεσε τίποτα ,άσε που διάβασα ότι γενικά έχει πέσει η ποιότητα , οπότε μαζεύω λ7 για κάνα μοντέλλο στο 500αρικο.Προσωπική άποψη πάντα . Κατάσταση ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ποτέ δε μπορούσες να αγοράσεις τόσο καλή οθόνη όσο είναι η LG 24mp58vq με 160 ευρώ. Τι χρήση κάνεις και τι σύστημα έχεις? Μέχρι τα 200 ευρώ τι έχεις να προτείνεις με τα χαρακτηριστικα όπως ανέφερα παραπάνω? Πάρε την LG 24mp58vq. Αν αγόραζες AMD GPU θα έλεγα να αγοράσεις την 23mp68vq με Freesync. Καλημέρα χρειάζομαι μία καινούργια οθόνη έως 24'' κυρίως για διάβασμα, κάρτα γραφικών θα τοποθετηθεί nvidia 970 gtx. Budget εως 250€. Βλέπω προτείνεται πολύ ή LG 24MP88HV. Θέλω κάτι αντίστοιχο αλλά σε samsung. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Καλή η LG, αλλά σχετικά τσιμπημένη. Η 23mp68vq έχει και Freesync ενώ είναι φθηνότερη. Η Samsung έχει την s24f350fhu, επίσης με Freesync. Και οι δυο καλές είναι αλλά η LG μάλλον έχει λιγότερο glow. Δεδομένου ότι οι καλυτετες λύσεις έχουν Freesync, προτίμησε μια rx 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Όπως λέγεται, βάλτο στο full από limited. Κατάσταση ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ποτέ δε μπορούσες να αγοράσεις τόσο καλή οθόνη όσο είναι η LG 24mp58vq με 160 ευρώ. Τι χρήση κάνεις και τι σύστημα έχεις? Πάρε την LG 24mp58vq. Αν αγόραζες AMD GPU θα έλεγα να αγοράσεις την 23mp68vq με Freesync. Καλησπέρα. Καλή η LG, αλλά σχετικά τσιμπημένη. Η 23mp68vq έχει και Freesync ενώ είναι φθηνότερη. Η Samsung έχει την s24f350fhu, επίσης με Freesync. Και οι δυο καλές είναι αλλά η LG μάλλον έχει λιγότερο glow. Δεδομένου ότι οι καλυτετες λύσεις έχουν Freesync, προτίμησε μια rx 480. LG 23mp68vq LG 24mp58vq Τις προτείνεις πολύ, οπότε θα είναι πολύ καλές. Αλλά ποια από τις δύο δίνει καλύτερη εικόνα και καλύτερα χρωματα? (βγάλε το Freesync στην απέξω σαν feauture) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronGreece Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ γις την απάντηση η asus vp247h δεν σου φαίνεται σαν καλή επιλογή εχω δει οτι έχει πολύ καλές κριτικές την ειδα την LG 24mp58vq φαίνεται πολύ καλή απλα η asus έχει καλύτερα reviews και επισης η benq rl2455hm ανάμεσα σε αυτες τις 3 ποια είναι η καλύτερη επιλογή υπάρχει κατι καλύτερο σε αυτή την τιμή(μέχρι 200 ευρώ).Συγγνώμη που σας ζαλίζω απλα θέλω να είμαι σίγουρος γιατί θέλω να ξοδέψω τα λεφτά σε οτι καλύτερο μπορω γιατί τα μαζευω αρκετο καιρό και επειδή βλέπω οτι έχετε πολλές γνώσεις πανω στο θεμα με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_94p Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εγώ που έχω την LG 24mp58vq με βγάζει για Freesync αν και έχω NVidia. Στο επίσημο site της LG δεν το ανέφερε αλλά στην εφαρμογή το εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα