XMorsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ειδα και μαλλον θα παω για την 24mp58. freesync δεν προκειτε να παιξω συντομα, ξεχναμε τα μοντελα αυτα λοιπον. ειδα τα ποστ σου πιο πανω γι αυτο λεω.. μηπως εχει κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα (150 ευρο +- 20 ? ) γιατι με την u2414h εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος Αν εχεις την u2414h δε χρειαζεται να την αλλαξεις, εκτιμω βεβαια οτι δε θα αλλαχθει αλλα τη θελεις για αλλο συστημα. Αν παρεις την 23mp68vq με nVidia θα ειναι για το ενδεχομενως καλυτερο panel της σε σχεση με την 58vq (η lg δε διαφημιζει την τελευταια με ιδιοτητα "over 99% sRGB). Aυτες που ποσταρα κρινω οτι ειναι οι πιο καλες αγορες στο budget σου. Μου χαλασε η οθονη που ειχα και ψαχνω μια 24''-27'' ips panel full-hd οικονομικη. Εχετε να μου προτεινετε κατι ? Η HP 27xw ειναι η καλυτερη 1080p, αλλα χωρις να ειναι πολυ ακριβη, ουτε οικονομικη είναι. Η Hp 27es ειναι νεότερο μοντελο και φθηνοτερη, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος ακομη οτι ειναι flicker-free. Η 23mp68vq περα απο καλο panel υποστηριζει και freesync. Ειναι η πιο οικονομικη αναλογα καλης εικονας (αλλα χανεις το glossy coating σε σχεση με τις HP). Aν θες ακομη φθηνοτερη δες την 24mp58vq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 η καινούργια η DELL P2717H , λέει τίποτα? Δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες ούτε reviews . Πρέπει να φοράει AH IPS , σε 8 bit , με χρωματική κάλυψη στο 75% περίπου , δηλ. τυπικά πράγματα . Και ζητά και 300 ευρώ , που δεν τα λες και λίγα για 1920. Καμμία πληροφορία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 η καινούργια η DELL P2717H , λέει τίποτα? Δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες ούτε reviews . Πρέπει να φοράει AH IPS , σε 8 bit , με χρωματική κάλυψη στο 75% περίπου , δηλ. τυπικά πράγματα . Και ζητά και 300 ευρώ , που δεν τα λες και λίγα για 1920. Καμμία πληροφορία ? Oι καινουριες Dell φορανε PLS panels, συνολικα ειναι καλες οθονες αλλα έχουν περισσοτερο glow απο τις αντιστοιχες IPS. Για αυτο προτιμω τις νεες οθονες της LG για παραδειγμα. Και ακομη περισσοτερο τις 27αρες της HP που ειναι και σχεδον glossy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 περίεργο , κάτι χαζοreviews που βρήκα έλεγαν gia AH IPS . Αν είναι όντως PLS και 300 euros , νομίζω είναι too much. Και κάτι άλλο , 24αρι μόνιτορ σε 16:10 πόση διαφορά μπορεί να έχει με 27αρι σε 16:9? Μιλάω για ωφέλιμη επιφάνεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulrenor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μην κοιτάς τα Ms, είναι ψέματα. LG 23mp68, dell s2316h, αν θες φθηνότερη LG 24mp58. Δες και προηγούμενη απάντηση μου. Αααα, μάλιστα, έγινε. ευχαριστώ πολύ. Η Dell δεν μπορώ να πω ότι με άφησε ευχαριστημένο οπότε θα κοιτάξω για τις LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τελικα αλλαξα 6 πυκνωτες στην οθονη και την αναστησα οποτε γλιτωσαμε το 200αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπερα ηρθε η ωρα για αλλαγη και της δικιας μου 720p οθονης 10ετιας. Εχουμε λοιπον: 1. Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε Γυρω στα 250€. 2. Για τι χρήση προορίζεται ; Κυριως για διαβασμα κειμενων, net, και ελαχιστα κανα παιχνιδι 3.Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; 24" 1080p 4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών Υπογραφή μου Σε αυτα να προστεθει οτι εχω σκοπο να αγορασω και μια καρτα γραφικων παλαιοτερης γενιας GTX970 ή GTX980 Κοιτουσα για την U2415H που ειναι σε καλη τιμη αυτη την περιοδο αλλα και την U2415 η οποια δεν ξερω τι παραπανω προσφερει. Αυτο που με απασχολει περισσοτερο εν κατακλειδι ειναι η οσο το δυνατον πιο ξεκουραστη επιλογη. Οποιεσδηποτε αλλες προτασεις ευπροσδεκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αυτη η προσφορα απο τα Public αξιζει http://www.public.gr/product/tileoraseis/monitor-tv/monitor-tv-23-lg-23mt55d-full-hd/prod5903226pp/ ? Οι τεχνολογιες που εχει η LG 24MP58VQ θα δινουν αρκετα καλυτερο αποτελεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχεις την U2414H?? Πώς είναι σε gaming? Από ευκρίνεια και χρώματα? χωρις να εχω δει πολλα monitors , και γενικα δεν ξερω τι παιζει και πολυ εξω , με την dell ειμαι 100% ικανοποιημενος. εικονα πολυ ζυγισμενη , οχι ψευτικα χρωματα , δεν κουραζει (ενω με αλλες με πονανε τα ματια). το μονο αρνητικο που ειδα , ειναι πως καποιες φορες , σε τελειως μαυρη οθονη , προσεξα κατι νερα.δεν ξερω την αγγλικη ορολογια του αλλα δεν ειναι και κατι σημαντικο Aν θες ακομη φθηνοτερη δες την 24mp58vq. η u2414h ειναι στο κυριος συστημα..αυτη η οθονη ειναι για δευτερο desktop που μπαινει και ο αδερφος , οποτε θελουμε κατι φθηνο. αυτην θα παρω , αν και ηθελα λιγο πιο φθηνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 περίεργο , κάτι χαζοreviews που βρήκα έλεγαν gia AH IPS . Αν είναι όντως PLS και 300 euros , νομίζω είναι too much. Και κάτι άλλο , 24αρι μόνιτορ σε 16:10 πόση διαφορά μπορεί να έχει με 27αρι σε 16:9? Μιλάω για ωφέλιμη επιφάνεια . Πηγη? Οι 1200p εχουν λιγο μεγαλυτερο real-estate απο τις 1080p και σημαντικα μιρκοτερο απο τις 1440p. Καλησπερα ηρθε η ωρα για αλλαγη και της δικιας μου 720p οθονης 10ετιας. Εχουμε λοιπον: 1. Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε Γυρω στα 250€. 2. Για τι χρήση προορίζεται ; Κυριως για διαβασμα κειμενων, net, και ελαχιστα κανα παιχνιδι 3.Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; 24" 1080p 4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών Υπογραφή μου Σε αυτα να προστεθει οτι εχω σκοπο να αγορασω και μια καρτα γραφικων παλαιοτερης γενιας GTX970 ή GTX980 Κοιτουσα για την U2415H που ειναι σε καλη τιμη αυτη την περιοδο αλλα και την U2415 η οποια δεν ξερω τι παραπανω προσφερει. Αυτο που με απασχολει περισσοτερο εν κατακλειδι ειναι η οσο το δυνατον πιο ξεκουραστη επιλογη. Οποιεσδηποτε αλλες προτασεις ευπροσδεκτες Kαλησπερα. Eφοσον θα αγοραστει και gpu, μια επιλογη ειναι να παρεις την LG 23MP68 που έχει Freesync + RX480. https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?keyphrase=lg+23mp68 Αν δεν παρεις οθονη με Freesync, μια επιλογη ειναι η HP 27es. Yποτιθεται οτι ειναι τοσο καλη όσο η 27xw, με λιγο καλυτερα color presets αλλα χωρις να κανει OC. Yπόψιν οτι υπαρχει αναφορα οτι ενδεχεται να μην ειναι flicker-free. Πιο σιγουρη και ακριβη λύση η HP 27xw. Tις προτιμώ γιατί ειναι σχεδον glossy. https://www.skroutz.gr/s/9370695/HP-27es.html?from=catspan&keyphrase=hp+27es https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html Aν θέλεις να εξαντλήσεις το budget σου χωρις να ξεπερασεις τις 24" και δε θελεις Freesync, δες την LG 24MP88HV. Eνδέχεται να μην εχει καλυτερη εικονα απο την 24MP68 και να πληρωνεις μονο την πιο premium κατασκευη. https://www.skroutz.gr/s/8775820/LG-24MP88HV-S.html Αν παρεις οθονη χωρις Freesync, παρε nVidia gpu απο την νέα σειρά, καθως περα απο καλυτερες επιδόσεις υποστηρίζουν και το "fast sync", το οποιο αποτελει τον καλυτερο τροπο να μειώσεις το tearing αν δεν εχεις sync tech. H 1060 θα κοστίζει αναλογα με την 970 έτσι κι αλλιως. Το Freesync παραμενει η καλύτερη επιλογη για gaming παντως. H S2415H ειναι καλη glossy οθονη, η S2316H το ίδιο και ειναι και νεότερη, αλλα καμια απο τις δυο δεν έχει το καλο IPS panel που φοράνε οι πιο σύγχρονες ΙPS. H U2415H ειναι αρκετα ακριβή και το 16:10 έχει πάψει να υποστηρίζεται για πολλες χρήσεις. Αν θέλεις μεγαλύτερη ανάλυση μέχρι τα 300 ευρώ την Dell P2416D και την λιγο ακριβότερη U2515H. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αναλυτηκοτατος, σ'ευχαριστω. Για να συμπτιξουμε λιγο τα δεδομενα, δεν θελω να ξεπερασω τις 24" βαρια 25" , δεν μου ειναι απαραιτητα τα καλουδια για τα games. Σε αυτο που θελω να δωσω βαση ειναι το flicker-free που ανεφερες και οτιδιποτε αλλο τετοιο καλουδι υπαρχει, πχ να μην γυαλιζει η οθονη. " Καπου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι προσαρμοζεται ο φωτισμος της οθονης, αλλα δεν ειμαι βεβαιος." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Παρακαλω. Ολες οι παραπανω ειναι flicker-free με μονο ενδοιασμό για την 27es που εχω αναφερει. Οι glossy οθονες εχουν περισσοτερες αντανακλάσεις αλλα εχουν και καθαροτερη εικόνα και χρώματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evolution9 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια.Εχω λιωσει ωρες ατελειωτες διαβαζοντας το forum περι οθονων για τα 1080 για τα 144hz για ποσες ιντσες κτλ. Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιες οθονες μεχρι 300ευρω για παιχνιδια. Ποιο πολυ παιζω starcraft world of warcraft και κανενα fps καμια φορα. Εχω επεξεργαστη i7 4770k και λογο οτι μου καηκε η καρτα γραφικων θα παρω η 970 ή 980.ισως και 1060 μολις κυκλοφορησει. Θα ηθελα να μου προτεινεται ειτε 24 ειτε 27inch οτι νομιζεται. Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια.Εχω λιωσει ωρες ατελειωτες διαβαζοντας το forum περι οθονων για τα 1080 για τα 144hz για ποσες ιντσες κτλ. Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιες οθονες μεχρι 300ευρω για παιχνιδια. Ποιο πολυ παιζω starcraft world of warcraft και κανενα fps καμια φορα. Εχω επεξεργαστη i7 4770k και λογο οτι μου καηκε η καρτα γραφικων θα παρω η 970 ή 980.ισως και 1060 μολις κυκλοφορησει. Θα ηθελα να μου προτεινεται ειτε 24 ειτε 27inch οτι νομιζεται. Ευχαριστω προκαταβολικαΚαλημέρα. Αν θέλεις 144hz, πάρε την ViewSonic xg2401 που έχει Freesync με την rx480, εναλλακτικά την LG 24gm77 με την 1060, χάνεις sync tech αλλά τουλάχιστον η κάρτα έχει fast sync. Η αντίστοιχη οθόνη με G-Sync είναι η xb241h αλλά δε θα την βρεις Ελλάδα ενώ επίσης συνήθως είναι ακριβότερη. Αν δεν πάρεις 144hz TN, μπορείς να πάρεις 60Hz IPS. Η LG 29UM68 έχει Freesync, δε ξέρω αν το 21:9 βολεύει στα παιχνίδια που παίζεις. Από e-bay, η crossover 27V επίσης είναι πολύ καλή οθόνη με Freesync. Φθηνότερη 1080p με Freesync είναι η Samsung S27F350FHU. Χωρίς Freesync είναι η Dell U2515H, dell p2416d και HP 27Xw (και η νεότερη 27es, έχω όμως ένα ενδοιασμό για αυτήν αν είναι flicker-free). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 LG 29um68 ου ερχετε η συγκεκριμενη οθονη.Χρειάζεται να την στρωσω με καποιο προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα