Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

viewsonic xg2401 ή xg2701

ips δεν γνωριζω

Moνο η 24" εχει δοκιμαστει αλλα λογικα και η 27" θα ειναι εξισου καλη διοτι γενικα η Viewsonic φροντιζει να καλυμπραρει σωστα τις οθονες της.

144Hz 1080p IPS, δεν υπαρχει, αλλα υπαρχουν 60-75Ηz 1080p IPS με Freesync. Η καλυτερη ειναι η LG 29UM68.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης. Η χρήση θα είναι για programming αλλά και αρκετό gaming (fps δεν με νοιάζει τόσο).

Θα ήθελα 24 ινστες, βαριά 25, με αναλυση 2560x1440. Έχει νοήμα να έχει g-sync?

Budget κάπου στα 400 ευρώ. Κάποια πρόταση; 

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης. Η χρήση θα είναι για programming αλλά και αρκετό gaming (fps δεν με νοιάζει τόσο).

Kαλησπερα. Οι U2515H και P2416D ειναι οι καλυτερες λυσεις. Δε θα βρεις τετοια με G-Sync.

Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι η U2515H μου αρέσει αρκετά.

Τι εννοείς δεν θα βρω τέτοια g-sync? Σε αυτά τα λεφτά ή σε αυτό το μέγεθος / ανάλυση;

Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι η U2515H μου αρέσει αρκετά.

Τι εννοείς δεν θα βρω τέτοια g-sync? Σε αυτά τα λεφτά ή σε αυτό το μέγεθος / ανάλυση;

Παρακαλω. Το δευτερο. Gsync θα εχουν ή 24" 1080p 144Hz TN οθονες ή 27" 1440p 144Hz AHVA οθονες. 

• Like 1

Φιλος μου εφτιαξε προσφατα gaming pc και ψαχνει ενα 1080p monitor για gaming-ταινιες.Το budget του ειναι αρκετα περιορισμενο,διοτι ξοδεψε τα περισσοτερα χρηματα του στο στησιμο του pc και του εχει περισσεψει κανα 100αρι για μονιτορ.Του ειπα οτι θα ριξω μια ματια αλλα περα απο αυτο δεν εχω βρει τιποτα αλλο,εχετε καμια καλη προταση σε αυτα τα χρηματα.Επιπλεον μου ειπε οτι θα ηθελε να συνδεσει και την κονσολα του (xbox 360)

Φιλος μου εφτιαξε προσφατα gaming pc και ψαχνει ενα 1080p monitor για gaming-ταινιες.Το budget του ειναι αρκετα περιορισμενο,διοτι ξοδεψε τα περισσοτερα χρηματα του στο στησιμο του pc και του εχει περισσεψει κανα 100αρι για μονιτορ.Του ειπα οτι θα ριξω μια ματια αλλα περα απο αυτο δεν εχω βρει τιποτα αλλο,εχετε καμια καλη προταση σε αυτα τα χρηματα.Επιπλεον μου ειπε οτι θα ηθελε να συνδεσει και την κονσολα του (xbox 360)

Kαλησπερα. Την φθηνοτερη LG IPS που αντεχει να παρει.

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/m/30/LG/f/111200_187048/IPS-Panel-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1920-x-1080.html

https://www.skroutz.gr/s/8318405/LG-22MP48D.html αυτη ειναι καλη? γιατι βλεπω οτι εχει πολυ μεγαλο ms και δεν ξερω αν θα βοηθαει στο gaming

Καλησπέρα,

Με τετοιο τουμπανο pc που εχεις, θα ηταν πιο σοφό να παρεις μια με 144hz. Αποψη μου παντα

https://www.skroutz.gr/s/8318405/LG-22MP48D.html αυτη ειναι καλη? γιατι βλεπω οτι εχει πολυ μεγαλο ms και δεν ξερω αν θα βοηθαει στο gaming

Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι αυτα τα νουμερα, λογικα ομως το μεγαλο νουμερο ms σε σχεση με το εμφανως μικροτερο στις ακριβοτερες ips θα σημαινει οτι η οθονη δεν εχει overdrive. Αυτο συνεπαγεται αυξημενο ghosting, αλλα και παλι αποτελει την καλυτερη εναλλακτικη με τοσο περιορισμενο budget.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...