Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@XMorsX

Από τις Dell UltraSharp τις 27αρες IPS ποια είναι η πιο αξιόλογη; 2715/2716/2717 κτλ??? gsync και IPS δεν έχει βγάλει;

Δεν υπαρχει 16, και ή 15 είναι καλύτερη απο την 17 αυτή τη φορά. Υπαρχουν καλύτερες προτάσεις βέβαια από άλλες εταιρίες σε αυτή την κατηγορία, όπως ή lg 27mb85r και ή φθηνοτερη pb278qr.

Όχι δεν έχει g-sync + IPS. Μπορείς να βρεις από eBay την crossover 27v, 1440p ahva με freesync, ή οποία είναι πολύ καλή οθόνη αλλά δε θα έχεις καλή υποστήριξη λόγω αγοράς από Κορέα μέσω ebay.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα παιδιά

Θα αγοραστεί το παρακάτω σύστημα

ssd: Samsung 850 EVO 250GB

CPU: INTEL CORE I3-6100 3.70GHZ LGA1151 - BOX 
CASE: ZALMAN Z9 NEO BLACK 
PSU: SEASONIC G-360 GOLD 360W
RAM: HYPERX HX421C14FB/8 8GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY
Mobo: Gigabyte H170-HD3
DVDRW: LiteOn iHAS124

(no gpu).

Θελω να παρω και μια καλη οθονη. Η χρήση θα είναι γενική, τίποτα εξεζητημένο, διαθέτω max 250 euro για την οθόνη και δεν θα ήθελα πάνω από 24 inches. Βλέπω παντου καλές κριτικές για την Dell Ultrasharp U2414h και την εχω βάλει στο μάτι. Κάνω καλά ή όχι; Τι θα μου προτείνατε;

Καλημέρα παιδιά

Θα αγοραστεί το παρακάτω σύστημα

ssd: Samsung 850 EVO 250GB[/size]

CPU: INTEL CORE I3-6100 3.70GHZ LGA1151 - BOX 

CASE: ZALMAN Z9 NEO BLACK 

PSU: SEASONIC G-360 GOLD 360W

RAM: HYPERX HX421C14FB/8 8GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY

Mobo: Gigabyte H170-HD3

DVDRW: LiteOn iHAS124

(no gpu).

Θελω να παρω και μια καλη οθονη. Η χρήση θα είναι γενική, τίποτα εξεζητημένο, διαθέτω max 250 euro για την οθόνη και δεν θα ήθελα πάνω από 24 inches. Βλέπω παντου καλές κριτικές για την Delαl Ultrasharp U2414h και την εχω βάλει στο μάτι. Κάνω καλά ή όχι; Τι θα μου προτείνατε;

Η καινούρια LG 24mp88 είναι καλύτερη λύση. Επισης μάλλον και η νέα 27es είναι εξίσου καλή με την κορυφαία 27xw.

• Like 1

Ευχαριστω Mors

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου γραψεις και το λογο?

Εψαξα reviews χρηστων αλλα δε βρηκα αρκετα για την LG που προτεινεις (πιθανοτατα επειδη ειναι καινουρια οπως ειπες).

Ευχαριστω Mors

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου γραψεις και το λογο?

Εψαξα reviews χρηστων αλλα δε βρηκα αρκετα για την LG που προτεινεις (πιθανοτατα επειδη ειναι καινουρια οπως ειπες).

Παρακαλώ. Οι νέες LG υποτίθεται ότι έχουν πάνελ με 99% sRGB coverage και λιγότερο glow. Αυτό τις κάνει ανώτερες από τις παλιότερες 1080p IPS, ανάλογα καλές των νέων 25" 1080p και των μεγαλύτερης ανάλυσης ips οθονών.

Μεχρι τα 300ε περίπου τι μου προτείνεται για gaming monitor με την 390 που εχω?

Την LG 29um68 με Freesync.

Πριν από περίπου 5-6 χρόνια έκανα μια από τις καλύτερες αναβαθμίσεις που έχω κάνει ποτέ. Πήρα την U2311Hb και είδα το φως μου και χρώματα!!! Βάζοντας την Dell με το IPS πάνελ δίπλα στην παλιά μου οθόνη, δεν πίστευα στα μάτια μου! 

Πάμε στο τώρα όμως. Θέλω μια οθόνη για το γραφείο, γιατί στήνω ένα καινούριο PC. Office, SAP, τέλος. Για ΤΝ δεν θέλω να ακούω, ούτε να ξεφύγω σε χρήματα όμως γιατί δεν υπάρχει λόγος. 22-24" είναι αρκετές και θα προτιμούσα να μην περάσω τα 150 ευρώ αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος. Σε IPS πάνελ για αυτή την χρήση, υπάρχει λόγος να πάω στην Dell S2316H/ή να βολευτώ με την LG 22MP48D και να γλιτώσω 70 ευρώ;  

Θα ειθελα μια βοηθεια..Ενδιαφερομαι για αλλαγη μονιτορ στο Desktop μου...το οποιο ειναι καποιον χρονων αλλα καλα κρατει..

Τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα...

Operating System:Windows 10 Pro 32-bit
CPU:Intel Core i5 750 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology
RAM:6.00GB Dual-Channel DDR3 666MHz
Motherboard:Gigabyte P55M-UD2 (Socket 1156)
Graphics:1024MB ATI Radeon HD 4600 Series
Storage:74GB Western Digital WDC WD800JD-00HKA0 ATA Device (SATA)
465GB Seagate Desktop USB Device (USB (SATA)
1863GB Seagate Desktop USB Device (USB (SATA)
Optical Drives:TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA Device
Λογω περιορισμενου χωρου(ειθελα 27αρα(HPxw27)...αλλα πρεπει να αρκεστω στο 24αρη
Εχω Σταμπαρει το Dell s2316h...μου αρεσει σαν design(θελω οσο δυνατον γινετε μηδενικα bezels..)
Το μπατζετ μου ειναι γυρω στα 200
Δεν με χαλαει το Glossy(ειμαι οκ απο γωνιεs φωτοs)...
Δεν ειμαι Gamer..το θελω για ανετο σερφαρισμα στιs σελιδεs..και multimedia(videos..ταινιεs..κτλ...ενταξει και κανα παιχνιδακι θα παιζουμε αραια και που
Το μονιτορ που ειχα εωs τωρα(μου βγηκε σκυλοs μια 10ετια και)..και ακομα ειναι σκυλι ειναι το 17αρι TEAC S1702C (1280x1024@75Hz)
Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο??Θελω κρυσταλλινη καθαρη HD εικονα(σε αυτο βοηθαει και η καρτα γραφικων..ετσι δεν ειναι??..ικανοποιητικεs γωνιεs θεασηs και αυτο το ομορφο glossy IPS Panel...
Ευχαριστω για οποια βοηθεια λαβω...

Πριν από περίπου 5-6 χρόνια έκανα μια από τις καλύτερες αναβαθμίσεις που έχω κάνει ποτέ. Πήρα την U2311Hb και είδα το φως μου και χρώματα!!! Βάζοντας την Dell με το IPS πάνελ δίπλα στην παλιά μου οθόνη, δεν πίστευα στα μάτια μου! 

Πάμε στο τώρα όμως. Θέλω μια οθόνη για το γραφείο, γιατί στήνω ένα καινούριο PC. Office, SAP, τέλος. Για ΤΝ δεν θέλω να ακούω, ούτε να ξεφύγω σε χρήματα όμως γιατί δεν υπάρχει λόγος. 22-24" είναι αρκετές και θα προτιμούσα να μην περάσω τα 150 ευρώ αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος. Σε IPS πάνελ για αυτή την χρήση, υπάρχει λόγος να πάω στην Dell S2316H/ή να βολευτώ με την LG 22MP48D και να γλιτώσω 70 ευρώ;

Αν πάρεις την dell τα το κάνεις για το glossy coating και ίσως την καλύτερη εγγύηση. Αλλιώς μια χαρά είναι και η LG, όπως και οι νεότερες Philips IPS.

Θα ειθελα μια βοηθεια..Ενδιαφερομαι για αλλαγη μονιτορ στο Desktop μου...το οποιο ειναι καποιον χρονων αλλα καλα κρατει..

Τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα...

Operating System:Windows 10 Pro 32-bit

CPU:Intel Core i5 750 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology

RAM:6.00GB Dual-Channel DDR3 666MHz

Motherboard:Gigabyte P55M-UD2 (Socket 1156)

Graphics:1024MB ATI Radeon HD 4600 Series

Storage:74GB Western Digital WDC WD800JD-00HKA0 ATA Device (SATA)

465GB Seagate Desktop USB Device (USB (SATA)

1863GB Seagate Desktop USB Device (USB (SATA)

Optical Drives:TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA Device

Λογω περιορισμενου χωρου(ειθελα 27αρα(HPxw27)...αλλα πρεπει να αρκεστω στο 24αρη

Εχω Σταμπαρει το Dell s2316h...μου αρεσει σαν design(θελω οσο δυνατον γινετε μηδενικα bezels..)

Το μπατζετ μου ειναι γυρω στα 200

Δεν με χαλαει το Glossy(ειμαι οκ απο γωνιεs φωτοs)...

Δεν ειμαι Gamer..το θελω για ανετο σερφαρισμα στιs σελιδεs..και multimedia(videos..ταινιεs..κτλ...ενταξει και κανα παιχνιδακι θα παιζουμε αραια και που

Το μονιτορ που ειχα εωs τωρα(μου βγηκε σκυλοs μια 10ετια και)..και ακομα ειναι σκυλι ειναι το 17αρι TEAC S1702C (1280x1024@75Hz)

Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο??Θελω κρυσταλλινη καθαρη HD εικονα(σε αυτο βοηθαει και η καρτα γραφικων..ετσι δεν ειναι??..ικανοποιητικεs γωνιεs θεασηs και αυτο το ομορφο glossy IPS Panel...

Ευχαριστω για οποια βοηθεια λαβω...

Αν σου αρέσει η s2316h προτίμησε την. Μέχρι τα 200 δεν έχω στο νου μου άλλη glossy οθόνη. Έχε υπόψιν πάντως ότι bezels υπάρχουν,ειναι εσωτερικά.

Αν πάρεις την dell τα το κάνεις για το glossy coating και ίσως την καλύτερη εγγύηση. Αλλιώς μια χαρά είναι και η LG, όπως και οι νεότερες Philips IPS.

Αν σου αρέσει η s2316h προτίμησε την. Μέχρι τα 200 δεν έχω στο νου μου άλλη glossy οθόνη. Έχε υπόψιν πάντως ότι bezels υπάρχουν,ειναι εσωτερικά.

Ευχαριστω για την γνωμη σου ΧMorsΧ....ενταξει οκ..εχειs links να δω τα καινουργια philips??

Ευχαριστω για την γνωμη σου ΧMorsΧ....ενταξει οκ..εχειs links να δω τα καινουργια philips??

Απέφυγα να σου στείλω διότι έχουν περίεργη ονοματολογία και δε θέλω να στείλω καμία πατάτα. Αν όμως τις βλέπεις στα site της Philips θα είναι καλή λογικά, όπως και αν είναι σχετικά πρόσφατη στο skroutz.

Η σειρά E είναι πολύ καλή.

https://www.skroutz.gr/s/7557465/Philips-E-Line-247E6QDAD.html

https://www.skroutz.gr/s/7497485/Philips-227E6EDSD.html

• Like 1

Θελω να αγορασω ενα TV Monitor με budget 200-300 ευρω maximum.

Αυτη τη στιγμη εχω μια Samsung SyncMaster22HD , την εχω ΠΟΛΛΑ χρονια, αποδειχτηκε σκυλι και ειμαι ικανοποιημενος απολυτα και στις 2 χρησεις(pc και τηλεοραση). Θελω κατι παρομοιο λοιπον σε περισσοτερες ιντσες και το μονο που βρισκω ειναι αυτη εδω:

Samsung LT32E310EX/EN

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-lt32e310ex-en-1184874.html

Ποια η διαφορα της με την παρακατω;

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-TV-Monitor-32-T32E310EW.htm

Μου φαινονται ιδιες(με μικρη αλλαγη στο ονομα μοντελου), και στου πλαισιου ειναι 30 ευρω κατω

Τι μου προτεινετε εκτος απο αυτες;

Σημειωνω οτι θα κανω χρηση και τηλεοραση και pc και ταινιες κλπ και μπορει και καμια κονσολιτσα να συνδεθει επανω για games.

Κατι τιμιο ψαχνω σε αυτα τα χρηματα

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...