Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε freesync τί προτεινεται; Αν ειναι και μεγαλυτερη απο 25"ακομα καλύτερα. Απλα δεν βρηκα κατι σε freesync 27"

Oριστε απο Ελλαδα.

https://www.skroutz.gr/s/9203869/Samsung-S27F350FHU.html?keyphrase=S27F350FHU

https://www.skroutz.gr/s/8910747/LG-29um68.html?keyphrase=lg+29um68

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα λεω να παω για TV Monitor, και καταληγω στην Link.png Site: LG-24MT58DF  

Ο μονος ενδοιασμος που εχω, ειναι οτι πηγα στο public για να δω ποιοτητα εικονας και ειχε 2 εκθεσιακα FullHD tv monitors, σε 22'' ομως,  διπλα διπλα

Link.png Site: Samsung-LT22E390EW

και Link.png Site: LG-22MT47DC-PZ

Η samsung ειχε καλυτερα χρωματα σε σχεση με την LG-22MT47DC-PZ,που ηταν καπως ξεθωριασμενη, βεβαια αυτα ειναι αλλα μοντελα και πιο παλια, αλλα αυτο ειναι το μονο δειγμα που εχω.

Δηλαδη στην ουσια η ερωτηση μου ειναι στην LG-24MT58DF θα ειναι κομπλε τα χρωματα? για να την παραγγειλω αν ειναι.

Oι LG εχουν λιγοτερο glow, και ειδικα η τελευταια σειρα εχει και καλυτερα panels απο την προηγουμενη με μεγαλυτερη καλυψη του sRGB, οποτε ενδεχεται τα ιδια να ισχυουν και για το monitor tv.

υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα???

η αγορα θα γινει με paypal οποτε κοιταμε εξωτερικο

Aπο glossy, υπαρχει και η S2316H που ενδεχεται να ειναι λιγο καλυτερη ως νεοτερη.

https://geizhals.de/dell-s2316h-210-afyx-210-afyw-a1347851.html

Απο matte, η LG 23MP68 διαφημιζεται ως ικανη να καλύψει ολο το ευρος του sRGB σε αντιθεση με τις παλιοτερες 1080p IPS, οπως η S2415H. Ερχεται με Freesync.

https://geizhals.de/lg-electronics-23mp68vq-p-a1479017.html?hloc=at&hloc=de

Eπισης η καλυτερη αλλα 27" ΗP 27xw πωλειται σε καλη τιμη απο καταστηματα του εξωτερικου.

https://geizhals.de/hp-pavilion-27xw-c4d27aa-a1396281.html?hloc=at&hloc=de

• Like 1

Oι LG εχουν λιγοτερο glow, και ειδικα η τελευταια σειρα εχει και καλυτερα panels απο την προηγουμενη με μεγαλυτερη καλυψη του sRGB, οποτε ενδεχεται τα ιδια να ισχυουν και για το monitor tv.

Aπο glossy, υπαρχει και η S2316H που ενδεχεται να ειναι λιγο καλυτερη ως νεοτερη.

https://geizhals.de/dell-s2316h-210-afyx-210-afyw-a1347851.html

Απο matte, η LG 23MP68 διαφημιζεται ως ικανη να καλύψει ολο το ευρος του sRGB σε αντιθεση με τις παλιοτερες 1080p IPS, οπως η S2415H. Ερχεται με Freesync.

https://geizhals.de/lg-electronics-23mp68vq-p-a1479017.html?hloc=at&hloc=de

Eπισης η καλυτερη αλλα 27" ΗP 27xw πωλειται σε καλη τιμη απο καταστηματα του εξωτερικου.

https://geizhals.de/hp-pavilion-27xw-c4d27aa-a1396281.html?hloc=at&hloc=de

ευχαριστω ειμαι αναμεσα σε αυτες που εστειλες στην lg και στην dell το μονο καλυτερο βλεπω ειναι το freesync αν και ειμαι ασχετος απο οθονες εχω εδω και χρονια μια lg  flatron παλια οποια και να παρω απο τις 2 πιστευωεις θα την συνηθίσω?

Καλησπέρα παίδες. Είδα κάποιες προσφορές της U και με έβαλε σε σκέψεις για μια καινούρια οθόνη τώρα που βρέθικαν και λίγα χρήματα.

Το budget μου είναι στα 200€ πάνω/κάτω κανένα 20ρικο. Gaming κυρίως μέχρι 24 ίντσες καθώς κάτι παραπάνω δε θα χωράει στο γραφείο μου. Χαρακτηριστικά στην υπογραφή. Δεν με ενδιαφέρει το 4Κ gaming κι ούτε έχω σκοπό να κάνω κάποια αναβάθμιση για να μπορέσω να το αγγίξω στα επόμενα 5-6 χρόνια τουλάχιστον καθώς το ρευστό, ρέει μέσα από τα χέρια μας πλέον :P

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παίδες. Είδα κάποιες προσφορές της U και με έβαλε σε σκέψεις για μια καινούρια οθόνη τώρα που βρέθικαν και λίγα χρήματα.

Το budget μου είναι στα 200€ πάνω/κάτω κανένα 20ρικο. Gaming κυρίως μέχρι 24 ίντσες καθώς κάτι παραπάνω δε θα χωράει στο γραφείο μου. Χαρακτηριστικά στην υπογραφή. Δεν με ενδιαφέρει το 4Κ gaming κι ούτε έχω σκοπό να κάνω κάποια αναβάθμιση για να μπορέσω να το αγγίξω στα επόμενα 5-6 χρόνια τουλάχιστον καθώς το ρευστό, ρέει μέσα από τα χέρια μας πλέον :P

Ευχαριστώ!

Καλησπερα. Δες την LG 23MP68VQ. H LG υποστηριζει οτι φοραει panel που καλυπτει το 99% του sRGB, σε αυτη την περιπτωση αποτελει πολυ καλη επιλογη. Επισης εχει Freesync, το οποιο δε μπορεις να το εκμεταλλευτεις προς το παρον αλλα αν καποια στιγμη αλλαξεις gpu αποτελει σημαντικο ατου.

H LG 24MP88HV αποτελει ακομη πιο premium μοντελο της LG, χωρις Freesync ομως. Δε ξερω αν υπαρχουν ουσιαστικες βελτιωσεις στην εικονα σε σχεση με την 68VQ, ειναι ομως ακριβοτερη.

Υπαρχει και η HP 27es με λιγα μονο χρηματα παραπανω, 27" ΙPS 1080p. Ειναι επομενο μοντελο της κορυφαιας HP 27xw (αριστη εικονα χαρη σε καλο panel με καλα color presets και σχεδον glossy coating, καθολου overshoot ghosting και ελαχιστο input lag). Συμφωνα με γραφομενα reviewer η νεα σειρα ειναι το ιδιο και λιγο καλυτερη απο την 27xw, με μειονεκτημα οτι δε κλοκαρει πανω απο 60Hz. Το αλλο θεμα μου ομως με την es συγκεκριμενα ειναι οτι υπαρχει αναφορα για pwm artifacts, οποτε δε μπορω να την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Aπο glossy 23-24" υπαρχει η Dell S2316Η, η οποια ομως δε νομιζω οτι εχει το καλο panel που εχουν οι νεες 1080p IPS (στις νεοτερες οθονες της η Dell το γυρισε σε PLS panel με επισης μεγαλο sRGB coverage και καλα color presets αλλα περισσοτερο glow σε σχεση με τις IPS της LG).

Καλησπερα. Δες την LG 23MP68VQ. H LG υποστηριζει οτι φοραει panel που καλυπτει το 99% του sRGB, σε αυτη την περιπτωση αποτελει πολυ καλη επιλογη. Επισης εχει Freesync, το οποιο δε μπορεις να το εκμεταλλευτεις προς το παρον αλλα αν καποια στιγμη αλλαξεις gpu αποτελει σημαντικο ατου.

H LG 24MP88HV αποτελει ακομη πιο premium μοντελο της LG, χωρις Freesync ομως. Δε ξερω αν υπαρχουν ουσιαστικες βελτιωσεις στην εικονα σε σχεση με την 68VQ, ειναι ομως ακριβοτερη.

Υπαρχει και η HP 27es με λιγα μονο χρηματα παραπανω, 27" ΙPS 1080p. Ειναι επομενο μοντελο της κορυφαιας HP 27xw (αριστη εικονα χαρη σε καλο panel με καλα color presets και σχεδον glossy coating, καθολου overshoot ghosting και ελαχιστο input lag). Συμφωνα με γραφομενα reviewer η νεα σειρα ειναι το ιδιο και λιγο καλυτερη απο την 27xw, με μειονεκτημα οτι δε κλοκαρει πανω απο 60Hz. Το αλλο θεμα μου ομως με την es συγκεκριμενα ειναι οτι υπαρχει αναφορα για pwm artifacts, οποτε δε μπορω να την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Aπο glossy 23-24" υπαρχει η Dell S2316Η, η οποια ομως δε νομιζω οτι εχει το καλο panel που εχουν οι νεες 1080p IPS (στις νεοτερες οθονες της η Dell το γυρισε σε PLS panel με επισης μεγαλο sRGB coverage και καλα color presets αλλα περισσοτερο glow σε σχεση με τις IPS της LG).

Δυστυχώς σε 27" δεν μπορώ να πάω αλλά η Dell που πρότεινες βλέπω να έχει μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης, στα 6ms από 5ms σε σύγκριση με τις άλλες 2 LG που ανέφερες. Αν κοιτάω για 1ms είναι υπερβολή?

Η LG 23MP68VQ φαίνεται η καλύτερη επιλογή πάντως και ως προς χρήματα αλλά και ως προς ποιότητα.

παιδια? να κανω κ εγω μια ερωτηση..

budget 150 +-20 ευρο.

θα παιξει πανω σε gtx960.

πανω κατω λιγο gaming (διαφοροι τιτλοι), browsing και office εφαρμογες.

τοσα χρονια παιζαμε σε 19" 1280χ1024. τωρα παμε σε fullhd.22-24 ιντσες

απο ελλαδα. τι εχετε να προτεινετε? (το καιγομαι λιγο..οποτε σε ετοιμοπαραδοτο θα μου κατσει καλυτερα)

με μια γρηγορη ματια ειδα αυτη LG 23MP68VQ-P (η P , ειναι διαφορετικη απο την απλη?)

Δυστυχώς σε 27" δεν μπορώ να πάω αλλά η Dell που πρότεινες βλέπω να έχει μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης, στα 6ms από 5ms σε σύγκριση με τις άλλες 2 LG που ανέφερες. Αν κοιτάω για 1ms είναι υπερβολή?

Η LG 23MP68VQ φαίνεται η καλύτερη επιλογή πάντως και ως προς χρήματα αλλά και ως προς ποιότητα.

Μην κοιτάς τα Ms, είναι ψέματα.

παιδια? να κανω κ εγω μια ερωτηση..

budget 150 +-20 ευρο.

θα παιξει πανω σε gtx960.

πανω κατω λιγο gaming (διαφοροι τιτλοι), browsing και office εφαρμογες.

τοσα χρονια παιζαμε σε 19" 1280χ1024. τωρα παμε σε fullhd.22-24 ιντσες

απο ελλαδα. τι εχετε να προτεινετε? (το καιγομαι λιγο..οποτε σε ετοιμοπαραδοτο θα μου κατσει καλυτερα)

με μια γρηγορη ματια ειδα αυτη LG 23MP68VQ-P (η P , ειναι διαφορετικη απο την απλη?)

LG 23mp68, dell s2316h, αν θες φθηνότερη LG 24mp58. Δες και προηγούμενη απάντηση μου.

LG 23mp68, dell s2316h, αν θες φθηνότερη LG 24mp58. Δες και προηγούμενη απάντηση μου.

ειδα και μαλλον θα παω για την 24mp58.

freesync δεν προκειτε να παιξω συντομα, ξεχναμε τα μοντελα αυτα λοιπον.

ειδα τα ποστ σου πιο πανω γι αυτο λεω..

μηπως εχει κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα (150 ευρο +- 20 ? ) 

γιατι με την u2414h εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

ειδα και μαλλον θα παω για την 24mp58.

freesync δεν προκειτε να παιξω συντομα, ξεχναμε τα μοντελα αυτα λοιπον.

ειδα τα ποστ σου πιο πανω γι αυτο λεω..

μηπως εχει κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα (150 ευρο +- 20 ? )

γιατι με την u2414h εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

Έχεις την U2414H??

Πώς είναι σε gaming? Από ευκρίνεια και χρώματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...