Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες και θα ρωτησω. Παίζει 32 4Κ IPS σε τιμή κάτω από €1000?

Thanks

Οχι, καπου στα 1000 ειναι όλες.

• Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είμαι μεταξύ δύο οθόνων με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω

BenQ XL2411Z

LG 29UM58

την θέλω για gaming αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να διαλέξω να έχω καλά χρώματα,την εμπειρία της ultrawide η να έχω τα gaming χαρακτηριστικά της benq

ουφφ να μπορούσα να πάρω κ τις δύο!

Δημοσ.

είμαι μεταξύ δύο οθόνων με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω

BenQ XL2411Z

LG 29UM58

την θέλω για gaming αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να διαλέξω να έχω καλά χρώματα,την εμπειρία της ultrawide η να έχω τα gaming χαρακτηριστικά της benq

ουφφ να μπορούσα να πάρω κ τις δύο!

H XL2411Z ειναι πολυ μετρια οθονη διοτι εχει πολυ μέτρια εικονα, ακομη και για ΤΝ. Oι φθηνοτερες TN με αξιοπρεπη εικόνα ειναι οι LG 24GM77 και  Viewsonic XG2401 αν θελεις Freesync.

Eπισης εχε υποψιν οτι η LG 29UM68 εχει Freesync, ενω η 29um58 δεν εχει.

Εγω θα προτιμουσα την IPS. Εκτος και αν εχεις ήδη καλη IPS και θελεις δεύτερη οθονη.

Δημοσ.

ξερώ πως έχει freesync κ δεν με ενδιαφέρει.βεβαια το μοντέλο 29um68 φαίνεται να έχει καλύτερη βάση αλλα τα extra λεφτα δεν ξέρω αν αξίζουν.

για το gaming monitor τα χαρακτηριστικά είναι ανώτερα αλλα πρέπει να διαλέξω σε gaming χαρακτηριστικά η καλύτερη εικόνα.

Δημοσ.

γεια σε ολους

πια η γνώμη σας για το AOC G2770PF σε συνδυασμό με μια GTX 1060 ???

ξέρω ότι είναι freesync αλλά περισσότερο με ενδιαφέρουν τα 144hz που η

συγκεκριμένη κάρτα με τα πολλά frames μπορεί να υποστηρίξει σε 1080p ανάλυση

όπως επίσης να πω ότι τώρα παίξω σε 1080p με ένα samsung monitor /tv 60hz

3ετιας οπότε 1080p σε 27'' το έχω μάλλον συνηθίσει 

Δημοσ.

γεια σε ολους

πια η γνώμη σας για το AOC G2770PF σε συνδυασμό με μια GTX 1060 ???

ξέρω ότι είναι freesync αλλά περισσότερο με ενδιαφέρουν τα 144hz που η

συγκεκριμένη κάρτα με τα πολλά frames μπορεί να υποστηρίξει σε 1080p ανάλυση

όπως επίσης να πω ότι τώρα παίξω σε 1080p με ένα samsung monitor /tv 60hz

3ετιας οπότε 1080p σε 27'' το έχω μάλλον συνηθίσει 

Καλησπερα. Η 24" Freesync AOC εχει φτωχα color presets και πολυ χαμηλο gamma, δεν την προτείνω λόγω αυτου, και υποθετω οτι και η 27" θα ειναι παρόμοια. Η μόνη φθηνή 144Hz που προτείνω είναι η 24" LG 24GM77. Σε 27" 144Hz δε ξερω καποια εγγυημενα αξιόλογη οθόνη σε χαμηλη τιμη, μαλλον η Viewsonic XG2701 απο εξωτερικό θα αποδίδει καλα όπως η αντίστοιχη 24". Eπίσης η Philips 272G5DYEB ειναι καλη 27" 144Ηz 1080p με G-Sync, αλλα παλι θα την βρεις μονο απο εξωτερικό και ειναι ακριβή.

H δικια μου προταση παντως σε αυτο το budget είναι rx 480 + viewsonic xg2401, που ειναι 144hz και εχει Freesync. Tα sync techs αξιζουν περισσοτερο απο τα λιγα παραπανω fps που μπορει να δίνει η 1060 (λεω μπορει γιατι μονο σε παιχνιδια που βασιζονται σε directX 11 η 1060 εχει πλεονεκτημα).

H αναλογη προταση σε 144hz με G-Sync ειναι η ακριβοτερη Acer XB241H. Απο Ελλαδα βρίσκεις την πιο παλια με μονο ενα input ΑΟC G2460PG.

Δημοσ.

xmors απο τα μαγαζιά στο skroutz αξίζει να πάρω οθόνη η να μην μπλέξω κ να παω σε e-shop;απλα έχει την οθόνη που θέλω 50 παραπάνω,ουσιαστικά ομως 20 ευρώ με τα έξοδα αποστολής απο τα αλλα μαγαζιά.τι να κάνω;το mysystem φαίνεται καλη επιλογή η το cosmodata αλλα σε περίπτωση προβλήματος παίζει να μπλέξω μαζι τους.

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μία οθόνη full hd για το σύστημα της υπογραφής, για παιχνίδια ταινίες , στο σύντομο μέλλον (Αύγουστο)

θα γίνει αγορά gpu rx 480 η nvidia 1060  δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είδα μια οθόνη που μου άρεσε αρκετά και τυχαίνει να είναι και προσφορά η οθόνη είναι αυτή να πάω σε αυτή η έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ? Το budget είναι περιορισμένο 160 ευρώ 

Δημοσ.

xmors απο τα μαγαζιά στο skroutz αξίζει να πάρω οθόνη η να μην μπλέξω κ να παω σε e-shop;απλα έχει την οθόνη που θέλω 50 παραπάνω,ουσιαστικά ομως 20 ευρώ με τα έξοδα αποστολής απο τα αλλα μαγαζιά.τι να κάνω;το mysystem φαίνεται καλη επιλογή η το cosmodata αλλα σε περίπτωση προβλήματος παίζει να μπλέξω μαζι τους.

Δε μπορώ να εγγυηθώ για όλα τα μαγαζιά στο σκρουτζ αλλά ούτε το e-shop έχει σοβαρή πολιτική αλλαγών. Το msystems μάλλον είναι καλύτερη λύση.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μία οθόνη full hd για το σύστημα της υπογραφής, για παιχνίδια ταινίες , στο σύντομο μέλλον (Αύγουστο)

θα γίνει αγορά gpu rx 480 η nvidia 1060 δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είδα μια οθόνη που μου άρεσε αρκετά και τυχαίνει να είναι και προσφορά η οθόνη είναι αυτή να πάω σε αυτή η έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ? Το budget είναι περιορισμένο 160 ευρώ

Καλησπέρα. Δεν είναι προσφορά η Asus, το αντίθετο.

Πάρε την LG 23mp68vq με Freesync μαζί με μια rx 480.

https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?keyphrase=23mp68

Δημοσ.

Τελικα κατεληξα στην https://www.skroutz.gr/s/9203869/Samsung-S27F350FHU.html?keyphrase=S27F350FHU που προτεινε ο XmorsX. Απλα μια τελικη επιβεβαιωση οτι αξιζει τα λεφτα. Περα απο το freesync που εχει τα αλλα χαρακτηριστικα ειναι καλα;

Δεν έχουμε review για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά γενικά έχουν καλα color preset και ειναι delay free.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχει ερθει (καιρο τωρα) ο καιρος να παρω καινουρια οθονη.

Εχω 3 κατα νου:

Dell S2316H :wub:

https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html

Dell P2414H

https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html

LG 23MP68VQ-P

https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html

Κυριως την πρωτη ζαχαρωνω, ειδικα με την μειωση 30€ που εχει φαει τις τελευταιες μερες

Για την τριτη ειδα εδω οτι εχει freesync, οποτε την εχω υπ'οψιν επειδη η επομενη μου καρτα λογικα θα ειναι 480/480χ

Η LG (περα απ το freesync) εχει κατι αλλο καλυτερο απ τις αλλες 2; Η πρωτη dell απ οτι εχω δει εχει πολυ χαμηλο input lag.

Η χρηση θα ειναι προγ/σμος, παιχνιδια, ταινιες

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω μονιτορ για ταινιες 1080p και ελαχιστο gaming(ισως στο μελλον μπει μια καρτουλα) σε συστημα με intel hd,μπατζετ 100-150.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...